עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני רוצה לעשות חלון במארז בצורה מסויימת ויש לי בעייה שאין לי דרמל ~עם דרמל זה היה הרבהההה יותר קל~ יש לי מסור ברזל ומסור ג'קסון. בצורה של החלון שאני רוצה לעשות יש קצת מקומות עגולים. איך אני יכול לעשות את זה??? יש לכם רעיונות או טיפים?... אני חשבתי לנסר קרוב לקו העגול ואז לשייף לקבלת הקטע העגול... איך עוד אני יכול לעשות את זה??? ועם איזה נייר שיוף או עם מה להשתמש כדי שייף? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום במקום לקחת סכין ואז לחמם אותה עם להבה, האם יש מוצר שיש לו גוף חימום קטן, ואז הוא חם בעצמו, ולא צריך להבה? זה שימושי למשל כשצריך לתוך Pin Headers או כל מיני דברים מפלסטיק.. תודה card

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. יש לי את המארז הזה: ואני רוצה להוסיף לו חריטה קטנה של התמונה הזו: בלי גלגלים,בין הכפתור של הריסט ל"חור" (שמיועד לUSB...), כשהכפתור בין ההגאים (א"כנפיים" האנכיות מאחורה...) אני יכול לבנות תמונת תבליט של התמונה (בACDSEE) כדי לדעת איזה מקומות לגרד ואיזה לא, כדי שיבינו מה התמונה... השאלה: זה שווה את הטירחה? (אם יש לכם הצעות ייעול ושיפור, אתם מוזמנים לכתוב גם אותן )

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by GeforceFX,

אהלן חברים! ברשותי לוח ASUS P9X79PRO כמה מהפינים בסוקט 2011 שבורים ועקומים- כנראה שצריך להחליף את כל הסוקט מכירים מעבדה/טכנאי שיכולה לתקן לי את הבעיה???

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by card,

שלום שאלו פה פעם על בנייה, אז יש לי גם שאלה.. השאלה שלי היא לגבי פאנל ברצפה: אם יש לי כמה פאנלים ברצפה, ואני רוצה לעשות אותם מחדש, יש משהו שאני לא יודע איך לעשות. נתחיל במה אני כן יודע: להפריד את הפאנלים מהקיר אני יודע, אפשר לעשות את זה עם מברג מינוס, ופטיש.. כמה דפיקות לאורך הפאנל(על הקיר), והפאנל ישתחרר וייפול לצד. אבל, אחרי שמפרידים פאנל שהיה מחובר לקיר, תמיד נשאר עליו מלט, לפעמים לא מעט.. איך מפרידים את המלט שנשאר עליו, בלי לשבור את הפאנל? מישהו עשה את זה פעם? תודה card

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ModChiP,

יש לי שני מסכי LCD 22 אינץ מקולקלים 1. התצוגה מרצדת בשני החיבורים שיש לו. 2. מראה רק מסך לבן את הראשון יש מולי כרגע- איך ניתן לתקן אותו? ניסיתי לעשות לו כיול דרך ההגדרות של המסך- זה לא עבד. התצוגה קצת קופצת ולפעמים היא בסדר לכמה שניות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by topy11,

אז ככה אני חדש פה בפורומים אבל כבר רכשתי ידע בנושא המודינג וביצעתי קצת ניסויים כאלה ואחרים בקרוב אני יעלה תמונות של המוד קצת על המוד: בעיקרון זהו המוד הרציני הראשון שלי - רכשתי מארז חדש ואני רוכש לאט לאט עוד ועוד דברים אני הולך לעשות אותו בצבעים של שחור(צבע המארז) ואדום עם תקווה ללהבות כפי שראיתם בכותרת המארז הוא antec 200 v2 דברים בהזמנה: יעודכן http://www.mnpctech.com/spdprtToggle.html מתג הפעלה http://www.mnpctech.com/CaseFeetMachined.html רגליים http://www.mnpctech.com/Computer_Fan_Grills_Laser_PC_Fan_Grills.html גריל אחד כרגע - להבות שחור http://www.mnpctech.com/MnpctechBillethandleGrooved.html ידיות אחד מהדברים שאני הולך להזמין הוא מתג חדש להפעלה של המחשב המתג הוא …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. יש לי בבית מחשב נייד ישן.. ויש לו מסך LCD...שפועל והכל.. אני קראתי את כל ההודעות הקשורות בנושא..ולא מצאתי משו שיכול לעזור לי.. צילמתי כמה תמונות אם זה יעזור.. אני מת כבר לחבר אותו למחשב ככה שאני יוכל לראות את כמות הזיכרון שבשימוש מה אני שומע בווינאמפ וכל זה.. האם מישו יכול להביא לי פה איזה מדריך לחבר את זה???.. בבקשה... :-[ האא ו.. יש לי גדנע ...יענו הזה של הצבא וכל זה.. אז אני לא יוכל לענות עד יום חמישי בערב.. אז איך שאני יבוא אני יענה על כל שאלה... תעזרו לי בבקשה..!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nighthawk_ok,

בעקבות כך שהמעבד שלי שווק חיים (יותר נוח כנראה פגעתי בו) - הוא לא עובד בכל מקרה, אני מחפש רעיונות מה אפשר לעשות איתו (נראה לי לזרוק לפח זה בזבוז לא?) אז מה היתם עושים עם מעבד (אי אפשר לשים אותו במחשב, הוא לא עובד, אז זה רק ליופי) ?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  10. משהו כמו כאן (בסרטון). רק אני רוצה שלדים ישארו דלוקים ולא יהבהבו. כאילו באר כזה שיגדל ויקטן לפי קצב המוזיקה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Stanly,

לא הבנתי מה תפקידם של כל קבל ונגד במעגל זה... מה זה ה-LM317? אני יודע, זה מתחרות המדריכים אבל אין לי מושג מה כל קבל ונגד עושה ומה תפקידו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liranmo,

אני צריך אולטרה למחשב ועברתי על כל החנויות וגם באינטרנט ולא מצאתי. תנו לי קישור לאתר שמוכר אולטרות

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by Dan Chekanov,

שלום הייתי רוצה לדעת בבקשה האם ישנה דרך לעשות שהדרמל יעבוד על מתח של 220V , זה מכשיר שנקה בארה"ב וממש לא בא לי להתעסק עם שנאים . תודה

14. Started by Alexkmr,

נשרף לי התקע חשמל של התנור, לפי מה שאני מבין הסיבה היא בגלל שחיברתי את התנור לשקע בעזרת כבל מעריך ומפצל. הכבל המקורי קצר מידיי. אני יכול להחליף את הכבל של התנור בכבל פנדל 1.5X3? או שצריך לרכוש כבל חזק יותר?

15. Started by shadi,

שלום, לא יודע אם זה בכלל אפשרי, אבל אני מחפש מדריך שיסביר איך מחברים ושולטים על לדים של המספרים (באנגלית NUMERIC LEDS) אני רוצה לחבר כזה דבר למחשב: תודה מראש על העזרה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, יש לי צורך בפוטנציומטר שיווסת לי את עוצמת הקול בכניסה של מגבר קטן (מבוסס TDA 2004). ניסיתי לחבר לי פוטנציומטר של 20K אום, הכל עובד טוב אבל לא כמו שאני רוצה. אני משתמש רק בחצי מהפוטנציומטר ואפילו פחות (כשאני מסובב יותר מזה הווליום פשוט יותר מידי חזק) הפונטנציומטר הוא כפול כמובן (שני ערוצים=סטריאו) השאלה שלי היא איזה ערך של פוטנציומטר אני צריך כדי שאוכל לסובב את הפוטנציומטר עד הסוף וכך לשלוט יותר טוב על הווליום? או האם בכלל כדאי לי לבנות פוטנציומטר דיגיטלי (עם שני לחצנים רגעיים - אחד להנמכה ואחד להגברה)? ומה היתרונות בכל אחד מהם? תודה רבה, ניב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by tulicooli,

טוב אז אני בונה מארז אקרילי מה שבניתי מיקודם לא ממש הצליח בגלל שהוא קטן מידי.. עכשיו אני רוצה לבנות מארז גדול יותר מפרספקס.. אני צריך שתיכנס לשם מערכת קירור מים 2 ספקים וכל השאר.. יש לכם רעיונות לעיצוב המארז? כמה מאווררים כדאי? איך לעשות אותו שיהיה יפה ומקורי? האם יהיה יפה לעשות כמו במדריך אחד לעשות 4 חורים במאוורר ואז יענו לחבר שם 4 לדים זה יהיה יפה יראו את זה טוב?(ושהכנפים שלהם שחורים)... ..

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by ELiA,

רציתי לבנות תיבה שיהיו ממוקמים בה סוללות שיצא ממנה 2 מולקסים נקבה כדאי שאני יוכל להפעיל באופן נייד את התאורה שיש לי במארז מישהו ניסה פעם לעשות את זה? למישהו יש רעיון איך? תודה על התשובות :]

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by IlanF,

נשבר לי חלק הפלסטיק שמחזיק את הפינים (או איך שקוראים לזה...) (מסומן באדום בתמונה למטה, הפלסטיק הלבן...) יש דרך לתקן את זה בלי להחליף את כל הUSB? *התמונה היא סתם תמונה שמצאתי בגוגל בשביל להראות את הפלסטיק שנשבר לי [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

ראיתי שיש מאוורר PCI שמוציא חום מהמחשב.. זה באמת עובד?? שווה להשקיע על זה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ranran,

אהלן חברים בלוח אם שלי (GIGABYTE) יש חיבור spdif מובנה אבל רק OUT ובלוח עצמו יש 5 פינים של SPDIF_IO (אני צריך את הINPUT) השאלה שלי מה אני יכול לקנות כדי לחבר SPDIF למחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. רציתי לדעת איך אני צריך לשמור את העכבר מתי שהוא פתוח (אם יכנס אבק או אנא ערף זה הורס לא?) כדי שלא יהרס\יתחרבש\יתפקשש. ואיך אני יוכל במשך 5 ימים להיות בלי עכבר??? סתם אני יביא עכבר חלופי הבנתי את "אופן ההכנה". פשוט אני פוחד על העכבר אז רציתי לדעת איך לשמר אותו בינתיים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Yehudaa,

איזה השפעה יש למסלול כזה על הסינגל ? ואיזה השפעה יש אם נגדיל או נקטין את הקבל או הנגד ? תודה לעונים

24. Started by Gonk,

http://www.billablog.com/archives/18

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by yossik17,

הייי רציתי לבנות מין מאריך usb מצאתי אצלי זרוק חח תקע usb האלו שיש בפאנל המארז מקדימה ועוד כבל usb זכר עכשיו פירוט החוטים: זכר:אדום,כחול,חום,צהוב תקע נקבה :אדום,שחור,כחול,לבן מישהו יכול לי לעזור להתאים את הצבעים?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.