עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ "Velcro "Ultra Mate? אם כן מאיפה? החומר הוא סוג של סקוטש מצד אחד, ודבק מצד שני. אני רוצה להשתמש בו ל 'הדבקת' מאוורר לצד המארז (על החלון שלו), וראיתי שהחומר הזה הוא מעולה לזה. אם לא קיים בארץ, אולי מישהו יכול להציע לי חומר דומה שיעשה את העבודה? אני צריך משהו שיחזיק את המאוורר כמו שצריך. המאוורר יעבוד רצוף 24/7 אם זה משנה. לפני שתציעו... כמו ה Velcro, אני רוצה שהחומר יהיה ניתן להסרה (שלא יהיה מודבק קבוע או שישאיר סימנים אחרי ההסרה), כך שאוכל להוציא את המאוורר במקרה וארצה, ולהסיר את החומר 'הדבקה' בקלות שלא ישאיר לכלוך. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אתם כולכם מכירים את הקירור של GIGABYTE לכרטיס 8600GTS. אני החלטתי שצריך מאורר ! אני מקווה רק שהצלוטייפ יחזיק את זה בחום, שמתי כמה שכבות של צלוטייפ.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי מאוורר מהספק הישן 12V חוטים אדום שחור ועוד מאוורר 12V מהקירור הישן של המעבד 3 חוטים אדום שחור ולבן איך אני מחבר אותם למחשב

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. הלכתי להום סנטר אמרו לי שבונדו לא נקשר טוב לפלסטיק הציעו לי חומר להדבקת שייש,אבל לא היה כתוב על הקופסה אם זה טוב גם לפלסטיק. הלכתי שוב לקנה ובנה,ואמרו לי שוב שבונדו לא נקשר טוב לפלסטיק,איזה חומר לקנות? וכמה צריך לעלות חבילת דיסקיות חיתוך מחוזקות לדרמל? והגלילים של הנייר זכוכית,וגם מברשת פלדה. איפה אני קונה את כל הדברים האילו? אני באמצע מודינג ונתקעתי בלי חומרים,יש לי פאנל קידמי שזקוק לתיקון דחוף,ואין לי מושג עם איזה חומר לתקן אותו. בהום סטנר בכפר סבא אין שום אביזרים לדרמל.

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. האם הוספת מאווררים מתחת ל-VF700 יורידו טמפ' ? http://img228.imageshack.us/img228/6676/vantecspectrumfancardvfch6.jpg חשבתי לאלתר משהו כמו ה-Vantec Spectrum לקחת 2 מאווררים 80mm לחבר אותם ביחד ואז למקם אותם מתחת לכרטיס מה אתם אומרים יוריד כמה מעלות ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  6. האם יש אפשרות לפרק רק את החלק העליון של המארז ז"א החלק שהכי הרבה למעלה - הגג ? אני מדבר על מארז Thermaltake SWING .. תודה~!

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  7. אם יש לי 2 לוחות בעובי של 3MM (שזה העובי הממוצע למארזי פרספקס לא?) ואני רוצה להדביק אותם עם דבק אפוקסי... אז יש לי כמה שאלות: 1. הדבק בא בצנצנת? שפורפרפת? הוא זול? הוא נוזלי/קשיח? 2. אם אני מדבק לוחות בעובי של 3MM זה אומר שיש רק מרווח של 3MM שידבק ללוח השני, וזה יחזיק את הלוחות? זה לא חלש מדי?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אז מה עשינו? אריאל רצה שאני יפתח לו חור במארז למעלה אז פתחתי - יותר נכון סבא שלי חחח את התוצאה הסופית שכחתי לצלם מרוב שהיה חם אז אריאל אתה יכול להעלות אם אתה רוצה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by oorlevi,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי אבל לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות.. אתה המפרט אתם יכולים לראות בצד, אני רוצה OC קטן שלא יצריך קניית קירור וכו'.. יש אפשרות שתעזרו לי? תודה

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  10. לאיפה אני מאור לחבר אותו? ואיך אני אמור לשמור אותו שלא יזוז?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by DarkShnizel,

בעעעעעע אני כבר מיואש, יש למישהו מושג?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. לפניי כמה ימים פירקתי את הספק הגנרי מהמחשב שלי לאיזה פרוייקט . כשפתחתי ראיתי מלא חוטים אבל יש כיתוב על הלוח אם של הספק כמה וולט כל חוט. ובמקרה נתקלתי באיזה 6-7 חוטים של 3.3V במחשב וכולם הלכו ללוח אם. אז השאלה שלי היא האם אפשר לחתוך את החוט ולחבר LED UB שהצריכה שלהם כמעט זהה ל 3.3 ברוב המקרים,בלי לפגוע במתחים של הלוח אם? אם כן אז לא נצטרך יותר נגדים אם לא מובן לגמריי אני ינסה להעלות תמונות בהמשך. ליאור.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  13. זה המודלינג הראשון שלי... אז כצאת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון :s05: המחשב הוא מנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  14. שלום רב ! יש לי P4 3GHZ , לוח אם של ASUS מדגם P4P800 SE . אני מעוניין להתקין מאורר מהסוג הבא : Zalman CNPS7000B-AlCu . הבעייה היא : שישנו צורך במרווח של 3 ס"מ בין המאוורר לבין ספק הכח שלי (הממוקם למעלה במארז ) על מנת להצליח להתקין את המאוורר , אך אין לי מספיק מקום לכך ! האם אוכל להזיז את הספק כוח למקום אחר במארז ? האם אוכל להוציא את הספק מחוץ למארז ? ואם כן ,הכיצד ? באם לא , האם ישנו מאוורר אחר (לא יקר) שאוכל להתקינו במקום ה- ZALMAM . תודה רבה לעונים.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  15. אם יש לי מאורר 24V ואני מחבר אותו לחיבור מולקס - אדום ושחור - אל הצהוב שחור, כמה וולט זה אמור לתת? ואם אני מחבר אותו ישירות אל האדום שחור שבמולקס כמה וולט הוא יקבל אז? במאורר יש לי 3 חוטים, אדום צהוב שחור אם אני מחבר את שלושתם למולקס, כמה וולט יצא? 17?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  16. בעצם מה שאני מבקש נמצא בכותרת .. איך אני מחבר מאוורר 24 וולט למחשב ? ספק ? לוח אם ? יש יציאה שמספקת 24 וולט ? חשבתי גם ע ללחבר למאוורר שנאי של 24 וולט ואז לחשמל (בבית ) וזה יהיה נחמד ... אבל איזה שנאים בכלל מספקים 24 וולט ? של אילו מכשירים אלקטרונים ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by BSOF,

שלום לכולם, מישהו יודע אם אפשר לשלוט במתח היוצא מכל פורט במחשב ב- C#? אני צריך איכשהו להוציא מתח משתנה בין 0-5V ולא רק 0 ו-5. יש דרך לשלוט במתח היוצא בעזרת תוכנה בלבד? [מדובר על כל פורט: USB, COM, LPT - גם מכרטיס קול יהיה טוב] תודה מראש, BSOF

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  18. ראיתי באתר של TT שיש להם חוץ מקטודות UV גם קטודות "PURPLE" סגולות יפיפיות (לפי התמונה, בתקווה שבמציאות זה לא יוצא ורוד). הבעיה שלי היא שיש לי תאורת לדים כחולה ואדומה ומאוררי לדים אדומים, והקטודות של סאנבים, שרשומות ככחולות אבל בתכלס הם תכלת, דיי הורסים ת'אווירה החמימה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שתופס את ה HD, ואם זה גומי רגיל כזה או שזה משהו מיוחד. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מחשב ישם פנטיום 4 בן 4 שנים ואני רוצה להסב אותו למחשב בסלון שישמש בעיקר להלקלטה של תוכניות מה הדרישות לכך ומה צריך לקנות חוץ מהרד דיסק נוסףכי יש לי רק 80 גיגה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. פעם היה באתר, כנראה נמחק..

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

אוקי, קניתי סוללות וקיבלתי מאוורר קטן יחד איתם, מאוורר שסתם לוחצים על המתג והוא מאוורר נורא נחמד אבל חזק מאוד וגם מרעיש מאוד. אוקי הרעיון שלי שכבר הצליח אבל באי בטיחות אני פונה אליכם. פירקתי אותו חיברתי אותו למולקס והוא עובד מצוין ואני חושב שאני אמקם אותו מעל הHDD או הכרטיס מסך, דבר שני, האם זה יכול לפגוע במחשב שלי? קצר כלשהו? פגיעה במולקס? כל דבר? כאשר אני מחבר את המאוורר (את החוט האדום ואת החוט השחור) למולקס יש מין אור (חשמל), האם זה בסדר?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Crash5,

שלום לכם, אני מעוניין לעשות כמה שינויי מודינג במארז הקיים שלי אך מכיוון שאין לי את הכלים הדרושים ואת הידע הנחוץ, אני פונה אליכם. רציתי לדעת האם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת, תמורת תשלום כמובן? חשוב שזה יהיה מישהו מאיזור מרכז הארץ בעל ניסיון רב בתחום המודינג. ניתן לפנות אלי בהודעות פרטיות או במייל, תודה!

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  24. איפה אפשר להשיג את ה-Enermax Enlobal 120mm Case Fan בארץ? חיפשתי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. Started by IlanF,

http://www.mnpctech.com/spdprtToggle.html אפשר להשיג כזה בארץ, או רק להזמין מאיביי או משהו?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים