אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום תשמעו אני עושה בבית הספר פרויקט באלקטרוניקה ואני צריך לסכם על מספר רכיבים ורציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים שאני יכול למצוא בו חומר על הג'קים. זה די דחוף כדי שאני יוכל לצלם מחר בבית הספר כי הסיפריה בעיר די רחוקה מאפו שאני גר. נ.ב אם זה חשוב לכם הרכיבים הם A/D 0809 ג'וק 555 חוצץ 74244 מגבר 741 תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז, ואין פרספקס.לא בהום סנטר ולא ב ACE (אני גר בראשון)ואני לא יודע אפה לקנות :-[ המוכר בהום סנטר שלח אותי בכלל לראש העין ואמר שהם לא מחזיקים את זה בכלל ברשת.. אז אני שלחתי אותו למקום אחר ... ;D מישהו יודע איפה אפשר לקנות (חוץ מזיגזאג) פרספקס ? עדיף באיזור המרכז, והמחיר כמה שיותר נמוך. אם מישהו יודד בבקשה שיכתוב כאן. ואודה מאוד למי שיעזור לי למצוא חנות שמוכרים בה דיסקיוט לדרמל בראשון (או בסביבה) תודה על העזרה התמונות צולמו עם Canon PowersShot A75 (והדרמל עלה 400 שקל : P בלי הציר ) *** אני רואה שזה לא יוצר טוב ועכשיו אני מת לישון, אז פשוט תסתכלו כאן : http://briefcase.walla.co.il/yurims ותראו גם אוע תמונות של המצלמה עצמה. Sorry, אני אתקן …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאוד נחמד למודרים שרוצים להשקיע קצת יותר ולא רוצים לעבוד עם לוחות PCB ג'נריים מוכנים. המדריך לא מסובך במיוחד, החומרים לא קשים להשגה, והותצאות מדהימות. http://members.lycos.nl/anthonyvh/index.php?page=pcb
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי ששמעתי את כל מה שאמרתם הלכתי להום סנטר והמכיר של דרמל של סקיל הוא 200 ושל וולף הוא 130+- לא כלל צוואר גמיש אותו אני יקנה בנפרד בעד 50 שקל עכשיו אני מתלבט עם ליקנות את הוולף או את הסקיל מה אתם אומרים שכדי לי לקנות עם מתחשבים בהפרשי ביצועים ביחס למכיר? ד"א לא התייחסתי לדרמל של דרמל כי הוא יקר מידי!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נמאס לי מהשחור המשעמם של המארז. אני לא רואה את עצמי עושה שום דבר דרסטי אבל חשבתי לשים עליו כמה תמונות מגניבות שמודפסות על מגנט (כמו מגנטי מקרר רק גדולות יותר). על פניו זה נראה לי בלתי מזיק מה גם שמדובר במגנטים חלשים יחסית אבל העדפתי בכל זאת להתייעץ. אם אני מכסה דופן שלמה במגנטים האם זה עלול לפגוע ברכיבים אלקטרוניים בדגש על דיסק קשיח?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות לוח PCB בהזמנה אישית? והאם מוכרים ביחידים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש מישהו באיזור הצפון שיכול לעזור בפתיחת חלון למארז FRACTAL DESIGN R4? לא משהו עם צורה מסובכת, פתיחת מלבן/ריבוע פשוט ? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב מי שלא זוכר אז קניתי לפני משהו כמו חצי שנה את הזלמן,7000B מנחושת,עלה לי 250 (יחסית זול לחנות שלא מהאינטרנט.......) וכמובן שהפעלתי אותו והוא היה עובד פיקס אך אחרי איזה יום ניסיתי לסדר איזה מאורר של הגשר הצפוני ובום נשברה לו כנף והוא התחיל לעשות שריקות ורעשים וובירציות מטורפות,עצוב וכועס שמתי אותו בצד ועברתי לקירור סטוק אך אתמול לקחתי על עצמי פרוייקט לחדש אותו בלי שהCFM של המאוורר ייפגע,לקחתי דבק שעולה משהו בסיבות ה300 שקל(אבא שלי קנה אז לקחתי,מה אסור?) קיצר התחלתי להדביק והדבק הזה מה שמיוחד בו שהוא הופך להיות כמו בטון אחרי שמדביקים אותו יענו אי אפשר לשבור אותו בשום צורה,ממש ממש חזק,הפעלתי את המאוורר והמהירות שלו נשארה כמעט אותו דבר (2413 כשלפני כן היה 2480) והנה התמונו…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשרף לי השנאי של הארקוס וכמה שניסיתי לתקן אותו לא הצלחתי, קבל התנפח והיה אומס על הזנר שהתפוצצה ושרפה את הלוח .......באסה . קיצר עכשיו אני מחפש לאלתר לי שנאי חלופי אולי מישהו יודע על שנאים של סלולר שעובדים על כזה מתח וזרם או שאולי אפשר לארגן טעינה דרך ה USB? מה המתח והזרם שם? 12 או 5 V ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של טרמלטק שבימים אלה עובר אוברול רציני בכל הנוגע לקירור וסידור פנימי,עלה הצורך לחבר מסך היות ובחדר קולנוע שלי המחשב מחובר באופן קבוע למקרן שלא תמיד אני מעוניין להדליק אותו (ובטח לא להדליק סתם לכמה דקות לבדוק עם ירד סרט וכ'). המחשב מחובר מיציאת ה DVI למקרן. (קיימות שתי יציאות DVI מהכרטיס + S VIDEO ). כמו כן קיים כרטיס OB ללא SVIEDO. במקרה נתקלתי במארז דומה מאוד לשלי שהוסיפו לו מסך , http://www.hardware.info/images/news/lanboxht_angleview_450.gif הרכיבים במחשב: מארז LANBOX http://www.thermaltakeusa.com/product/chassis/vf1000_index.asp מעבד Q6600 זכרונות של GSKILL 800MHZ 4 GB כרטיס מסך SAPPHIR HD2600 PRO 512 MB לוח של ASUS P5KV M ספק של SWEEX 650 W אני…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מערכת של 5 מסכי LCD קטנים 3.5-4 אינצ' שייתחברו למחשב כמו מסך כלומר שלכולם ביחד יתפקדו כמסך אחד. מצאתי את הממיר הזה שמצויין לי אני רק לא יודע איך לחבר אילו כמה מסכים שיעבדו ביחד. למישהו יש רעיון איך לממש את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם לכאן זה מתאים, אבל זה למטרות מודינג אז רשמתי כאן. אני צריך להוציא מהמחשב בקרה של 5V ע"י תוכנה. חשבתי להוציא מהLPT (יש לי גם תוכנה שעושה את זה) אבל היות ואני מרכיב LCD האופציה הזאת יורדת לצערי. על המחבר הסריאלי בפינים 1 7 5 יש לי מקלט IR. יש דרך להוציא בקרה מאחד הפינים שנשארו לי אחרי החיבור של הLCD והמקלט IR? יש דרך להוציא בקרה של 5V (שתישלט ע"י תוכנה) בדרך אחרת מהמחשב?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש חנות שאוכל למצוא את הרכיב הזה בה? איך הוא נקרא מקצועית? אני צריך מקסימום 2-3 רכיבים (אחד להתקנה ואחד או שניים ספייר) אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התמונה מדברת בעד עצמה: מישהי מוכרת שוט שמורכבת מכבלי רשת. לגיקים שאוהבים להתפרע... עוד הסבר כאן: http://www.geekologie.com/2011/05/kinky-computing-ethernet-cable-fetish-wh.php [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות קתודה או שתיים להאיר קצת את המארז. המארז הוא Sagitta RaidMax, הוא Mid Tower. כרגע יש בו 3 מאווררים עם לדים כחולים שבאו איתו, ואת הלד הכחול של הV1. כיום נראה ככה: אני מתלבט בין כמה דברים, ויש לי כמה שאלות. נעשה רשימה שיהיה מסודר 1) קתודה אחת תאיר יפה את כל המארז? או שעדיף 2? 2) אם אני שם 2 קתודות בצבעים שונים, זה נורמאלי? או שזה נראה מוזר? (אם למישו יצא לראות...) 3) יש למישהו איזה אתר עם תמונות של מארזים עם כל מיני קתודות ותאורות? מצאתי כל מיני תמונות מפוזרות, בגוגל ובאתרים של מודינג, לא משהו ממש מרוכז על תאורה. 4) ראיתי שיש כל מיני סוגים ומחירים, יש הבדלים מהותיים בין הסוגים? בהירות/איכות וכו'? כמה בערך שווה להשקיע בקתודה טובה? 5) איך בדיוק…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תאורה בהפעלה קולית.. מישהו מכיר משהו בארץ חוץ מperfectlight כי כבר אין אותו בארץ במלאי בשום מקום.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שרשום בכותרת, יש לי באוטו כבר כמה שנים טובות דיבורית (של מכשיר סמסונג כלשהו) של הבעלים הקודם של הרכב ועד היום היא סתם ישבה לי ברכב ללא שום שימוש, עם קנייתי של האייפון 4 רציתי גם דיבורית וחשבתי על דרכים יצירתיות לשדרג את הישנה שתעבוד בתאום עם האייפון 4 ורציתי לדעת מה אתם חושבים ? האם יש בכלל אפשרות כלשהי להמיר את הדיבורית הישנה כך שתעבוד עם אייפון 4 בצורה שגם תאפשר דיבור עם הרמקול של הדיבורית + הטענה של המכשיר ! חשבתי שפשוט ניתן להחליף את התקע של הדיבורית לחתוך ולהלחים תקע של אייפון 4 אבל במחשבה שנייה זה נראה לי קצת יותר מסובך ממה שחשבתי, מה לגבי המתח המתאים להטענה ? האם יכול להיות שהוא יהיה גבוה או חלש מידי ? לגבי התושבת עצמה אני יארגן איזה קומבינה.. השאלה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הצג 7segment שהוצאתי ממחשב ישן למחשב אחר עם אפשרויות קנפוג כמו frags ב CS. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? מצ"ב תמונות של ה 7seg. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב סיימתי את הסליבינג בשעה טובה... היה קשה בעיקר בכבל של חשמל הספק(ללוח אם). עכשיו בקשל ללוגו על דלת המארז,יצאו כמה פשלות שאני יכול לתקן(הצבע בכמה מקומות יצה מגבול הלוגו) אבל זה שטויות אני חושב שאני יסדר את זה...זאת פעם ראשונה שאני צובע משהו במחשב תהנו... נ.ב צילמתי את הסליבינג כשהו לא מסודר..בכוונה כדי להראות לכם את כול החוטים מוסלבים [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיית אז לפני שכולם קופצים ואומרים תריץ חיפוש אז חיפשתי (פה) ולא מצאתי כלום בנושא. יש לי אפשרות לבנות מארז מזכוכית (סגנון מארז פרספקס) בחינם/עלות מינימלית. האם זה פרקטי? האם זה כדאי? מה אני צריך לקחת בחשבון לפני שאני ניגש לפרויקט כזה בכלל? עריכה: לא לדאוג לשבירות כי הזכוכית תהיה מחוסמת (בסגנון של שמשה של מכונית)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנה עם המחשב - הגיע הזמן לשפץ קצת את המארז (CM 690II B). אני רוצה להחליף אותו לצבע לבן באיזורים הבאים: כל התושבת של הלוח אם בפנים, ללבן מוחלט. את הרשתות למעלה (הברזל) להחליף או ללבן או לאדום. דלת בצד שמאל גם בלבן, אבל לחתוך ולהשים חלק פרספקס. אז יש לי כמה שאלות: 1. באיזה דגמים של צבע אני יכל להשתמש ? שיראה כאילו זה בא מהחנות (מט). 2. אני אצטרך לצבע בסיס ? (בגלל ההחלפה המוחלטת משחור ללבן) 3. כמה בערך יעלה לי פרקספקס (100% שקוף) 35x35 (ס"מ) ? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הזמן נתקלתי במוצרים נחותים ואפילו בדיל שלא שווה את הכסף שלו. יש לכם המלצה לחנות ספציפית וטובה לנושא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
זאת השאלה...חח(בכותרת)... כי אני פשוט לא מוצא... בתודה אלעד...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השולחן שלו הוא המחשב חייבים לראות מדהים והנה החלק השני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-