עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by GetRich,

האם יש דרך לחבר את המקלט הזה בחיבור USB? נשמע לי לא סביר אם אני פשוט יבוא ויחבר את המקלט לכבל USB זה יעבוד.. בטח גם הזרם שהוא פולט לא כמו של ה-SERIAL פורט.. למישהוא יש דרך לזה? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mango,

שלום. קניתי לוח ארדואינו M0 Pro הורדתי את atmel studio 7, ואת הגריסה האחרונה של arduino ide 1.7.10 וכאשר פותח ,סקיצה לדיבג :File--Open--Open object file for debbuging אני מקבל את ההודעה הבאה: [WARNING] Error updating project settings:Object reference not set to an instance of an object. איך פוטרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gal_il50,

http://www.mnpctech.com/mal1.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by liram21,

שלום לכולם, אחרי שנה עם המחשב - הגיע הזמן לשפץ קצת את המארז (CM 690II B). אני רוצה להחליף אותו לצבע לבן באיזורים הבאים: כל התושבת של הלוח אם בפנים, ללבן מוחלט. את הרשתות למעלה (הברזל) להחליף או ללבן או לאדום. דלת בצד שמאל גם בלבן, אבל לחתוך ולהשים חלק פרספקס. אז יש לי כמה שאלות: 1. באיזה דגמים של צבע אני יכל להשתמש ? שיראה כאילו זה בא מהחנות (מט). 2. אני אצטרך לצבע בסיס ? (בגלל ההחלפה המוחלטת משחור ללבן) 3. כמה בערך יעלה לי פרקספקס (100% שקוף) 35x35 (ס"מ) ? תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום תשמעו אני עושה בבית הספר פרויקט באלקטרוניקה ואני צריך לסכם על מספר רכיבים ורציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים שאני יכול למצוא בו חומר על הג'קים. זה די דחוף כדי שאני יוכל לצלם מחר בבית הספר כי הסיפריה בעיר די רחוקה מאפו שאני גר. נ.ב אם זה חשוב לכם הרכיבים הם A/D 0809 ג'וק 555 חוצץ 74244 מגבר 741 תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nir_ofer,

אני רוצה לעשות חלון בחלק העליון של הDVDROM שלי... עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קודם כל האם יראו משו מעניין (את הדיסק מתסתובב וכו.) ושאלה השנייה האם זה לא מסוכן??? הכי יש קטע של קרינה, לייזר וכל הבולשיט הזה... שוקרן ניר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. זאת השאלה...חח(בכותרת)... כי אני פשוט לא מוצא... בתודה אלעד...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Lol10k,

המדלקת לקחה לי כ"כ הרבה עבודה! כי לא היו לי את הפצירות והניירות זכוכית במידה הנכונה,והכל יצא סריטות. רק אח"כ שחיפשתי את הספריי הכתום מצאתי את נייר זכוכית מושלם לזה! (220) בעכבר צבעתי רק את הכתום כיא הוא יפה ככה,אולי אני אחתוך ואוסיף פרספקט איפשהו רק יש לי שאלה,איך אני מוסיף לדים לעכבר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. התמונה מדברת בעד עצמה: מישהי מוכרת שוט שמורכבת מכבלי רשת. לגיקים שאוהבים להתפרע... עוד הסבר כאן: http://www.geekologie.com/2011/05/kinky-computing-ethernet-cable-fetish-wh.php [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DarkSlide,

היי =] כמו שאתם יכולים לראות התחלתי פרויקט מודינג ראשון שלי - Panther Project (דרך אגב אשמח אם תוכלו לעזור לי בתהייעצות , פרטים בעמוד 2 בפת'רד של הפרויקט) אני רוצה להוסיף 2 מאווררים של 80/120 מ"מ, אחד מוציא אוויר אחד מכניס אוויר, ואני לא יודע איפה הכי כדאי לשים אותם אני רוצה שזה יהיה כמובן כמה שיותר אפקטיבי.. אבל גם חשוב שיראו אותם כי הם כנראה יהיו מוארים (אז כאילו מאחורה לא מתאים ) תודה מראש לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by davidss20,

אשמח באם מישהו יכתוב מדריך המפרט את סוגי הלוחות שיש ואת סוגי התוספים כמו משדרים סנסורים אם הסבר קצר לכל אחד ושימושים אפשריים בנוסף לאלא החדשים בתחום איך משלבים סנסורים וכו בלוח(שליטה כתיבת קוד וכו) ולסיום אני שמח שמישהו הרים כפפה ואני מקווה שבאמת תיהיה פו קהילה לתפארת מדינת ישראל בהצלחה !!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. לא מזמן גיסי הביא לי קופסא עם המון נגדים ועוד כמה רכיבים אלקטרוניים שאני לא מצליח לזהות, המצלמה שלי לא בשיא אז בנוסף הכנתי גם שירטוט: http://photos.walla.co.il/ilshishos (הרכיב עצמו מוקף בעיגול אדום). יש לי כמה נגדים משומשים (שהיו מולחמים ללוח הלחמה אבל הוצאו) הם עדיין יכולים להיות בשימוש?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני חושב אולי לשים שעון כזה למערכת שליטה על מאווררים שאני מתכנן לעשות אז: 1. מה השם של רכיב כזה. 2. כמה הוא עולה 3. איפה אני יכול להשיג אחד כזה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tzolerguy,

האם ניתן להכין מתאם אשר אני אוכל לחבר לאחד מהUSB של המחשב ולחבר לו COM כי יש לי במחשב יציאת COM אחת ואיזה 10 יצאות USB

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kaplanshaked,

אני רוצה להתחיל להתעסק קצת בארדואינו ראיתי קצת סרטונים וקראתי קצת מאמרים יש לי כמה שאלות השמח לקבל תשובה. 1. איזה לוח הכי מתאים למתחילים או שזה לא ממש משנה (חשבתי להתחיל עם mega 256). 2. איזה עוד לוחות כדי לקנות? (הבנתי הבנתי שיש לוחות שמתיישבים על הלוח הראשי). 3. איזה מדריך מומלץ לאנשים ללא רקע בכלל בתחום?. (מומלץ בעיברית). 4. האם יש קורס של כמה ימים של ארדואינו בארץ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. זה נכון שככל שאני מוסיף נגדים ללד הוא יעבוד כרגיל? שהאור שלו לא יפחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, בזמן האחרון אני מאוד מתעצל מאוד לבנות\להתנסות\לשחק במיקרו בקר מכיוון שהדרך שאני עובד איתו מאוד לא נוחה ומציקה. עד היום הרכבתי את כל המעגלים על מטריצה, דבר קצת מעצבן במיוחד מבחינת הממשק למיקרו בקר, קווי התכנות וכו'. לכן בתור פרוייקט חשבתי לבנות לוח פיתוח לבקר, משהו קצת דומה לארדואינו מהבחינה שיש גישה לכל הפינים. הנה כמה פיצ'רים שחשבתי עליהם אשמח לדעה/הצעות לשיפור: לוח שבליבו ישב ATmega328P, לכל הכניסות שלו יתחברו Female Headers בדיוק כמו בארדואינו (הם יותר נוחים מHeader זכר לא ?) הזנת מתח תתבצע דרך מחבר DC 2 מ"מ סטנדרטי, אפשרות להזנה מUSB, אפשרות להזנה חיצונית, שני מייצבי מתח - 5v ו 3.3v עם ג'אמפר ואפשרות להזין את הבקר מכל אחד מהם. האם כדאי לשקול על אופציה מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Moty_p,

שונא שהמאווררים לא מסתובבים גם לצד השני זה בגלל דיודה מעצבנת שדחפו לשם בנוסף דחפו נגדים על מנת להוריד את הסל"ד של המאווררים אני רוצה להעיף את הנגדים ואת הדיודה יש לכם מוסג איך אני עושה את זה? נכון לעכשיו לא הכפת לי הרשע של שהמאווררים יעשו כתוצאה מהורדת הנגדים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iakovl,

אני רוצה לעשות סליבינג בקרוב אבל כמו תמיד השאלה הגדולה שיש היא (לא איך) כמה סליב צריך ומאיזה גודל. אנא עזרו 8)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dbzu,

מה אתם אומרים על המארז הזה? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2935&catcode=91&AdCat=&parentid= אם הוא מתאים ל htpc אז כרטיס כמו כרטיס קול או מסך יכנסו בו כמו שצריך? כי פעם עבדתי עם מארז כזה http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2220&catcode=91&AdCat=&parentid= והוא לא התאים לכרטיסים רגילים אני הייתי צריך לחתוך מהברזל של הכרטיס כדי שהוא יתאים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MaTaN~,

יש לי שאלה.... האם יש אפשרות להפעיל קתודות עם סוללות?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי מטען של 500mA ומצבר עם 8.5 אמפר אבל אני רוצה מטען שיטעין אותו מהר מאוד אז עם למשל אני יקנה שנאי של 220V<12V ושימיר ל5 אמפר אז יטעין יותר מהר לא? ואם אפשר ,ראיתי פעם מעגל עם 2 לדים וכמה נגדים שמחברים בין המטען למצבר ושמסיים להטעין הנורה נדלקת תודה לעוזרים אתם ממש עוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AsD[eyal],

אני יודע חרא איכות אבל אפשר להבין האם ניתן לחבר כזה חיבור למאוור ואז לחיבור מאוור בלוח?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, יש בידי 4 מעבדי P3 ללא שימוש,יש איזה שהוא מודינג שאני יכול לעשות איתם? (מחזיק מפתחות כבר עשיתי) בתודה, ושבת שלום.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול הממיר שלי (yes max ) נמצא במקום כזה שממקום הצפיה שלי קשה לשלט לקלוט אותו , רציתי לדעת אם יש איזהשהוא עינית שאפשר לחבר , או אם מישהו יודע איך בונים דבר כזה . תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.