עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום תשמעו אני עושה בבית הספר פרויקט באלקטרוניקה ואני צריך לסכם על מספר רכיבים ורציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים שאני יכול למצוא בו חומר על הג'קים. זה די דחוף כדי שאני יוכל לצלם מחר בבית הספר כי הסיפריה בעיר די רחוקה מאפו שאני גר. נ.ב אם זה חשוב לכם הרכיבים הם A/D 0809 ג'וק 555 חוצץ 74244 מגבר 741 תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול הממיר שלי (yes max ) נמצא במקום כזה שממקום הצפיה שלי קשה לשלט לקלוט אותו , רציתי לדעת אם יש איזהשהוא עינית שאפשר לחבר , או אם מישהו יודע איך בונים דבר כזה . תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חשבתי להתחדש ברב מודד חדש, ה-ANENG שברשותי מתחיל להתפרק. אלו המתמודדים הרלוונטים לדעתי: FLUKE 15B+ בעלות של 72.46$ עכשיו ב-AliExpress איכות של Fluke, יקר יותר, כבלים לא משהו. UNI-T UT15B PRO דיי דומה בהגנות שלו לפלוק. פרובים עם ציפוי זהב. עלות 54$ ב-AliExpress. UNI-T UT61E+ רב מודד עם רזולוציה 22,000. יש עליו כמה ביקורות ביוטיוב. נראה דיי High-end ... https://www.aliexpress.com/item/1005001632283855.html גם מגיע עם פרובים טובים. לפי ביקורת של EEVBLOG הגנות פחות טובות. מה אתם חושבים? איזה כדאי?

4. Started by ScreameR,

איך יוצרים אפקט מראה כשצובעים מארז ? עשיתי חיפוש ומצאתי רק תוצאות ולא מדריכים מפורטים, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, מישהו יכול להפנות אותי למדריך ליצירת אפקט מראה מושלם ? אנגלית מתקבלת ורצוייה בהחלט. תודה !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by high5,

שלום, אני צריך את הכבל הזה. אשמח לדעת איפה אפשר לקנות אותו באיזור ר"ג ומה שמו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by alfa100,

בניתי את לדים לפי המוזיקה והם לא ובדים לי במחשב ניסתי כלחיבור במחשב חיברתי לאייפודים וזה כן עבד תודה לעורים עריכה הם עובדים אבל ממש חלש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המחשב הישן שלי PIII 1000 MHZ 128 sdram (i think so) riva TNT 32 mg כרטיס קול זול (נראה לי 5.1 הכי פשוט שיש) וכרטיס רשת (חיבור לרשת דרך הראוטר). הקטע שיש יותר מחשבים בבית מאשר אנשים (טסו התגיסו וכו') וממש אין טעם במחשב הזה שהוא הכי ישן. אז חשבתי אולי לעשות פרויקט נחמד. הבעיה שאין לי מושג מה לעשות. וגם אם הייתי יודע לא יודע איך לעשות. אני לומד טוב ומהר כל דבר, אין לי בעיה עם מדריכים. אין לי שום ציוד למודינג, כל ציוד שאני אקנה למודינג נכנס לתקציב בנוסף אין לי בעיה לקנות חומרה, וציוד. התקציב הוא 800 ש"ח הבעיה היחידה זה שאני בצבא, אז אני מקווה שיהיה לי זמן לקנות את החומרים (למזלי שבוע הבא אני יוצא, מקסימום אני אעשה קניות בקניון באר שבע בדרכי לבית ביום שישי) משום מה נראה לי שהל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איפה אפשר לקנות לוח PCB בהזמנה אישית? והאם מוכרים ביחידים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by no43189,

אז ככה יש לי תאפשרות לעשות למארז ציפוי של ניקל בחינם עכשיו אני לא יודע איך זה בדיוק ייצא וגם חשבתי לבנות מארז לבד רק לא החלטתי איזה בנתיים אני נעזר בתוכנה הזאת http://www.sketchup.com/index.php?id=21&csid=136 בכל מקרה לקטע של הציפוי בניקל תמארז מה אתם אומרים שווה לנסות ? ייצא יפה ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gal_il50,

http://www.mnpctech.com/mal1.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 114508534,

ערב טוב הזמנתי צורב DVD בEBAY וברגע שאני מכניס דיסק פנימה הכונן נשמע כאילו הוא מנסר חתולה וכמובן בשלב מסויים מפסיק לעבוד . פניתי לPAYPAL אבל בינתיים אני מענויין לבדוק האם ניתן אולי לסדר את הבעיה . אשמח לשמוע לעזרתכם . תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. במכשירי קשר בצבא יש חיבור שנקרא "5 נקודות" לפחות ככה אני הבנתי שזה השם שלו, זה חיבור עגול שיש לו פשוט 5 פינים, האוזניות הגדולים של הצבא מתחברים לזה ואני רוצה להביא פשוט אוזניות רגילות מהבית, השאלה שלי היא איך אני יכול להמיר את החיבור של ה5 נק' לחיבור רגיל שאני יכול לחבר את האוזניות הרגילות שלי, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קניתי דרמל של וולף וגם קניתי סט כזה מ-ACE גדול עם ראשים נוספים ומלא דיסקיות וכו' (גם מחוזקות). עכשיו: אני רוצה לחתוך שם על הדלת בפונט גוטיק... לא כל כך מסובך אבל קשה\בלתי אפשרי לעשות עם דיסקית, אם איזה ראש אני יכול לחתוך דלת שיהיה הכי קל ומדוייק? בנוסף אשמח לדעת האם יש מקום שמסביר על כל ראש והשימוש שלו..... ואם אתם יכולים לתת טיפים אז בכלללללללל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני חושב אולי לשים שעון כזה למערכת שליטה על מאווררים שאני מתכנן לעשות אז: 1. מה השם של רכיב כזה. 2. כמה הוא עולה 3. איפה אני יכול להשיג אחד כזה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Snirs69,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מסך LCD קטן למארז המחשב. עקבתי אחרי המדריכים ושמתי לב שישנם שני סוגים פשוטים ובסיסיים. הנומרי שהוא הזול, והגרפי שהוא קצת יותר יקר. השאלה שלי היא איזה מידע יכול מסך נומרי להציג? {האם זה רק מידע של טמפ' או שאפשר להציג גם מידע על סרטים וקבצי מוזיקה.} בתודה מראש, שניר =]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by alexbmw,

חשבתי עם נגיד אפשר איך שהוא להוסיף לדים על הגוף של ה 8800 ultra (לא עילו אלה בתוך הגוף קירור כך שתיוצר מין תאורה נחמדה כזו לכרטיס) השאלה היא האם זה אפשרי ולאן אני יכול לחבר את הלדים על הכרטיס תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dany_tab16,

תמונות של מודינג שעשיתי היום עשיתי חלון בגג ובצד, וצבעתי את המארז. http://img172.imageshack.us/img172/8065/00001vl1.jpg http://img137.imageshack.us/img137/7802/00002qr1.jpg http://img139.imageshack.us/img139/8181/00003uy2.jpg http://img145.imageshack.us/img145/6130/00005wy4.jpg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני בונה עכשיו את הפרוייקט גמר שלי להנדסאי אלקטרוניקה... עכשיו אני בונה מכונת שתייה וחשבתי לבנות אותה בפרספקס... כדי שיהיה מגניב אני רוצה לשים לחצני מעלית אם מישו יודע מאיפה אני יכול להשיג שיגיד לי אם אפשר... כמה מ"מ לקחת פרספקס כדי שיתאים לי לפרוייקט ואיך אני יכול לחבר את הלוחות אחד לשני ברגים ואומים דבק חם? ממממממממממ ברגים קודחים...אין לי מושג איך... הנה תמונות של הסקיצות שסרטטתי בתלת מימד [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bbnbbn,

יש לי קוויקשנרי שמת ורציתי לדעת אם כדאי להשתמש בו כמסך גרפי כמו מסך LCD קטן ולהשתמש במדריך שיש באתר. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Natan_Rozen,

היי שלום הבחנתי היום כי LED אחד מהבהב במארז הגנ'רי שלי משום מה ... האם ה-LED נשרף ולמה הוא מהבהב ? תודה רבה על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by moran679,

האם זה אפשרי לחבר כורסת טלויזיה למחשב (באמצעות USB ושלט כלשהו) ככה שתגיב במשחקים תומכים FEEDBACK כמו DIRT2? מישהו (בעולם) כבר עשה פרוייקט כזה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by X-Gamer,

רשום עליו Model: MPT-300 איזה ספק זה? זה ג'נרי?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב, אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי איזה סוג פס לד ,מתח ועוצמת הזרם לשנאי עבור תאורת פס ,אור לבן לפתח 130*60 ס"מ עבור חדר אמבטיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם..! איך יכולים לבנות דבר כזה?? אני מחפש מדריך אתם יכולים לעזור לי? תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי. החלטתי לעשות דלת שיש בה 2 מאווררי 80mm,במארז הנוכחי יש רק 1. למארז יש ברזלים המגבילים אותו במאוררים, התכנון היה 2,אבל הבית של הדיסקים הקשיחים מפריע, אז בכל זאת,אני עושה פשוט חורי אוורור. (סליחה על ההסבר ה...,פשוט לא ידעתי מה כבר אפשר לומר על הפרוייקט הזה) לצערי המאריך של הדרמל נקרע לי מהחום,אז עכשיו הוא ידני,ולא נראה לי שאצליך לגמור את זה היום) תמונת: (מה שבכחול הולך להיחתך [כולל העיגול המרכזי]) http://www.siz.co.il/up.php?file=zo0imjzyqdmz.jpg עדכון בהמשך,הפרוייקט בתהליך עכשיו

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.