אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
האם יש חנות שאוכל למצוא את הרכיב הזה בה? איך הוא נקרא מקצועית? אני צריך מקסימום 2-3 רכיבים (אחד להתקנה ואחד או שניים ספייר) אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מאוור של המעבד שמסתובב על 2200 וזה קצת מרעיש והטמפרטורה שלא המעבד רק 40 השאלה אם אני יכול לחתוך את החוט ולשים נגד שהמאוורר יסתובב על 2000-1900 ( מקסמום המעלות יעלו ל 45 שזה לא קריטי ) המאוור עובד על גב 12V 0.24A איזה נגד אני צריך והאם יש דרך עקיפה ( לחבר למשל עופרת של עיפרון או משהו בסגנון ולשחק בזה עד שאקבל את המהירות המתאימה ) ותודה והדבר הזה עושים אם איזה חוט האדום או השחור ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של טרמלטק שבימים אלה עובר אוברול רציני בכל הנוגע לקירור וסידור פנימי,עלה הצורך לחבר מסך היות ובחדר קולנוע שלי המחשב מחובר באופן קבוע למקרן שלא תמיד אני מעוניין להדליק אותו (ובטח לא להדליק סתם לכמה דקות לבדוק עם ירד סרט וכ'). המחשב מחובר מיציאת ה DVI למקרן. (קיימות שתי יציאות DVI מהכרטיס + S VIDEO ). כמו כן קיים כרטיס OB ללא SVIEDO. במקרה נתקלתי במארז דומה מאוד לשלי שהוסיפו לו מסך , http://www.hardware.info/images/news/lanboxht_angleview_450.gif הרכיבים במחשב: מארז LANBOX http://www.thermaltakeusa.com/product/chassis/vf1000_index.asp מעבד Q6600 זכרונות של GSKILL 800MHZ 4 GB כרטיס מסך SAPPHIR HD2600 PRO 512 MB לוח של ASUS P5KV M ספק של SWEEX 650 W אני…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב! לאחר שביררתי את מה שרציתי וכבר באתי עם "ידע מוכן" אני פשוט פותח פה מחדש שאלות ישירות, כי מה שכתבתי בדיון שלי לא הגיבו לי וכנראה גם לא יגיבו (וחיכיתי בערך יום). אז קודם כל בפני המנהלים אני מבקש התנצלות שפתחתי עוד דיון, פשוט את המודינג הראשון שלי אני רוצה לעשות "על בטוח". 1) מהו החומר הזה שגורם לדברים לזהור בUV? איפה ניתן אולי להשיג באיזור ירושלים? (אפשר פשוט לשים אבקת כביסה לא =P)? זה בא בצורת ספריי או מה? בקיצור - אני רוצה מידע על החומר הזה כי אני חושב לעשות בראש ובראשונה - עיגול כבלים ואותם לצבוע בחומר. 2) איזה מנורה בדיוק צריך בשביל הUV? פשוט LED של UV שמחובר לבטריה? או שצריך ממש מנורה גדולה? כמה הLED עולה? 3) הייתי רוצה לעשות חלון במארז אבל אני לא רוצה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה.... האם יש אפשרות להפעיל קתודות עם סוללות?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת השאלה...חח(בכותרת)... כי אני פשוט לא מוצא... בתודה אלעד...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להפוך מכשיר לקולט ומשדר בלוטוס. לדוגמא - נגן MP3 בלי אופציית בלוטוס ישדר לאוזניות רגילות שיהיו מחוברות (לדוגמא - בחיבור 3.5) למתאם בלוטוס. כלומר מתאם שבנוי משתי חלקים - חלק אחד משדר וחלק אחר קולט. מליון אחוז שקיים כזה מוצר- אבל לא מצליח למצוא אותו.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו בכל המדריכים שראיתי בנתיים ומהם הגדלוים שבפיסיטיפ ובHWZONE ראיתי שצריך להלחים את הפינים שמגיעים עם הצג לצג אבל אצלי הכל שונה, אני לא קיבלתי פינים(קניתי בחנות אלקטרוניקה רגילה בהרצליה) אני קיבלתי מין צמת תקשורת כזאת קטנה... עכשיו עוד משהו ששם הפינים היו אמורים להתחבר כשורה ארוכה ואצלי יש שתי שורות קטנות בצד ושתי הצדדים של הצמה מליחים להיכנס פנימה ככה שאין לי מושג איזה צד צריך להיכנס מה שעוד יותר מעצבן זה שאולי עכשיו כל ההלחמות וזה יהיה שונות... עכשיו צילמתי כמה תמונות של זה(מצטער האיכות ירודה מאוד) אז אם אתם לא מבינים משהו או שרוצים שאני יצלם עוד אז אני יצלם http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200401191852379872
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום נתקלתי בדבר הבא: אני תוהה איך זה עובד, זה ניראה כאילו זה מבוסס על הקיבול של הגוף.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השולחן שלו הוא המחשב חייבים לראות מדהים והנה החלק השני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני מאוד מתעצל מאוד לבנות\להתנסות\לשחק במיקרו בקר מכיוון שהדרך שאני עובד איתו מאוד לא נוחה ומציקה. עד היום הרכבתי את כל המעגלים על מטריצה, דבר קצת מעצבן במיוחד מבחינת הממשק למיקרו בקר, קווי התכנות וכו'. לכן בתור פרוייקט חשבתי לבנות לוח פיתוח לבקר, משהו קצת דומה לארדואינו מהבחינה שיש גישה לכל הפינים. הנה כמה פיצ'רים שחשבתי עליהם אשמח לדעה/הצעות לשיפור: לוח שבליבו ישב ATmega328P, לכל הכניסות שלו יתחברו Female Headers בדיוק כמו בארדואינו (הם יותר נוחים מHeader זכר לא ?) הזנת מתח תתבצע דרך מחבר DC 2 מ"מ סטנדרטי, אפשרות להזנה מUSB, אפשרות להזנה חיצונית, שני מייצבי מתח - 5v ו 3.3v עם ג'אמפר ואפשרות להזין את הבקר מכל אחד מהם. האם כדאי לשקול על אופציה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות לוח PCB בהזמנה אישית? והאם מוכרים ביחידים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תשמעו אני עושה בבית הספר פרויקט באלקטרוניקה ואני צריך לסכם על מספר רכיבים ורציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים שאני יכול למצוא בו חומר על הג'קים. זה די דחוף כדי שאני יוכל לצלם מחר בבית הספר כי הסיפריה בעיר די רחוקה מאפו שאני גר. נ.ב אם זה חשוב לכם הרכיבים הם A/D 0809 ג'וק 555 חוצץ 74244 מגבר 741 תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש מישהו באיזור הצפון שיכול לעזור בפתיחת חלון למארז FRACTAL DESIGN R4? לא משהו עם צורה מסובכת, פתיחת מלבן/ריבוע פשוט ? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב אולי לשים שעון כזה למערכת שליטה על מאווררים שאני מתכנן לעשות אז: 1. מה השם של רכיב כזה. 2. כמה הוא עולה 3. איפה אני יכול להשיג אחד כזה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מאווררים ביינוניים (3 מאווררים + אחד אופטימלי של המארז) אני רוצה ליצור כפתור שיכבה 2 מאווררים חבל לי על הרעש בלילה. אני יעביר את זה דרך חורי קרור המים של המעבד וכך אני יוכל להעביר את זה למצב נגיש יותר ליד (מארז V3). (אני יכול להשיג כל צייד כולל עט חשמלי)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה קונים ספרי שרגיש לקרינת UV ? הייתי בACE ואין להם, וזה הגיוני שפרמייר אפור עולה 40 שקל ?!
-
האם ניתן להכין מתאם אשר אני אוכל לחבר לאחד מהUSB של המחשב ולחבר לו COM כי יש לי במחשב יציאת COM אחת ואיזה 10 יצאות USB
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בידי 4 מעבדי P3 ללא שימוש,יש איזה שהוא מודינג שאני יכול לעשות איתם? (מחזיק מפתחות כבר עשיתי) בתודה, ושבת שלום.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנה עם המחשב - הגיע הזמן לשפץ קצת את המארז (CM 690II B). אני רוצה להחליף אותו לצבע לבן באיזורים הבאים: כל התושבת של הלוח אם בפנים, ללבן מוחלט. את הרשתות למעלה (הברזל) להחליף או ללבן או לאדום. דלת בצד שמאל גם בלבן, אבל לחתוך ולהשים חלק פרספקס. אז יש לי כמה שאלות: 1. באיזה דגמים של צבע אני יכל להשתמש ? שיראה כאילו זה בא מהחנות (מט). 2. אני אצטרך לצבע בסיס ? (בגלל ההחלפה המוחלטת משחור ללבן) 3. כמה בערך יעלה לי פרקספקס (100% שקוף) 35x35 (ס"מ) ? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות קתודה או שתיים להאיר קצת את המארז. המארז הוא Sagitta RaidMax, הוא Mid Tower. כרגע יש בו 3 מאווררים עם לדים כחולים שבאו איתו, ואת הלד הכחול של הV1. כיום נראה ככה: אני מתלבט בין כמה דברים, ויש לי כמה שאלות. נעשה רשימה שיהיה מסודר 1) קתודה אחת תאיר יפה את כל המארז? או שעדיף 2? 2) אם אני שם 2 קתודות בצבעים שונים, זה נורמאלי? או שזה נראה מוזר? (אם למישו יצא לראות...) 3) יש למישהו איזה אתר עם תמונות של מארזים עם כל מיני קתודות ותאורות? מצאתי כל מיני תמונות מפוזרות, בגוגל ובאתרים של מודינג, לא משהו ממש מרוכז על תאורה. 4) ראיתי שיש כל מיני סוגים ומחירים, יש הבדלים מהותיים בין הסוגים? בהירות/איכות וכו'? כמה בערך שווה להשקיע בקתודה טובה? 5) איך בדיוק…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי תארדואינו uno r3 ושתיכנתי אותו לפי האתר שלהם להבהוב אז אין לי בתוכנה לעשות הרצה ואני לא יודע איך להריץ אחרת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סליבינג בקרוב אבל כמו תמיד השאלה הגדולה שיש היא (לא איך) כמה סליב צריך ומאיזה גודל. אנא עזרו 8)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי =] כמו שאתם יכולים לראות התחלתי פרויקט מודינג ראשון שלי - Panther Project (דרך אגב אשמח אם תוכלו לעזור לי בתהייעצות , פרטים בעמוד 2 בפת'רד של הפרויקט) אני רוצה להוסיף 2 מאווררים של 80/120 מ"מ, אחד מוציא אוויר אחד מכניס אוויר, ואני לא יודע איפה הכי כדאי לשים אותם אני רוצה שזה יהיה כמובן כמה שיותר אפקטיבי.. אבל גם חשוב שיראו אותם כי הם כנראה יהיו מוארים (אז כאילו מאחורה לא מתאים ) תודה מראש לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח באם מישהו יכתוב מדריך המפרט את סוגי הלוחות שיש ואת סוגי התוספים כמו משדרים סנסורים אם הסבר קצר לכל אחד ושימושים אפשריים בנוסף לאלא החדשים בתחום איך משלבים סנסורים וכו בלוח(שליטה כתיבת קוד וכו) ולסיום אני שמח שמישהו הרים כפפה ואני מקווה שבאמת תיהיה פו קהילה לתפארת מדינת ישראל בהצלחה !!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-