עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by genia,

/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by LazyBoy,

מדהים. ההצעה האחרונה בEBAY היא $1,600.00 !! $4,850.00 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8238748332 http://www.llamma.com/xbox360/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nir_gr,

אני רוצה לחרוט את התמונה הזאת על פרספקס מה אתם אומרים זה יהיה יפה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by Yehudaa,

שלום לכולם . אני רוצה להנחית מתח מ 50V ל 35 V חשבתי להשתמש ב TL783 http://www.ti.com/lit/ds/symlink/tl783.pdf ראיתי בדוגמאות שלו מעגל כזה אז זה יהיה בסדר ? או שאתם ממליצים על תכנון שונה או אולי מייצב אחר ? תודה לעונים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by piro,

אני מתכונן לבנות את המעגל שישמש כ crossover לרמקולים שאני בונה, אבל אני לא בטוח לגבי דירוג ההספק של החלקים. העומס הוא בערך 200 וואט מקסימום על הטוויטר ו 100 וואט על הוופר. הייתי מעלה איור של המעגל, אבל אני לא בטוח איך בלי להתעסק עם קישורים לשרתי תמונות חיצוניים. באופן עקרוני יש רכיבים גם במקביל וגם בטור לשני הדרייברים. אני די בטוח שיש דרך לחשב דרך נוסחה את ההתחלקות של העומס, אבל הידע שלי באלקטרוניקה די מוגבל בנושא. אני פתוח להצעות\ -יונתן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by gals12,

שלום אני בונה מעגל אלקטרוני שיש בו ג'וק אחד וכל השאר נגדים וקבלים. לא שמתי לב, ועשיתי בטעות הלחמת תיקון אחת כשהג'וק מורכב לע המעגל (ז"א בתוך תושבת). מה הסיכוי ששרפתי את הג'וק והאם יש לי דרך לדעת אם הוא שרוף או לא, כי המעגל לא עובד מאז תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RLM,

אני שוקל לקנות קתודה או שתיים להאיר קצת את המארז. המארז הוא Sagitta RaidMax, הוא Mid Tower. כרגע יש בו 3 מאווררים עם לדים כחולים שבאו איתו, ואת הלד הכחול של הV1. כיום נראה ככה: אני מתלבט בין כמה דברים, ויש לי כמה שאלות. נעשה רשימה שיהיה מסודר 1) קתודה אחת תאיר יפה את כל המארז? או שעדיף 2? 2) אם אני שם 2 קתודות בצבעים שונים, זה נורמאלי? או שזה נראה מוזר? (אם למישו יצא לראות...) 3) יש למישהו איזה אתר עם תמונות של מארזים עם כל מיני קתודות ותאורות? מצאתי כל מיני תמונות מפוזרות, בגוגל ובאתרים של מודינג, לא משהו ממש מרוכז על תאורה. 4) ראיתי שיש כל מיני סוגים ומחירים, יש הבדלים מהותיים בין הסוגים? בהירות/איכות וכו'? כמה בערך שווה להשקיע בקתודה טובה? 5) איך בדיוק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, ברשותי 4870X2 של Club3D אך משום מה הוא הגיע ללא מתאמים בכלל איפה אני יכול להשיג מתאמים? האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות באיזור השרון שעובדת מחר (ערב יום כיפור) בשעות הבוקר? דחוף מאוד תודה רבה לכל העוזרים

9. הארכה הזאת ב300 שקל שווה {חדש} [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by SALT,

אני כבר תקופה מחפש משהוא שישלוט לי על המאווררים תקציב עד 500 ש"ח ( גמיש ) אין לי מוסג בכלל על מה ללכת כל המידע שאספתי נמצא ב גוגל תומונת כאשרי מריצים חיפוש על "FAN CONTROLLER" יש לי מארז 900 של אנטק http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM= יש לו 4 מאווררים - לכולם חיבור מולקס עם אפשרות לשינוי מהירות (ממש לא פרקטי לפתוח את המארז כל יום לפני השינה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sollito,

-יש לי תאורה של 2 קתודות ירוקות. אם אני ישים גם UV אז יהיה אפקט זה זוהר? -יש למישהו רעיון אין אני יחבר את המאוררים מקדימה? יש לי פלטה שטוחה מבונדו עם שני חורים גדולים למאוררים אני לא ממש רוצה להדביק אותם עם סיליקון אבל אם לא תיהיה לי ברירה בסוף זה מה שאני יעשה - קניתי ספק LIBERTY 500W וכמו שאתם יודעים יש לו המון כבלים השאלה שלי אם אני יכול להכין לו כבל אחד שילך ל- 2הרד דיסקים 2 צורבים פלופי פאנבאס שמתחבר ל4 מאוררים ואולי אפילו לקתודות... אם כן אני צריך לחבר אותו לחיבור אחד בספק או לעשות את זה שיתחבר ליותר מאחד אני רוצה שזה יהיה ככה ספק---מולקס---מולקס---מולקס----מולקס-----FDD----SATA-----SATA---מולקס כל זה מיציאה אחת של הספק אפשרי? ואם אני יחבר ל2 ככה ספק/ >מולקס…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  12. אני רוצה מעגל פשוט שיחלק את הכניסות של ימין ושמאל ליציאות של שמאל וימין וSUBWOOFER יעני יציאת הצלילים והתדרים הנמוכים אם אני לא טועה..יעני שיצא רק באס משם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח

אז ככה.. קבוצת נגדים ראשונה היא: מתח 1.8-2.2 0.03 אמפר הקבוצה השנייה היא: מתח 3.2-3.8 0.03 אמפר בבקשה תחשבו לי נגדים לכל קבוצה.. ואם אפשר תביאו תמונה כדי שאוכל לראות את הצבעים של הנגד..תודה רבה לכםםםם.. תודה תודה תודה..

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  14. עקב ריבוי שאלות שחוזרות על עצמן בפורום ומנוע חיפוש לא הכי יעיל, החלטתי שבדומה לפורום אמצעי איחסון גם פה צריכה להיות פינה להודעות נבחרות. בת'רד זה ירוכזו השאלות הנשאלות ביותר ותשובתן כפי שעניתם על גבי הפורום, בצירוף קרדיט לכותב כמובן. אם אתם חושבים שזהו מקומה של הודעה שכתבתם - שלחו הודעה לARKADUR

• 6 תגובות
    • 15.8k צפיות
  15. לחברי הפורום שלום. אולי השאלה שלי טיפשית, אבל אני אשאל בכל זאת. הציוד: מחשב שולחני עם ספק כוח 620W שני מחשבים ניידים (Dell Latitude E5430 על דוקינג-סטיישן, ועוד לסרוגין HP EliteBook Revolve 810, לא יודעת כמה לוקחים) שלושה מסכים דקים (שני מסכים דקים 23 אינץ' ומסך דק אחד 19 אינץ', לא יודעת כמה לוקחים, אם זה נורא חשוב יכולה לחפש את המסמכים שלהם) שני מודמים רגילים של בזק + ראוטר אחד ישן עליו רשום Level One רמקולים עם סאב (Creative Inspire 2.1 2500, לא מוצאת כמה לוקחים) מדפסת משולבת (canon pixma mx310, לא יודעת כמה לוקחת כבר אמרתי?) מקווה שלא שכחתי כלום... שתי שאלות: 1). כרגע כל הציוד מחובר לשני שקעים נפרדים (חלק לשקע אחד וחלק לשקע שני) על אותה פאזה (מעל כל שקע למ…

16. שלום לכולם, Datasheet לפי הנתונים: IF=20mA, האם IF הוא הזרם של כל לד ? או זרם של כל סגמנט ? הרי VF הוא בוודאי מתח על כל סגמנט. אם זה באמת כך, משמע כל סגמנט עד 40mA, נניח שאפעיל רק 7 מהם (ללא הנקודה). הזרם הכולל יהיה 280mA וההספק יהיה 3.36w , האם אני צודק ? בהנחה שאני מזין את זה בעזרת טרנזיסטור, האם יהיה צורך בגוף קירור וכו' ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by pilau,

היי - רציתי לדעת אם יש כאלו רכיבים: - ריליי שמקבל מתח ומחבר את המעגל רק לרגע - ריליי שמקבל מתח לרגע ומחבר את המעגל, עד שהוא מקבל עוד פעם מתח ואז מנתק אותו. - ריליי שמקבל מתח ומחבר מעגל אחד ומנתק מעגל אחר. יש חיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום יש לי רכזת USB שיכולה לקבל את ה 5 וולט ממקור מתח חיצוני . יש לי שנאי שמוציא 5.4 וולט . האם אפשר להשתמש בו או שמה ה0.4 וולט ימיתו את הרכזת או שמה יותר גרוע ייגרמו נזק למכשירי ה USB ולמחשב...?? תודה לעונים אבקש רק ממי שבאמת מבין אלקרוניקה שיענה...

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Bollner,

שלום, עלה במוחי רעיון לשים נגד משתנה במאווררים של המחשב וזה ישמש מעין ראו באס, אם אני לא טועה ניתן לעשות זאת, עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום :'( מישהו יכול להסביר קצת?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני הולך לקנות דרמל של היונדאי (עכשיו יש מבצע ב 100 שקל עם 40 ראשים) . אבל ידעתי שהדיסקיות שבאות עם הדרמל נשברות במהירות, לכן אני רוצה לקנות דיסקיות מחוזקות ואני מתלבט בין 420 לבין 426 ? מה אתם אומרים ? והאם דרמל 185 וואט מספיק לחתוך ? אשמח לקבל תגובות

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by ELiA,

יש כאלה שיצחקו יש כאלה שיעזרו :s05: יש לי את הדרמל הזה: ואני לא יודע איך לחבר אליו את הראשי חיתוך/שיוף/הברקה מישהו יכול לנסות לעזור? תודה!

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  22. זה דיי דחוף לי :-X תודה, Zzzz

• 6 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. יש לי צורב וסידירום בצבע בז'-לבן מסורתי ומגעיל.. אני קונה כנראה את המארז xpider השחור, ולכן אני רוצה לצבוע אותם בשחור, מה הדרך הכי טובה לעשות זאת, והאם יש סיכוי לגרימת נזק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המארז שלי (לוג'יק קונספט) מועמד לזריקה, תמונות תוכלו למצוא בחתימה יש לו כבר חלון, והפאנל שלו מתפורר ועומד למות אני צריך עצות והצעות למודינג, כל מה שעולה לכם בראש צביעה של המארז אני לא רוצה כי אני אוהב את הגוון הכסוף הזה חלון כבר יש לי בצד, ולדעתי החלון מספיק גדול ככה שאין צורך להגדיל אותו חשבתי על חלון בגג, נשמע נחמד מאוד, ולעשות מאורר בחלון שיהיה בגג ובנוסף מאורר בחלון שקיים בדלת (יש לי כבר מאורר בגג אבל הוא יפול לטובת החלון, ובחלון בדלת היה לי מאורר אבל החלפתי פרספקט לאחר שהתפוצץ) בקיצור אני מקווה לשמוע פה כמה שיותר הצעות, ובבקשה שלא יחזרו על עצמם עוד הצעות יתקבלו גם בקשר לפאנל, מה אפשר לעשות איתו (הצעות דרסטיות! כי הפאנל במצב אנוש..) אני יודע שקצת קשה לחשוב על דברים כא…

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  25. שלום חברים. קוראים לי יובל ואני לקראת סיום לימוד הנדסאי מכטרוניקה ואני חדש בפורום. הידע שלי בארדואינו הוא כללי + , זאת אומרת שאני יצליח לכתוב תוכנה אבל הידע שלי הוא בסיסי . הצורך שלי הוא כזה: אני רוצה לחבר מנוע DC לארדואינו, שבעצם כל פעם שהמנוע מקבל תאוצה ממקום חיצוני( זאת אומרת לא על ידי התוכנה, אלה על ידי כח שפועל על ציר המנוע מבחוץ ואינו קשור למערכת) אז שהבקר יצליח לקרוא " ולהבין" שהמנוע האיץ כרגע , ובהתאם למקרה ההאצה הספציפי מתוך מספר מקרים, יגיב בהתאם, כמו- ימשיך להאיץ בעצמו או כל מה שארצה . אני צריך שבמקביל לפעולה שהוא מבצע , הוא ימשיך להיות מוכן לקלוט דברים חדשים , כמו תאוצה נוספת או תאוטה למשל, ושבאותו הרגע ישכח את הפעולה שהוא היה באמצע לעשות אותה, ויגש לעשות את ה…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.