עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by idan007,

:s05: רציתי לדעת של כמה V הצמה הזאת ולמה בכלל מחברים אותה תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pc student,

חברה רציתי לשעול אתכם האם יש תועלת מחלון במארז?

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by icebreak,

http://www.engadget.com/entry/1234000607029725/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בניסוח פשוט, אם אני פותח את ה-Serial Monitor, האם יש למיקרו-בקר דרך לדעת את זה? וכנ"ל כשסגרתי את ה-Serial Monitor. תודה card

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לפי 4 פי 800 יש את ההכנה אבל חסר רק החיבור עצמו אתם חשבים שאני אוכל עם קצת[או הרבה] עבודה להפוך תלוח שלי לדלוקס מתפקד? שימו לב להבדלים: אם אני לא ראיתי משהו תודיעו לי... עריכה: עכשיו ראיתי בעצמי איפה טעיתי חסר צ'יפים ליד כל אחד מהרכיבים שהצבעתי עליהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DaTHE,

שלום רב, אני מחפש דטאשיט של demux של חברת Maxim. 1 ל- 8. אני מחפש כבר כל היום ואינני מוצא, חשוב שזה יהיה רק DEMUX ולא גם דיקודר. (במידה ולא נמצא רכיב מחברת Maxim , גם רכיב מחברה אחרת יעזור) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kmaker,

האם יש זמזם שעובד ב0.05A טוב?

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Mike-,

אהלן חבר'ה, החלטתי סוף סוף, לקנות סקופ סופית. לפני כשנה+ גם תכננתי לקנות סקופ, באותה הזמן די בניתי על הRigol DS1052. עכשיו אחרי קצת בדיקה והתלבטויות בין ה Hantek DSO5102B, וה Owon SDS7102. הHantek הונדס לאחור ע"י איזה בחור, הוא הפיק שרטוט של כל הסקופ וכתב הרבה מודים ופריצות תוכנתיות ושידרג את המכשיר לרוחב פס של 200MHz עם הרבה פיצ'רים מגניבים. לדעתי החסרון של המכשיר הזה הוא שיש לו רק 4K זכרון מהיר ו1MEG זכרון ארוך (איטי). לעומתו הOwon סובל ממשק פחות טוב, אך יש לו זכרון עצום של 10MEG מהיר. החסרון שלו הוא שיש לו Waveform update rate נמוך מאוד. אני די סגור על הOwon רק בגלל שלHantek יש זכרון כל כך קטן של 4k. אשמח לחוות דעת לגבי ההחלטה שלי והסקופים הנ"ל או סקופים חלופים…

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by adl,

שלום לכולם!יש לי שרטוט של ספק כוח שבנוי בין היתר ממגבר שרת ושני טרנזיסטורים.אשמח לדעת מה תפקידם במעגל?תודה רבההשרטוט: http://4.bp.blogspot.com/_FdGFE8NBDgc/TB3Zj4vVv9I/AAAAAAAADY0/lgjW883vfwY/s1600/triple-power-supply-circuit-diagram.GIF

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by arkadur,

כמו שאתם כבר יודעים, אני לקחתי הפסקה מניהול הפורום באתר, עקב סיבות אישיות (צבא, לימודים ועוד כל מיני על הראש) אני לא מתלהב לעשות זאת, אך אני חייב אני מקווה שאני אצליח לעשות "קאמבק" בעתיד, אני רוצה לציין - שממש לא עזבתי את נושא המודינג, אלא רק לקחתי הפסקה מניהול הפורום, ואני אשתדל להמשיך להיות כמה שיותר פעיל בכל זאת המודרייטור שמחליף אותי הוא גולש וותיק בפורום , רביד אני רוצה לאחל לו בהצלחה, ומקווה שהוא יהנה בניהול הפורום, יקדם ויפתח דברים שטרם נראו כאן. לכן, אל תקשו עליו , השמעו לחוקי הפורום, ונסו לתרום ולהחכים כמה שיותר במהלך השנים בהם הייתי בתפקיד זה - לא נתתי ולו אזהרה אחת רביד, הבמה שלך :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AMIT_MEG,

אני מחפש לקנות ציוד להלחמה במחיר טוב וציוד טוב עכשיו אני מחפש מלחם איכותי + בדיל טוב אני לא הכי מבין בזה אבל הבנתי שיש בדיל עם עופרת בלי עופרת עם פלקס סלי פלקס אני ישמח לקצת הסבר ובנוסף גם חומר הלחמה אני מחפש חנות שיש בה את כל זה או אתר ואני ישמח להמלצה למוצרים אני צריך את זה לעבודה עדינה מאוד של הלחמות על לוח כמו לוח אם וכו.... (אקסבוקס) תודה לעוזרים עמית טווח מחירים למחלם טוב בין 250-400

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

אוקי אז שיפיתי את המארז עם נייר 60P: לפחות זה מה שכתוב מאחורה.. עכישו אמרו לי שאני צריך לשייף עם נייר עדין? איזה מספר איפה אפשר לקנות אותו? ובאיזה צבע אני צריך להשתמש בשביל לקבל את הצביעה האיכותית ביותר? דרך אגב יקרא לי משהו בגלל ששיפיתי דלת אחת בלי מסכה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by naba,

יש לי עכבר שהתחיל להתקלף לו הצבע, אז אני רוצה לצבוע אותו בשחור. מה אני צריך לקנות, איזה צבע? ואני לא רוצה שהצבע ימרח לי על היד אז צריך לשים לקה או משהו? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Moty_p,

היי קניתי את המוצר הבא: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyEbayBeta&MyeBay=&guest=1 וחשבתי.. איך אפשר עם או בלי המוצר הזה לעשות שיהיה מתח ללד רק כאשר אין שמש והפאנל הסולרי לא מקבל חשמל?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mor1995,

קיבלתי טלויזיית LCD 32 של i-tech . עד היום זה היה מחובר לי בכבל S-VIDEO (איכות לא משהו...) היום קניתי כבל DVI-HDMI וחיברתי את הטלויזיה,עכשיו המחשב מזהה את המסך הנוסף,אבל אני לא רואה שום תצוגה בטלויזיה, שיניתי רזולוציות ומה לא ניסיתי,זה לא נדלק. דרך אגב יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTX אם זה עוזר...

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by a_beilis,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cl-ba אני רוצה לקנות את זה למחשב...זה בטוח?? יש לי את המפרט בצד ימין...הספק שלי יחזיק את זה בנוסף למערכת שלי? השאלה שלי אם זה לא יגרום לחימום יתר של האזור ויקרה איזה משהו למחשב או לספק...וגם אם זה בא מחברה איכותית שלא יצור איזה קצר ויהרוס לי את המחשב... בתודה מראש... ;D

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  17. היי. אני מעוניין לעשות את האורגן לדים (אפשר לקרוא לזה) שמתחבר לLPT ראיתי הרבה שירטוטים למעגלים אבל כולם מדברים על לדים רגילים. מישהוא יודע אם זה אפשרי לחבר 8 לדים UB? כמה מתח יוצא לכל לד בכלל ביציאת LPT? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by efergan7,

אני רוצה להכין מעגל שיאפשר לי לקרוא את הפולסים של הארדיסק ולחבר במקום לד 1 2 לדים לבנים מצאתי את זה ואני רוצה לדעת אם אפשר להשיג את החלק הזה בארץ 4N25או 4N35 -איזה מהם יהיה יותר טוב? ואם אפשרי להוציא את הקבל? אני רוצה שהיבהוב יהיה מדויק בלי השהייה

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by shimiger,

היי לכולם! אני דיי חדש פה ומודינג בישבילי גם דיי חדש אבל כבר עשיתי כמה שטויות על המארז עשיתי חיתוך Xבסיגנון Thermaltake בניתי פאן באס ועשיתי כבלים יפיפיים אז יש לי שתי שאלות... האחת היא מה גודל ה Potentiometer שאני צריך עם אני צריך לעשות אותו שיעביר בין 12V ל 6V (זה המינימום של המאוורים הג'נאריים היום עם אני לא טועה) והשניה היא - האם יש למישהו מושג איך אפשר לחבר מסך LCD של פלאפון????? אני פשוט נדהמתי לגלות אחרי שקיבלתי שתיים מחבר שיש לו סוג של לוח שקוף שעליו נמצאים 9 חיבורים שקופים בכל מקרה עם לא ימצא פתרון אני יצטרך להזמין מסך מEbay... דרך אגב - יותר שווה להזמין לדים מEbay מאשר לקנות בארץ סגרתי עסקה של 50 לדים כחולים 5000 MCD בגודל 5mm במחיר של 2.99 $ ומשלוח …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MacGyver,

אני יודע שהיתה כבר שאלה עד כמה הם אפקטיסים בכוננים..... אבל השאלה שלי אם אני מחבר מסך LCD אני יכול להאריך את הכבל כמה שאני רוצה? איתן

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  21. אוקי אז אני כרגע צובע את המארז. ולאחר צביעה הנחתי את המארז על חתיכת קרטון, הצבתי מסביבו מספר מחשבים וארגזי קולה ופרסתי על הכל וילון ישן. המטרה הייתה למנוע רוח, טל, עלים, וצרות אחרות. אבל עכשיו שמתי לב שבעצם יצרתי מעין חממה, שסופגת המון המון חום(אי אפשר בכלל להכניס את הראש פנימה מרוב חום) ובקושי פולטת חום. השאלה היא, האם זה טוב לצבע, או שזה רע ולהוריד את זה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום. קניתי מאוורר תקרה של מידאה עם שלט(https://ksp.co.il/web/item/95310). אחרי כחודשיים שעבד תקין, התחילה בעיה שאחת לכמה שעות המאוורר מפסיק או מתחיל לעבוד מעצמו. כאילו שקיבל פקודה. ניסיתי לנתק סוללה מהשלט - לא עזר. שלחתי אותו להמילטון(אחריות) והוא הוחזר כאשר נאמר לי ע"י הטכנאי בטלפון: "פעם ראשונה שאני שומע על בעיה כזאת, בכל אופן החלפתי לך פיקוד". חיברתי אותו היום ואחרי כשעה הוא התחיל לעובד מעצמו שוב. האם יכולה להיות בעיה שמכשיר חשמל אחר שבחדר נותן לו פקודה? בהנחה שהפיקוד אכן הוחלף, יכולה להיות בעיה אחרת במאוורר עצמו פרט לפיקוד? האם חיבור הפוך של חוטי החשמל(אין הארקה) יכול לגרום לתופעה הזאת, או שחיבור הפוך היה מקצר בכלל? אשמח לעזרה...

• 7 תגובות
    • 10.8k צפיות
  23. יש לי 8 נורות לד כחולות(שקופות) אני רוצה לחבר אותם לספק כוח של אקסבוקס... אני רוצה לחבר ככה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=397370 כמו במדריך.... עכשיו יש לי שאלה כמה אני צריך לתת לו התנגדות כוללת לכול המעגל?והאם אני צריך ביכלל? או שאני טועה...תקנו אותי ותעזרו לי... תודה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by OpenCan,

לפני יומיים קניתי לא מעט חלקי אלקטרוניקה בינהם קבלים, נגדים, מגברים, כניסות אודיו, ועוד. למצוא מה כל חלק לא היה ממש בעיה, אחרי שמצאתי את הטבלא של מציאת ערכי הנגדים לפי צבע, לעומת זאת, לקבלים אין צבעים, אלא מספרים ואותיות כגון 302 ACM מצד אחד ו101 A1J ומכוון שיש לי כמה עשרות סוגים מעורבבים, והמוכר בחנות לא טרח לרשום לי על כל קבל את הערך שלו, אני לא יודע איך אני יכול להבדיל בינהם ולדעת מה הוא מה. יש איזושהיא שיטה לבדוק את ערך הקבלים? אני יודע שיש מד קיבול, אבל זה טיפה יקר, ואין לי ממש איפה לקנות את זה פה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by nice,

אני רוצה לצבוע חלק מהמקלדת שלי (בערך 40 סנטימטר אורך על 5 גובה) ורציתי לשאול מהניסיון העשיר של כמה מהחברים באתר. אני לא רוצה לצבוע חלק שבו אני משתמש תכופות מחשש שהצבע לא יתאים לתנאי הלכלוך והזיעה,לכן כל צבע שיכול להדבק טוב לפלסטיק יתאים. וגם מאוד חשוב לי שהצבע לא ינזל רבות,מחשש שהוא יכתים חלקים אחרים במקלדת (למרות שאני אשתמש בשבלונה). ועוד דבר: האם הצביעה יכולה לפגום בפעילות המקלדת? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.