אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
[ATTACH=CONFIG]6261[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6262[/ATTACH]שידרגתי את המחשב שלי לפני כמה ימים... להלן התוצאות מארז crosair 750D לוח - gigabyte x58 ud7 מעבד - i7 930 2.8mhz זכרונות - crosair Dominator 6GB 186mhz+ מאווררים כרטיס מסך - gigabyte gtx 660 ti ספק - nbsp;crosair hx 850 הארדיסקים - 3 הארדיסקים של 1TB כול אחד+ SSD 120 Patriot קירור: המארז מגיע עם 3 מאווררים 140 מ"מ 2 מקדמיה אחד מאחורה קירור מעבד: crosair H110 מגיע עם 2 מאווררים של 140 שמתי לו 4 מאווררים. כרגע זה המחשב אני מחפש לשדרג את הלוח ל-Z97 עם מעבד שמתאים לו כנראה 4790 ו-16GB זיכרונות שירוצו על 2400 MHZ כנראה את ה- kingston hyper x 16gb 2400mhz המחשב נמצא בטמפרטורה גבוהה במאמץ של 60 מעלות, טמפרטורה סטנדרטית 40-4…
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WD 500GB שהוא עושה המון רעש כשהוא נמצא מחובר למארז - יש לו ברגים עם גומי אבל עדיין יש רעש. ניסיתי לשם אותו עם ספוג יש פחות רעש אבל עדיין איזה פתרונות יש להשתקת רעשים כאלה? דרך אגב הדיסק תקין( טפו טפו )והרעש הוא כתוצאה מהרעידות שלו שאלתי את השאלה הפורום איחסון וקבלתי פתרונות השתקת ע"י תוכנה מה שלא כל כך רציתי כי זה מוריד בביצועים איזה פתרונות יש עוד? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377022.new;topicseen#new
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
עם המלחם שלי אבל המלחם לא מזיז לו הוא מסרב לצאת ?מה אני לא עושה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/ כתוב כך פינים 18-25 בחיבור הפרללי הארקה - חוט שחור בחיבור המולקס אלו סיביות נתונים לקריאה. עליהן להיות 0 ולכן אנו מאריקים אותן. אם ברשותכם מסך עם תאורה פנימית קיימים שני פינים נוספים 15 ו-16, פינים אלו הם הפינים של התאורה. יש לחבר את פין 15 למקור המתח (חוט אדום בחיבור המולקס), ואת פין 16 לפוטנציומטר של 10ohm ומשם להארקה (חוט שחור בחיבור המולקס). ושאלתי היא לי יש מסך LCD עם 18 פינים איך אני אמור לחבר אותו???? המסך שייך לאיזה תרגומון או מילון יש לי תמונות שלו 1 המסך http://www.siz.co.il/up/jzdlnlgywhwn.jpg 2 החיבורים http://www.siz.co.il/up/m1i2mdzxmedm.jpg תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הגיע לידי מגבר ישן אך טוב והוא בלי יציאת ליין -אין אז כך שאני לא יכול להשתמש בו למחשב... יש לו כניסת אוזניות מיקרופון ,טייפ ופטיפון (כן הוא עד כדי כך ישן- אבל שומעים מצוין בכל זאת) יש איזושהי דרך לבנות יציאת ליין אין...? אני מקווה שהדיון מתאים לכאן אם לא תעבירו... אם אתם צריכים פרטים מסויימים נוספים על המגבר שתפו ואני אעדכן... תודה....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לוחות אלומניום לבניית קירור - השאלה היא האם יש חנות מחשבים שמוכרת את זה?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי HP mini 1000 אין לו חיבור VGA לפי מה שהבנתי ברשת יש לו חיבור של mini-VGA בגלל המחיר הלא הגיוני של פתאם חשבתי אולי אני יכול לעשות בעצמי סוג של מתאם כזה.. רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא סכימה של מתאם כזה כדי שאוכל לחבר VGA תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני כבר זמן מה מסתכל בפנדס ורואה כמו שטיח ששמים בריצפת המארז שהוא אמור לבודד רעש... השאלה שלי,אם זה באמת נחוץ?? יש רגליות לכל מארז היום,והוא לא מרעיש ברמות כאלו ששטיח כזה ישתיק אותו... אם שמים את זה בריצפת המארז,האם זה לא גורם לחימום של המארז? יניקת אוויר וכל הקשור לקירור?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם SSR עשה איזה מוד גדול ובמהלכו הוא החליט לעשות מוד לעכבר logitech מסדר mx אני לא זוכר איזה דגם בדיוק זה היה. ככל הנראה אחד מהבאים 500,510,518 זה היה מוד בקטנה הוא שם קצת פייברגלאס. ואני לא מדבר על המוד של העכבר שהוא עשה בנפרד. אז עשו טובה על תזכירו אותו.. השתמשתי בחיפוש של הפורום ולא הצלחתי למצוא את זה g0vner_t.s.y
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על שנאי מתח עם מדדים בערך של 12 V 3 4.5 7 בערך... כמה אמור לעלות אחד כזה? עכשיו עוד שאלה אחרי שאני קונה יש קצה שהוא מגיע איתו אני אמור לחתוך את הקצה לקבל שני חוטים + ו- נכון? ואז נגיד לחבר למטריצה בהספק הרצוי ולראות עם המעגל פועל נכון? ממ יש סיכוי שזה יעשה לי קצר בבית? כי היה לי אחד הוא היה קצת תקול נראה לי ועשה לי הפסקות חשמל... ממ אם ה+ וה- נוגעים ביחד שזה מחובר לשקע יש סיכוי להתחשמל?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז שאין לי מושג מאיזה סוג מה שכן אני יודע זה שאני רוצה להתחיל עם נושא המודינג... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להשיג סקיצות או ציורים שאני יוכל להעתיק על המארז? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן וקניתי רמקול קטן...שאני מחבר אותו בחיבור של האוזניות אני שומע קצת יותר חזק מאוזניות אבל זה טוחן תסוללה יש איזה דרך להוסיף איזה טרנזיסטור או משהו בשביל להעלות את הווליום?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן. יש לי פלאפון של מוטורולה (digital) הוספתי תמונה!! אפשר להשתמש בו ל LCD ? ואם כן איך אני עושה זאת? (הלחמות, חיבורים וכל מה שצריך) אשמח לקבל עזרה!! דרך אגב אחלה אתר, עבודה מעולה תמשיכו ככה!!!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי את הלוח הבא http://img409.imageshack.us/my.php?image=ts808ce8dj1.jpg] דבר ראשון יש לי סוללת 9 וולט עם מתאם שיוצא ממנו 2 חוטים אחד אדום אחד שחור איפה בדיוק אני מחבר אותם? דבר שני איפה שיש קבלים אלקטרוליטים איפה שיש את ה + שם שמים את הרגל הארוכה יותר או להפך? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפו יש חנות שאפשר להשיג דברים למדינג ניאונים וכזה באזור הקריות
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, מצאתי היום במדפסת ישנה רכיב מעניין- מדובר במעין שפופרת ריק קטנה מזכוכית (עם הצ'ופצ'יק המסורתי בקצה הזכוכית), אבל יש לה שתי רגליים. בפנים, מה שיש זה שני מוטות קטנים ממתכת כסופה כלשהי, ניצבים לקרקע ומקבילים זה לזה, על תושבת לבנה של פלסטיק או קרמיקה. הם אינם מחוברים בקצותיהם. אני חושד שמדובר בקבל כלשהו, אבל חוץ מחשדות לא ממש מבוססים, אני לא יכול לקבוע מה הוא במדויק. פעם ראשונה שנתקלתי ברכיב כזה. אני באמת סקרן, ולכן אני שואל נ.ב.: אני אעלה תמונות בקרוב. אני יודע שזה לא כל כך ברור רק מקריאה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מאוורר 8" עם לדים כחולים ומיקמתי אותו באחד הסלוטים של איפה שאמור להיות כונן דיסקים, כמובן שהייתי צריך פתח שאפשר יהיה לשאוב ממנו אוויר וגם שיאיר כלפי חוץ אז הורדתי את הכיסוי פלסטיק לאותו סלוט. עכשיו מה שנשאר לי, זה למצוא איזה חתיכת פלסטיק (אני מניח שעדיף שקוף) שאוכל לעשות בו חורים ולהכניס אותו במקום אותה חתיכת פלסטיק שהורדתי. אני לא מעוניין לחורר את הפלסטיק המקורי כי אולי בעתיד לא ארצה שהמאוורר ישאר שם ואז אוכל פשוט להחזיר את הפלסטיק המקורי. למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להשיג פלסטיק כזה? ואם לא פלסטיק אז משהו אחר שישמש ככיסוי ויהיה יפה? כרגע יש לי דבק סלוטייפ עבה שעשיתי בו חורים כי אני לא רוצה שיכנס יותר מדיי אבק, בלילה זה נראה מעולה, אבל ביום הדבק סלוטיי…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על כמה מאוררים שיש אצלי במארז. על אחד אני חייב לשלוט ועל השאר אם תהיה אפשרות לשלוט זה יהיה טוב. סך הכל יש לי 4 מאוררים במארז. מצאתי את זה. לפי מה שהבנתי אני יכול בעזרתו לשלוט על 2 מאוררים. האם יש אפשרות להחליף את החיבור של ה 3 פינים(חיבור של לוח אם) לחיבור פשוט של ספק כוח? וראיתי גם את זה האם יש אפשרות גם בו להמיר את החיבורים לחיבור של ספק כוח רגיל? האם קיים בקר שכזה שאפשר לחבר אותו לקדימה של המארז במקום לאחורה? תודה! האם אחד מהכבלים הבאים יעזור 1 2?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/CF-mini-PCI-e-SSD-Adapter-ASUS-EEEPC-701-900-900A-/370396125671?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563d5459e7 ולחבר לו כרטיס CF בגודל 32 ג'יגה שיהווה את המחיצה הראשית של המחשב עם מע' ההפעלה, בעיקר לצורך חיסכון בחשמל (נטבוק, סאמסונג NC10). האם זה יעבוד בכלל? ולאיזה קצב העברה אני אמור לצפות? אני מניח שזה יהיה יותר איטי מההארדיסק. או שאני טועה?
-
- 19 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חיישן משקל שיתחבר לארדואינו. החיישן צריך להיות יחסית מדויק אבל בעיקר להיות מסוגל לקלוט משקל עד 50 ק"ג. מצאתי את זה: https://www.sparkfun.com/products/10245 למישהו יש מושג אם אני יכול לקנות את זה בארץ או מוצר מקביל בארץ? האם המוצר הנ"ל מתחבר לארדואינו? שאלה נוספת, האם מישהו מכיר מגן טוב לארדואינו לאגירת מידע על כרטיס זיכרון? המערכת תעבוד על בטריות ולכן אשמח אם תהיה צריכת חשמל נמוכה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חסרים לי יציאות מתח על הלוח {1 למעבד ו1 למארז} האם אני יכול לחבר 2 מאווררי מארז ליציאת המתח בודדת על הלוח?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/gallery/displayimage.php?pid=1052&fullsize=1 כמו שפה השוכבת הכחולה הזאת מאיפה משיגים אותה מכל חנות מחשבים או בחניות מיוחדת ומה אומרים למוכר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות איזה מוד HTPC קטן ויש לי מארז ממש קומפקטי, הלוח אם שאני מעוניין לקחת לשימוש הוא ה780G ורציתי לדעת על איזה ספק כוח אתם ממליצים שיענה ל3 הקרטריונים הבאים: 1) שיהיה קטן (כמה יותר קטן , יותר קטן מספק סטנדרטי, לא צריך להסחף...) 2) שיחזיק את הלוח 3) שלא יהיה יקר תודה לכל העונים gov_x3
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמה חשמל מלחם צורך? נגיד אם משאירים אותו כל הלילה בחשמל כמה הוא צורך? הכוונה למה הוא משתווה האם זה כמו מנורה שפועלת (סתם דוגמא) וכ"ו והאם הוא יכול להיהרס מזה ? ד"א המלחם הוא 30W
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-