אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
החלטתי עם חבר לפתוח יומן פרוייקט למוד שלנו. התחלנו לפרק את המארז היום ובקרוב הוא יעבור צביעה. המארז יהיה צבוע בשחור או צבע כהה אחר (לא ממש החלטנו בקשר לצבע). זה המארז שהולך לעבור התעללות מסיבית: אחרי קצת עבודת פירוק הגענו למצב כזה: החלקים של המחשב הם P3 ישן.. המשכנו לפרק וזה בינתיים: העיצוב בינתיים הוא כזה (לפחות העיצוב של הדלת): הפאנל הקדמי הופך למתכת בלי חלקי הפלסטיק המכוערים. יש מצב לLCD שיתחבר מקדימה. קתודות ירוקות. והלוגו יואר בקתודה לבן / כחול. מצטער על האיכות החרא.. זה צולם במצלמה מעפנה של V3X.. בקרוב אני יצלם עם מצלמה דיגיטלית נורמלית
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אפשר בבקשה מדריך טוב אבל באמת לפאן באן/פאנל שליטה על מאוררים עם תמונות ואם אפשר כמה גם מאתרים באנגלית כמו:BIT-TECH דבר שני: הבנתי שצריך נגד. עכשיו איזה נגד כמה אוהם?לכל מאורר?(ל4 מאוררים)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרון לפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן. במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב. אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משה…
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי WD40 אבל אני רוצה שמן שיחזיק במאוורר הרבה זמן אז חשבתי שאולי יש משהו עדיף מהWD40 כי המאוור מרעיש כל הפעלה של המחשב ואז מפסיק תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה להכניס את הממיר לתוך ארון ועדין לשלוט בממיר (של YES) במחוץ, יש דרך להאריך את העיינית או לחבר עיינית נוספת ? אם כן אז לאן מישהו כאן יודע או ניסה את זה כבר ? או שיש כבל או משהו כזה שכבר עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לעבודת מודינג למגבר אוזניות אני זקוק לאיש מקצועי שיש לו את הכלים ואת היכולת להלחים שני דברים: Opamp מתצורת SOIC למחבר DIP וקבל קטן ללוח מיניאטורי. העבודה להלחמת הקבל כוללת גם הוצאת קבל קיים ובעלת סיכון להריסה של המגבר וזאת הסיבה למה אני דורש איש מקצועי שעשה הלחמות מיניאטוריות בעבר ומספיק מיומן. העבודה בתשלום כמובן, ועדיפות לאיזור חיפה או באר שבע. יום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הכוונה לבן אדם פשוט שלא מבין הרבה באלקטרוניקה? בכלל שווה להתחיל להעתסק עם RFIDים? כי זה נראה לי יהיה קצת יקר...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה של מתחילים... ניסיתי לעשות מוד קטן בHDS-3 שלי (אוזניות לנוקיה) רציתי לחבר במקום אוזניות חיבור 3.5 כך שאני אוכל לחבר לנוקיה שלי כל אוזניות שאני ירצה (לפי המדריך הזה... http://www.origin.mine.nu/nokia/nokia_hds-3_mod.shtml) בגלל שלא מצאתי מחבר כמו במדריך קניתי מאריך רגיל (האמצעים הדלים שבבית שאן) אבל ברגע שפתחתי את המאריך גיליתי שיש לו רק 3 חוטים ולא 4... (הארקה בחוט אחד) ולא ממש הבנתי מה לעשות... :-[ רציתי לדעתי אם יש כאן מישהו שמוכן גם להעלות מן שרטוט של זכר/נקבה של 3.5 מה מתחבר לשמאל מה לימין ומה להארקה... תודה...
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אתמול קניתי דרמל של HYUNDAI... והיום ניסיתי לחתוך ריבוע במארז של 3X3 ס"מ בערך וזה בזבז לי משהו כמו 10 דיסקיות... וגם היו פעמים שזה פשוט נשבר בחיתוך... מה הבעיה פה? גם החיתוך לא נחתך יפה בכלל וזה ממש לא קל לחתוך איתו אולי אני לא יודע לחתוך? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי קטודה צבעונית (RGB) שיש לה אפשרות להפעלה קולית הבעיה היא שקיבלתי אותה עם איזה מארז שקניתי יד שניה והמפסק ששולט על מצבי ה-OFF,ON,SOUND CONTROL לא היה ביחד עם הקטודה , בקונקטור של המפסק יש 5 פינים כמו ב"שרטוט"(מצורפת תמונה) ופשוט לקחתי ג'אמפר ובדקתי מה כל זוג פינים עושה, ולשאלה שלי: אני אכן צריך מפסק עם 6 פינים כדי לקבל שליטה על שלושת המצבים או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
כל הפרטים כאן: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1067810 מצפה לראות אתכם שם. ד"א גם פרויקטים לא גמורים יכולים להגיע :] עריכה: חשוב לכל מי שמתכנן להשתתף ולא נרשם עדיין: ההרשמה נסגרת ביום שבת הקרוב (8.12.2007), אז גם אם לא סיימתם את העבודה על המארז או עדיין יש בכם ספקות לגביו, הירשמו ותפסו את מקומכם. Aviko
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום קוראים לי מיכאל אני חדש כאן בפורום... החלטתי על לבנות מאחורי המסך של המחשב שלי תאורה חזקקה של לאדים כחולים ושהם יהבהבו לפי המוזיקה... ליפני זה קרראתי מללא בפורוום מה צצריך איך עושים את זה וועוד אבל עדין לא הבנתי כולכך... אז אני אני רוצה משהו כמו 25 לאדים חזקים שיהבהבו לפי המוזיקה (כרגע יש לי רק אחד בצבע כחול) בקיצור יש לי מיקלדת מפורקת שאני לא צריך אז חשבתי שיש שמה חלקים שמהם אני יכל ליבנות... את וכול זה אני רוצה שיתחבר דרך USB עכשיו זה אפשרי? או שיותר מידי לדים? בקשר לכלים ולהלחמה וכול זה זה לא בעיה בישבילי אני פשוט צריך עזרה איך ליבנות מה לחבר ולאן לחבר כי מאיפה יגיעו כול הפקודות למנורות? והנה התמונה של החתיכה הזאת מהמיקלדת...
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך להפעיל לד זוהר פשוט ע"י מתח רשת (220v). מישהו מכיר איזה מעגל (כמה שיותר קטן ופשוט) שיודע להמיר AC ל DC ? שוב, זה צריך להיות כמה שיותר קטן ושנאי שמחברים לחשמל לא טוב במקרה הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד רציתם אוזניות סראונד אבל לא היה לכם את התקציב לקנות כאלה? עכשיו אשפר להכין זוג אוזניות כזה במחיר נמוך בהרבה מזוג אוזניות סראונד חדשות. http://www.instructables.com/id/DIY-5.1-Surround-Sound-Headphones!/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה צריך לעשות את החורים בפרספקס על מנת לקבל תאורה טובה על החריטה? אם לא קשה להביא תמונה שמראה איך זה נראה .
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
כרגע יש לי במארז מתגים רגילים, אני רוצה פשוט מאוד בתהליך המודינג על המארז שלי לשים לו "פוטנציומטר" - עכשיו שלא תתחילו לרדת עליי מכיון שאני לא יודע אם "תקעתי" את המילה הנכונה, שהלכתי לחנות אלקטרוניקה היא אמרה לי במילים האלה: "לא חמודי, פוטנציומטר צריך לדעת מה ה OHM שלו - זה לא יכול לשמש אותך לשינוי המתח של המאורר זה לא זה" - עכשיו אני רוצה ללכת שוב ביום ראשון ולבקש את החלק שאני באמת צריך... השאלה שלי, מה אני אומר לה? נגד משתנה? קבל משתנה? תודה רבה לכל מי שעונה מי שיעזור לי אני מבטיח לעדכן באותו היום מה עשיתי עם אותו חלק זה יהיה יפה אני מבטיח
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המארז נקנה לפני חודשיים מחניות ליד הבית. יכול להיות שזה בגלל שאני לא משאיר כל הזמן את המחשב פתוח/כאילו מתי שאני לא משתמש בו אני מכבה אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדי שאני יהיה יכול לקבל רעיונות חדשים ולעשות בבית השמח לכל מידע וקישור שהוא
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום אני יציג את עצמי: שמי עוז אני מודר מתחיל התחלתי עם דברים קטנים כמו מאוורר לדים... עכשיו אני רוצה לעשות שינוי למארז ג'נרי פשוט למארז שחור עם חלון צד מפרספקס + מאורר לדים ונראה מה יתפתח עוד בהמשך. [glow=red,2,300]תמונות של המארז- (ישן ומכוער):[/glow] [glow=red,2,300]הכלים שאני ישתמש איתם:[/glow] דרמל -HYUNDAI (עולה בהום סנטר ב-134שח) משייפת BOSCH: זהו לבנתיים
-
- 31 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ועוד שאלה, אחרי שחרטתי, איך אני גורם לחריטה להדלק?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין 2 רמקולים במארז עצמו האם יש פה גורם סיכון כל שהו?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מתאם SPDIF ללוח של GIGABYTE, יש לי HTPC עם לוח EPOX ישן נושן (מ2003-4) הפינים אצלו לא מתאימים לחיבור על הלוח של EPOX ואין להשיג את המתאם שמתאים ללוח שלי. הדבר היחידי ששונה בין המתאם הזה לEPOX הוא מערך הפינים בחיבור להלן תמונות: אני צריך לשנות את זה למערך הבא: שורה ראשונה: חור חור חור שורה שניה: חור מלא חור יענו ככה: || | | זה אפשרי לעשות דבר כזה (והאם דבר כזה יתאים ללוח)? בחנות מחשבים ליד הבית שאלתי כבר ואמרו לי שזה לא משנה של איזה חברה המתאם, זה אמור להתאים לכל לוח כל עוד זה אותו חיבור. אם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה ואיזה פין להתאים לאן? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה קטנטנה... כיוונתי את המולטי על DCV 20 כמו שאמרו לי ועשיתי כדי למדוד מטח ב-ב20/24 פינים לחבר את החוט השחור לשחור עוד שהמחשב כבוי... ולהפעיל את הווינדווס אחרי זה ולבדוק באדום... בצהוב... בכתום... את הזרם... עכשיו זה לא נראה לי כשאני בודק ב20/24 פינים שהמטח יהיה על אפס... זה צריך להיות ככה??? עכשיו עוד משהו... על המולטי יש 3 חיבורים שמתאים לחבר את החוטים של השחור והצהוב... האחד זה: com שעליו כרגע נמצא השחור השני זה: V(פה יש איזה צורה מוזה)mA והשלישי זה: 10DAC שבו לא מחובר כלום... ככה זה צריך להיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש נואשות מדריך כלשהו שיכול לתאם איכשהו את השלט rm-mz4r לנוקיה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-