עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MODI,

קודם כל אני ממש מקווה שזה המקום הנכון, חשבתי אולי להשים באוברקלוקינג וקירור, אבל בכל זאת אם זה המקום הלא נכון נא להעביר. יש לי רדיאטור של 120 שבא עם המערכת קירור מים של TT 735. אני רוצה להעביר את כל המערכת למעלה ולהוסיף עוד ראדיאטור של שני 240 שאני יקנה ממשחטת רכב (כנראה של הונדה סיויק 95) באיזה 100 שקל, והכל יעטף בפרספקס. 3 מאווררים של הראדיטורים יכניסו אוויר קר, והמאוורר האחורי יוצא את האוויר שהתחמם. אני יבנה פאן באס, אם אני ירצה שקט אני יכבה את שני המאווררים של הרדיאטור הגדול + המאוור שמוציא אוויר, ואת המאוורר של הרדיאטור הקטן אני ישים על הכי חלש. הצינורות יעברו איפה שהחיבור USB העליון שאני יוציא (ראו תמונה) http://www.pctuning.cz/ilustrace3/kujal/therlmatakeArmorJR/P7…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by -AKEL-,

אני רוצה לבדוק את הספק כח בשעת מאמץ אחרי שהמסך קורס אם אני יחבר את החוטים בזמן שהמחשב דולק, לא יהיה קצר או משהו? (לא לכוון רק לחבר)

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. שלום אשמח אם מישהו שמכיר אפישהוא באיזור קריית שמונה ולא חיפה כי זה ממש רחוק לי

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  4. במכשירי קשר בצבא יש חיבור שנקרא "5 נקודות" לפחות ככה אני הבנתי שזה השם שלו, זה חיבור עגול שיש לו פשוט 5 פינים, האוזניות הגדולים של הצבא מתחברים לזה ואני רוצה להביא פשוט אוזניות רגילות מהבית, השאלה שלי היא איך אני יכול להמיר את החיבור של ה5 נק' לחיבור רגיל שאני יכול לחבר את האוזניות הרגילות שלי, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Blinker,

ויתרתי נא לנעול

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by thedag,

תיראו את הסידור שלי במארז ג'נרי: תגובות...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. וסתם עוד שאלה: כמה עולה בערך נגד 470 אוהם?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל! הסתכלתי בנעוץ אין שם, מישהו מכיר חנויות כאלה? ביום שלישי אני יהיה בת"א אני רוצה לקנות כמה דברים. עריכה: גם באיזור חיפה זה טוב לי.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by bad boy,

תראו יש לי רמקול 8 אוהם ואני רוצה לעשות לו מגבר קטן שאפשר לקנות את הרכיבים בכל חנות אלקטרוניקה נורמאלית ולהרכיב האם זה אפשרי

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by dbzu,

שלום לכולם! אני בונה מטרונום לגיטרה שלי עכשיו קניתי את הרכיבים והביאו לי קבלים של 2.2uf במקום 22uf יש מצב שאני מחליף במקום 22 ל 2.2 או לאחד מהקבלים הבאים: 47uf , 100uf ,220uf , 2.2uf הנה הסכמה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2007/11/01/howto-make-your-own-metronome/

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

חברי הפורום שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים האם אתם חושבים כי המארז שלי יתאים להשתתפות בתחרות? להלן התמונות:

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by davidreznic,

שלום. אני מתכוון להעביר את המחשב הישן שלי לסבא שלי. הכל טוב חוץ ממאוורר אחד (80 מ"מ) שרועש מאוד. אפשר השתמש בשמן רגיל לשימון (שמן זית?קנולה? תירס? סויה?) יכול להיות שזו שאלה דבילית אבל אני ממש לא מבין בתחום... תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by OZSHIMON,

אני הולך לעשות פאנל שליטה עם מפסק לראשי ל4 מאוררים: רציתי לשאול למקרה שאני יעשה את הפאנל עם הלדים איזה נגד אני צריך?כמה אוהם?מה סדר הצבעים שלו אם אתה יודע? ורציתי לשאול כמה בערך עולה אחד?וכמה עולה מפסק אחד 3 ראשים בערך? ואם בבקשה מישהו יכול לעשות לי עוד תרשים לפאנל שליטה ל-4 מאוורים עם פוטנציומטר לכל מאורר ומפסק ראשי?צריך מפסק לכל מאורר עם יש פוטנציומטר? ועוד שאלה איך אני בודק כמה צורך המאורר שלי כדי שיתחיל לעבוד כדי שאני יקנה פוטנציומטר מתאים?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by SloOmPer,

אבא שלי יכול להשיג לי מהעבודה מאוורר בגודל 20CM (בערך כמו מאוורר חדר). אני מתכנן לחתוך תצד של המארז ולשים אותו מבחוץ למארז ולשים רשת (ככה שהמנוע שלו יהיה בחוץ למרות שהוא ממש קטן). והוא יהיה מחובר לחשמל.. יש למישהו דרך שאפשר לחבר למארז או לספק?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by thedag,

מה הוא עושה? מתי משתמשים בו? האם איתו צריך להשתמש במקום הדרמל עצמו? תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by efergan7,

שלום יש לי מסך LCD של נוקיה 3310 ומצאתי המון מדריכים איך לחבר אותו בחרתי במדריך הזה בגלל שהוא לא מסובך ואין הרבה חלקים http://www.mods4you.de/index.php?action=modds&zeige=4&code=Tm9raWEgMzMxMCBMQ0QgYW4gTFBU אני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את הלדים ואיזה קבל צריך? קרמי? אם אני אחבר קבל אלקטרוליטי שהמינוס יהיה בחיבור 18 -25 זה בסדר? רשום 1,0 uF ויש לי 1uF 50V יש הבדל? סליחה על החפירה אבל שאלה אחרונה האם להלחים את החבורים 18-25? או לחבר לאן שאני רוצה את המינוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני מתחיל לתכנן מארז בצורת קוביה. הקוביה תהיה 40 על 40 על 40 השלד יהיה בנוי ממוטות ריבועיים מאלומיניוום של 3x3 או 4x4 בתמונות אין אותם אבל זה ישתנה בשרטוט הבא. הדפנות יהיו בנוי אלומינום כנראה 2ממ שלעתי מספיק ולא יקר מדי. ויש גם את הצד הקדמי שיהיה מפרספקס של 3ממ יהיה כנראה 2 מקומות לדי וי די או משהו בסלוטים גדלום יהיה מקום ל3-4 דיסקים קשיחים למרות שיש לי רק 2 יהיו יותר מ5 מאוורי 120 ממ על שקט כמובן בטח 7 ולט : תנו דעות ועצות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. תראו מה קיבלתי במייל- הכניסו את כל החלקים החיוניים לתוך אקווריום ומילאו אותו בנוזל מיוחד?! והוא עבד מעולה!! http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=12031 מישהו יכול להסביר לי איך הוא עבד למרות שהיה נוזלים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by amitle22,

שלום שמי עמית קניתי מחשב חדש אני רוצה לשאול אם אפשר לעשוצת מודינג על המארז אבל לא עם מאווררים וחיתוך אני רוצה לקחחת שבלונה של דרקון ולקחת ספריי ולעשות את זה על המארז בצד המארז טיפה שחור וטיפה כסוף זה יפגע בחשב?

20. ^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לבנות macro ring למצלמה שלי. צריך לדים לבנים חזקים שמאירים בעוצמה למרחק של לפחות 30cm . האם למישהו יצא פעם לעבוד עם משהו דומה או יודע איפה אפשר לקנות כאלו?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. Started by boxer555,

תגידו אנשים איך עושים כזה דבר ? אם מישהו יוכל להסביר לי אני יודה לו מאוד תודה חבר'ה! http://youtube.com/watch?v=QYQDYBmY-ak

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by Moty_p,

שלום לכולם.. אני מחפש קבל ענקי שיספק לי ללד 3 וולט השאלה היא כמה זמן לוקח לקבל לפרוק את כל המתחים שהוא צוור? האם אני יכול להשתמש בקבל כמו שני בטרייות אצבע?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  24. אני מתלבט בין 2 הפאנלים הנ"ל לשליטה על המאווררים אבל חשוב לי לבחור את הפאנל הנכון מכיון שאני רוצה שמאוורר ספיציפי אחד SUNON KD1212PMB1-6A יופעל על ידם. המאוורר מספק 6.8WAT, הפאנל של זלמן מספק 7WAT PER CHANNEL סה"כ 4 ערוצים. מצד שני ישנם ביקורות טובות על ה-KAMA-METER אבל לא מצאתי מה ההספק שלו לכל ערוץ. למי שמבין ויודע, האם ה-KAMA-METER יכול לעבוד עם המאווררים הנ"ל או שהזלמן יהיה עדיף במקרה זה? הצעות נוספות לפאנלים יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. יש לי רכב יחסית ישן, לאונה פשע 92... ואני רוצה לבנות דיימר , עמם, לתאורת פנים... יש למישהו איזה תרשים של כזה דבר? או שיכול לבנות לי כזה דבר..? תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.