עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Crazy Timmy,

שלום לכולם ברצוני לבנות מקלט אינפרא אדום למחשב מצאתי סירטוט מה שרצתילדעת האם מישהו כבר הרכיב לפי המעגל הזה וזה עבד לו .?... את העינית יש לי ממכשיר DVD ישן ככה שיש לי את כול הרכיבים תודה לעוזרים או שעדיף את המעגל השני ? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הנה את הסקיצה הזאת אחותי הכינה איך הסקיצות??? השטח של הוורוד זה יהיה פרספקט והשטח הירוק יהיה מאוורר מיתחת(בתוך) המארז כל זה ימוקם על גג המארז... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Idanez,

הסבר קצר מה אני רוצה ולמה. אני מחפש תרשים של איך להרכיב מפסק אינפרא אדום. אני רוצה לכוון פרוג'קטור לחנייה.. בין הפרוג'קטור לרשת החשמל לשים מפסק שעובד על אינפרא שבעצם ברגע שאני מגיע לחנייה אני יכול להדליק את האור בלחיצת כפתור. וכמובן שאני יוצא ממנה לכבות אותו שוב בלחיצת כפתור מהרכב... לא צריך הסברים מיוחדים.. רק את התדפיס של המעגל החשמלי. תודה לכל מי שיענה.. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eyalgp,

לצורך החלפת ספק מעניין אותי לדעת: לדוגמא אם במערכת מחשב שצורכת 250W במאמץ ו100W במנוחה, הצריכת חשמל בפועל תיהיה זהה עם ספק 300W ועם ספק700W? ומה לגבי פליטת חום, היא תהיה גבוהה בכל מקרה עם ספק 700W?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by carmel134,

מישהו יכול להגיד לי איך להדפיס מדבקות למחשב הורדתי קובץ עם מדבקות אבל איך אני מדביק אותם מישוה יכול להסביר (אפשר לקנות?? איפה??)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. צריכה מעגל כמה שיותר פשוט שברגע שהוא יקלוט צליל חד הוא יתן 1 לוגי במשך שניה - שתיים.. צליל כמו פיצוץ קטן.. כאילו משהו נופל.. ענבר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ja_man,

שלום רב, אני עובד על פרוייקט פשוט שבו אני משתמש במעגל שאני מרכיב לבקרת טמפרטורה. המעגל מודד טמפ', המידע שהחיישן (LM35) מוציא עובר הגברה דרך LM324 ומשם לממיר ADC0804 ומשם לתוך ערכת פיתוח של ALTERA FLEX 10K. לפי קוד שכתבתי, הערכה תפעיל שלושה מנועי קירור (לדים), כל מנוע יתחיל את פעולתו לפי הטמפרטורה שאני אקבע באמצעות מקלדת לכל מנוע בנפרד. את הטמפ' הנמדדת ואת נקודת העבודה של כל מנוע אני מציג על 7SEG שעל ערכת הפיתוח, הלדים עצמם מולחמים למעגל שלי. כרגע אני עובד על ספר לפרוייקט וקצת חסר לי מידע. קראתי בכל מני מקומות שהרכיב LM35 צריך נגד קטן יחסית במוצא שלו, ואצלי במעגל אין לו שום נגד, היציאה שלו מחוברת ישירות למגבר (התנגדות הכניסה של מגבר היא אינסופית) האם בגלל קונפיגורציה הנ"ל …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by KKK,

שלום שאלתי בפורום כללי ולא עונים לי..אני צריך עזרה בתרגיל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216701.0 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

אני יודע שהצמונות לא משהו (אם אפשר להגיד לא משהו על דבר כזה בכלל), אבל זה מה יש, המצלמה השניה מקולקלת... בכל מקרה, הנה תמונות של הפאן באס שבניתי יחד עם אחי, וגם של החלון, הדלת הצבועה עם המאוורר לדים עליה צריך עוד להמשיך, לצבוע את שאר המארז, לעגל כבלים, וכו', אבל הוא חייל ועכשיו מתחילים מועדי ב' בטכניון, אז...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by adam levy,

how i can do me cabel in the copmuter look like that?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה תוכנה שאני אוכל לשרטט בה מעגל ושהיא תיצור לי ממנו ארגון של כל הרכיבים על לוח מודפס (אני רוצה לצרוב מעגל או שניים עם חומצה וכל זה..) אני יודע שיש תוכנות ופעם הייתה לי אחת אבל לא הצלחתי להישתמש בה, תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ordarzi,

ראיתי ביוטיוב קטודה כחולה שמשנה את הצבע שלה לפי המוזיקה(לפי הקצב), איפה אני יכול לקנות דבר כזה אפשר גם מEBAY.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by steelmanx,

אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו את הברגים הנ"ל(לצורך התקנת SSD במחשב נייד). מישהו מכיר מקום כזה(עדיף עם אתר אינטרנט).

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

שלום אפשר בבבקשה לינקים לאתרים של חנויות אלקטרוניקה בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Liran.D,

שלום רב יש ברשותי את כרטיס הרשת האלחוטית ביואסבי : http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260833410302&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 עכשיו אני בונה איזה משהו להגדלת הטווח קליטה ואני רוצה לקנות לו מעריך....האם לפי החיבורים של האנטנה של הכרטיס יהיה מתאים לחיבורים האלה של הכבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-Wi-Fi-WiFi-Router-10-/230471601849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92d8eb9 ??? האנטנה מתפרקת בסיבוב מהכרטיס רשת האלחוטית של היואסבי.... אני רוצה להזמין את הכבל ולהיות בטוח שזה יהיה מתאים. תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בארץ? בחול? אני צריך מאות! חחח איכותיים למשל ראשים של נוייטריק וכבלים של קלוץ עיזרו לי חבר'ה תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by IG,

על המאורר הזה אני רוצה לשים גריל שהכנתי (תמונה בעוד כמה ימים, אולי אפילו מחר...) הבעיה היא שאני לא יודע באיזה צבע לצבוע אותו כמו שצראו, כשצבעתי אותו בשילוב של כחול ותכלת (אותם הצבעים שבתמונה...) כמעט ולא מבחינים בו, וזה נראה זוועה . בנוסף, הוא לא מכסה מספיק את המאורר... אני רוצה להשיג רשת כזו כמו ששמים בחלון, ולשים אותה מתחת לגריל שהכנתי. בנוסף למאורר ולפסים הכחולים יש חריטה שתואר באדום. השאלה שלי היא: באיזה צבעים כדאי לי לצבוע את הרשת ואת הגריל? חשבתי על שילוב של גריל אדום ורשת בזהב... (הגיל עשוי מנחושת שגם נותנת גוון זהוב...) זה המאורר: זה הגג... החריטה בכוכב...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. טוב כמובן שבזמן האחרון הטמפ' עולות, אבל בשביל כרטיס כזה זה לא ממש משנה... בכל זאת, בשביל הניסיון שבעניין לקחתי צלעות קירור של סלרון שנשרף לי, חתכתי אותם לגודל המתאים, קדחתי בהם חורים בשביל הקיבוע, והוצאתי את הצלעות שהפריעו ל"ברגים". תמונות מכל התהליך אין לי, רק של התוצאה, ותמונה שמצאתי בגוגל של הכרטיס שלי... תמונה ראשונה- הכרטיס במקור, התמונה מגוגל, לא מצאתי משהו ברור יותר... http://www.gnt.se/productimages/CGN-348ATVD.jpg בתמונה הראשונה הכרטיס אחרי "מוד", בתמונה השניה הצלעות המקוריות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Moty_p,

טוב לא הייתי יכול שלא לפרסם את זה מצאתי מקודם 100 דיסקיות חיתוך של דרמל ב 56 ש"ח בלבד (14$) בארץ חבילה של 5 דיסקיות כאלה עולה ב"אייס קנה ובנה" 50 ש"ח (כן כן 10 ש"ח על כל דיסקית) לפי דעתי זה מאוד שווה הנה קישור לכל מי שמעוניין לקנות http://www.ebay.com/itm/Pack-of-100-Reinforced-Cut-Off-Wheels-for-Dremel-1-1-4-/110750668760?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c94117d8 http://www.ebay.com/itm/Pack-of-100-Reinforced-Cut-Off-Wheels-for-Dremel-1-1-4-/260829604222?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbaa7e97e רק תגידו תודה אם זה היה שימושי בשבילכם שיהיה לי טוב על הלב ;~} אם יש עוד דברים טובים לדרמל באיבי זה הזמן לפרסם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Moty_p,

היי קניתי את המוצר הבא: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyEbayBeta&MyeBay=&guest=1 וחשבתי.. איך אפשר עם או בלי המוצר הזה לעשות שיהיה מתח ללד רק כאשר אין שמש והפאנל הסולרי לא מקבל חשמל?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לעשות פד מואר ועליו לשים חומר מסויים (בד, גומי או כל דבק חלק) אני מחפש רעיונות לחומר שאני אוכל לקנות ופשוט להדביק לפרספקט... יש הצעות? עדיף כמה שיותר חלק... תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by guy1986,

שלום לכולם !! רציתי לדעת איך אני בונה מעגל שהוא גורם ל50 לדים חזקים להבהב עם שימוש בסוללה של 12V או ספק שמתחבר לחשמל . אני שואל את השאלה הזאת מאחר ולא הצלחתי להבין את ההסברים שמופיעים פה באתר. חשוב לציין שאני לא מבין באלקטרוניקה במיוחד ולכן אני מעוניין בתרשים מפורט ככל שניתן ופשוט. בתודה מראש גיא...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Moty_p,

יש לי לד שצורך 350 מיליאמפר אותו אני מחבר לנגד 33 (אם אני זוכר נכון) אוהם 2W בערך.. הנגד מתחמם אשש ואיאפשר לגעת בו מרוב שהוא רותח אז חשבתי לחבר שני נגדים כאלה במקביל כדי שהעומס של החום יתפזר ולמעשה יצא לי נגד של 33 אוהם 4W אבל כנראה שזה לא ככה כי עשיתי כן ושנגעתי בהם שניהם! היו רותחים כאילו חיברתי נגד אחד למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. פשוט מדהים...איזה יצירתיות יש לאנשים http://www.gobossy.com/computer-cases/ אני כמובן נידלקתי לחלוטין על מחשב בתוך גיטרה אקוסטית

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MightYaad,

יש לי מערכת שיש בה כפתור שמסובבים והוא שולט על הוויליום...יש את זה בכל מערכת... עכשיו אם אני רוצה לקחת פוטנציומטר שישמש לי כשולט על הוויליום זה אפשרי? וכמה התנגדות אני צריך שיהיה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.