אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כל מיני מארזים שיש על החוטים שלהם כל מיני כיסויים כמו זה למשל: http://www.hwzone.co.il/gallery/album122/aah?full=1 http://www.hwzone.co.il/gallery/album118/aaa?full=1 איפה משיגים כאלה(אם בכלל) מכינים אותם לבד? פשוט...איך?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא סגור אם זה הפורום הנכון. בכל מקרה אני מחיה את המחשב הישן, וחסרים לו כל הכיסויי 5.25 וכיסוי אחד של 3.5. (בשני יש כונן דיסקטים...) חיפשתי בכל חור ולא מצאתי, לפחות לא משהו זול, כי דבר כזה לא אמור לעלות הרבה.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן, כחלק מהמוד שלי, מתג ON/OFF ונגד משתנה. עובדים מעולה, רק ש... זה נראה תעשייתי יותר מדי. יש דרך אולי לייפות את זה? כיסוי מסוג שהוא?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים..אבל יש לי הרגשה שזה קשור ללוח אם כי הכל מחובר אליו . יש תוכנה או משהו כזה שאוכל לבדוק ? יש לי ep43-ds3l
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הכרטיס מסך שלי מה - EVERST Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 3184 MB/s n…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי על הלוח חיבור רק למאוורר מארז אחד.. אך אני מעוניין לחבר לפחות עוד אחד איך אני עושה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לשם כך איזו תוכנה או שעושים את זה דרך הביוס או מה?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מכונות CNC הנשלטות ע"י PLC ומחשב רגיל עם ווינדוז. האם אני יכול לבדוק את סוג הבקר המותקן במכונה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהעברתי אותו מארז והוא לא נדלק רציתי לדעת האם הבעיה בספק או בלוח אם. רציתי לדעת האם יש דרך להפעיל את הספק שהמאורר ידלוק ואז אני אדע שהבעיה היא לא בו (ד.א דוד שלי בדק הכל והכל מבודד ותקין)
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הזה בקצרה: יש לי מסך בלי אחריות שמהבהב מהרגע שאני מדליק אותו בדקתי הכל לכן הבעיה היא במסך או ב ADAPTER שאין לי אחד אחר שאני יוכל לבדוק. האם מישהו כאן יכול לעזור לי לאתר ולהחליף את החלק שגורם לבעיה במסך?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מודה שאין לי הרבה מושג במודינג אבל רציתי לשאול עד כמה מסובך לבניה עצמית המארז בקישור המצורף http://www.alienware.com/ALX_pages/area51_alx.aspx מכיוון שאין לי 5000 דולר מיותרים לדבר עצמו אני משוכנע שalienware קונים מארז ממוצר מדף כלשהו ומשנים אותו רק שאין לי מושג מה השלד שהם קונים וכיצד אני מלביש עליו את התוספות . תודה מראש לכל המומחים והמייעצים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בספק 12V 2A והזרם הוא הרבה יותר ממה שאני צריך, איך אני מגביל את המתח שיוצא מהספק? (לסביבות 1A)
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שכן שלי הביא אלי את הגלקסי S3 שלו שסבל מבעיית ריסטים חמורה, כשהוכנסה סוללה הוא הדליק את עצמו, הראה את סמל סמסונג והפעיל מחדש, כשחובר למטען, הראה סמל של חיבור למחשב, סוללה, ושוב הופעל מחדש כנ"ל בריקוברי. התסמינים האלו שונים מSDS כך ששללתי זאת, חשדתי שכפתור הPOWER נדפק והוא מקצר כל הזמן, בדיקה פשוטה במולטימטר איששה את הטענה הזו. הוא הזמין מאיביי מפסק חדש כזה, השאלה היא איך כדאי להלחים את המפסק חזרה, מנסיון שיש לי עם נגן MP3, זה מאוד מסוכן לעשות את זה עם מלחם, כי המפסק יכול להנמס, וגם חשוב שהוא יהיה מקובע, כי הוא נדחף מכיוון שיכול להוריד אותו מהלוח, באינטרנט ראיתי מישהו שממליץ לעשות את זה עם בלואר. השאלה שלי זה איך לעשות את זה נכון, מלחם (ואם כן, איזו טמפ' לכוון) או בלואר.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, מדובר על מחשב יישן עם מערכת הפעלה XP-SP3 ולוח אם של אסוס P4P800. במחשב מותקנים 2 דיסקים קשיחים (SATA) כאשר על דיסק מספר 1 מותקנת מערכת ההפעלה XP והדיסק השני משמש לאיחסון מידע. בשבוע האחרון הדיסק התחיל לעשות בעיות ובכול אתחול שני הייתי חייב להריץ את הפקודה CHKDSK /R אחרת המערכת לא הייתה עולה או שעולה ולא יכולתי להעתיק קבצים מסויימים. החלטתי להתקין התקנה נוספת של XP על דיסק מספר 2 וההתקנה עברה בהצלחה והכול עובד וכרגע יש לי DUAL BOOT. אני מעוניין להסיר את הדיסק הפגום שמספרו 1, לצערי המערכת לא עולה אם אני מסיר את הדיסק פיזית למרות שמערכת ההפעלה עולה מדיסק מספר 2. מה עושים ? גיבוי לכול המידע קיים לכן אין בעיה לנסות כול דבר ופקודות DOS קטנות עליי.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי פאנל שליטה של SCYTHE KAMA-METER, ברצוני לחבר 2 מאווררים אל תוך חיבור יחיד בפאנל. האם יש מפצל מיוחד בשביל זה או שחותכים את החוטים ועושים קומבינציה של השניים. ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי אני חדש... כבר אמרתי. בקיצר היה לי מחשב IBM נייד דפוק אז נמאס לי ממנו ופירקתי אותו הוא היה די זבל אז זרקתי אותו לזבל... סתם הוא בארון שלי החלק היחיד השימושי בו זה מסך 12 אינץ נחמד ואני רוצה לנצל אותו חשבתי לחבר אותו למקלדת... עם קבל ארוך למחשב ואז להסתובב בבית איתו זה רעיון הכי דפוק שהיה לי באותו רגע בראש אבל לחבר אותו למחשב לפחות יהיה טוב אבל אני מתאבד איתו ועם החוטים שלו ואני לא ממש מצליך איתו אני חיפשתי באינטרנט מדריכים אבל לא מצאתי אני לא משהו באלקטרוניקה אבל קולט מהר לול אז חשבתי לפנות אליכם בתקווה לעזרה לא בא לי לזרוק אותו ומי צריך לקנות דרך אגב הוא די חדש (משנת 97) :D הוא צבעוני מסך סבבה אני מכווה שתעזרו לי לחבר אותו... הנה הדגם: 46H358…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. ראשית- ברצוני לומר שלום לכל חברי הפורום, אני המנהל החדש של הפורום הזה ומקווה להיענות לכל בקשותיכם ותלונותיכם, תמיד אהיה זמין לרשותכם במערכת ההודעות הפרטיות של הפורום. לאחרונה שמתי לב שיש למשתמשי הפורום בעיות בהעלאת תמונות, וביצירת יומן פרויקט יעיל על הפרויקטים שלהם. כמו כן, המדריך נכתב ל"חדשים" בינינו, שלא יודעים כ"כ מה צריך לעשות כאן. הנה לכם מדריך קצר שכתבתי במיוחד בשבילכם: 1. בכל עדכון, עדכנו את כותרת הפוסט שתהיה מורכבת משלושה חלקים: שם הפרויקט- בד"כ נשאר קבוע, אלא אם כן החלטם לשנות את שמו של הפרויקט שלכם במהלך העבודה. תאריך עדכון נוכחי- התאריך בו אתם מבצעים את העדכון. העמוד בו מתבצע העדכון- בכדי לתת גם ל"עצלנים" שבינינו הזדמנות לצפות ולהתעדכן בהתקדמ…
-
- 3 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דגם של משהו אני צריך כנראה ליצוק את זה אבל לזה צריך תבנית איך אני מכין אחת?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע חלק מהמקלדת שלי (בערך 40 סנטימטר אורך על 5 גובה) ורציתי לשאול מהניסיון העשיר של כמה מהחברים באתר. אני לא רוצה לצבוע חלק שבו אני משתמש תכופות מחשש שהצבע לא יתאים לתנאי הלכלוך והזיעה,לכן כל צבע שיכול להדבק טוב לפלסטיק יתאים. וגם מאוד חשוב לי שהצבע לא ינזל רבות,מחשש שהוא יכתים חלקים אחרים במקלדת (למרות שאני אשתמש בשבלונה). ועוד דבר: האם הצביעה יכולה לפגום בפעילות המקלדת? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לחבר דימר לשתי נורות לד עם תושבת MR16. משיטוט קצר באיביי הבחנתי שרוב הנורות שמוכרים הם ל 12v כשמשתמשים בשנאי אלקטרוני, מה הסדר שמחברים את הציוד? דימר -> שנאי -> לדים? או שאולי יש דרכים אחרות..? תודה
-
- 4 תגובות
- 20.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כיצד מחשבים ספק כח רצוי למחשב לדוגמא XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb המלצות לספק תתקבלנה בשמחה, חשוב שיהיה יכולת לסדר את הכבלים של הספק לזרימת אויר במארז (ארוכים ומלופפים) תודה
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כיצד מתחבר מסך כזה או כל אחד אחר http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=46&DataBaseTable=Sales למחשב? תביאו בבקשה דוגמאות לאיך החיבור נראה או תמונות כי אני לא ממש מבין בשמות.. אולי בשביל לקצר את החפירות : ;D 1. זה מתחבר לכ. מסך? או שזה לא קשור..? 2. ללוח אם ישן (P3) זה יתאים?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע כיצד אפשר ליצור מתח של 12V עם 5 עד 15 אמפר ? ממתח של 220V. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*** אני מתנצל אך אינני יודע לאיזה פורום זה מתאים - ניתן להעביר את הפוסט לפורום המתאים. שלום לכולם, מעניין אותי לדעת כיצד עובדת המנורה ה"אדומה" (זה לא צבעה האמיתי) שנמצאת במפסק, שבחדר המדרגות בבניין קומות. ישנם מספר מפסקים המחוברים במקביל לאוטומט חדר המדרגות. מכיוון שהמפסק מחובר לפאזה החוזרת (מצד אחד לאפס, ומצד שני למפסק האוטומט). אינני יודע כיצד מחוברת התאורה בפנים או איך היא עובד - וזאת השאלה... תמונת המפסק אשמח לעזרה, או להפניה למקורות מתאימים
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מאווררים 80 mm + מאוורר מיוחד שטוח 12 v וכשאני יושן בלילה אז הרעש של המאווררים מפריע לי לישון :-( ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליהם באמצעות פוטנציומטר או משהו קטן.. אני לא רוצה לבנות פאן באס או ריאו באס מספיק לי משהו פשוט ביותר שיכבה את המאווררים לפני שאני הולך לישון. אז אם למישהו יש רעיון אני ישמח מאוד.. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-