אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
התקלקל לי mp3 יש לו חלודה בזיכרון אבל המסך עדיין פועל אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו... הנגן הוא כזה: תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שיהיה יותר אויר במארז אבל שלא יתן להרבה אבק להיכנס... זה אפשרי ואם כדי?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
בניתי מקלט IR אינפרא אדום למחשב לפי המדריך שיש באתר והכל עבד סבבה עד שעשיתי אוברקלוק ואז משום מה הוא לא מגיב יותר כיאילו לא מחובר כלום... יכול להיות ששרפתי אותו?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אם אי אפשר אז רק להסביר איזה לדים ואיזה נגדים צריך ולאיזה חוטים מחברים אותם כי יש שם שתי שחורים ואחד אדום אז לאיזה שחור תודה מראוש
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, לא מצאתי תוכנה לmac שאני מצייר שם מעגלים שהולכים להדפסה (pcb) ושהיא בחינם ועובדת, לכן רציתי לדעת: האם אני יכול לשרטט לכם מעגל מדויק בתוכנת שרטוט מעגלים מקצועית למחשב ואתם תהפכו אותו לקובץ RS-274x? אולי זה בקשה מוגזמת אבל אני מאוד אשמח תעשו את זה, לא שיש לי מעגל דחוף כרגע, רק שאני אדע למי לפנות שיהיה לי מעגל.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השכבתי את המחשב על הצד, וכתוצאה מכך גם הHD על הצד... זה יכול לגרום להם נזק? או אולי לרכיבים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני מקווה שאני בפורום הנכון... זה הרי פורום אלקטרוניקה.. יש לי בחדר שקע חשמלי.. אליו חיברתי מפצל לשני שקעים.. ולכל אחד כזה חיברתי מפל של 6 (ועל אחד מה 6 יש מפצל של 3...) ככה שיש 14 שקעים.. ו12 בשימוש.. ;D עכשיו שאלתי היא.. יש איזו סכנה למכשירים המחוברים/לאיזה משהו של החשמל בבית עם סידור כזה? בנתיים לא קרה כלום לכלום (טפו טפו טפו...) אבל בכל זאת.. כדאי להזהר? אם יש איזו סכנה אני אעשה מאמץ להפטר.. אבל מה המסימום המומלץ? כלומר, כמה מפצלים אפשר לשים על שקע אחד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שמעוניין שייתפקד כאן ואולי נראה שמשתלם לנו
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
פורום HWZONE הוא פורום די גדול אבל הנושא הזה כמעט ולא מוזכר או ממש בקצרה ולא עם התייחסות רצינית. חייב לומר שלמדתי די הרבה משיטוט בפורומים בחו"ל (בעיקר overclock.net) ואני מוכן להביא לכאן פוסט שלם בנושא, סוגי הסליבינג, מדריכים מצולמים ועוד מידע שיעזור לכולם לעלות את איכות המודינג שלהם כמה רמות מעלה. אני מדבר על דברים בסגנון הזה:
-
תיראו, אני גר בבאר שבע, ואני רוצה לעשות הזמנה של כמה מוצרים מ- JAB TECH . העלות של המוצרים שאני רוצה לקנות בלי משלוח היא 19 דולר, ואחרי משלוח 34, בשיטת המשלוח הכי זולה. אז אני רוצה לדעת אם מישהו מעוניין לעשות איתי הזמנה משותפת כדי לחסוך בעלויות המשלוח. מישהו מעוניין? אפשר לפנות אלי באייסיקיו: 6659889 נ.ב. - למי שלא מכיר את האתר: http://www.jab-tech.com עושים משלוח לישראל!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יכול להיות 1VOLT עם 1000WATT? והיכן אפשר ללמוד אלקטרוניקה כדי למנוע שאלות newbie בעתיד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מדבר על המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/3/ פעם אחת בשרטוט יש של פוטנציומטר של 100 אוהם ובכיתוב רשום פוטנצימטר של 10 אוהם אני קניתי כבר פוטנציומטר של 100 אוהם - להחליף??? וכדאי לתקן כי יש אנשים שגם קוראים את הכתוב...... :cool2:
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה להסביר את עצמי נכון.... יש לי רמקולים יחסית גדולים למחשב... microlab solo 3 mk3 הנה תמונה של האפשרויות ברמקולים : והדרך בה אני יכול לשלוט בעוצמה היא דרך המקלדת או דרך הרמקולים עצמם (לא נוח בכלל כמו שאתם מתארים לעצמכם...) לשלוט ברמקולים דרך המקלדת זה אומנם נוח אבל הרמקולים עוצמתיים מדי והייתי רוצה מתג חיצוני שמקשר בין הרמקולים למחשב דרכו אוכל לשלוט בווליום בדיוק גדול יותר.... ניסיתי למצוא פתרונות בכל מיני אתרים ואני יודע שיש בדיוק מה שאני רוצה לגירסה יותר פשוטה של רמקולים של אותה חברה... הנה תמונה : אשמח אם תתנו לי פיתרון.... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה אני אוכל לדעת כמה וואט "נשאר" לי ...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש גוף שמארגן תחרויות של מודינג בארץ? איפה אפשר לקבל עוד רעיונות למודינג? אם מישהו יודע שישאיר הודעה. קראתי באיזה מקומון קול -הכפר אם אני לא טועה שיש בסוף יולי תחרות עיצוב מארזים בכפר-סבא , עוד מישהו שמע?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי משהו בבית ופיתאום מצאתי פלאפון ישןן ישןן מדגם nokia (אפילו אין לי מושג מה המספר דגם) http://www.stopbuyingcrap.com/pics/sbc/cellphones1.jpg עכשיו חשבתי אולי אפשר להוציאת מסך שלו ולהשתמש במסך בתוך מוד למחשב יש אפשרות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב תקשיבו יש לי מסך ישן עגול כזה ורציתי לדעת איך אני יכול לישר אותו אין לי כסך לקנות אחד חדש :'(
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון התחלתי עכשיו לשפץ את המודינג הישן שלי (מודינג הרמקול) אממ תאמת יש לי את הרעיון הראשון עשיתי אבל את השני לא היה לי זמן: אוקי הרעין הראשון הוא לפרק עכבר ולקחת את החלק הקטן הזה מבפנים (הכל,כולל החוט),לחבר במקום שרוצים ולחבר את החוט למחשב וכאשר המחשב עולה גם הלד נדלק כי הוא בעצם מזוהה כעכבר חחח... אני ישים תמונות למי שרוצה.. אוקי הרעיון השני שלי הוא במקום לפרק עוד עכבר לקחת את ההאור ולפזר אותו ככה (כמו בתמונה): אממ מי שלא הבין את הקטע: שממים סלוטים בינהם מחברים במראות שמכנות את האור לעבר הסלוט השני כככה שהאור יהיה בכל הסלוטים ולא רק איפה ששמנו את הלד. הערות והארות יתקבלו בברכה. NiGhT-FiRe
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ראיתי תוכנה כזו אבל אני לא יודע את השם, תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שאין בעיה לשאול את זה, כי גם בסטיקי יש פורומים שונים למודינג... יש לי איזו בעיה באלק' וששאלתי לפני כמה זמן בפורום הזה לא קיבלתי תשובה מספקת, ובסופו של דבר לא הבנתי האם מה שאני רוצה לעשות אפשרי או לא... רציתי לדעת האם אתם מכירים עוד מקום שאפשר לשאול? תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לא יודע אם זה לאלקטרוניקה אבל זה נראה לי הפורום הכי קשור... היי, אני מחפש ממסר פחת פשוט לאזור ה5A-10A ואני רואה שבאיביי יש דברים במחירים נורמליים (ללא עלות שילוח) ,השאלה שלי היא אם אתם מכירים אולי מוצרים בארץ במשהו פחות מ100-150 ש"ח. אם לא, אשמח אם תספרו מה המחיר הזול ביותר שאתם מכירים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בשיטוטים בפורומים על מודינג מצאתי את התמונה הבאה: האם זה לא מוד הספיידי של אחד מחברי הפורום בין המחשבים על השולחן?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שלפני שאני מריכב את חלקי המחשב למארז אני צרך להאריק את עצמי (מלשון הארקה אם מישהו לא הבין...) אז איך אני עושה את זה?? אם אין לי אמצעים מיוחדים כמו נעלי הארקה וכל מיני דברים שמיועדים לזה.... תודה מראש, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להגן עליהם מפני הצבע? האם מישהו צבע מארז בלי להוציא את כל החומרה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-