עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום, אני מחפש דרמל לא יקר.. לחיתוך ולשיוף מארז פשוט ממתכת. עד 200 שקל עם סידקית חיתוך וראש שיוף. (אם יש דבר כזה עד 200 שקל לדרמל) הכי פשוט שיש. ;D

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, ראיתי לאחרונה את הסרטונים הבאים: http://www.cs.cmu.edu/~johnny/projects/wii/ הסיני\יפני הגאון הזה , עשה בעצם פינקר טראקינג בעזרת שלט Wii וכמה לדים. השאלה שלי- למה צריך את השלט wii ? יש אפשרות לעשות את אותו הדבר בלי השלט? זאת אומרת-לפי מה שהבנתי השלט עובד על נורות אינפרא,בדומה לשלט רגיל לא? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dany_tab16,

הנה כאן יש את הנושא שבו אני חורט על הפרספקס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314627.0 את המארז חתחתי בסוף עם מסור ידני ולא עם דרמל. הוספתי 10 לדים UB מבפנים. וחיברתי את החלון עם ברגים. תראו את התוצאה[br]פורסם בתאריך: 23.01.2008 בשעה 23:08:48 :[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RGod,

המאוור היה מחובר בחיבור מולקס רגיל ועשה קצת רעש ,עשיתי שיעבוד על 5 וולט ,אבל הוא חלש מדי .....איך אני עושה שיעבוד ב 7 וולט :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by nir_gr,

אני רוצה לחרוט את התמונה הזאת על פרספקס מה אתם אומרים זה יהיה יפה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by artyom,

אוקיית אז לפני שכולם קופצים ואומרים תריץ חיפוש אז חיפשתי (פה) ולא מצאתי כלום בנושא. יש לי אפשרות לבנות מארז מזכוכית (סגנון מארז פרספקס) בחינם/עלות מינימלית. האם זה פרקטי? האם זה כדאי? מה אני צריך לקחת בחשבון לפני שאני ניגש לפרויקט כזה בכלל? עריכה: לא לדאוג לשבירות כי הזכוכית תהיה מחוסמת (בסגנון של שמשה של מכונית)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

לא מי יודע מה פרויקט גדול, אבל בכל זאת תמיד נחמד לקבל ביקורות והערות. במחשב החדש האופציות למארז היו NZXT LEXA שאין בו מקום למודינג, או את ה CM690 עם חלון והחלפת המאווררים למאווררי לד כחול. בסופו של דבר הלכתי על ה CM690, והתוצאות לפניכם: לפני (תמונה שמצאתי ברשת) ואחרי: בהמשך יעלו תמונות של המארז אחרי סידור החוטים

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הבקר של הסאונד התקלקל לא שומעים טוב ויש רעשים ואני רוצה להחליף את הבקר של הסאונד במערכת של קרייטיב אבל אני לא יודע מאיפה להשיג את החלק הזה ואם אי אפשר להשיג את החלק אז אולי אפשר לתקן את זה עדיף להחליף לבקר סאונד חדש התמונות של המערכת קרייטיב 2.1 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כרגע יש מדריכים למודינג שמה. מה הייתם רוצים שיהיה בתוכנה? מידע על רכיבים? תנו הצעות. :

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מאיפה אני יכול להשיג תמונות עם קווים חיצוניים ברורים ללא פנים?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by dany_tab16,

אני רוצה לחבר ספוילר למארז. הספוילר עצמו במידה 4 על 18 . הרגליים שלו בגובה 5 סנטימטר. הוא יהיה עשוי מאלומיניום צבוע בשחור. מה אתם אומרים סתכלו בתמונות עשיתי אותו מקרטון. ייצא טוב? או לשנות משהו בגודל? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RGod,

התחדשתי במארז הנ"ל לא מזמן,והוא מגיע ביחד אם מאוור 120 מאחורה . המאוור מגיע עם חיישן טמ"פ ,וחיבור שלוש פין ללוח ,אני יודע שאני יכול לחבר לו ווסט כדי לווסט את המהירות שלו ,איך ניתן לעשות זאת ללא הווסת הנל . יש איזשהם אופציות בלוח אם ?האם ניתן לעשות מודינג כלומר לנתק את ה 12 V ולחבר אותו ל5 :s05: קיצר תמליצו אני רוצה להוריד לו את המהירות -מסתובב ב 3000+ -האמת די שקט לעומת ה 120 שלי שעובדים ב 3000 סלדחח

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך עזרה בבקשה לגבי הלחמת שקע 3.5 MM של אוזניות, הבעייה היא ככה: בחוט עצמו יש לי שני פלוסים ושני מינוסים זאת אומרת פלוס ומינוס לכול אוזנייה(כפול 2=שתי אוזניות) רציתי לדעת כיצד אני מלחים אותם אל השקע,בשקע עצמו יש שלושה קותבים: אחד ארוך בצבע כסף. שניים קצרים אחד בצבע זהב והשני צבע כסף. מישהו מוכן לעזור לי כיצד להלחים את החוטים?,איזה חוט לאן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by The Modder,

יש לי דרמל, ויש לי את הדיסקיות. הדרמל מבית Wolf. עכשיו יש לי בעיה, אין לי את הבורג שאמור להתברג על התושבת הארוכה מאלומניום. זה בורג קטן, מה אני יכול לעשות? אני לא יכול לחתוך אם אין לי את הבורג הקטן הזה. :-[

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  15. יש לי מארז ישן שאין לי חיבורי אודיו מקדימה ואני רוצה לעשות חיבור לאוזניות. יש לי מין דבר כזה כמו בתמונה : http://www.gigabyte.us/FileList/Accessory/mb_accessory_spdif_33.jpg רק שלי בנוסף לחיבורים האופטיים יש גם חיבורים של 6 ערוצים (שניים קדימה, שניים אחורה, סנטר וסאב) החיבורים בלוח אם הולכים ככה (אין לי תמונה) של כוככבית זה פין. (מצורפת גם תמונה) ***** *** * יש שם פין חסר כמו שאתם רואים. השאלה שלי איזה פינים אני צריך כדי להכין יציאה לאוזניות? כאמור יש לי את החיבורים, אני רק צריך לדעת איזה פינים לחבר. ויש לי גם חיבור בלוח אם של הS/PDIF אבל הוא לא חשוב לי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  16. שלום לכולם קיבלתי היום מחשב ישן מאוד, תקין עם מארז ענק, אני מעוניין לבצע עליו ניסויים של מודינג, עדיפות למוד שיעלה כמה שפחות כסף [אם אפשר שלא יעלה בכלל] ויהיה משהו נחמד ומאתגר שלא מצריך יותר מדי כלי עבודה... [קצת בעייתי] תמונות של המחשב זה המארז משלל כיוונים אם תרצו צילום מבפנים אפשר

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by GeForce,

האם זה אפשרי לחבר שני מאווררים על אותו חיבור על לוח האם?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תגיבו מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 19.01.2008 בשעה 19:44:04 ...[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. אני חייב פרספקס ו אין לי שמץ של מושג איפו להשיג פעם האיתי ב הום סנטר ולא היה להם ו עכשו אני מחפש . בקיצור תיתנו לי חנות קרובה אזור נתניה שמוחרים בה פרספקס בעובי 3 מ"מ ומה המחיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לעשות מודינג לדלת של המארז שלי. קראתי את המדריך והבנתי איך עושים אבל לא מסבירים שם איך שמים מאוורר עם תאורה שם והכל.. אז בעצם אחרי שאני מחבר את הפרספקס לדלת איך אני מחבר לשם מאוורר מואר? מאיפה משיגים את הברזלים האלו ששומרים על המאוורר? ראיתי בפורום משהו ואני רוצה לעשות דומה לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222481.0..מאיפה אפשר להשיג את הברזל הזה שיש לו שם ואיך בכלל אני מחבר את המאוורר לפרספקס? אשמח לאתר שמוכר את כל התאורות ומאווררים מוארים וכל השטויות האלו.. תודה.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by dany_tab16,

יש למישהו מדריך לסרטוט בsketchup ? אני רוצה לסרטט משהו אבל אני לא יודע איך עושים זוויות ואובייקטים שונים בזוויות שונות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by dany_tab16,

אני רוצה לחרוט על פרספקס ציור. מישהו פה יכול להביא לי קישורים לציורים שאפשר לצייר על פרספקס שהם שחר לבן ועשויים מקווים?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מצאתי אל פסק מסוג ADVICE VA700 שרשום עליו לא תקין והיה בו מסך אז פירקתי תמסך ורציתי לדעת אם יש מצב להשתמש בו להצגת טמפרטורות המחשב או דברים אחרים ע"י חיבורו ליציאת COM או כל יציאה אחרת ולשלוט בו ע"י תוכנה (מצורפות תמונות של המסך) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  24. על כל פין מבקשים כ-18 אגורות . לא אכפת לי לקנות כמות גדולה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות כמות גדולה? תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים