עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eegg,

היה לי רעיון להשתמש במתכת שחתכתי את מגן של המאוור שחתכתי מהמארז והחלפתי בגריל. אז שמתי אותו על ה ציף ואז חתכתי אותו שיתאם מסביב לכל הקבלים וכו וחיברתי אותו עם ברגי קפיצים וזה משמש כהיטסינק פשוט וגם אפשר לחבר מאוור עם דבק חם וזה די עוזר.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  2. אם כן אתם יכולים להביא ואם אפשר עדיף בצורה הראשונה שיש בתמונה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה אומרים? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ZXY1,

חשבתי על הרעיון להרכיב פעמון דלת שמנגן קבצי MP3 שאני בוחר מצאתי באיביי נגן פשוט עם 8GB זכרון http://www.ebay.com/itm/Mini-Mirror-Mp3-Sport-Music-With-TF-Card-Slot-Suppot-Up-To-8GB-Blue-Hot-/281875796327?hash=item41a11b5167:g:4NoAAOSwp5JWYkMT רמקול פשוט http://www.ebay.com/itm/Mini-White-3-5mm-Pillow-Speaker-for-MP3-MP4-Player-iPhone-iPod-CD-Radio-CA-/111780412322?hash=item1a06a1bba2:g:nSQAAOSwVL1WA8yX אני צריך יציאה למתג הפעלה שתקוע בקיר שיפעיל את הנגן והמתג יסגור מעגל רק בזמן לחיצה בלי לבזבז סוללה שלא לצורך (בסמראטפון אפשר להפעיל ולהנמיך/ולהגביר ווליום דרך הכבל של האוזניות אפשר לעשות גם בנגן הפעלת הפעמון דרך הכבל אוזניות) …

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by nimrodim,

מחפש מפצלים לחבורי 3 פינים. חיבור 3 פינים נקבה בצד אחד לחיבור ל 2 מחברי 3 פינים זכר בצד שני. האם מוכרים? האם להכין לבד? ואם כן היכן ניתן לקנות חיבורים אילו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת אני יגיד שוב... אני צריך להשיג גומי U ואני אל ממש זמין בכבישים אני יכול להגיע לרחובות אבל אל ותר רחוק משם יש למישהו שם של חנות שאני יכול לקנות בה גומי U ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lion03,

החלפתי את המאוורר בספק ורציתי לדעת עם זה יכול לעשות בעיות?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  8. אני צריך להכין מעגל מודפס ורציתי לברר באיזה דרך אפשר לעשות את זה או איפה אפשר לעשות את זה כאילו שאולי יש מפעל שאפשר לבקש בו והם יעשו לי את זה . קיצר כל רעיון טוב יעזור לי . זה מעגל די מורכב ולכן הוא מצריך מעגל מודפס ואי אפשר להסתדר בלי . מי שרוצה לראות אז זה המעגל ובלה בלה עליו http://www.mdejong.de/produkte.htm#LCD_Controller

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום ברצוני לעשות מוד קטן למארז(מפרט מלא בצד) ברצוני להוציא את כלוב ההארד דיסקים ולעשות סידור כבלים בלי להוציא כסף על זה דבר ראשון איך אני מוציא את הכלוב הזה?? הוא מחובר עם ניטים כאלה ואני לא יודע איך להוציא אותם, מישהו יכול להגיד לי איך להוציא את הניטים האלה? ואחרי שהוצאתי את הכלוב צריך לשים את ההארד דיסקים איפה שהכוננים(DVD) איך אני עושה את זה? ההארד דיסק יותר קטן מהכלוב כוננים! ובנוסף רציתי לעשות סידור כבלים למארז, אבל אני לא מצליח עם הספק הזה ועם המארז הזה! יש יותר מידי חוטים ואני לא מצליח "להחביא אותם" מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? מצורפות תמונות של המארז. כמה הערות על התמונות: אני יודע שיש שם פלופי לא מחובר, פשוט אין לי את החלק הקדמי במארז שמחסה את ה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, לפני כמה ימים הוצאתי רמקולים מלפטופ שעובד (פשוט הוא היה פנטיום 1 או 2) כחלק מכלל פירוקו. אני יודע שהם חזקים ואם אני אמצא מגבר מתאים אוכל לעשות איזו מערכת הגברה קטנה ונחמדה שתיכס לכיס, עם איכות די טובה. אז זהו, הבעיה היא שלא כתוב על הרמקולים את ההתנגדות או את ההספק (שבלעדיהם אין מגבר ואין כלום) ואשמח אם טובים ממני יכולו לעזור לי בזיהוי הפרטים הללו. אם אצליח לבנות משהו נחמד, אשתף אתכם בתמונות.... תמונות של הרמקולים: מקרוב: (יש שניים כאלה) תודה רבה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  11. *חיפשתי ולא מצאתי בפורום תשובה לשאלתי* שלום.! קניתי עטים כמו שמישהו רשם בפורום שהוא רנה. עכשיו רשום על העט שהוא עם מטלי(metallic) עכשיו קניתי את העט של stadler 465 איך אני יודע אם העטים רגישים לuv נ.ב הם בצבעים של אדום וכחול.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by CyberBot,

יש פרוקייט שאני ועוד מישהו עובדים עליו (PH AMPLIFIER) כל החלק של יצירת הPCB עבר בשלום(חוץ מזה שביזבזנו איזה 4 לוחות copper clad) עכשייו מה שנשאר לנו זה לקנות את הרכיבים הרשימה מצורפת בלינק: http://i46.tinypic.com/15ofdys.jpg יש מקום שאתם ממליצים עליו? בת"א הר ציון והאיזור ואיך להגיע אליו(נקודת מוצא ת"מ חדשה)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. מתנצל מראש על הבורות - אני מנסה לחשב עלויות של חמשל. למישהו יש את הנוסחא? נאמר, אם יש לי נורת 9 וואט, ואשאיר אותה דלוקה במשך חודש שלם, מה תהיה העלות? תודה!

• 7 תגובות
    • 14.6k צפיות
  14. Started by sholop,

שלום יש לי מקור מתח AC של 9 V ואני רוצה לייצב אותו ל DC . יש לי את הרכיב 7805 , אם אני אכניס בVI מתח AC של 9V אני אקבל מתח DC של 5 ? ואם לא אפשר לקבל מעגלי ייצוב פשוטים למטרה שלי ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NiceShoTe123,

שלום. אני צריך קופסה שמתאימה למפרץ ה5.25". פשוט קופסאת פלסטיק בצבע שחור בעלת חורים לברגים במקומות המתאימים ופאנל קידמי חלק ונקי בגודל המדויק של כוננים רגילים. המארז הוא ANTEC 300 והפאנל הקדמי ניתן לפירוק קל. אז הקופסה צריכה להיות כמו בגודל של כונן רגיל כדי להתאים. זה ישמש לאיזה פרויקט. בהתחלה חשבתי לשים רכיבים על כיסוי של המארז ואת המעגל בתוך המארז אבל זה מונע מהפאנל הקדמי מלהתפרק. עלה לי רעיון של לחבר את המעגל לפאנל באמצעות כבל DVI זכר-נקבה ואז יהיה אפשר לפרק אותו. אבל אני מנסה לפשט עניינים אז אני צריך כזאת קופסה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by almor12,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן שלא עובד בגלל תקלה בלוח אם, אני מעוניין לקחת את המסך שלו ולהפוך אותו לסוג של מסך טלוויזיה. הבעיה שלי היא של מסך מחשב נייד אין יציאות RCA או VGA. המסך שייך למחשב נייד ישן של ASUS מסדרה EEEPC 1018P עכשיו החיבור שלו נראה קונקטור 40 פין. אשמח לעצות ולעזרה,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי אני מחליף בטריות לעכבר האלחוטי כל 4 -5 ימים ונמאס לי , אני חשבתי לשים בטרייה ליטיום של נוקיה במקום שתי ה AA , אבל הזאת של הסלולאר 3.7 V ושתי A 3v האם זה ישרוף לי את העכבר אחרי פרק זמן מסוים ? ולפי דעתכם אם שתיAA יספיקו 5 ימים כמה אמורה להספיק של הנוקיה פחות או יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Shlomi32,

אני מתכנן כבר הרבה זמן לבנות סאב - וופר... לפי מה שאני יודע, אני צריך רמקול, ואת זה יש לי. בנוסף לכך, ראיתי במספר סאבים שיש בתוכם מעגל חשמלי שכנאה מגביר את עוצמת הבאסים ואת הקול הנמוך. איך אני בונה את המעגל הזה ואיזה חלקים אני צריך? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם עדיף לחתוך עם דרמל או פשוט מסור חשמלי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aviz,

אני מצאתי שלט ממתחת בערך כמו מארז של מחשב ועשיתי עליו חלון ויצא לי די טוב אבל קצת עקום מה אתם אומרים כדאי לי לעשות על המארז ? ובמקום הדבק נייר שצריך לשים לפי המדריך אפשר לשים דבק מלחמה ? ואני יכול לעשות קודם את החור ואחר כך לחפש פרספקט וגומי נכון ?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by do-d,

שלום עליכם האם אתם מכירים אולי מדריך אשר מסביר איך לבנות מתאם לטלפון אנלוגי (rj11) לrg45 כך שהאנלוגי יוכל לשמש כ ip phone כמו המוצר הזה לדוגמא http://www.nextag.com/Linksys-SPA2002-VoiP-2-508835981/prices-html האם לדעתכם ניתן בכלל לבנות משהו כזה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי מטען למצת רכב שמוציא 5V 700ma, אני רוצה להפוך אותו למוצר שיוציא 5V ו 12V עם כבל מולקס (חשמל של ספק ATX לדיסקים קשיחים וסידי רומים ) במולקס יש 4 חוטים: צהוב - 12V שחור - אפס שחור - אפס אדום - 5V חשבתי לחבר את החוט האדום ליציאת 5V במטען עצמו (בצורה יפה כמובן) את 2 השחורים של מינוס במטען ואת הצהוב לכניסת 12V של שהמטען (מה שמתקבל מהמצבר) האם זה נכון? הידע שלי באלקרוניקה הוא מזערי.. האם צריך איזשהו מייצב ל12V? בכל זאת זה מגיע ישר מהמצבר.. הצרכן יהיה דיסק קשיח שזה סביב ה650ma ל5V וסביב ה900ma ל12V אודה לכם על הכוונה ו\או יעוץ בנוסה

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Kodi,

יש לי מארז Tower של Supertalent וקניתי לו כמה דברים שזוהרים בUV ובכלל אני עושה פרוייקט UV , עכשיו בגלל שיש הרבה דברים שזוהרים בUV חשבתי על 2 קטודות ומה שמצאתי זה או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1094&catcode=96 אבל לא מצוין פה איזה חברה ואני לא יודע עד כמה הם אמינות.. למישהו יש ניסיון עם זה? ויש https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=1643 + https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=1644 שזה זה יוצא קצת יותר מ100 שקל.. עכשיו חוץ מזה אני רוצה עוד קטודה כחולה (מחוץ למארז) ואני פוחד שזה יהיה כבר יותר מדי עומס על הספק.. יש לי TT420W 2fans הוא אמור להחזיק 3 קטודות נכון?…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני לא יודע אם זה המקום המתאים..אבל יש לי הרגשה שזה קשור ללוח אם כי הכל מחובר אליו . יש תוכנה או משהו כזה שאוכל לבדוק ? יש לי ep43-ds3l

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.