אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את המחשב לאוטו על ידי מצבר או שנאי כלשהו ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי משדר ומקלט RF עם 4-5 ערוצים כמתואר באתר: http://talkingelectronics.com/projects/27MHz%20Transmitters/27MHzLinks-2.html#GS%20REMOTE%20CONTROL%20RECEIVER(איפה שרשום: CHANNEL RECEIVER 4 ,CHANNEL TRANSMITTER 4)הרגל החמישית של הרכיב TX-2B מחוברת ללחצן, לחצן זה מוזיז לי את המכונית קדימה.השאלה:מה אני צריך לשנות או להוסיף(נגד משתנה או כול דבר אחר), כך שאני אוכל לשלוט במהירות המכונית שלי (במקום שתהיה לה מהירות קבועה, כמו עכשיו)?תודה לכול העוזרים, ואם אפשר - שהשינוי יהיה מלווה בשרטוט חשמלי שלא יהיו אי הבנות וכדו'.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באזור ראשון לציון? הייתי בהום סנטר ובאייס ושם אין. מישהו קנה, ראה, שמע?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
סוף סוף קניתי דרמל, את ה eXpert הזה שהיה במצבע ב 120 ש"ח, רק לא קניתי ב 120, אלה ב 160 כי המבצע נגמר , בהתחלה בכלל באתי לסניף בקנוין, ולא היה להם אותו בכלל, אז נסעתי לאזור התעשיה ל ACE גם שם לא היה, אז מצאתי באזור עוד סניף של הומסנטר ושם היה להם. קיצר לשאלה - על איזה מהירות לסים כאשר אני חותך דתל של המארז ? ותגידו - הדיסקיות של החיתוך (שהם בקופסה עגולה נפרדת) עשויות מקרטון (או ממשהו אחר, קיצר הן מתקפלות כמו נייר) - זה בסדר ? ולאיזה צד להרכיב אותן - החלק המחוספס כלפי מעלה או מטה ?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 18:41:54 אוי חברה דחוף........ הדיסקית שאני משתמש בא לא חותכת, וזה הגיוני, כי זה מקרטון והקצה בכלל לא חד, רק הפנים של זה משופשפות.יכול להיות שחסר לי את אלה שח…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת מיקרו DVD פשוטה ונחמדה שיש לה רק בעיה אחת: חוסר בכניסה של מקור אודיו חיצוני. אני כל כך רוצה לחבר את המחשב למערכת הזו! האם ניתן לבנות באופן עצמאי כניסה כזאת? אני מוכן לקחת את הסיכון בבנייה עצמאית של "קומפוננטה" כזו. וגם אם זה יצא לא אסטטי. האם זה אפשרי טכנית? הערכה גסה כמה זה יכול לעלות? איפה ניתן לקבל הסבר כיצד לבצע זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי החלטתי לבנות מיקסר כזה פשוט איזה 5-4 ערוצי קוול הלי יותר מיידי שטויות,ON/OFF לכל ערוץ ואוליי ווליום וזהו ! תעזרו לי בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך בCase של פרוייקט שאני מכין שקעים של קומקום http://www.sinolec.co.uk/719-thickbox/0707.jpg מאיפה אני יכול להוריד תבנית של זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדריך זה לא לוקח שום אחריות לנזק שתעשו לעצמכם או לציוד שלכם* *יש להזהר מאוד במהלך העבודה* מדריך-בניית מערכת מפסקים למאווררי המחשב (או במילים יותר פשוטות פאן באס) מצרכים: 4 מפסקי ON-OFF 1 פאנל 5.25 (אפשר להשתמש באלה שפנויים אני אישית העדפתי לפרק את אחד מאלה של אח שלי) הרבה חוטי חשמל (לפחות חצי מטר) מקדחה,מלחם,קאטר,חוטי הלחמה(בדיל),איזולירבנד,עפרון וסרגל שלבי העבודה: קחו את פאנל 5.25 ושרטטו עליו את מיקומי המפסקים שאתם רוצים (אני הכנתי ל4 אבל עם יש לכם יותר או פחות תעשו כך),מומלץ להשתמש בסרגל כדי שהרווחים בינהם היו שווים. קחו מקדחה עם מקדח בערך בגודל 5-6,כדי שהמקדח היה קצת יותר גדול ממפסק ,קדחו את כל 4 החורים לפי הסרטוט ואחר מיכן סיגרו את המפסקים עם אומים. השחילו …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב על עגלת X על הרצפה. הבעיה שהבת שלי בתור טכנאית מחשבים קטנה, אוהבת לגשת לכבלים מאחור ולבדוק אם הם מחוברים נכון. אני מחפש פתרון פשוט להגנה על הכבלים תוך השארת המחשב במקומו (אין לי כרגע מקום אחר)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ( פתחתי על הנושא דיון מזמן אבל ביקשתי לסגור אותו אחרי כמה דקות ) אני רוצה להחליף את החלון שיש לי כיום במארז שלי Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt ולשים במקומו פרספקט שקוף חדש בגלל שבמה שיש לי עכשיו יש שני חורים למאווררי 80 מ"מ שיצאו ממש מגעיל בגלל חוסר השקעה אז אני רוצה לשים פרספקט חדש ולעשות חורים יפים שיצא הפעם מודינג יפה . אני רוצה לקנות את הפרספקט הזה :http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=865 האם הוא מספיק חזק להחזיק שני מאווררים ? כלומר הפרספקט מספיק עבה ? דבר שני - אני חייב עזרה במציאת כוס למקדחה ! אני גר במרכז בעיר חולון וחיפשתי בכמה חנויות גדולות וקטנות ובאף אחת מהן לא מצאתי כוס מתאימה לעשו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי איזהו שנאי/מייצב מתח או כל מה שזה לא יהיה, ואני פשוט לא מבין מה השימוש בו (הוא הגיע לידי לפני כמה ימים חשבתי שוכל לנצל אותו) מכיוון שהחיבור UOTPUT שלו הוא בעצם חיבור מקלדת (משו מוזר) אז עשיתי רגע חושבים לפני שחיברתי אותו למשהו והנה אני שואל אתכם של מה לעזעזל השנאי הזה תמונות: מבפנים (אולי החלקים יכולים לעזור בזיהוי( עוד מבפנים: ועכשיו עם המכסה: החיבור המוזר של ה-UOTPUT ולבסוף כל הכיתוביות שעל השנאי (שזה מה שאמור הכי לעזור) אם מישהו מבין בשנאים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אני יכול לעשות אם זה ואני רואה שזה שנאי רציני
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאנשי האלקטרוניקה יוכלו לעזור... יש לי xbox 360 ויש לו התקן 4gb מסוג פלאש דרייב, הפלאש דרייב נתקע ואין לי אפשרות באמצעות הקונסולה להעתיק את המידע להתקן אחר... הוצאתי את הפלאש דרייב מהקונסולה זה בעצם ציפ' שעליו יש סוג של כרטיס פלאש... הוא מתחבר ללוח אם של הקונסולה עם מחבר מיוחד... בגדול אני צריך את עזרתכם בלהבין איך לעשות לו האקינג ולחבר אליו חיבור USB כך שאוכל לשלוף את המידע דרך המחשב... העלתי תמונות שלו, אשמח לכל עזרה בנושא פשוט יש לי עליו שמירות של משחקים של שנתיים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם !!! אני גולש קבוע באתר זה במשך כמה שנים טובות ואין יום שאני לא גולש בו לפחות 3-4 פעמים (גם באמצע הלילה) אני רוצה לציין שהפרויקטים שאנשים הציגו/בנו באתר מראים שילוב של רצון ויכולת מקצועית טובה ואני שמח שכך . הפרוייקט שאותו אני רוצה להציג הינו מערכת קירור גז שבניתי הכוללת בלוק של צ'ילי 1 המפורסם . את הבלוק קניתי ממנו , ובעזרת קריאה מסיבית באינטרנט (כמה חודשים טובים) למדתי את התחום . למזלי יש לי כמה חברים טובים שעובדים בענף המזגנים והקירור, והם עזרולי להשיג את החלקים הדרושים . לפני כ-4 חודשים החלטתי לשפר את המערכת - נאלצתי להלחים שוב (אצל כמה טכנאי מיזוג-קירור) לצורך החלפת צנרות,גז ועוד... והיום המערכת חזקה יותר (200W) לפני הכל ישנם כמה אנשים שעזרו לי בייעוץ…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, אני מעוניין לבנות מארז מעץ מה החסרונות? איזה עץ עדיף? איזה עובי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ראיתי לפני מלא זמן את המדריך הזה והחלטתי עכשיו שאני רוצה לבנות אותו. אבל אין לי את הסלולארי המסויים הזה ולא ממש הבנתי מה עושים שם. יש לי סתם מוטורולה ישנה וחשבתי לפרק אותה ובזמן ההפעלה לבדוק עם מולטי מטר איפה עוברים הפולסים של החשמל כאשר המכשיר מקבל SMS ואז אני אחליט אם להתעמק במעגל של הפתיחה או שאני אצור מעגל אחר עם תפקיד אחר. רציתי לדעת אם באמת ככה אפשר לעשות, לחפש את המקום שבו עובר החשמל (אולי אפילו לקחת את החוטים שמגיעים לרמקול או למנוע שרוטט?) ולחבר את זה למעגל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה כרטיסי טלויזיה אנלוגית למחשב ועם השידורים הדיגיטאלים החדשים, אין ממש מה לעשות איתם חשבתי אולי יש איזה מדריך למשדר TV שאני אוכל לשדר מצלמות או מכשירי וידאו ולקלוט בכרטיס במחשב תודה למי שיאיר את עיניי בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אוקיי אז קניתי 4 לדים עכשיו אני יודע איך לחבר והכל ויש לי גם 4 נגדים כל אחד של 470 עכשיו ראיתי שאפשר לחבר לדין בלי נגד אבל אמרו שזה יכול לשרוף את הספק וחלק אמרו שלא וחלק אמרו שכן איך לעשות? עריכה: מנהלים אל תנהלו לי בבקשה עשיתי חיפוש
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לשפצר את המארז המדיה שיש לי בסלון שקצת סובל מחום - בעיקר בגלל מחסור בפתחי איוורור, ובעתיד עוד מודים נוספים . הגעתי למסקנה שאין מנוס מלקנות דרמל, השאלות: כמה מומלץ להשקיע? אני חשבתי לשים כ300-400 שקל גג. איפה לקנות והכי חשוב איזה מותגים אתם ממליצים? תודה מראש לכל חובבי המודינג
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו כשקניתי שלטי RF, קניתי תמיד Fixed Code. אני רוצה לנסות הפעם Rolling Code, והשאלה שלי, האם האלגוריתם שצריך בצד המקבל הוא פשוט יחסית? לדוגמא אם אני קונה את השלט הזה: http://www.tinydeal.com/two-buttons-rf-remote-control-p-19634.html?zenid=isfjqsntfsuquk6qeansfjc357 ובוחר את האפשרות Rolling Code, האם זיהוי ה"קפיצות" יהיה קל? (בהנחה שהם לא נותנים לי דף עם מפרט שאומר איך הקוד משתנה בכל לחיצה.. ) תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתוב שהם שולחים את זה עם FEDEX זה אומר שאני יצטרך לשלם שזה יגיע לארץ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה אומנם מדריכים להכנת שבלונות לתמונות רחוב, אבל עדיין יעיל מאוד לעשיית שבלונות למודינג. תבקרו גם בגלריות, יש שם תמונות איכותיות שיכולים לעזור לכם לרעיונות למודינג. למדריכים: http://www.stencilrevolution.com/tutorials/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א. באיזה כמות בונדו נמכר ומה המחיר שלו? ב. כשהוא מתקשה האם הוא חזק מספיק בשביל לבנות מארז מבוסס בונדו (בסיס אלומיניום אבל בעיקרון בונדו) ג. האם הוא כבד יחסית? אם אני אבנה מארז שלם ש-75% ממנו הוא בונדו, 20% פרספקס ו-5% אלומיניום (רק שלדה) הוא יהיה כבד מדי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. לפי מה שהבנתי כדי לחשב איזה נגד אני צריך אז אני צריך לחשב כך: מתח חלקי זרם. זאת אומרת... אם יש לי לד של 3v הזרם הוא 0.02 ואני מספק לו 12v אז אני מחשב ככה: 9:0.02=450 זאת אומרת אני צריך נגד של 450. האם זה נכון? כי לפי התוכנה שהורדתי מהאתר אני צריך של 1800!!! זאת אומרת שלפי התוכנה הנוסחא היא: מתח·מתח שאני נותן לו וכל זה חלקי זרם. מה הנכון מביניהם??? 2. בקשר להספק של הנגד הבנתי שזאת הנוסחה: מתח·זרם=הספק זאת אומרת שאם יש לי מתח 9v וזרם של 0.02 בנגד אז אני יוצא לי שההספק הינו0.18 האם זה נכון? כי לפי התוכנה שהורדתי מהאתר אני צריך 0.045 ולפי מה שהם אומרים צריך להכפיל את זה בשתיים... 3. מה היא הדרך הטובה ביותר לצביעת מארז כך שיראה כאילו זה הצבע המקורי שלו? 4. היכן באזור תל אבי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-