עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by J0n1,

שלום. ראיתי לפני מלא זמן את המדריך הזה והחלטתי עכשיו שאני רוצה לבנות אותו. אבל אין לי את הסלולארי המסויים הזה ולא ממש הבנתי מה עושים שם. יש לי סתם מוטורולה ישנה וחשבתי לפרק אותה ובזמן ההפעלה לבדוק עם מולטי מטר איפה עוברים הפולסים של החשמל כאשר המכשיר מקבל SMS ואז אני אחליט אם להתעמק במעגל של הפתיחה או שאני אצור מעגל אחר עם תפקיד אחר. רציתי לדעת אם באמת ככה אפשר לעשות, לחפש את המקום שבו עובר החשמל (אולי אפילו לקחת את החוטים שמגיעים לרמקול או למנוע שרוטט?) ולחבר את זה למעגל. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shdrthki1,

מישהו יודע איפו אפשר לקנות רמקול "ערומים" כאלה בלי בתיבת תעודה ובלי חיבורים רק הרמקול נטו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני עובד עם מכונות CNC הנשלטות ע"י PLC ומחשב רגיל עם ווינדוז. האם אני יכול לבדוק את סוג הבקר המותקן במכונה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. במעגל זה: http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm חיברתי הכל וזה עובד.. אבל! כשאני שם מוזיקה נמוכה יחסית רב הלדים נדלקים איך אני יכול לעשות שהוא יהיה פחות רגיש למוזיקה כלומר שהלדים ידלקו במוזיקה חזקה יותר? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ARI_ARI,

אני רוצה להרכיב מעגל וחלק מהרכיבים הם BC547B 1N4738 8.2 volt zener diode 1N7433 5.1 volt zener diode השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בBC546B במקום BC547B שאלה שניה היא מה מיוחד בדיודות האלה ובאיזה דיודות אפשר להשמתש במקום? ועוד שאלה לא ממש קשורה... מה ההבדל נניח בין קבל 50UF 50V לבין קבל 50UF 16V? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מערכת מיקרו DVD פשוטה ונחמדה שיש לה רק בעיה אחת: חוסר בכניסה של מקור אודיו חיצוני. אני כל כך רוצה לחבר את המחשב למערכת הזו! האם ניתן לבנות באופן עצמאי כניסה כזאת? אני מוכן לקחת את הסיכון בבנייה עצמאית של "קומפוננטה" כזו. וגם אם זה יצא לא אסטטי. האם זה אפשרי טכנית? הערכה גסה כמה זה יכול לעלות? איפה ניתן לקבל הסבר כיצד לבצע זאת? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. זה אומנם מדריכים להכנת שבלונות לתמונות רחוב, אבל עדיין יעיל מאוד לעשיית שבלונות למודינג. תבקרו גם בגלריות, יש שם תמונות איכותיות שיכולים לעזור לכם לרעיונות למודינג. למדריכים: http://www.stencilrevolution.com/tutorials/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום שלום, יש לי כרגע מארז ATX ל-P3, אני מעוניין לצמק אותו, שיהיה כמה שיותר קטן, ללא חלונות/תאורה וכו' והקירור לא ממש חשוב, מאחר והמחשב הולך לשבת ה-בחווה של 012, יש למישהו מדריך מפורט איך אני מסדר מחדש את המארז, או אפילו בניית מארז חדש? הלוח אם יחסית קטן (למחשב בן 5 שנים) כשאני אמצע מטר אני אתן את המידות שלו.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. א. באיזה כמות בונדו נמכר ומה המחיר שלו? ב. כשהוא מתקשה האם הוא חזק מספיק בשביל לבנות מארז מבוסס בונדו (בסיס אלומיניום אבל בעיקרון בונדו) ג. האם הוא כבד יחסית? אם אני אבנה מארז שלם ש-75% ממנו הוא בונדו, 20% פרספקס ו-5% אלומיניום (רק שלדה) הוא יהיה כבד מדי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by guy124,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את המחשב לאוטו על ידי מצבר או שנאי כלשהו ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מדריך זה לא לוקח שום אחריות לנזק שתעשו לעצמכם או לציוד שלכם* *יש להזהר מאוד במהלך העבודה* מדריך-בניית מערכת מפסקים למאווררי המחשב (או במילים יותר פשוטות פאן באס) מצרכים: 4 מפסקי ON-OFF 1 פאנל 5.25 (אפשר להשתמש באלה שפנויים אני אישית העדפתי לפרק את אחד מאלה של אח שלי) הרבה חוטי חשמל (לפחות חצי מטר) מקדחה,מלחם,קאטר,חוטי הלחמה(בדיל),איזולירבנד,עפרון וסרגל שלבי העבודה: קחו את פאנל 5.25 ושרטטו עליו את מיקומי המפסקים שאתם רוצים (אני הכנתי ל4 אבל עם יש לכם יותר או פחות תעשו כך),מומלץ להשתמש בסרגל כדי שהרווחים בינהם היו שווים. קחו מקדחה עם מקדח בערך בגודל 5-6,כדי שהמקדח היה קצת יותר גדול ממפסק ,קדחו את כל 4 החורים לפי הסרטוט ואחר מיכן סיגרו את המפסקים עם אומים. השחילו …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by CyberBot,

כתוב שהם שולחים את זה עם FEDEX זה אומר שאני יצטרך לשלם שזה יגיע לארץ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nehmia,

ניסיתי עם פאן לא עבד.... מה השיטה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

ניתקלתי במוד המגניב הזה באינטרנט, במיוחד לליל הקדושים, תהנו. נ.ב. בלי תגובות חסרות תועלת ומפגרות כמו "ישן.." [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי בגלריית מודינג מישהו ששם מאוורר ועליו הלביש את הצינור שמוציא אויר להמאוור של המעבד חשבתי גם לעשות את זה השאלה שלי איך להשים את המאוור שיוצא אויר או שיכניס אוויר ? ואם זה באמת יעזור להוריד את טמפרטורה של המעבד ? המאוור שאני רוצה לחבר מחובר לדלת של המארז ליד הכרטיס מסך וגם האם זה כדי להשים אותו איפה שהמעבד או להשאיר אותו שם ? אם מישהו לא הבין למה אני מתכוון http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-53-6.html תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. השאלה פשוטה מאוד, איך אני הופך אותו לכזה? ראיתי בזמנו מדריך של מישהו שהצמיד ל EEE שלו מן "פאנל נגיעה" שהופך את המסך למסך מגע. הדרישות שלי הן שיתמוך בויסטה, ושלא יהיה יקר מדי. ועדיף שיהיה מהארץ.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי החלטתי לבנות מיקסר כזה פשוט איזה 5-4 ערוצי קוול הלי יותר מיידי שטויות,ON/OFF לכל ערוץ ואוליי ווליום וזהו ! תעזרו לי בבקשה .

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gfdvchgjrgtoh8r6f,

הסתדרתי, לנעול בבקשה.

19. Started by ori1302,

אני בונה פרוייקט של בית חכם ובין היתר אני רוצה שהפרוייקט יוכל גם להעביר ערוצים בממיר של יס או הוט או שניהם לא משנה לי כל כך.. אני לא מצליח למצוא מידע על השיטת שידור בין השלט לממיר ואיזה סוג של מידע אני אמור להעביר לממיר בשביל להעביר לערוצים מסויימים אז אם למישהו יש מקור או ידע בנושא אשמח לעזרה כי אני לא מצליח למצוא מידע על זה בשום מקום..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by The Modder,

עלה לי רעיון להדליק את המחשב עם שלט, זה אפשרי, למישהו יש את השרטוט לזה... תודה על התגובות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dmanbuhnik,

אוקיי נכון שאני חדש מאוד בכול העניין של המודים אבל צריך להתחיל במשהו והחלטתי להתחיל במסך LCD למחשב ולא בחלון או משהו דומה מצאתי באיזו מגירה מכשיר אלקטרוני ישן (הדבר שהיה לפני מחשבי כף יד) זה B.O.S.S. SF-4600 של CASIO (הלוואי שהיה לי מצלמה דיגטלית שתראו על מה אני מדבר) יש לו מסך LCDאם אני זוכר טוב של 4*16 אבל יש לו חיבור של 25 פינים ולא כמו שכתוב במדריכים של האתר הזה ואחרים 16/15 פינים מה אני עושה מפה? דרך אגב כמה עולה בכלל מסך LCD רגיל עדיף 4*16 MATRIX (אני מקווה שאני צודק במונחים)?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by magad,

שלום, אני מודה שאין לי הרבה מושג במודינג אבל רציתי לשאול עד כמה מסובך לבניה עצמית המארז בקישור המצורף http://www.alienware.com/ALX_pages/area51_alx.aspx מכיוון שאין לי 5000 דולר מיותרים לדבר עצמו אני משוכנע שalienware קונים מארז ממוצר מדף כלשהו ומשנים אותו רק שאין לי מושג מה השלד שהם קונים וכיצד אני מלביש עליו את התוספות . תודה מראש לכל המומחים והמייעצים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בקרוב מאוד אני מתחיל מוד למחשב ולרמקולים שלי. בקשר למחשב, אני צריך לדיסקיות חיתוך איכותיות ולא הפשוטות שמגיעות עם הדרמל עצמו. אני יודע שיש דיסקיות חיתוך מיהלום, אבל הן יקרות מידי בשבילי, היות ואני קונה כמה יחידות. בקשר לרמקולים, אני בונה תיבה אחת ל2 וופרים 8'' מבית ROTTWEILER - (חברה לא מוכרת-מיוצר בארה''ב-אבל וופרים מעולים! באס עמוק מאוד ונקי לחלוטין!) בכל אופן, אני צריך דסקיות לעץ/MDF כמה שיותר איכותיות, ושלא יישברו לי כל 4 דקות כמו הדסקיות הפשוטות. אם זה לא קשור לפורום הזה, אבקש להעביר, עמכם הסליחה :]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by lior12,

איזה מתחים אפשר לתת לארדואינו דרך הפלאג 2.1 ? והאם צריך לתת לו את זה גם שהוא מחובר למחשב או שמהמחשב הוא מקבל דרך הUSB ? בכל מקרה הוא יודע אם אני שם נגיד בחיבור 9V להוציא בחיבור של ה5.5 5.5 ? זאת אומרת הוא יודע להמיר מתח ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by segevgabay,

איך אני מסיר מולקסים נקבות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.