אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לשים למחשב קתודה כחולה שתפיץ יותר אור מהחלון צד.. כרגע עשיתי חיפוש ולא מצאתי הרבה אתרים בארץ שמוכרים את זה חוץ מפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_3118&products_id=25756 המוצר נראה סבבה אבל הבעיה שהסתכלתי בסרטונים ביוטיוב והם מחברים את הקתודה למין קופסא כחולה כזאת ואז לספק או משהו כזה.. אשמח לקבל טיפה יותר פרטים על העסק.. בלינק שהבאתי הקופסא הזו מגיעה גם? יש עוד חנויות שיש בהם בארץ? הום סנטר וכאלה? המחשה לקופסא: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 12V שמרעיש.. איך אני מוריד תמתח שלו ל7V? אל תגידו לי פאן באס או דברים כאלה.. אשמח לדעת עם יש חנות שמוכרת כאלה דברים תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי איזהו שנאי/מייצב מתח או כל מה שזה לא יהיה, ואני פשוט לא מבין מה השימוש בו (הוא הגיע לידי לפני כמה ימים חשבתי שוכל לנצל אותו) מכיוון שהחיבור UOTPUT שלו הוא בעצם חיבור מקלדת (משו מוזר) אז עשיתי רגע חושבים לפני שחיברתי אותו למשהו והנה אני שואל אתכם של מה לעזעזל השנאי הזה תמונות: מבפנים (אולי החלקים יכולים לעזור בזיהוי( עוד מבפנים: ועכשיו עם המכסה: החיבור המוזר של ה-UOTPUT ולבסוף כל הכיתוביות שעל השנאי (שזה מה שאמור הכי לעזור) אם מישהו מבין בשנאים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אני יכול לעשות אם זה ואני רואה שזה שנאי רציני
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי דרמל, את ה eXpert הזה שהיה במצבע ב 120 ש"ח, רק לא קניתי ב 120, אלה ב 160 כי המבצע נגמר , בהתחלה בכלל באתי לסניף בקנוין, ולא היה להם אותו בכלל, אז נסעתי לאזור התעשיה ל ACE גם שם לא היה, אז מצאתי באזור עוד סניף של הומסנטר ושם היה להם. קיצר לשאלה - על איזה מהירות לסים כאשר אני חותך דתל של המארז ? ותגידו - הדיסקיות של החיתוך (שהם בקופסה עגולה נפרדת) עשויות מקרטון (או ממשהו אחר, קיצר הן מתקפלות כמו נייר) - זה בסדר ? ולאיזה צד להרכיב אותן - החלק המחוספס כלפי מעלה או מטה ?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 18:41:54 אוי חברה דחוף........ הדיסקית שאני משתמש בא לא חותכת, וזה הגיוני, כי זה מקרטון והקצה בכלל לא חד, רק הפנים של זה משופשפות.יכול להיות שחסר לי את אלה שח…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פאלם פילוט M505 ישן ותקין. אני רוצה להציג בו את מה שיש על המסך מחשב ולעשות את זה עם כניסה קואקסילית, או RCA פשוט. מישהו יודע איך? בתודה מראש . . .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו כשקניתי שלטי RF, קניתי תמיד Fixed Code. אני רוצה לנסות הפעם Rolling Code, והשאלה שלי, האם האלגוריתם שצריך בצד המקבל הוא פשוט יחסית? לדוגמא אם אני קונה את השלט הזה: http://www.tinydeal.com/two-buttons-rf-remote-control-p-19634.html?zenid=isfjqsntfsuquk6qeansfjc357 ובוחר את האפשרות Rolling Code, האם זיהוי ה"קפיצות" יהיה קל? (בהנחה שהם לא נותנים לי דף עם מפרט שאומר איך הקוד משתנה בכל לחיצה.. ) תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מכונות CNC הנשלטות ע"י PLC ומחשב רגיל עם ווינדוז. האם אני יכול לבדוק את סוג הבקר המותקן במכונה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לשפצר את המארז המדיה שיש לי בסלון שקצת סובל מחום - בעיקר בגלל מחסור בפתחי איוורור, ובעתיד עוד מודים נוספים . הגעתי למסקנה שאין מנוס מלקנות דרמל, השאלות: כמה מומלץ להשקיע? אני חשבתי לשים כ300-400 שקל גג. איפה לקנות והכי חשוב איזה מותגים אתם ממליצים? תודה מראש לכל חובבי המודינג
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדריך זה לא לוקח שום אחריות לנזק שתעשו לעצמכם או לציוד שלכם* *יש להזהר מאוד במהלך העבודה* מדריך-בניית מערכת מפסקים למאווררי המחשב (או במילים יותר פשוטות פאן באס) מצרכים: 4 מפסקי ON-OFF 1 פאנל 5.25 (אפשר להשתמש באלה שפנויים אני אישית העדפתי לפרק את אחד מאלה של אח שלי) הרבה חוטי חשמל (לפחות חצי מטר) מקדחה,מלחם,קאטר,חוטי הלחמה(בדיל),איזולירבנד,עפרון וסרגל שלבי העבודה: קחו את פאנל 5.25 ושרטטו עליו את מיקומי המפסקים שאתם רוצים (אני הכנתי ל4 אבל עם יש לכם יותר או פחות תעשו כך),מומלץ להשתמש בסרגל כדי שהרווחים בינהם היו שווים. קחו מקדחה עם מקדח בערך בגודל 5-6,כדי שהמקדח היה קצת יותר גדול ממפסק ,קדחו את כל 4 החורים לפי הסרטוט ואחר מיכן סיגרו את המפסקים עם אומים. השחילו …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איפה נמצא ה-Source של Class Serial? הקלאס שאנחנו משתמשים בו כדי לעשות למשל Serial.println("hi"); תודה card
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה פרוייקט בן חודש שלא שהעידכון האחרון שלו היה לפני שלושה שבועות אממ מה שהתבצע בו *סידור חוטים(בתמונות זה לא נראה כל כך אבל צריך לראות מאחורה) *חריטה *אפקט תאורת לדים (בצבע כחול אולי יתווסף ירוק) *צביעה *החלפת קירור מעבד ל zalman 9500 *החלפת מאווררים כלים: דרמל מלחם לוחות הלחמה לדים,נגדים פחיות צבע ועכשיו לתמונות: בלי פלאש: תקריב(בלי פלאש): תקריב נוסף על החריטה(בלי פלאש): עם פלאש: *זה נראה כאילו יש אבק אבל אין זה בגלל המצלמה וזה העידכון:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! יש לי מפסק עם שני מצבים בלבד.. ושלוש רגלים.. מה לחבר למי כדי שיהיה מצב חזק וחלש למאורר? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אוקי, אז אחרי הרבה זמן שתכננתי הוצאתי לפועל את פרויקט המודינג ה-1 וחצי שלי. (יש מוד מקביל שאני עובד עליו שנתקע באמצע עד שאוכל להמשיך אותו בקיץ) התיכנון של המוד הזה הוא מארז מ-ס והוא יהיה בצורת מלבן שוכב- קצת בסגנון HTPC רק מגודל. המוד הנ"ל ישב לי על השולחן ויהיה המארז עד שהפרויקט השני יסויים ובסוף המחשב יעבור למוד המקביל שאני עובד עליו עם חבר טוב. החומר שאני אשתמש בו יהיה עץ מפני שיש לי ממנו כמעט בלי הגבלה. (אני מודע לכך שמארז מעץ לא יהיה אידיאלי מבחינת חום). הבסיסים של המארז(למטה ולמעלה) יהיה מעץ שכבות והפאות מסביב יהיו מעץ דיקט. אז יאלה, לעבודה... ;D תיכנונים- אחרי החיתוך, הדמיה כאילו זה מחובר.. תיכנונים להמשך- *שיוף קל של החתיכות. (העץ כרגע מכוער ומגעי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי נכון שאני חדש מאוד בכול העניין של המודים אבל צריך להתחיל במשהו והחלטתי להתחיל במסך LCD למחשב ולא בחלון או משהו דומה מצאתי באיזו מגירה מכשיר אלקטרוני ישן (הדבר שהיה לפני מחשבי כף יד) זה B.O.S.S. SF-4600 של CASIO (הלוואי שהיה לי מצלמה דיגטלית שתראו על מה אני מדבר) יש לו מסך LCDאם אני זוכר טוב של 4*16 אבל יש לו חיבור של 25 פינים ולא כמו שכתוב במדריכים של האתר הזה ואחרים 16/15 פינים מה אני עושה מפה? דרך אגב כמה עולה בכלל מסך LCD רגיל עדיף 4*16 MATRIX (אני מקווה שאני צודק במונחים)?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע מארז ATX ל-P3, אני מעוניין לצמק אותו, שיהיה כמה שיותר קטן, ללא חלונות/תאורה וכו' והקירור לא ממש חשוב, מאחר והמחשב הולך לשבת ה-בחווה של 012, יש למישהו מדריך מפורט איך אני מסדר מחדש את המארז, או אפילו בניית מארז חדש? הלוח אם יחסית קטן (למחשב בן 5 שנים) כשאני אמצע מטר אני אתן את המידות שלו.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להאריך את החיבורי אודיו שיש מאחורה במארז לקדמת המארז. מצאתי לוח כזה שעליו יש חיבור אודיו וחיבור למיקרופון והוא מתחבר ללוח אם. השאלה איך אני מחבר אותו ללוח אם? הלוח אם שלי הוא MSI 945PL מקווה שהבנתם אם לא אני אעלה תמונה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה אומנם מדריכים להכנת שבלונות לתמונות רחוב, אבל עדיין יעיל מאוד לעשיית שבלונות למודינג. תבקרו גם בגלריות, יש שם תמונות איכותיות שיכולים לעזור לכם לרעיונות למודינג. למדריכים: http://www.stencilrevolution.com/tutorials/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתוב שהם שולחים את זה עם FEDEX זה אומר שאני יצטרך לשלם שזה יגיע לארץ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בארץ חנויות מיוחדות שעושות מודינג למחשב שלך כמו לצבוע ת'מקלדת, הדפסה על מארז וכל מיניי כאלה? אני פשוט יודע שבחו''ל יש כזה דבר אז אני רוצה לדעת אם יש כזה דבר בארץ, חנות או אתר....... תודה מראש למי שיעזור
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת מיקרו DVD פשוטה ונחמדה שיש לה רק בעיה אחת: חוסר בכניסה של מקור אודיו חיצוני. אני כל כך רוצה לחבר את המחשב למערכת הזו! האם ניתן לבנות באופן עצמאי כניסה כזאת? אני מוכן לקחת את הסיכון בבנייה עצמאית של "קומפוננטה" כזו. וגם אם זה יצא לא אסטטי. האם זה אפשרי טכנית? הערכה גסה כמה זה יכול לעלות? איפה ניתן לקבל הסבר כיצד לבצע זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי החלטתי לבנות מיקסר כזה פשוט איזה 5-4 ערוצי קוול הלי יותר מיידי שטויות,ON/OFF לכל ערוץ ואוליי ווליום וזהו ! תעזרו לי בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקשר להוצאת הכבל של הATX אז הבנתי שצריך להוציא אותו עם 2 סיכות בצדדים אבל כשאני מכניס סיכה אחת אין מקום לסיכה השניה אין איזה שיטה אחרת ? חוץ מגזירה והלחמה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפו אפשר לקנות רמקול "ערומים" כאלה בלי בתיבת תעודה ובלי חיבורים רק הרמקול נטו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עלה לי רעיון להדליק את המחשב עם שלט, זה אפשרי, למישהו יש את השרטוט לזה... תודה על התגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-