עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ElemenTal,

1. איזה עובי פרספקס לקחת ? איזה לוקחים בדרך כלל ? 2. איזה עובי פרספקס לקחת אם אני רוצה לעשות חריטה ? 3. כדי שרק החריטה תיהיה מוארת איך אני מציב את הלדים ? 4. הצעות לחריטה יפה ;D

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by R0ck,

גלשתי לי ל Quakecon.org ובנוסף לכך שנתקלתי בהודעה הרשמית על כך שדום 3 הולך להשתחרר בשלושה באוגוסט, נתקלתי גם במוד הבא, אשר משך את עיני בצורה יוצאת דופן :

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by taotao,

אתם יודעים פסח מנקים והיום אבא שלי הביא לי דיבורית כזאת של פלאפון שמצא והוא לא צריך עכשיו פתחתי היא כוללת : 1. רמקול-לשמוע את המתקשר 2. מיקרופון - מין הסתם לדבר 3. תקע כזה של 12V לחשמל שנכנס לדיבורית ויוצא מימנו חוטים (אדום צהוב שחור וכו) 4. ואת המתקן של הפלאפון עצמו עכשיו בדקתי את החיבור פתחתי תמחשב וראיתי שמהספק יוציאים שתי זוגות חוטים (2צהובים-2שחורים) לחיבור מרובע כזה כמו בדיבורית ומתחבר ללוח אם עכשיו אני שואל אם יש מצב לחבר תדיבורית לחיבור הזה או כול דרך לפצל אותו או משהו כזה כי יש לי רק אחד כזה? יש למישהו רעיון ככה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ramit02,

שלום לכולם! אני רוצה לחבר למחשב מסך LCD או VFD ! מאיפה אני משיג מסך כזה באינטרנט? אתם יודעים איזה דגמים של מסכים יש לNEC לחיבור למחשב (עם בקר HD44780 ) ? תודה לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בקשר להוצאת הכבל של הATX אז הבנתי שצריך להוציא אותו עם 2 סיכות בצדדים אבל כשאני מכניס סיכה אחת אין מקום לסיכה השניה אין איזה שיטה אחרת ? חוץ מגזירה והלחמה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shlomi8,

זה המודינג הראשון שלי על 2 מחשבים... הוא לא גמור בינתיים רק חתכתי וצבעתי נשאר רק לדים ו פרספקס שאני לא מוצא אבל אני יסתדר....אה ואיפה שהחץ הגדול יהיה מאורר...הצבע יצא מזה יפה שחור פנינה מטאלי כזה משהו לפנים...אני יביא לכם עוד תמונות כשאני יסיים פשוט עכשיו חג וכל הספקים בחנויות בחופש הבאתי לכם את זה בקובץ winrar מקווה שזה לא בעיה?... http://download.yousendit.com/ED62DEC2081B0732

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by segevgabay,

איך אני מסיר מולקסים נקבות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by oxyn,

אומנם שאלה היא פשוטה אך אני מעוניין במינימום הוצעה ואני לא מעוניין לחבר מיקרו בקר בשביל זה אני מאמין שעם הרכיב ה 555 אפשר לעשות את זה השאלה שלי היא כזאת יש 10 לדים שלא משנה איך הם מחוברים אני מעוניין שהם ידלקו בסדר עולה עם הפרש זמן שאני אקבע אותו הלד ילדק עם מתח משתנה כלומר יתחיל מ 0V ויעלה עד ל 1.2V באופן ליניארי אפשרי לעשות את זה בלי מיקרו בקר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ronenosh8,

http://www.ebay.com/itm/AC-DC-LCD-Digital-Voltmeter-Ammeter-Ohm-Multimeter-Test-/200459570494?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equipment_ET&hash=item2eac524d3e שווה את ה 5.13 דולר? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה המצב אנשים? שאלה, היום רכשתי שקעים ומפסקים חדשים לדירה החדשה, ופגשתי בעיה ליד המטבח יש מספק כפול, נכנס לשם 3 כבלים, 2 צהובים וממול 1 צהוב, אני מאמין ש הצהוב מחובר ל2 המפסקים שם, כי בצד של הכבל האדום יש רק חיבור אחד, בצד של הצהובים יש 2 (1לכל לחצן). קניתי מספק חד קטבי כפול ואני שובר את הראש למה לא עובד חח, ומה אני מגלה? הם נפרדים לגמרי חח, חשבתי לחבר חוט חשמל בין אחד לשני אבל זה לא נראה לי תקני, אז האם מה שאני מחפש זה מפסק חילוף כפול? תודה. _________________ http://postimage.org/image/v7cm1o5f9/ השני זה החדש, ו2 המספקים נפרדים לגמרי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ProRules,

שכל אחד יציעה פה רעיון למודינג למארז+איזה תמונה אפשר לצייר בספריי דו צבעוני או חד צבע. כי אני רוצה משהו יפה על הדלת צד.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by zurkin1232,

מישהו מכיר את החומר הזה, Lexan? זה אמור להיות חומר דומה לפרספקס, אני חושב שיותר קשיח ועמיד בפני חום. הוא נקרא גם polycarbonate.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. תהנו מנגן אצלי בחדר ;D מחובר לנגן MP4 עם וויליום על פחות מחצי .... http://il.youtube.com/watch?v=nI2fKOxPUqU התנגדות סופית 8 אוהם .. הרמקול מחובר רק לבדיקה ... במקור נבנה במיוחד לחבר בשביל להתקין בקטנוע 125 סמ"ק צריך לבנות עוד אחד והמוד גמור ... אצלי בכניסה לפני הקבל הקרמי מחובר נגד בערך של 100 אוהם בשביל להוריד קצת דיסטורשן בווליום גבוה ... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Iko89,

לפני כמה ימים ראיתי את הסירטון הבא ביוטיוב : לקחתי מולטימטר ומדדתי את השקע בקיר ואשכרה, קיבלתי 48V ! DC נקיים ! אני רוצה לדעת בכמה אמפר מדובר.. אז מדדתי אום כשחיברתי הוא הראה לי 81 אחרי 40 שניות קפץ ל180 ומשו והתחיל לעלות 60 שניות - 201 70 שניות - 205 120 שניות - 218 130 שניות - 220 180 שניות - 225 190 שניות - 225 מה הנוסחה כדי לקבל כמה אמפר אני מקבל לשעה ? (וולט חלקי אום = אמפר, אבל מה לעשות באום ?) אם אני יוריד את המתח ל5V בעזרת LM7805 זה ישאר אותו אמפר ? ד"א, כשמדדתי אדום לאדום, שחור שחור הוא הראה לי את המתח אבל לא את ההיתנגדות.. כשחיברתי את האדום לשחור והשחור לאדום הוא הראה לי את שניהם במינוס .. ד"א, מה זה הסימן של הבטריה הקטנה בצד ? (אני מדבר …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by card,

שלום באתר electrodragon, יש אפשרות אחת לקנות 50 דיודות: http://www.electrodragon.com/?product=diode-100-pcs (יש שם 4 סוגים - 1N4007, 1N4148, 1N5408, 1N5819 בוחרים ב-ComboBox איזה סוג רוצים, ואז מקבלים 50 מהסוג שנבחר) או אפשרות שנייה, סט: http://www.electrodragon.com/?product=general-diode-pack-8-kinds-100-pcs הסט, כולל 100 דיודות, מ-8 סוגים שונים. מתוך 8 הסוגים האלו, 4 הם אלה שהוזכרו באפשרות הקודמת. ובנוסף ל-4 הסוגים שבאפשרות הראשונה, הסט מוסיף עוד 4 סוגים אחרים.. האם כדאי לקחת את הסט? או שאולי כדאי לקחת את האפשרות הראשונה, ובה לבחור דיודיה מסוג מסוים? תודה card

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by adi518,

מדובר בקונקטור דומה לשל טלפון, עם הבדל קטן שבמקום 4 יש 6 מגעים מאוכלסים (הבית של הקונקטור יודע לקבל עד 6). הקונקטור הזה גם נקרא "RJ12". אני צריך כמה כאלה למיני פרויקט שאני עושה.. התקשרתי לטלסיס, היבואנים של מולקס ולצערי אין להם במלאי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ חליפי באיכות גבוהה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני רוצה לנייד את הפרויקט שלי כך שאוכל להזין אותו ע"י המצת שברכב. איך ניתן לבצע את זה? איזה חיבורים צריך? כבל? וכל מה שעולה לכם לראש... תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. האם זה השם? המחשבVantec Cable Sleeving Kit UV ואם כן תגידו לי איפה אפשר לקנות אותם בזול..? בכול מיקרה אני רוצה לדעת איך קוראים לדברים האלה ואיפה קונים במחיר זול תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם. נקרע לי החוט של המקלדת והחיבור ps/2 בקצה שלו בלתי שמיש. למזלי יש לי כמה עכברים מאוד ישנים בעלי אותו חיבור - ps/2. לקחתי אחד אך כעת נתקלתי בבעיה - צבע החוטים בשני הכבלים לא תואם. עכשיו אני מנסה להבין לאן מתחבר כל חוט בכבל המקלדת, הצבעים שבכבל הם: אדום שחור ירוק לבן חוט חשוף ללא צבע (הארקה ?) לפי מה שהבנתי מחיפוש באינטרנט הוא שלמקלדת מחוברים 4 חוטים: Vcc GND Clock Data הבעיה שלי עכשיו היא להתאים את תפקידי החוטים לצבעם, למישהו יש מושג איך זה מתחבר ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, אני כרגע בונה פרויקט, ונתקעתי באיזה משהו - אני צריך להכין קונקטור שהוא פין לפין, כלומר לא מוצלב ולא כלום. חשבתי שתוכלי לעזור לי למצוא אחד כזה. הדרישות: 4 חוטים, עם חוטים שמסוגלים להעביר 12V. חשבתי על ADSL, אבל הבנתי (על בשרי) שיש שם הצלבה כלשהי ולכן זה לא אפשרי. מה אתם אומרים על MOLEX ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eegg,

אני רוצה לקנות דרמל איכותי ושישמש לי הרבה זמן כי אני משתמש בו דיי הרבה והתקציב שלי הוא בערך 300 שקל ראיתי אחד של skil שאמור להיות מאוד טוב והוא בא עם ציר גמיש ומה שכתוב על הקופסה מאוד דומה לזו של דרמל יש גם של hyundai שעולה רק 180 בערך אבל הוא לא נראה מקצוע ובא באריזה ממש דרגה ב ויש גם של wolf שהוא דומה לhyundai מה לדעתכם יותר טוב? למישהו יש את הזה של סקיל ויש לו פידבק

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tehnodrom,

יש לי מארז atx רגיל החלק העליון שלו מחובר בניטים... אם אני מוציא אותם אפשר יהיה לחבר במקום ברגים???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Bumpy123,

שלום לכולם תקופה ארוכה שאני עוקב אחרי הנעשה בפורום גם קניתי אדריאנו השבוע פרקתי ממאורר ישן של מחשב חישן בשם TTC 103 שהוא בעצם מדחום בעזרת מידע שמצאתי באינטרנט שלבתי אותו עם מסך LCD שמציג את הטמפרטורה אני חייב לציין שכל העניין הזה מפתיע בפשטות שלו הקודים שהשתמשתי הם הקודים שבאים עם הקומפיילר ואני רק אחדתי ביניהם http://youtu.be/yrbIypAJe-0?hd=1 בשלב הבא אני חושב שאני אקנה שילד Ethernet ואולי אתחיל לנטר אחר הטמפרטורה של חדרים או אולי מוצרי חשמל תודה לכל חברי הפורום

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gfdvchgjrgtoh8r6f,

הסתדרתי, לנעול בבקשה.

25. Started by guy124,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את המחשב לאוטו על ידי מצבר או שנאי כלשהו ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.