אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לשים למחשב קתודה כחולה שתפיץ יותר אור מהחלון צד.. כרגע עשיתי חיפוש ולא מצאתי הרבה אתרים בארץ שמוכרים את זה חוץ מפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_3118&products_id=25756 המוצר נראה סבבה אבל הבעיה שהסתכלתי בסרטונים ביוטיוב והם מחברים את הקתודה למין קופסא כחולה כזאת ואז לספק או משהו כזה.. אשמח לקבל טיפה יותר פרטים על העסק.. בלינק שהבאתי הקופסא הזו מגיעה גם? יש עוד חנויות שיש בהם בארץ? הום סנטר וכאלה? המחשה לקופסא: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . אחרי המארז הקודם (בפרוייקט "שיפוץ מארז ג'נרי") לקחתי שוב מארז ג'נרי פשוט והחלטתי לנסות עליו משהו שראיתי באיזה אתר של מודינג . פה לא השקעתי הרבה פשוט רציתי לראות איך יוצא הפרונט- שזה עיקר המודינג במארז.. לא צילמתי מתחילת הפרוייקט - כי זה היה סוג של ניסויי . מה שעשיתי פה זה חיתוך בפנל הקידמי עם דרמל בקוטר 120מ"מ , לקחתי חתיכת צינור ביוב באותו קוטר הכנסתי פנימה ומילאתי מסביב עם חומר פחחות. בנוסף חתכתי גם בגג המארז חור בקוטר 120מ"מ . התאכזבתי מהצבע שלא יצא משהו (צבע ניקל עם גרגרים ). [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. ראשית, בתור חובב אלקטרוניקה וסטודנט להנדסת חשמל, אני שמח למצוא פורום אלקטרוניקה. אני מעוניין לשפר את כישוריי בהלחמות של מעגלים, ולכן רוצה לקנות ערכת הלחמה. מדובר במעגלים פשוטים, ולא ברכיבים מזעריים. מאחר ואני חדש בנושא, אשמח לשמוע מכם על ערכה מומלצת, ואיפה ניתן לקנות כאלה באיזור המרכז. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, אני מעוניין לבנות מארז מעץ מה החסרונות? איזה עץ עדיף? איזה עובי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי איזהו שנאי/מייצב מתח או כל מה שזה לא יהיה, ואני פשוט לא מבין מה השימוש בו (הוא הגיע לידי לפני כמה ימים חשבתי שוכל לנצל אותו) מכיוון שהחיבור UOTPUT שלו הוא בעצם חיבור מקלדת (משו מוזר) אז עשיתי רגע חושבים לפני שחיברתי אותו למשהו והנה אני שואל אתכם של מה לעזעזל השנאי הזה תמונות: מבפנים (אולי החלקים יכולים לעזור בזיהוי( עוד מבפנים: ועכשיו עם המכסה: החיבור המוזר של ה-UOTPUT ולבסוף כל הכיתוביות שעל השנאי (שזה מה שאמור הכי לעזור) אם מישהו מבין בשנאים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אני יכול לעשות אם זה ואני רואה שזה שנאי רציני
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאנשי האלקטרוניקה יוכלו לעזור... יש לי xbox 360 ויש לו התקן 4gb מסוג פלאש דרייב, הפלאש דרייב נתקע ואין לי אפשרות באמצעות הקונסולה להעתיק את המידע להתקן אחר... הוצאתי את הפלאש דרייב מהקונסולה זה בעצם ציפ' שעליו יש סוג של כרטיס פלאש... הוא מתחבר ללוח אם של הקונסולה עם מחבר מיוחד... בגדול אני צריך את עזרתכם בלהבין איך לעשות לו האקינג ולחבר אליו חיבור USB כך שאוכל לשלוף את המידע דרך המחשב... העלתי תמונות שלו, אשמח לכל עזרה בנושא פשוט יש לי עליו שמירות של משחקים של שנתיים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אהלן ( פתחתי על הנושא דיון מזמן אבל ביקשתי לסגור אותו אחרי כמה דקות ) אני רוצה להחליף את החלון שיש לי כיום במארז שלי Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt ולשים במקומו פרספקט שקוף חדש בגלל שבמה שיש לי עכשיו יש שני חורים למאווררי 80 מ"מ שיצאו ממש מגעיל בגלל חוסר השקעה אז אני רוצה לשים פרספקט חדש ולעשות חורים יפים שיצא הפעם מודינג יפה . אני רוצה לקנות את הפרספקט הזה :http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=865 האם הוא מספיק חזק להחזיק שני מאווררים ? כלומר הפרספקט מספיק עבה ? דבר שני - אני חייב עזרה במציאת כוס למקדחה ! אני גר במרכז בעיר חולון וחיפשתי בכמה חנויות גדולות וקטנות ובאף אחת מהן לא מצאתי כוס מתאימה לעשו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לחבר למחשב מסך LCD או VFD ! מאיפה אני משיג מסך כזה באינטרנט? אתם יודעים איזה דגמים של מסכים יש לNEC לחיבור למחשב (עם בקר HD44780 ) ? תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכב ברשותי (שברולט אופטרה 2008) הגיע יחד עם GPS "מובנה" שחדל לתפקד עוד ב2010 וגם כשתיפקד היה מכשיר איטי ועלוב למדי. חדי העין מבניכם יבחינו שכתבתי - "מובנה" והסיבה לכך שהמכשיר לא באמת מובנה בדשבורד, אלא מונח בהתאמה מלאה על תושבת שהיא כן מוצמדת לדשבורד. המכשיר עצמו נשלף ולכן ניסיתי להמיר את התושבת לזרוע אחיזה לסמארטפון אך נושא זה נכשל וכמעט הביא לתאונה רצינית. (המכשיר החליק עליי בזמן הנסיעה) התושבת אגב עשויה מברזל ואלומיניום, אי אפשר לשנות את הצורה שלה מבלי לפרק את הדשבורד. באופן כללי אני סולד מזרוע אחיזה לסמארטפון מכיוון שזה מסתיר לי על הדשבורד, וגם כל זרוע שקניתי תמיד נשברת בסופו של דבר. מכיוון שאני נוסע כמה פעמים בשבוע …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשיטוטים בפורומים על מודינג מצאתי את התמונה הבאה: האם זה לא מוד הספיידי של אחד מחברי הפורום בין המחשבים על השולחן?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להאריך את החיבורי אודיו שיש מאחורה במארז לקדמת המארז. מצאתי לוח כזה שעליו יש חיבור אודיו וחיבור למיקרופון והוא מתחבר ללוח אם. השאלה איך אני מחבר אותו ללוח אם? הלוח אם שלי הוא MSI 945PL מקווה שהבנתם אם לא אני אעלה תמונה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לשפצר את המארז המדיה שיש לי בסלון שקצת סובל מחום - בעיקר בגלל מחסור בפתחי איוורור, ובעתיד עוד מודים נוספים . הגעתי למסקנה שאין מנוס מלקנות דרמל, השאלות: כמה מומלץ להשקיע? אני חשבתי לשים כ300-400 שקל גג. איפה לקנות והכי חשוב איזה מותגים אתם ממליצים? תודה מראש לכל חובבי המודינג
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם יש מכשיר כל שהוא שיכול לבדוק ולהגיד לי אם הסוללה התקלקלה וצריך להחליף אותה. זאת אומרת נניח ויש לי סוללה שאני משתמש בא מספר שנים ואורך החיים שלה יתקצר,הכוונה היא שאם בהתחלה היא היתה מספיקה ל 10 שעות עבודה והיום ל 5 שעות עבודה באותו השימוש אז אורך החיים שלה התקצר. דבר נוסף זה רציתי לדעת איך ניתן לשמור על אורך החיים של סוללות נטענות דבר אחרון אם מישהו יכול להסביר לי איך פועלת סוללה, הבנתי שיש לה הגנות אורך חיים וכיו.. תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מאוורר 12V שמרעיש.. איך אני מוריד תמתח שלו ל7V? אל תגידו לי פאן באס או דברים כאלה.. אשמח לדעת עם יש חנות שמוכרת כאלה דברים תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, אז אחרי הרבה זמן שתכננתי הוצאתי לפועל את פרויקט המודינג ה-1 וחצי שלי. (יש מוד מקביל שאני עובד עליו שנתקע באמצע עד שאוכל להמשיך אותו בקיץ) התיכנון של המוד הזה הוא מארז מ-ס והוא יהיה בצורת מלבן שוכב- קצת בסגנון HTPC רק מגודל. המוד הנ"ל ישב לי על השולחן ויהיה המארז עד שהפרויקט השני יסויים ובסוף המחשב יעבור למוד המקביל שאני עובד עליו עם חבר טוב. החומר שאני אשתמש בו יהיה עץ מפני שיש לי ממנו כמעט בלי הגבלה. (אני מודע לכך שמארז מעץ לא יהיה אידיאלי מבחינת חום). הבסיסים של המארז(למטה ולמעלה) יהיה מעץ שכבות והפאות מסביב יהיו מעץ דיקט. אז יאלה, לעבודה... ;D תיכנונים- אחרי החיתוך, הדמיה כאילו זה מחובר.. תיכנונים להמשך- *שיוף קל של החתיכות. (העץ כרגע מכוער ומגעי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, אולי תוכלו לסייע לי. אני שוקל לקנות אבל החלק הדביק קצת גורם לי לחשוש, במידה ואני מדביק את זה, ניתן אחרי תקופה (במידה ובכלל צריך) להעביר את הרצועה למקום אחר והלדביק מחדש עם החלק הדביק או שזאת הדבקה חד-פעמית? ודבר נוסף, אם אני שם רצועה של 3-4 מטר על השולחן שעליו המחשב (מסביב לציוד ההיקפי) זה עלול להפריע לי עם העבודה במחשב? זה יכול לסנוור? בעקרון רציתי להזמין את זה: http://www.ebay.com/itm/5M-SMD-RGB-5050-Waterproof-Strip-light-300-LED-44-Key-IR-Remote-12V-5A-power-/261426184441?pt=US_Car_Lighting&hash=item3cde3700f9
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מערכת שברגע שאני יחייג אליה (לכרטיס הסים שימצא במערכת ) המערכת תשלח ליציאה שלי מתח שיפעיל את המפסק וברגע שאני שוב יתקשר היא תכבה את המפסק. איזה רכיב אני צריך לקנות שיבצע את הפעולה של קליטת השיחה מהטלפון שלי והוצאת מתח (פעם "0" פעם "1"). תודה לעוזרים אני חדש בפורום ואני צעיר אני לומד את נושא האלקטרוניקה בתיכון..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! יש לי מפסק עם שני מצבים בלבד.. ושלוש רגלים.. מה לחבר למי כדי שיהיה מצב חזק וחלש למאורר? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איפה נמצא ה-Source של Class Serial? הקלאס שאנחנו משתמשים בו כדי לעשות למשל Serial.println("hi"); תודה card
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פאלם פילוט M505 ישן ותקין. אני רוצה להציג בו את מה שיש על המסך מחשב ולעשות את זה עם כניסה קואקסילית, או RCA פשוט. מישהו יודע איך? בתודה מראש . . .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום עד עכשיו כשקניתי שלטי RF, קניתי תמיד Fixed Code. אני רוצה לנסות הפעם Rolling Code, והשאלה שלי, האם האלגוריתם שצריך בצד המקבל הוא פשוט יחסית? לדוגמא אם אני קונה את השלט הזה: http://www.tinydeal.com/two-buttons-rf-remote-control-p-19634.html?zenid=isfjqsntfsuquk6qeansfjc357 ובוחר את האפשרות Rolling Code, האם זיהוי ה"קפיצות" יהיה קל? (בהנחה שהם לא נותנים לי דף עם מפרט שאומר איך הקוד משתנה בכל לחיצה.. ) תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-