אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני רוצה לחבר למחשב מסך LCD או VFD ! מאיפה אני משיג מסך כזה באינטרנט? אתם יודעים איזה דגמים של מסכים יש לNEC לחיבור למחשב (עם בקר HD44780 ) ? תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לצורך פרוייקט אני צריך ספק עם מתח גבוה, חשבתי לעצמי האם אפשר להשתמש בספק של מחשב ולחבר כמה מחיבורי ה12v בתור ולקבל 24\48 וולט ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דבר כזה מפצל LNB ? ? אם כן מאיפה אני משיג ? ד"א LNB זה הכבל שמתחבר לממירים משידור, אני צריך מפצל כזה, מישהו מאיפה משיגים וכמה הוא עולה ? תמונה על הכבל המדובר:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה השם? המחשבVantec Cable Sleeving Kit UV ואם כן תגידו לי איפה אפשר לקנות אותם בזול..? בכול מיקרה אני רוצה לדעת איך קוראים לדברים האלה ואיפה קונים במחיר זול תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם !!! אני גולש קבוע באתר זה במשך כמה שנים טובות ואין יום שאני לא גולש בו לפחות 3-4 פעמים (גם באמצע הלילה) אני רוצה לציין שהפרויקטים שאנשים הציגו/בנו באתר מראים שילוב של רצון ויכולת מקצועית טובה ואני שמח שכך . הפרוייקט שאותו אני רוצה להציג הינו מערכת קירור גז שבניתי הכוללת בלוק של צ'ילי 1 המפורסם . את הבלוק קניתי ממנו , ובעזרת קריאה מסיבית באינטרנט (כמה חודשים טובים) למדתי את התחום . למזלי יש לי כמה חברים טובים שעובדים בענף המזגנים והקירור, והם עזרולי להשיג את החלקים הדרושים . לפני כ-4 חודשים החלטתי לשפר את המערכת - נאלצתי להלחים שוב (אצל כמה טכנאי מיזוג-קירור) לצורך החלפת צנרות,גז ועוד... והיום המערכת חזקה יותר (200W) לפני הכל ישנם כמה אנשים שעזרו לי בייעוץ…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שמארז כבל דק צבעוני כזה עכשיו מסביב לכבל יש לי מגנט עגול ................ מישהו יכול להסביר לי מזה לעזעזל ????????????????
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, אולי תוכלו לסייע לי. אני שוקל לקנות אבל החלק הדביק קצת גורם לי לחשוש, במידה ואני מדביק את זה, ניתן אחרי תקופה (במידה ובכלל צריך) להעביר את הרצועה למקום אחר והלדביק מחדש עם החלק הדביק או שזאת הדבקה חד-פעמית? ודבר נוסף, אם אני שם רצועה של 3-4 מטר על השולחן שעליו המחשב (מסביב לציוד ההיקפי) זה עלול להפריע לי עם העבודה במחשב? זה יכול לסנוור? בעקרון רציתי להזמין את זה: http://www.ebay.com/itm/5M-SMD-RGB-5050-Waterproof-Strip-light-300-LED-44-Key-IR-Remote-12V-5A-power-/261426184441?pt=US_Car_Lighting&hash=item3cde3700f9
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום באתר electrodragon, יש אפשרות אחת לקנות 50 דיודות: http://www.electrodragon.com/?product=diode-100-pcs (יש שם 4 סוגים - 1N4007, 1N4148, 1N5408, 1N5819 בוחרים ב-ComboBox איזה סוג רוצים, ואז מקבלים 50 מהסוג שנבחר) או אפשרות שנייה, סט: http://www.electrodragon.com/?product=general-diode-pack-8-kinds-100-pcs הסט, כולל 100 דיודות, מ-8 סוגים שונים. מתוך 8 הסוגים האלו, 4 הם אלה שהוזכרו באפשרות הקודמת. ובנוסף ל-4 הסוגים שבאפשרות הראשונה, הסט מוסיף עוד 4 סוגים אחרים.. האם כדאי לקחת את הסט? או שאולי כדאי לקחת את האפשרות הראשונה, ובה לבחור דיודיה מסוג מסוים? תודה card
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החומר הזה, Lexan? זה אמור להיות חומר דומה לפרספקס, אני חושב שיותר קשיח ועמיד בפני חום. הוא נקרא גם polycarbonate.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם יש מכשיר כל שהוא שיכול לבדוק ולהגיד לי אם הסוללה התקלקלה וצריך להחליף אותה. זאת אומרת נניח ויש לי סוללה שאני משתמש בא מספר שנים ואורך החיים שלה יתקצר,הכוונה היא שאם בהתחלה היא היתה מספיקה ל 10 שעות עבודה והיום ל 5 שעות עבודה באותו השימוש אז אורך החיים שלה התקצר. דבר נוסף זה רציתי לדעת איך ניתן לשמור על אורך החיים של סוללות נטענות דבר אחרון אם מישהו יכול להסביר לי איך פועלת סוללה, הבנתי שיש לה הגנות אורך חיים וכיו.. תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי משדר ומקלט RF עם 4-5 ערוצים כמתואר באתר: http://talkingelectronics.com/projects/27MHz%20Transmitters/27MHzLinks-2.html#GS%20REMOTE%20CONTROL%20RECEIVER(איפה שרשום: CHANNEL RECEIVER 4 ,CHANNEL TRANSMITTER 4)הרגל החמישית של הרכיב TX-2B מחוברת ללחצן, לחצן זה מוזיז לי את המכונית קדימה.השאלה:מה אני צריך לשנות או להוסיף(נגד משתנה או כול דבר אחר), כך שאני אוכל לשלוט במהירות המכונית שלי (במקום שתהיה לה מהירות קבועה, כמו עכשיו)?תודה לכול העוזרים, ואם אפשר - שהשינוי יהיה מלווה בשרטוט חשמלי שלא יהיו אי הבנות וכדו'.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי איזהו שנאי/מייצב מתח או כל מה שזה לא יהיה, ואני פשוט לא מבין מה השימוש בו (הוא הגיע לידי לפני כמה ימים חשבתי שוכל לנצל אותו) מכיוון שהחיבור UOTPUT שלו הוא בעצם חיבור מקלדת (משו מוזר) אז עשיתי רגע חושבים לפני שחיברתי אותו למשהו והנה אני שואל אתכם של מה לעזעזל השנאי הזה תמונות: מבפנים (אולי החלקים יכולים לעזור בזיהוי( עוד מבפנים: ועכשיו עם המכסה: החיבור המוזר של ה-UOTPUT ולבסוף כל הכיתוביות שעל השנאי (שזה מה שאמור הכי לעזור) אם מישהו מבין בשנאים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אני יכול לעשות אם זה ואני רואה שזה שנאי רציני
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במעגל זה: http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm חיברתי הכל וזה עובד.. אבל! כשאני שם מוזיקה נמוכה יחסית רב הלדים נדלקים איך אני יכול לעשות שהוא יהיה פחות רגיש למוזיקה כלומר שהלדים ידלקו במוזיקה חזקה יותר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניתקלתי במוד המגניב הזה באינטרנט, במיוחד לליל הקדושים, תהנו. נ.ב. בלי תגובות חסרות תועלת ומפגרות כמו "ישן.." [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי נכון שאני חדש מאוד בכול העניין של המודים אבל צריך להתחיל במשהו והחלטתי להתחיל במסך LCD למחשב ולא בחלון או משהו דומה מצאתי באיזו מגירה מכשיר אלקטרוני ישן (הדבר שהיה לפני מחשבי כף יד) זה B.O.S.S. SF-4600 של CASIO (הלוואי שהיה לי מצלמה דיגטלית שתראו על מה אני מדבר) יש לו מסך LCDאם אני זוכר טוב של 4*16 אבל יש לו חיבור של 25 פינים ולא כמו שכתוב במדריכים של האתר הזה ואחרים 16/15 פינים מה אני עושה מפה? דרך אגב כמה עולה בכלל מסך LCD רגיל עדיף 4*16 MATRIX (אני מקווה שאני צודק במונחים)?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה פרוייקט בן חודש שלא שהעידכון האחרון שלו היה לפני שלושה שבועות אממ מה שהתבצע בו *סידור חוטים(בתמונות זה לא נראה כל כך אבל צריך לראות מאחורה) *חריטה *אפקט תאורת לדים (בצבע כחול אולי יתווסף ירוק) *צביעה *החלפת קירור מעבד ל zalman 9500 *החלפת מאווררים כלים: דרמל מלחם לוחות הלחמה לדים,נגדים פחיות צבע ועכשיו לתמונות: בלי פלאש: תקריב(בלי פלאש): תקריב נוסף על החריטה(בלי פלאש): עם פלאש: *זה נראה כאילו יש אבק אבל אין זה בגלל המצלמה וזה העידכון:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באזור ראשון לציון? הייתי בהום סנטר ובאייס ושם אין. מישהו קנה, ראה, שמע?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לנייד את הפרויקט שלי כך שאוכל להזין אותו ע"י המצת שברכב. איך ניתן לבצע את זה? איזה חיבורים צריך? כבל? וכל מה שעולה לכם לראש... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה כרטיסי טלויזיה אנלוגית למחשב ועם השידורים הדיגיטאלים החדשים, אין ממש מה לעשות איתם חשבתי אולי יש איזה מדריך למשדר TV שאני אוכל לשדר מצלמות או מכשירי וידאו ולקלוט בכרטיס במחשב תודה למי שיאיר את עיניי בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, אני מעוניין לבנות מארז מעץ מה החסרונות? איזה עץ עדיף? איזה עובי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את המחשב לאוטו על ידי מצבר או שנאי כלשהו ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ( פתחתי על הנושא דיון מזמן אבל ביקשתי לסגור אותו אחרי כמה דקות ) אני רוצה להחליף את החלון שיש לי כיום במארז שלי Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt ולשים במקומו פרספקט שקוף חדש בגלל שבמה שיש לי עכשיו יש שני חורים למאווררי 80 מ"מ שיצאו ממש מגעיל בגלל חוסר השקעה אז אני רוצה לשים פרספקט חדש ולעשות חורים יפים שיצא הפעם מודינג יפה . אני רוצה לקנות את הפרספקט הזה :http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=865 האם הוא מספיק חזק להחזיק שני מאווררים ? כלומר הפרספקט מספיק עבה ? דבר שני - אני חייב עזרה במציאת כוס למקדחה ! אני גר במרכז בעיר חולון וחיפשתי בכמה חנויות גדולות וקטנות ובאף אחת מהן לא מצאתי כוס מתאימה לעשו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה נכון יש את הפלג ביונאפ שמדליק לך את הנורות במיקלדת לפי הקצב של השיר? אז היה לי פעם מדריך איך לעשות אורגן נורות של איזה 8 מנורות שמתחבר למחשב של מנורות לד למי שיש אבל מדריך קל לא מסובך מלא דברים ושיהיה תמונות תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-