אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר חנויות אלק'באיזור פ"ת-ת"א שאפשר לקנות את הרכיבים שאתם מדברים אליהם פה?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב: לקרוא את הת'ראד מההתחלה ועד הסוף לפני שמגיבים! בעקבות שאלות חוזרות של אנשים בפורום לגבי מיקום של חנויות אלקטרוניקה, אני פותח את הת'ראד הזה כדי שאנשים שמכירים חנויות כאלה יכתבו את שם החנות ומיקום שלה בלבד לא לחזור על חנויות שכבר פורסמו! מתוך חוקי הפורום: לכן הימנעו מהבעת דעות וביקורת (ארוכה מידי ) על החנויות שאתה מציינים. אני אתחיל: שם: שחר אלקטרוניקה מיקום: טבריה, מתחת לשוק מול תחנת "פז", "כן ולא", בין "גליל סנטר" וענק הווידאו.... מיגוון מצומצם (מאוד) יחסית, ודי יקר. שם: בלאנקט אלקטרוניקה מיקום: באר שבע, העיר העתיקה , לא רחוק מבנק הפועלים... חנות קטנה ונחמדה שם: אריהב מיקום: אי שם במושב נורדיה (ליד נתניה) עושים משלוחים לכול הארץ, זול יחסית ומגוון …
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום.! אני צריך כתלובות של חנויות אלקטרוניקה באזור כפר סבא והוד השרון.... תודה.
-
- 12 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אני צריך שמות וכתובות של חנויות מודינג בגרמניה דחוף!!! ואני צריך לדעת מחירים של קטודות בערך תודה מראש לכל מי שעוזר DJ POWER
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו יודע איפה יש חנויות בניורק של מודינג ומחשבים... בבקשה לינק וכתובת יעזור, תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש חנויות חשמל טובות לקניית חוטי חשמל, לדים חזקים, נגדים, קבלים, מפסקים ועוד, באזור רמת גן, גבעתיים, תל אביב והסביבה (במיוחד רמת-גן). במיוחד חנויות שמתמצאות ברכיבים שלהן כי כבר קרה לי שנכנסתי לחנות שנחשבת טובה ושאלתי על לדים זוהרים ואמרו לי "לד זה לד, אין סוגים" (וכנ"ל לגבי מפסקים - הביאו לי כל מיני מפסקים ישנים מכוערים). אשמח לקבל המלצות, תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום האם יש חנויות לרכיבי אלקטרוניקה בראשון לציון, חוץ מהחנות המוכרת שנקראת "בית הקיטים"(שנמצאת ליד סמטת המוזיקה)? כעקרון את רוב הרכיבים אני קונה באינטרנט, אבל למקרים שנתקעים בלי משהו, וצריכים אותו באופן מהיר, יהיה טוב להכיר חנות שאפשר ללכת ולקחת משם.. תודה card
-
- 7 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא חנויות לאקטרוניקה באינטרנט? חוץ מאריהב שהם מוציאים לי את המיץ...
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חנויות זולות שימכרו לדים בצורה סיטונאית לדים פשוטים 3mm כמות קרוב ל 200-250 לדים... יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לדים נגדים וכל זה מחו"ל מאיזה אתר אני יכול להזמין?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חניות אשר מוכרות ציוד מודינג. אני לא מדבר על חנויות שמוכרות קטודות וכאלה, אני מחפש חנויות שמוכרות כל מיני שטויות כאלה למודינג כמו mnpctech.com. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הלן, אני יהיה באזור הצ'ק פוסט מחר בשביל לקנות ציוד וחלקים לפרויקט. ישלכם אולי המלצות והכוונות לחנויות כאלה באזור?! תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מכיוון שיש מחסור גדול בחלקי מודינג בנעה ופנדה (חנויות הקרובות אליי) וגם בגלל שההורים שלי בסוף השבוע טסים לארה"ב החלטתי להזמין את החלקים שאני צריך מחו"ל אבל החנות היחידה שאני מכיר היא NEWEGG אז אם מישהו יכול להמליץ לי על חנויות טובות (זולות ואמינות) אני אודה לו
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איזה חנויחות מודינג יש בחו"ל ששולחות לארץ ? אני צריך שהם יהו מגוונים מאוד ודי זוליםן (יחסית לחנויות אחרות) תןדה רבה שקד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בארץ חנויות מיוחדות שעושות מודינג למחשב שלך כמו לצבוע ת'מקלדת, הדפסה על מארז וכל מיניי כאלה? אני פשוט יודע שבחו''ל יש כזה דבר אז אני רוצה לדעת אם יש כזה דבר בארץ, חנות או אתר....... תודה מראש למי שיעזור
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן,בגלל שלא מופיע בסטיקי רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה בנהריה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל בכל זאת.. אני צריך לקנות פיוז/נתיך 10AMP שנשרף לי בספק. מישהו מכיר חנות כזו באזור בת-ים,חולון/ראשל"צ/ת"א. זה ממש מתסכל אותי שאני לא מוצא חנות כזו...
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לאיזה פורום להצמיד את התמונות האלה והכללי לא ממש נראה לי מתאים. אז הנה זה פה כי הרבה פעמים אני שומע כמה קשה לכם להשיג כל מיני מאווררים, גרילים, כבלים וקירורים למינהם. אז הכרטיס אמנם קצת יקר אבל, למי שמזדמן לטוקיו יש חנות ענקית (8 קומות גדולות) של אלקטרוניקה. חצי קומה בערך למחשבים. העושר על המדפים בלתי נתפס ותחשבו על כמות המלאי. פשוט לקחת ולשלם. יש שם כמות אדירה של ציוד, צילמתי רק כמה מדפים שפשוט אין אפשרות לראות בשום מקום בארץ עושר ומגוון כזה. החנות Yodobashi Akiba נקראת רשמית חנות האלקטרוניקה הגדולה בטוקיו. ככה נראים המעברים. אזניות. כבלי מתח ומתאמים כבלים לציוד היקפי מחלקת קירור ספקים עוד ספקים מארזים כרטיסי מסך לוחות אם …
-
- 44 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
אני לא מכיר אותם ועוד לא הזמנתי מהם אבל אם מישהו מעוניין זו הכתובת שלהם www.farnellinone.co.il
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנות אלקטרוניקה שתצרוב לי קובץ HEX (או asm) על PIC16F84.. באזור המרכז (כפ"ס וכאלה..) יכול להיות שזה אפשרי באחת החניות באזור שדרות הר ציון בתל אביב? עוד לא יצא לי לטייל שם ולשאול.. אין לי טעם לבנות לעצמי צורב בשביל שימוש של פעם/פעמיים...
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש חנות בארץ, או בחו"ל שמוכרת Spacers & Standoffs בסגנון מה שיש בלינק למטה: http://www.ebay.com/itm/Brass-Hex-Spacer-Screw-Assorted-Kit-Standoff-SKU101001-/400482495951 קוטר M3-4 ואורכים עוד לא בדקתי בדיוק מה אני צריך. חומר כל חומר יבוא בטוב, בחירה בחומר (ניילון, פליס או אלומיניום) תהיה על בסיס תקציבי בלבד. נועד לסידור וחיבור הפרוייקט גמר. MOUSER הבנתי שמשלוח עולה שם 40 דולר. האם אתם מכירים חנויות בארץ (אזור גוש דן) או חנות מחו"ל שאפשר להזמין ממנה מספר פרטים בחבילה אחת בשביל לא לרוץ לדואר הרבה פעמים.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רכשתי לוח UNO3 עם מגן רשת, סנסור לטמפ' וממתג ל 220V מה שקבלתי (ומן הסתם מה שהזמנתי) זה רק הלוח ללא שום מחברים. מצאתי אצלי כבל USB מתאים וכל סוף השבוע השתעשעתי בחיבור לרשת וזה עובד מעולה אך כדי להתקדם אני צריך מחברים כמו שיש בסטרטר קיט ואני רוצה גם מנורת לד וכפתור חיצוני ועוד האם יש חנות מומלצת באיזור המרכז?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפשים ציוד בדיקה למחשב? ציוד בדיקה לספק הכח ואולי מלחם? כל הציוד לטכנאי המחשבים ולמעבדת המחשבים במקום אחד כנסו ל http://www.system-il.com/he/43-test-equipment או חייגו ל 077-4020102 או 054-8000858 סיסטם מערכות מחשבים
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי חברים מישהו מכיר חנות לרכיבי אקטרוניקה באיזור אשדוד והסביבה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-