עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Yehudaa,

ראיתי את המאמר הזה http://www.ledametrix.com/oscope/index.html על מחשב אוסציליסקופ , שמשתמש בכניסת LINE IN כדי לנתח תדרים\מתחים בגלל שהכרטיס קול לא מיועד למתחים גדולים מחברים לכבל הכניסה כמה נגדים בתור מחלק מתחים מישהו ניסה את זה פעם ? הוא המליץ על תוכנה שהיא TRIAL יש למישהו תוכנה חינמית להמליץ ? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ynets14,

לא יודע עם זה קשור לפורום הזה בכל מקרה אני ינסה להסביר את הבעיה. ברגע שאני מפעיל מזגן 1 כוח סוס ואני משחק במקביל במחשב כל 20-15 דקות המסך של המסך קופץ נכבה ונדלק לשנייה.. זה קורה אך ורק שאני מפעיל את המזגן, מה לדעתם הבעיה? תודה לעוזרים!!

3. Started by ratzabi,

??? ולאן צריך לחבר אותו? תודה לעונים!!!

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by PhoenixBoy,

יש לי פוטנציומטר עם מוט ארוך כזה כמו כאן: הבעיה שלי היא שאני רוצה לחבר אותו לפאנל עם כפתור ואני רוצה שהכפתור יהיה צמוד לפאנל אבל אי אפשר כי זה ארוך מידי... איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LinKinG,

מישהו מכיר את הבנאדם יודע מה עלה בגרולו של המשך הפרוייקט? אנשים מישהו יודע משהו ? הפרוייקט היה מדהים והוא נעלם....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך REDAON 9200 של GIGABYTE ניקיתי את האבק שעל הגוף קרור בכרטיס מסך, ובשביל זה נאלצתי לפרק את המאוורר אחרי שניקיתי והכל חיברתי בחזרה חיברתי לחשמל ואז נהייה רעש מוזר מהמאוורר אני חושב שאולי נכנס בתוכו אבק ממש למנוע שלו יש דרך לסדר את זה? בתודה מנור

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by midnight8,

שאלה: נגיד ואני קונה קטודה קרה שיש לה בקר לפי המוזיקה ואני לוקח ממנה רק את הבקר של המוזיקה ומחבר אותי ללדים במקום זה יעבוד או שיש לבקר הזה הגבלת מתח איך בודקים ואם יש רעיונות אחרים לאיך לחבר הרבה לדים שיפעלו לפי המוזיקה אז תנו פה רעיונות

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by tmp9,

היי אני מנסה להבין מעגל של שלט רכב.. אני רוצה לשלב אותו במחשב כף יד שלי אבל לא יודע עדיין עד כמה זה אפשרי .. בעקרון הבנתי שיש במעגל 2 רכיבי עיקריים: 1. EPCOS R707 2. מיקרובקר PIC 12CE519 האם השלט משתמש בתדר רדיו כלשהו כדי לשלוח אות לרכב בשביל לפתוח או לסגור את הדלתות? ה-R707 אחראי על יצירת התדר הזה? למה צריך אם כן את המיקרובקר? תודה על העזרה העליתי צילומים של המעגל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני חייב תמונות יפות של דרקונים אבל ממש יפות כי אני רוצה לעשות חריטה חיפשתי בגוגל וכאלה אבל לא ממש מצאתי משהו חזק ביותר אני יודע שאתם תעזרו לי תודה לכל מי שיעזור לי מי שיעזור לי בעצם יהיה שותף בDragon Project תודה

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  10. יש לי מאוורר רגיל עכשיו אני רוצה לפתוח אותו יענו שהכנפיים יהיו מופרדות מהמרכז ככה אני יוכל להדביק לצבוע או מה שאני ירצה אם אפשר עם תמונות.. אה וחיפשתי במדריכים לא מצאתי אז אם אחד המנהלים מוצא בפורום או משהו לשלוח בפרטי ולנעול..

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  11. שלום, חיפשתי בפורום מדריכים להוספת לדים למאוורר של המארז והתקשתי למצוא. המארז שלי Compucase 6A19B (אני חושב שזה מאוורר 120MM). ספק SS500-ET לוח אם DX58SO תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברצוני להדפיס לוגו על נייר מדבקה או נייר DECAL שיודבק על כיסוי של מחשב נייד. המטרה היא שהלוגו ייראה אותנטי לגמרי, ושלא ניתן יהיה להבחין(עד כמה שניתן) שמדובר בהדבקה ולא במקור. רציתי לדעת מה האפשרות הטובה ביותר שלי. לקנות נייר מיוחד למדפסת הזרקת דיו ולהדפיס בבית, ללכת לבית דפוס ייעודי שיבצע את המשימה(אם כן, איזה קיים באיזור ת"א), או לקנות נייר DECAL שלמיטב ידיעתי כמעט בלתי ניתן להסרה וגם לא מצאתי מקומות שמוכרים אותו בארץ. מי שמבין או עשה, אנא שתפו. להזמין מאי ביי זאת גם אפשרות, אבל האמת היא שאין לי זמן(או עצבים) להמתין שבועיים בשביל שיגיע נייר, בפרט כאשר המשלוח יקר מן המוצר.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Moty_p,

רציתי לדעת אם יש איזה שהוא רכיב שישרף אם הוא יקבל יותר וולט ממה שהוא אמור לקבל לדוגמה פיוז של 5 וולט ישרף אם הוא יקבל 5.1 וולט יש דבר כזה? לפי מה שאני יודע הפיוזים שיש היום לא מקבילים וולטים אלה אמפר..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by KillerOfReligion,

היי החלטתי שאני מתקן את הסוללה של הלפטופ הישן שלי עכשיו פתחתי את הזה של הסוללה ויש פה 9 סוללות עכישו http://up203.siz.co.il/up3/nmwnljynlknh.jpg זה התמונה שלהן אמ ישלמישו מושג איזה סוג הסוללות האלה ? יענו לא חברה וזה כמה וולט וזה ? ואיפה אפשר לקנות כאלה ? לאחר שיפתר הבעיה הזאת אני ימשיך לשפר את הלפטופ (:

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם קבל אלקטרו ליטי יש את הנתונים עליו אבל קבל קרמי יש מין קודים איך מזהים את הקיבול שלהם , ואת מתח העבודה שלהם ? דרך אגב נניח שהיה בלוח קבל אלקטרוליט 47 ננו עם פלוס ומינוס , אם אשים במקומו קבל קרמי בעל אותו קיבול אבל כידוע אין לו ערכי פלוס ומינוס , זה יהיה בסדר או שחייבים לשים במקומו קבל אלקטרו ליטי עם קטביות

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by 8-Ball,

שלום לכולם, יש לי מארז חדש של צ'נברו, הוא בצבע שחור והוא עשוי אלומיניות או סוג אחר של מתכת שרטתי את הצד שלו ונהיו לו שריטות קטנות כאלה לבנות, כלומר ירד שם הצבע השחור, איך אני צובע את זה בחזרה בלי שיראו את הסריטות? אני בטח צריך ספריי שחור אבל איך אני אדע שיש להם גוון זהה כך שלא יראו הבדלים אחרי הצביעה? בנוסף איפה אני קונה את הבצע ובכמה? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bbnbbn,

יש לי קוויקשנרי שמת ורציתי לדעת אם כדאי להשתמש בו כמסך גרפי כמו מסך LCD קטן ולהשתמש במדריך שיש באתר. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי דיסק קשיח ישן בבית יש אולי מה לעשות איתו אני יכול לבנות ממנו זיכרון נייד דרך USB ..? ואם כן אז איך..? תודה לעוזרים..! nimrods

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by iroth,

בהמשך לנסיונותי לשלוט במזגן, פיתחתי אוסילוסקופ פשוט לצפייה בסיגנל מה-IR Receiver: http://srooltheknife.blogspot.co.il/2012/10/arduino-adventures-part-ii.html לא מי יודע מה משוכלל, אבל יכול לעזור... ישראל

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yogevz,

שלום אני רוצה להחליף את המנורות שלי בבית להכל לד. גם בגלל החוזק וגם בגלל חשבון החשמל. E14 3W 220lm 3000K 30-SMD 3014..... מה החוזק של זה בואט? לכמה זה שקול מנורה רגילה...? אם מישהו עונה לי, איך הגעת לחישוב....?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by nimda,

איזה מתח מקבל הגריל המואר? 5V או 12V? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ufg-dr-uvb

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by DARK_KNIGHT,

יש לי בעיה אם אל סי די שפירקתי מתרגומנית של רומטק מישהו אמר לי שהוא גם פירק כזאת והיא עובדת אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה שתתאים למסך שלי כי אני עבדתי ע"פי הסכמה של האתר והמסך לא עובד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, קראתי המון מדריכים והסברים כאן, קודם כל תודה - עזרתם לי מאוד במידע הראשוני בנוגע לפרויקט שאני רוצה להרים. ועכשיו לעניינים. אני חובב אקווריומים מושבע, וכבר הרבה זמן אני מסתובב עם מחשבה להרים מערכת ניטור ומעקב אחר פרמטרים במים (בפרט טמפרטורה ו-pH, אם אפשר אז גם פרמטרים אחרים כמו קשיות וכו' יהיו מעולים). אני רוצה שבשלב א' הנתונים יוצגו על מסך / אמצעי פלט כלשהו, ובשלב ב' אולי ישודרו לתוכנת מעקב. אני מגיע מתחום התוכנה ורחוק מלהבין בחומרה / אלקטרוניקה וכו'. לכן השאלות שלי אולי יישמעו מטופשות אבל אנסה בכל זאת: א. איזה לוח כדאי לקנות? אני רוצה להשקיע סכום מינימלי ויש לי סבלנות לחכות למשלוח מחו"ל. אשמח לרפרנסים ללוחות ב. עד כמה זה נראה לכם מסובך לאסוף נתונים כאלו? למי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מניח שזה קשור לאלקטרוניקה כי זה קרה גם במחשב הקודם. יש למחשב נטייה להתעורר לבד מHIBERNATE אם משאירים בלילה את החשמל שלו מחובר (בדרך כלל אני מנתק אותו מהחשמל) במהלך היום לא שמתי לב שזה קרה. המחשב מחובר ל"רב-שקע" שמחובר למגן ברקים, אבל זה קרה גם לפני המגן

25. Started by master whilee,

קיבלתי קקטוס והחלטתי לעשות איזה פרויקט מודינג קטן מסביבו.. לקחתי 10 לדים ירוקים וניסיתי שתי צורות לשלב את הקקטוס ואת הלדים: אופציה ראשונה עם סידירום שנצבע לשחור: http://img154.imageshack.us/img154/9420/kaktusmodgx9.jpg אופציה שניה עם הקקטוס בתוך המארז: http://img384.imageshack.us/img384/7868/newkaktusmw3.jpg (אני חייב להודות שהלדים לא כל כך בהירים וחשיפה ארוכה במצלמה עזרה לי להשיג את האפקט הרצוי ;D אבל זה רק בשביל להמחיש את הרעיון.) אז קודם כל, מה לדעתכם יותר יפה? ושנית כל, הלדים האלה לוקחים כרגע מהספק בערך 60 מילי אמפר מהחיבור של ה12 וולט (שהמתח בו עומד על 11.3 וולט בערך). יש לי סתם ספק ג'נרי מעפן, שלפי מה שכתוב עליו (ובטוח שזה לא נכון), מסוגל לתת 480W, וזרם של עד 19A בי…

• 7 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.