אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי דרמל יש לי ג'יגסו יש לי כל כלי אפשרי ומה שאין אני יכול להשיג הבעיה היא שלא משנה באיזה כלי אני משתמש תמיד בצדדים החיתוך יוצא מלוכלך ומגעיל אבל כשאתה קונה אצל זגג הוא חותך לך את זה בלהב (מכונה עם להב) וזה חיתוך מושלם ונקי הקטע הוא שיש דברים שאני רוצה לעשות שאני צריך בשבילם חיתוך כמה שיותר נקי...איך אני עושה את זה?
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
איך אפשר לחתוך צורות מורכבות ועגולות בעזרת הדרמל ומקדחה... אשמח לקבל טיפים אם אפשר גם תמונות ומדריכים מפורטים. תודה רבה, שבוע טוב, אבי'קו
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה החלון הראשון שלי מה אתם חושבים עליו http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/o/n/0/3/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200404212257378309/200408162143135876/HPIM0047.JPG
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע חיתוך בדופן של השולחן שלי לעשות מעין חלון ברגל רחבה של השולחן. אני רוצה לשים על קצוות העץ או פס בגוון עץ או פס U יש למישהו המלצות לינקים למשהו דומה או מקומות שמוכרים?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי מחשב ישן מחבר.........והחלטתי שאני בונה לו מארז קטן .....ושיהיה שקוף עכשיו קניתי פרספקט ושדיברתי עם המוכר הוא אמר לי שזה מאוד מסוכן לחתוך אותו כי הוא עלול להישבר.הבנתי שיש כמה דרכים לחיתוך פרספקט שהטובה מבין כולם היא דרמל ... אין ברשותי להשיג כרגע דרמל לכן האופציות שנשארו לי זה מקדחה , וג'קסון....... אז עם מישהו יודע לחתוך הוא ללמד הוא טיפים לחתוך את הפרספקט ממש לא יעזור עם תגידו לי לקנות דרמל כי אין לי אמצעים לזה כרגע אז בכל דרך אחרת שאפשרית...אשמח להצעות בתודה טל
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כבר מזמן שאני רוצה להרכיב את החריטה שהכנתי לפרוייקט ישן שלא התממש. אז היום סוף סוף ביצעתי את זה:
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעוד יום יומיים אבא שלי יביא לי פרספקטס שיתאים. החיתוך התבצע עם דרמל.-פעם ראשונה ואני ממש מרוצה מהמכשיר. אחלה מכשיר חבל"ז!!! אשמח לתגובות... וכן צבעתי אותו, בגלל החיתוך היה קצת צבעים של מתכת כסופה. אך זהו אין זכר לכך. אגב הפרספקטס יחובר עם ניטים ולא יהיה גומי כלל. אני חושב אולי לעשות צביעה שיהיה אפקט מראה. למרות שגם זה נראה חמוד. מה אתם אומרים?
-
- 46 תגובות
- 18.7k צפיות
-
-
שלום אני מכין לי חלון במארז ואני צריך גומי U , יש למישהו כאן מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מתחיל במודניג ואני רוצה לעשות חלון שקוף במארז יש לי צד ממתכת עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני ליצור חלון למארז. לא מדובר בחלון רגיל(ריבוע) אלא יותר בצורה מיוחדת הכוללת עיקולים מעגליים. אני מכיר מסגר שיעזור לי בחיתוך עצמו. העניין הוא שלטענתו הפתרון הכי טוב בשביל לחתוך זה מספרי פח. מהמדריכים שקראתי רשום שזה הפתרון הכי גרוע לא? ובכל זאת זה המקצוע שלו אז יש לו ניסיון בתחום. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הנה כאן יש את הנושא שבו אני חורט על הפרספקס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314627.0 את המארז חתחתי בסוף עם מסור ידני ולא עם דרמל. הוספתי 10 לדים UB מבפנים. וחיברתי את החלון עם ברגים. תראו את התוצאה[br]פורסם בתאריך: 23.01.2008 בשעה 23:08:48 :[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בסוכות אני מתכוון לעשות את המודינג הראשון שלי,חלון במארז, יש לי שאלה מכיוון שיש לי בעיה,אני אל יודע באיזו צורה לעשות את החלון הבאתי צילום של המארז שלי,אולי תסמנו בצייר איפה לחתוך.... מאוורר עם לדים+קתודות,איפה אני יכול להשיג באיזור המרכז כי ממה שהבנתי יש רק תחנות הזו PCCOOL בחיפה וזה נורא רחוק ולא מסכימים לי להזמין,אז אם אפשר עזרה תודה. שאלה אחרונה,מישהו יכול להביא תמונה של קליפסים שאיתם ניתן לחבר את הפרספקס לדלת המארז,ועוד משהו שאלה קצת מטומטמת חחח איך אני מסמן את הציור של החלון על דלת המארז,היא שחורה ?.....
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות חלון במארז..השאלה היא איך לחבר את הפרספקס לדלת? בעזרת ניטים שזאת עבודה פשוטה או בעזרת הגומי הכפול הזה שאין לי מושג איפה להשיג.. יש איזה מדריך אולי לעבודה הזאת? ואיפה ניתן להשיג את הגומי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב עכשיו סיימתי את העניין אחרי משהו כמו 3 שעות (תתחשבו שאין לי דרמל...) הכל התחיל מזה שעיתי שמה שעושה לי ת'רעש זה המאורר של הספק וגם הרעש גרם לי לישון קצת ולקום מאוחר לעבודה :-X מסקנה ... להחליף אותו @! אז חשבתי לעצמי... בוא נעשה מודינג לספק!! טוב התמונות אומרות הכל ושוב אני מצטער על האיכות זה הכי הרבה שאני יכול אבל אני מבטיח שבסוף בסוף בתמונות לגלריה הן יהיהו איכותיות הנה המוד עצמו ישנם מספר תיקונים אבל ממש אין לי כוח עכשיו.. מה שחסר זה צביעה אחרונה (שכבה ממש קטנה) וכמובן סידור מחדש של החוטים בעעעע והוספת לד החומרים הדרושים... צבע של יעקובי (כחול) 20 ש"ח~ דוד תותח שיודע לחתוך ולעודד אותך למרות שכל השאר אומרים שזה סתם שטויות (אני רגיל ככה "סתם שטויות" ובסוף הם…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם מכירים את התריסים האלה החשמליים שנפתחים אוטומטית בשעה מסויימת ונסגרים אוטומטית? יש לי תריס כזה ויש מנוע השאלה שלי איך אני יכול לגרום לו להפתח ולהסגר אוטומטית בשעה מסויימת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלון שעשיתי ועוד כמה תמונות ... [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מארז שחור יפה סבבה אבל אני רוצא לעשות לו חלון שקוף קניתי פרספקט שקוף אבל אני לא יודע איך לחתוך את הדופן?? יש טיפים איך לעשות את זה? כדי שיצא מדוייק
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
טוב אז אני מתכנן חלון למחשב P2 אם מארז מידי נידמה לי, די מעצבן בכל מיקרה יש לי כמה שאלות: 1 מאיפה אתם קונים את הזכוכית מאחורה? 2 מאיזה חומר היא?- קראתי כמה אנשים שקוראים לה פרספקס, אבל זה הרי החומר שמרכיב את רוב הכלי המעבדה הכימית... שזה נורא שביר מה שלא נירא ממש הגיוני 3 מה העובי של הזכוכית הזאת? 4 איך אתם מחברים אותה? SNOW
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצא חלון פרספקט טוב בירושלים ואם אין או אתם לא יודעים שיש אז איפה וגם כן גומיה תדה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות חלון צד שקוף למארז שיש לי (P100) איזה חלקים אני צריך בשביל זה ואיפה אפשר להשיג?, אני חדש בתחום עזרה תתקבל בברכה . תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות מודינג למארז שלי, HEC 6A19 חבר שלי יבורך מביא לי ליום הולדת 2 Sunbeam laser-leds (ליתר דיוק 2 סטים של 2 לדים כל אחד) ואני מעוניין לשים גם מאוורר 80 מ"מ שמואר ב 3 לדים (RGB) או ירוק כמובן עם כל העסק יבוא גם חלון. עכשיו השאלה שלי היא כזו- אתם יכולים לעזור לי לתכנן קונפיגורציה לאיפה לשים את הכל? 2- האם הספק שלי (HEC 300w) יחזיק את כל העסק? בנוסף למערכת שיש לי שכבר יש בה 2 מאווררים, אחד עם לדים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתכונן לבנות את המעגל שישמש כ crossover לרמקולים שאני בונה, אבל אני לא בטוח לגבי דירוג ההספק של החלקים. העומס הוא בערך 200 וואט מקסימום על הטוויטר ו 100 וואט על הוופר. הייתי מעלה איור של המעגל, אבל אני לא בטוח איך בלי להתעסק עם קישורים לשרתי תמונות חיצוניים. באופן עקרוני יש רכיבים גם במקביל וגם בטור לשני הדרייברים. אני די בטוח שיש דרך לחשב דרך נוסחה את ההתחלקות של העומס, אבל הידע שלי באלקטרוניקה די מוגבל בנושא. אני פתוח להצעות\ -יונתן.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 120 נשלט ע"י פאן באס עוד מאוורר 80 שנשלט גם הוא על אותו פאן באס בערוץ אחד עם שני אלו, אין בעיייה, הבעייה פה: עוד מאוורר וולקנו 7+ שזקוק זחוף דחוף לבקר שליטה היא הוא עושה רעש איום, יש לו חיבור 3 פין נקבה, האם אני יכול להכין פאן באס, שיהיו לו לכל מתג ערוץ 3 פין וערוץ 4 פין מולקס? עוד 2 מאווררים שמחוברים בחוטים חשופים הישר לספק (וזה מעצבן כזה.. לא מוכן) ועוד מאוורר אם חוט חשוף, אילו ממש בעייה, הם חוטים חשופים: מה עדיף, לקנות להם מחברי מולקס 3 פין נקבה ולחבר לפאן באס שאני יכין, או לקנות להם חיבורי מולקס נקבה במידה ויש דבר כזה בכלל וזה לא יקר ולחבר לחיבורי מולקס 4 פין על הפאן באס... בכל מקרה יש לי פה 4 מאווררים בעיתיים, אחד מהם עם חיבור 3 פין השאר חוטים חשופים, …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, הבנתי שיש אפשרות אצל אריהב להזמין חלקי אלקטרוניקה ממאוזר וחבריהם ולקבל מחיר של מאוזר פלוס בערך 15% (אני חושב שזה היה 15, לא זוכר 100%). האם מישהו התנסה בעניין? Anatoli.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-