עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ycskater,

אני רוצה להרכיב דבר כזה.. לדים שיהבהבו לפי המוזיקה.. ולשים את זה בתוך המארז.. איך אני מכין דבר כזה? יש למישהו מדריך כלשהו? ראיתי סרטונים של זה באינטרנט..[br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 16:36:23 אה ואם אפשר גם מדריך לעשות לדים בתוך המארז שידלקו גם כל הזמן.. אני רוצה שיהיו בפנים גם כאלה שידלקו כל הזמן וגם כאלה לפי המוזיקה.. תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. איפה יש חנות אלקטרוניקה הכי קרובה לאזור חדרה ?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  3. שלום. עשיתי את המדריך של החיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי). המדריך נמצא למעלה במודינג כדביק. ואני רוצה את הדריבר, אבל הלינק שמוביל לדריבר שם לא טוב. אפשר את הדריבר בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  4. קודם כל אני רוצה לבצע רכישת חלקים דרך אריהב ראיתי את המחירים של הלדים הם לפי הדולר ויצא לי ש10 לדים 5 מ"מ בכמעט שבע שקל אחלה מחיר לעומת מה שאני קונה(שש שקל לכל לד 5מ"מ הכוונה היא ללד סופר) אבל הבעיה היא שרציתי גם לקנות את הרכיב של המקלט IR שמופיע במדריך זה עם השתי רגליים אבל שוטטתי באתר שם ולא מצאתי הרבה דברים כמו נגדים דיודות וכו' משהוא יודע איך אני מגיע לשאר הרכיבים שלא כתובים בסרגל כלים העליון של האתר כי אני רוצה לדעת גם את המחיר שלהם נ.ב. מה אתם אומרים על המסך הזה תצוגה 2X16 LCD, תאורה אחורית (באתר הוא מופיע שמאלי הכי עליון במחיר של 51 ש"ח ) הוא יכול להתחבר לי כמו במדריך שבאתר לחיבור מסכי LCD ? תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם , פעם ראשונה שאני מפרסם מודינג שעשיתי באינטרנט למרות שאני כבר 5 שנים בעסק וזוכר שנרשמתי לפני כמה שנים לתחרות מודינג שרצו לקיים בארץ , אבל בסוף התבטלה והסיבה אין מספיק משתתפים טוב אז אני אציג את אחד הפרויקטים שלי ,,, המארז בנוי מעץ ומזכוכית שנחתכה במיוחד . הערה : לחיצה על יד ימין של הצפרדע מדליקה את המחשב יד שמאל עושה ריסיט רגל שמאל מדליקה אור רגל ימין מכבה את האור יש עוד תמונות , אפרסם בהמשך דעתכם חשובה ,

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. זה הוא ואני מודה לכם

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by seladlev,

האם לפלאפונים ישנים יש מסכי LCD והאם אני יכול להשתמש בו לתצוגה במחשב? תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by ElemenTal,

יש לי מצלמת וידוא והיציאת FIREWARE שלה הלכה. יש לי במצלמה גם חיבור S-VIDEO, אז סתם חיברתי את זה למחשב, הפעלתי את המצלמה (ניגון) וכמובן שלא היה שום דבר על מהסך במחשב. האם יש איזה דרך לגרום למצלמה להציג את הוידוא במחשב, ואז אני פשוט אעשה רקורד עם FRAPS.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. אני מעוניין לראות טלוויזיה דרך המחשב.. אני צריך לקנות משו מסויים בשביל לעשות את זה? ואיך גם עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום דבר ראשון אני מקווה שזה מתאים לפה... היה לי היום מגן בפיזיקה והייתה לנו שאלה שבא נתון מעגל חשמלי(כמו בתמונה) שניתן לטעון ולפרוק אותו. עכשיו יש את הגרף של V כפונקציה של I והשאלה היא הגרף הוא בטעינת קבל פריקה של קבל או שאי אפשר לדעת. אני אומר שזה בפריקה חבר שלי בטעינה... מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני בטוח שיש המון אבל רציתי דווקא חנות שיש לה גם אתר באינטרנט שאפשר להזמין דרכם באינטרנט לבוא לקחת את ההזמנה יש לי חבר שהתנדב בשבילי להביא לי את ההזמנה אם זה באזור תל אביב אז אשמח אם תמליצו לי על איזו שהיא חנות??? נ.ב. אם אתם מכירים רכיבים שבדרך כלל צריכים אותם תכתבו לי כאן שאני יזמין אותם (חוץ מלדים כי את זה אני קונה בטוח)

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. טוב אז החלטתי להסיר את המתכת שמכסה את חורי האיוורור במארז בשאיפה להפחית את רעש המאווררים למינימום הבעיה ניגמרו לי דיסקיות החיתוך מהמוד האחרון שלי.... אני מחפש דיסקיות חיתוך למתכת(מארז) במחיר סביר באיזור הקריות\חיפה מישהו שמע על מבצע טוב שיש באחת החנויות או שיש חנות זולהה שהוא נוהג לרכוש בה בדרך כלל ? ואם כן ראיתי כל מיני דגמים בסטיקי על איזה אתם ממליצים? תודה מראש מורן

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by Moty_p,

מה הסיכוי שהדבר הזה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1329913 אמיתי כמו שזה נראה? כנ"ל לגבי זה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1312874 זה אפילו לא מעגל סגור תכנסו לקישורים ותבינו לבד אותו הדבר בקשר לזה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=899877 (רק שזה לא קשור לאלקטרוניקה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by m-o-r,

איך אפשר לעשות גיבוי עם סוללה במיקרה של הפסקת חשמל

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by SUB-ZIRO,

התחלתי בשעה טובה ומוצלחת לעשות במחשב של אחי חלון עם חריטה שהוא עשה(יצא משהוא יפה שחבל על הזמן) חתכתי את החלק שצריך לחתוך בהחלה עשיתי עם מגדחה עכשיו נשארו כל מוני חתיכות קטנות איך אני מיישר את זה יש לי הרבה כלים מסור דיסק ג'קסון מקדחה דרמל (שאגב איתו ניסיתי לחתוך את השאריות זה לוקח שעות וגם לוקח הרבה דיסקיות חיתוך) יש רעיונות ? אני יעלה תמונות בהמשך פשוט אני צריך ללכת ללימודים (אני מקווה היום לסיים את זה) בתודה גדולה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מסך מחשב שאין לי מה לעשות איתו אבל אני לא מעוניין לזרוק אותו או למכור אותו. אני מעוניין להפוך אותו למסך המשדר לי מהdvd החיצוני שלי. עכשיו, חתכתי את הכבל של המסך בכדי לחבר אותו לdvd. שמתי לב שיש שלושה כבלים האחראים על rgb הצבעים אדום,ירוק,כחול. וכמובן עוד מספר חוטי חשמל קטנים.אני ממש מיואס ניסתי כבר את כל האופציות אבל המסך לא נותן לי את התמונה אותה אני מבקש. אם יש פה משהו שמבין בזה אני ממש אשמח לעזרה ממך.תודה רבה. אוריה.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by eladh777,

שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. מה המצב אנשים ?.. יש לי מאוורר 120mm במארז והוא לא עובד טוב . הוא פעם עובד ופעם לא וכשהוא עובד, עדיף שלא יעבוד כי הוא מסתובב נורא חלש . לפני שאני קונה מאוורר חדש אני רוצה לנסות להחליף את היציאה שלו (היציאה הסטנדרטית של כל מאוורר של מחשב) ליציאה של ספק כוח, ז'תומרת היציאה שמחברים אותה לכוננים, לדיסקים קשיחים וכדו' . אני רוצה לנסות את זה כי חיברו לי את המאוורר הזה בלוח אם למקום שבו אמור להיות המאוורר של הקירור למעבד מחובר, אבל יש לי BT שהיציאה של המאוורר שלו היא של 3 פינים, ולא של 4 כמו שבלוח אם שלי (Gigabyte P965 DS3), וחיברו אותו לכניסה של 3 פינים כמו של המאוורר ה - 120mm שיש לי, ואת המאוורר ה - 120mm שאני רוצה לשנות את היציאה שלו חיברו לזה של ה - 4 כשאחד המפינים של ה - …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eladh777,

האם המעגל הזא תקין? אני סתם רוצה מעגל עם 3 לדים, נגד וסוללה. האם באופן החיבורים הכל תקין? אני חייב את התשובה זה דחוף

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ???

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by CyberBot,

מצאתי מארז פירקתי את סבא רבא שלו עכשיו נשארה רק השילדה מה אתם מציעים לי לעשות איתה?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

להחליף דיודה במעגל קטן זה סיפור או שפשוט מחליפים אותו? זה משנה איזה דיודה או שאפשר לשים במקום כל דיודה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by j.m,

ב ת ו ד ה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  24. עד כה רק צפיתי והתרשמתי מהאתר ובעיקר מהמודינג כעט ברצוני לשאול? קניתי והרכבתי פאנל קידמי של:ENERMAX - MULTI FUNCTION PANEL האם מישהו מכיר ויכול להדריך אותי בפונקציות הקימות? ב ת ו ד ה מ ר א ש ושוב כל הכבוד לכולם [br]פורסם בתאריך: 19.05.2008 בשעה 17:17:37 נזכרתי להוסיף תמונה :[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. שלום. יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לניסויים (התקנת מערכות הפעלה שונות וכו'...) בהתחלה הוא שימש כHTPC בתוך מארז VCR ישן, לאחר מכן עבר לקופסת עץ, ועכשיו שמתי אותו ברמקול רצפתי ישן של סוני. בגלל בעית ההתחממות הידועה, שמתי מאוורר 12ס"מ מעל הלוח אם, למזלי החור היה כבר מוכן בשביל הרמקול שהיה שם, רק הייתי צריך לחבר את זה, בגלל שברגים לא הלכו שם (לא היה מספיק מקום, וגם הרשת הפריעה, והייתי צריך להזהר שלא תקרע) הדבקתי את זה עם דבק חם, נדבק מצוין. (אגב, אם רוצים לייבש במהירות דבק חם, פשוט רססו עליו מקרוב עם ספריי אוויר דחוס, זה מקפיא אותו בשניה ומקשה אותו) ושמתי גם אחד של 80" מעל הספק. שניהם מוציאים (במחשבה שניה אולי הייתי צריך לעשות שהספק יכניס אוויר, כי הוא למטה, ואז ה12 יוציא)…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.