עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by SD Project,

מה קורה אנשים ?! הרבה זמן שלא הייתי בפורום עקב הנוביציה שמתכוללת בפורום... בכל זאת אני צריך את עזרה מכל המומחים ביניכם... יש לי את מכשיר משחקי הוידאו Game Gear... http://www.thosewerethedays.de/items/hardware/sega/game_gear/game_gear3.jpg כמו גיים בוי רק הישנים יותר... יש עליו מסך LCD דיי גדול כמו שאתם רואים בקישור וחשבתי שאפשר להשמתש בו... חשבתי לעשות לו מוד ככה שאני יוכל לחבר אותו למחשב... אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך אני יודה לכם מאוד... ואני עוד יותר יודה לכם אם זה יהיה דרך ה-ICQ... תודה לכל העונים והעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by orenc17,

אני בונה מארז בחופשת סוכות איזה כפתורים אני צריך כדי להפעיל את המחשב לעשות ריסט אני מבטיח שיהיו תמונות של הפרויקט ברגע שאני יתחיל לעבוד

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nir_ofer,

שלום חברים, אני רוצה לחבר ממיר של HOT לצפייה דרך מסך מחשב בעל חיבור VGA בלבד. חיפשתי קצת ומצאתי מתאמים כאלו: מכיון שהמתאם נראה כמו משהו מאד מאד פשוט, השאלה שלי היא האם יש אפשרות לבנות מתאם כזה לבד? במידה וכן, אני אשמח להסבר קצר.. תודה, ניר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אני אמור לקבל את ה Pi השבוע. האם השנאי הזה (שנלקח מסמסונג גלקסי אס 2), מתאים עבור ה Raspberry Pi? רשום עליו: 5V----0.7A (שאין לי מושג מה זה אומר, אבל זה מה שרשום) תודה

5. Started by IG,

אני רוצה לעשות מגן למסך של המחשב הנייד שלי (14.1') חשבתי על להדביק חתיכת פרספקס בעובי של אחד- 1.5 מ"מ . מוכרים בכלל פרספקס בעובי כזה? איפה אני יכול לקנות פרספקס (באיזור טבריה או בבאר שבע)? יש דרך אחרת שאני יכול להגן על המסך? מגן בעובי הזה לא ילחץ על המקשים (ויהרוס אותם...)? תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by marco_,

שלום אני מתלבט בין לאונרדו לבין מגה2560 rev3 הסיבה להתלבטות הינה גודל הזיכרון לתוכניות 256 לעומת 32 בלאונרדו סיבה משנית הינה כמות הכניסות ווהיציאות מה דעתכם? אני חדש בתחום

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by iakovl,

טוב כבר הרבה זמן הMK3 שלי מדשדש לו ולא עושה כלום (לא לדאוג הפרויקט לא מת, מצאתי פתרון לבעיה שלי, עוד מעט יהיה עדכון בנושא) אז בנתיים החלטתי לקחת את ה HEC-300AR-TF שיושב לי בצד ולעשות ממנו ספק ניסויים (שיחליף את הקיים) הייתי היום בעיר בטבריה על מנת לעשות כמה שיפצורים ראשוניים (אחד מהאנשים שרציתי להיפגש איתם לא היה אז קצת נדפקתי) מה יצא מזה? הורדתי את רוב הכבלים שהיו בספק ועשיתי את הקצר שמאפשר לי להפעיל את הספק ללא לוח אם (החוט הירוק בחיבור 20 פינים לכל חוט COM שחור) תמונות: הספק לפני הניתוח הקיצוץ הראשוני ציפוי הקצוות ב HEATSHRINK הקורבנות שהוקרבו התוצר הסופי לבנתיים בדיקת מתחים המתחים לא משהו לעומת הספק שיש לי במחשב אבל עומדים בתקן של ATX שעומד ב10%, אולי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by oor,

אני בונה חלון למארז ורציתי לשאול איזה לדים מומלץ לשים כדי שיאירו את החריתה שעל הפרספקט שעשיתי ...??? והאם צריך לחבר נגדים או משהוא בשביל שהלדים יעבדו כמו שצריך ?? החשמל מגיעה כמובן מ +5 או +12 של הספק ! אם זה הכל ניראה לי ... תודה מראש ..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, יצאתי אהבל וכנראה דפקתי לעצמי את המטען של מבשרת השיניים החשמלית שלי, היות ולא השתמשתי בשנאי שממיר ממתח אמריקאי לישראלי הוא היה מחובר לחשמל כמה שעות טובות, הטעין את המברשת אך בשלב מסוים הפסיק לעבוד. מה הסיכוי ששרפתי אותו? האם מישהו מכיר מקום שמסוגל לתקן מטען כזה בירושלים/ת"א? האם יש טעם לקנות שנאי מתח מתאים ולנסות להטעין או שמה שעשיתי השמיד אותו באופן וודאי? כתוב עליו 100-120V AC 50-60hz 2W

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. נתחיל בסיפור והסבר. אז ככה יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב למערכת מחוברים זוג רומקולים שהגיעו עם המערכת ישירות מביתו של סבא אחרי כמה חודשים של שמיעה ברמקולים האלה מהצד (תכף תבינו) החלטתי שאני יוצא למסע ציד וכך היה.. הלכתי עברתי במחסנים של לקוחות של אבא שלי ולפתע נגלו לעיני שני רמקולים מעץ עם איכות פצצה שאני מאמין ששוים בערך 300-400 שקל.. חיברתי אותם למערכת שמתי מולי ואחלה של מוזיקה :] ואז גיליתי בעיה.. כשאני רואה סרט ושוכב על המיטה אני צריך לסובב את הרמקולים ולהגביר אותם לווליום יחסית גבוהה (כי הם קטנים) וזה די מעצבן. אז החלטתי שאני עושה מוד שיאפשר לי בעזרת מפסקים לשלוט באיזה זוג רמקולים אני רוצה לשמוע D: קודם כל תמונה של תצורת החדר שתבינו את ההסבר למעלה: (הכחול שלא …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by card,

שלום תראו את המוצר הזה: DC Constant Output Power Module (Auto Boost/Buck) http://www.electrodragon.com/product/dc-constant-output-power-module-auto-boostbuck/ זה גם Step Up וגם Step Down? אם כן, זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה. האם זה טוב ששניהם ביחד? או שיש עדיפות למודולים שהם רק אחד מהם?

12. Started by itaysp,

זה יחסוך הרבה כסף כי קבל כזה עולה בערך 270 שקל... חשבתי על זה.. בגדול לוקחים חיבור כמו של המטען וחיבור יו אס בי מלחימים וזהו.... אבל יש את כל הדברים שאני לא יודע.. ובטח זה יותר מסובך ממה שאמרתי... אז אולי מישהו יכול להביא מדריך או להסביר פה איך עשים את זה? יש לי סמסונג 540. ככה זה יחסוף לי להוריד צילצולים בחינם וגם משחקים...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by adl,

שלום לכולם!יש לי שרטוט של ספק כוח שבנוי בין היתר ממגבר שרת ושני טרנזיסטורים.אשמח לדעת מה תפקידם במעגל?תודה רבההשרטוט: http://4.bp.blogspot.com/_FdGFE8NBDgc/TB3Zj4vVv9I/AAAAAAAADY0/lgjW883vfwY/s1600/triple-power-supply-circuit-diagram.GIF

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בוקר טוב אפשר בבקשה שרטוט שמסביר איך בונים מקלט ושלט אלחוטיים שיכולים לבצע on ו of למשהו מסוים, כמו מנוע חשמלי או לד תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. המוד כולל צביעה של הגג + סידירום עליון, חיתוך וצביעה של דלך שמאל מצטער מראש על האיכות אין ברשותי כרגע תמונות יותר טובות קבלו אותו : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by bezangeloo,

בתודה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dorariel,

ערב טובמה אתם יכולים להבין מהתמונה? אני מתכוון לחיבורים ולמתח שכל אחד מהם מוציא

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Ash Binary,

במחשב ל חבר יש לוח דיי איכותי (MSI K9N NEO) אם southbridge בלבד (מהלוחות של AMD שאין להם northbridge). הציפ של NVIDIA והוא דיי מתחמם בזמן עבודה מתחת לציפ הזה (או באיזור שלו) יש הלחמה שבורה. הוא אמר שהמחשב לפעמים עובד לפעמים לא, אז באתי לבדוק הדלקנו את המחשב, קרענו אותו במשחקים, ראינו סרטים, הכול הלך חלק. ואז גלשנו סתם באינטרנט והמחשב קפא אחריי ריסט הוא צפצף 2 ארוכים ו 8 קצרים (תקלה בכרטיס מסך), הכרטיס מסך תקין וניסינו אם כרטיס מסך אחר. אחריי שהלוח התקרר הוא עדיין עושה את זה אם אני לוחץ אל הצלעות קירור של ה southbridge (אל הציפ כיאלו) המחשב עובד תקין, אם אני משחרר הוא קופא מסקנה - יש הלחמה שבורה מתחת לציפ - איך ניתן לתקן אותה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. נושא ראשון: חשמל 1. מה זה V? מה הפונקציה שלו החשמל? 2. מה זה A? מה הפונקציה שלו בחשמל? 3. למה אומרים שמאמיסים על ספק והוא יכול להישרף? הרי אני לוקח ממנו כמה שהוא נותן ולא יותר או שאני טועה... אפשר הסבר? 4.כל הקטע של החיבור מקביל וטורי לא ממש מובן לי.. למה למשל בחיבור מקביל צריך לכל לד נגד ולמה בטורי צריך רק אחד לכל הטור? עם קבלת התשובות יתווספו עוד שאלות. נושא שני זה פרספקס: 1. איך אני יכול לחתוך פרספקס בעובי 1 ס"מ? 2. איך אני יכול לעקום אותו בלי מפזר חום? 3. האם אני אוכל לבנות מארז שלם רק מפרספקס בעובי 1 ס"מ? גם פה יתווספו עוד שאלות. תודה מראש לכל העונים!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zam,

גיליתי קבל שרוף באל פסק שלי. (הוא הפסיק לעבוד והיה ריח שרוף) הקבל הוא 2200µF 25V. החלפתי אותו לפי המלצה של אלקטרונאי ממקום העבודה שלי בקבל 2200µF 50V. האל פסק עובד מצויין (למראית עין בכל מקרה). השאלות שלי: מה גורם לקבל להישרף? האם יש עוד משהו שיש לבדוק? האם נכון היה להחליף אותו ב-50V במקום 25V (יש לי גם 25V שאני יכול לשים במקום)?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eegg,

אני מעויין להתחיל במודינג במיוחד אור אז השאלה שלי היא איפה מוכרים בארץ את הלדים וחלקים נלווים אז מישהו יכול להגיד לי איפה מוכרים וכמה ומה צריך כדי לעשות מערכת לדים למחשב? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by avimw,

מישהו במקרה יודע איך משנים את הצבע מאדום לכחול?? שמעתי עד דבר כזה, חבר שלי מצא מדריך על זה אבל ברוסית :\

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Gonk,

ובכן, שימוש מעניין בכלים מאוד לא שגרתיים לעיצוב מארז (אני באופן אישי אהבתי את השימוש ב remington 870): http://www.2cooltek.com/case001.html

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי קרוב משפחה שלי חוזר מח"ול והוא מתכוון לקנות לי את הקירור מים הבא : http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1681.htm אבל רק לפני כמה זמן קניתי את ה sp94 של thermalright אז רציתי לדעת אם יש איזו שהיא לחבר את הקירור מים יחד עם הסינק sp94 ו הסמארט פאן 2 שלי ??? ??? אני ממש אוהב את שני סוגי הקירור ולא מצאתי דרך לחבר אותם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.