אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות נגן mp3 או אפילו כל נגן אחר ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר מין מנוע רטט כזה לCAPS או לNUMLOCK או SCROLLOCK, אבל הוא במין מתקן כזה שמחוברות אליו כבר שתי סוללות וזה מין דוושה כזאתי שכשלוחצים עליה זה מפעיל ת'מנוע, אז איך ולאן אני מחבר את הדוושה הזן כך שזה יסגור את המעגל כל פעם שאני לוחץ על הCAPS NUM או SCROLL בלי לחיצה על הדוושה שמפעילה ת'מנוע? תודה מראש, גיל
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... הסתכלתי בעיתון וראיתי את הדרמל של וולף בהום סנטר ב120 שקל. זה נורמלי? כל הדרמלים שראיתי עד עכשיו עלו הרבה יותר. אילו ראשים מקבלים איתו? הוא שווה את הכסף או שהוא סתם זבל? דרך אגב קוראים לזה מולטיטול אלקטרוני 170W ומזה הציר הגמיש הזה לא הבנתי...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות באיביי לוחצי חשמל כמו בתמונה אבל אני לא יודע מה השם המקצועי של המוצר הזה או שם באנגלית ולכן אני לא מוצא אשמח אם תגידו לי מה השם של זה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, הכלבים שלי נובחים יותר מידי בזמן האחרון כשאני לא בבית, ואני מעוניין לקבל התראה על כך כאשר אני מרוחק. ארצה לחבר חיישן קול למחשב אשר ישלח הודעה לאייפון שלי המחובר גם הוא תמיד לרשת. האם יש לכם רעיונות בנושא? לא בהכרח לבנות מאפס. אפשר להפנות אותי לחנות שמוכרת חיישנים וכו'. או פשוט יותר: שהמחשב יפעיל הקלטה שלי שצועקת 'שקט!' לכלבים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד בכיתה י"ד והמעגל שאני צריך עליו הסבר הוא מעגל תאורה בחשיכה. אם מישהו יכול להסביר לי איך הרכיב שם lm323 עובד ולמה ככה מחוברים הנגדים אני ישמח מאוד כי אני צריך את זה לפרויקט. התמונה: http://www.1giga.co.il/file/94glt7ue37 תודה לעוזרים! *מנהלים אם ההודעה לא קשורה לפה אנא בבקשה להעביר ולא למחוק תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחייט המון כבלים ויוצא פעם ב שהכבל דפוק (או שהחוטים בפנים לא מעבירים זרם או שפשוט סדר החוטים שגוי) ולוקח שעה לעלות על זה, אז החלטתי לבנות מעגל לבדוק תקינות של כבלים ישירים ומצלבים הרעיון פה הוא שיש בורר אחד (ל-2 מעגלים) עם 4 מצבים בכל אחד מהצדדים, כאשר בוחרים בשני הצדדים מצב 1 הלד ידלק אם הזוג הירוק מחויט כמו שצריך וכו... זה מה שאני חשבתי בצד אחד יש כזה מעגל ובצד השני אותו דבר רק בלי בטריה ועם דיודה (לד) הפוכה. יש איזה רעיונות לשיפור?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי sony ericsson w760i ויש לו בצד מגעים המשמשים להטענה\העברת נתונים. שמתי לב שלפעמים לחבר את זה למחשב דורש כמה ניסיונות ומבט קטן במגעים הראה לי שהם מלוכלכים לגמריי (חבל שסוני אריקסון לא החליטו לעשות כיסוי להם כמו לכל שאר החברות ) אני מחפש דרך לנקות אולי קיים איזה נוזל שמנקה את זה או שבכלל יש איזה פיתרון יותר יצירתי לנקות את זה בלי לפגוע כמובן במכשיר\לשרוט את המגעים?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי חיישן IR ושלט לארדואינו. איך אני שולט על נניח לד\סרבו בעזרת השלט?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי נקרע הפלאג שהתחבר לכבל דק כמו של אוזניות (במקרה הזה כבל שהולך לרמקול אבל זה לא משנה) אני לא יכול להחליף את הכבל ואני נתקל בבעיה מסויימת: יש בחוט שני זוגות של כבלים דקים כחול ואדום ברור שכל זוג זה צד אחד בסטריאו אני לא יודע מה הפלוס ( האדום?) ומה המינוס חוץ מזה אני יודע להלחים את זה בעדינות ולסדר\ תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתחיל בסיפור והסבר. אז ככה יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב למערכת מחוברים זוג רומקולים שהגיעו עם המערכת ישירות מביתו של סבא אחרי כמה חודשים של שמיעה ברמקולים האלה מהצד (תכף תבינו) החלטתי שאני יוצא למסע ציד וכך היה.. הלכתי עברתי במחסנים של לקוחות של אבא שלי ולפתע נגלו לעיני שני רמקולים מעץ עם איכות פצצה שאני מאמין ששוים בערך 300-400 שקל.. חיברתי אותם למערכת שמתי מולי ואחלה של מוזיקה :] ואז גיליתי בעיה.. כשאני רואה סרט ושוכב על המיטה אני צריך לסובב את הרמקולים ולהגביר אותם לווליום יחסית גבוהה (כי הם קטנים) וזה די מעצבן. אז החלטתי שאני עושה מוד שיאפשר לי בעזרת מפסקים לשלוט באיזה זוג רמקולים אני רוצה לשמוע D: קודם כל תמונה של תצורת החדר שתבינו את ההסבר למעלה: (הכחול שלא …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עבר קצת זמן מאז ידיי נגעו בכל מה שקשור למודינג, אך בעקבות פרוייקט חדש (בקרוב תראו ב יומני פרוייקטים), אני מבקש את עזרתכם. קצת שכחתי איך יוצרים מעגל מקבילי של לדים UB מהמולקס במחשב. אם אני זוכר נכון, צריך לחבר את הלדים במקביל כאשר על ה+ של כל לד צריך להוסיף נגד,כמה התנגדות צריך? ועוד שאלה, לאיזה חוט לחבר אותו? לחוט האדום של ה5V או לחוט הצהוב של ה12V? תודה מראש על עזרתכם בנושא, בברכת יצירה מ-ו-ש-ל-מ-ת,
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! הרבה זמן שלא הייתי בפורום עקב הנוביציה שמתכוללת בפורום... בכל זאת אני צריך את עזרה מכל המומחים ביניכם... יש לי את מכשיר משחקי הוידאו Game Gear... http://www.thosewerethedays.de/items/hardware/sega/game_gear/game_gear3.jpg כמו גיים בוי רק הישנים יותר... יש עליו מסך LCD דיי גדול כמו שאתם רואים בקישור וחשבתי שאפשר להשמתש בו... חשבתי לעשות לו מוד ככה שאני יוכל לחבר אותו למחשב... אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך אני יודה לכם מאוד... ואני עוד יותר יודה לכם אם זה יהיה דרך ה-ICQ... תודה לכל העונים והעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פורום HWzone הסתכלתי בגלרייה של המודינג וממש קינאתי אמרתי לעצמי אם הם יכולים גם אני יכול! אני מקווה להשתלב בפורום וכמובן להראות לכם את המודינג שלי (אני מתחיל את הפרוייקט היום!)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי קבל בגוף תאורה לקבל ישן אחר שהיה לי, הקבל של KAMA 14uF 250V הקבל מתחבר ישר לכניסת המתח 240V AC הקבל הקודם אין לי שמץ אם הוא היה מתחמם או לא (הוא פשוט התנתק מבפנים ולא עבד כמה שנים), אבל הקבל ה "חדש" חם אחריי כמה שעות של עבודה או פחות (משהוא כמו 40 - 50 C כשהסביבה של הקבל קרה לגמרי כלומר החום הוא מהקבל עצמו) זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בטח הרבה מאיתכם עושים הזמנות של רכיבי אלקטרוניקה מאיזה חנות\אתר אתם נוהגים לעשות הזמנות ? העלות המשלוח שלהם זולה ? חייבים לעשות קניה גדולה או שאפשר לקנות גם בעלות קטנה . ראיתי שיש את MOUSER ן FARNELL למישהו יש ניסיון איתם ? הם נוחים להזמנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש פרספקס כתום/ירוק (מגיב לUV) כדי שאני יוכל להתחיל את הפרויקט שלי הבעיה שאין לי מושג מאיפה לקנות, חיפשתי בפ"ת ולא מצאתי כלום מישהו מכיר אולי חנות באזור המרכז? (עדיף פ"ת, ת"א, בני ברק או ר"ג)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות 6 לדים UB 6 נגדים ושנאי מתכוונן איפה אפשר למצוא באיזור הקריות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצאתי אהבל וכנראה דפקתי לעצמי את המטען של מבשרת השיניים החשמלית שלי, היות ולא השתמשתי בשנאי שממיר ממתח אמריקאי לישראלי הוא היה מחובר לחשמל כמה שעות טובות, הטעין את המברשת אך בשלב מסוים הפסיק לעבוד. מה הסיכוי ששרפתי אותו? האם מישהו מכיר מקום שמסוגל לתקן מטען כזה בירושלים/ת"א? האם יש טעם לקנות שנאי מתח מתאים ולנסות להטעין או שמה שעשיתי השמיד אותו באופן וודאי? כתוב עליו 100-120V AC 50-60hz 2W
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הערוץ של נבידיה בשיתוף עם מייק (לוטרו-קאסטומס):
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז חיברתי מאוורר 80 מ"מ והחיתוך יצא לא במדוייק מול המעבד אלא טיפה מתחת.. כיוון זרימת האויר הוא כלפי פנים. ומאז הטמפ' גבוהה משהייתה, למה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי ספק כוח של sunshine comma לא תקין החברה היא של ספקים ג'נריים אבל באחד הזה רואים שהוא בנוי בפנים באיכות גבוהה בהרבה מספקים ג'נריים. מבחינתי הספק הזה הוא לא ג'נרי הספק של 600 W היה אם פיוז F8A שרוף. אין בתוך הספק חלקים אחרים שרואים בהם נזק ויזואלי החלפתי ל F5A וחיברתי לחשמל פלאש בשקע ונופל המאמת L16A בארון חשמל. הפיוז בתוך הספק נשאר שלם חיברתי את הספק לחשמל שוב בטור אם מנורה של 100 ואט. המנורה פשוט עובדת קבוע (ללא רעידה של 50 HZ) בעוצמה מלאה כלומר הספק פשוט מקצר. (אם מחברים לחשמל ספק תקין בטור אם מנורה היא נדלקת בשניה הראשונה כשהקבל בכניסה נטען ואז לא נדלקת יותר כשהספק בעומסים נמוכים) איזה רכיב בספק יכול להיות דפוק ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי מסך lcd של מחשב ויש לו חיבור כמו של שנאי של 3-12 וולט השאלה אם זה הגיוני שהוא משתמש ב12 וולט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-