אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות נגן mp3 או אפילו כל נגן אחר ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צועד לקראת המודינג הראשון שלי (חלון במארז וזה) ורציתי לדעת מאיפה קונים את הפרספקס. באיזה עובי מומלץ לקנות, מה המחירים שלו, ומה המכשירים שיכולים לעשות בו חורים לחיבור מאוררים חוץ ממקדח כוס?... תודה לעוזרים ויום נעים לכולם, אבי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות trackIR ביתי, ולהשתמש בתוכנה freetrack. אם אתם לא יודעים מזה trackIR, אז לא משנה, בכלל יש לי שאלה על לדים. בקיצור אני רוצה לחבר 4 לדים אינפרה אדום(IR), בטור, ואז למקור כוח. הלד אינפרה אדום שאני יחבר הוא OSRAM SFH485P. זה מה שאני רוצה לבנות, והוא יראה ככה- השאלה שלי היא, כמה וולט ואמפר צורך הלד אינפרה אדום אחד כזה-OSRAM SFH485P?, ועוד שאלה, לאיזה מקור כוח אני יכול לחבר את 4 הלדים IR האלו? לחבר לסוללה(איזה סוללה , כמה סוללות , ואיך?), או לחבר למקור כוח אחר? איך לעשות את זה וכמה עולה בערך הלד (OSRAM SFH485P) הזא? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות באיביי לוחצי חשמל כמו בתמונה אבל אני לא יודע מה השם המקצועי של המוצר הזה או שם באנגלית ולכן אני לא מוצא אשמח אם תגידו לי מה השם של זה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בטח הרבה מאיתכם עושים הזמנות של רכיבי אלקטרוניקה מאיזה חנות\אתר אתם נוהגים לעשות הזמנות ? העלות המשלוח שלהם זולה ? חייבים לעשות קניה גדולה או שאפשר לקנות גם בעלות קטנה . ראיתי שיש את MOUSER ן FARNELL למישהו יש ניסיון איתם ? הם נוחים להזמנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פורום HWzone הסתכלתי בגלרייה של המודינג וממש קינאתי אמרתי לעצמי אם הם יכולים גם אני יכול! אני מקווה להשתלב בפורום וכמובן להראות לכם את המודינג שלי (אני מתחיל את הפרוייקט היום!)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות 6 לדים UB 6 נגדים ושנאי מתכוונן איפה אפשר למצוא באיזור הקריות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד בכיתה י"ד והמעגל שאני צריך עליו הסבר הוא מעגל תאורה בחשיכה. אם מישהו יכול להסביר לי איך הרכיב שם lm323 עובד ולמה ככה מחוברים הנגדים אני ישמח מאוד כי אני צריך את זה לפרויקט. התמונה: http://www.1giga.co.il/file/94glt7ue37 תודה לעוזרים! *מנהלים אם ההודעה לא קשורה לפה אנא בבקשה להעביר ולא למחוק תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עבר קצת זמן מאז ידיי נגעו בכל מה שקשור למודינג, אך בעקבות פרוייקט חדש (בקרוב תראו ב יומני פרוייקטים), אני מבקש את עזרתכם. קצת שכחתי איך יוצרים מעגל מקבילי של לדים UB מהמולקס במחשב. אם אני זוכר נכון, צריך לחבר את הלדים במקביל כאשר על ה+ של כל לד צריך להוסיף נגד,כמה התנגדות צריך? ועוד שאלה, לאיזה חוט לחבר אותו? לחוט האדום של ה5V או לחוט הצהוב של ה12V? תודה מראש על עזרתכם בנושא, בברכת יצירה מ-ו-ש-ל-מ-ת,
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי מסך lcd של מחשב ויש לו חיבור כמו של שנאי של 3-12 וולט השאלה אם זה הגיוני שהוא משתמש ב12 וולט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש פרספקס כתום/ירוק (מגיב לUV) כדי שאני יוכל להתחיל את הפרויקט שלי הבעיה שאין לי מושג מאיפה לקנות, חיפשתי בפ"ת ולא מצאתי כלום מישהו מכיר אולי חנות באזור המרכז? (עדיף פ"ת, ת"א, בני ברק או ר"ג)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! הרבה זמן שלא הייתי בפורום עקב הנוביציה שמתכוללת בפורום... בכל זאת אני צריך את עזרה מכל המומחים ביניכם... יש לי את מכשיר משחקי הוידאו Game Gear... http://www.thosewerethedays.de/items/hardware/sega/game_gear/game_gear3.jpg כמו גיים בוי רק הישנים יותר... יש עליו מסך LCD דיי גדול כמו שאתם רואים בקישור וחשבתי שאפשר להשמתש בו... חשבתי לעשות לו מוד ככה שאני יוכל לחבר אותו למחשב... אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך אני יודה לכם מאוד... ואני עוד יותר יודה לכם אם זה יהיה דרך ה-ICQ... תודה לכל העונים והעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבי כף יד ואני מעוניין לעשות איתם משהו למחשב (המחשבים דיי ישנים 2002) והם עובדים וכמובן טאץ. השאלה שלי העם אני יכול לעשות מין מוד למסך שהוא יראה לי נתונים של המחשב וכו? יום טוב ותודה, דניס.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הערוץ של נבידיה בשיתוף עם מייק (לוטרו-קאסטומס):
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני לא מודר גדול, ומעדיף לשלם למישהו לעשות לי מוד קטן לאוזניות Beyer dynamic dt 990 pro, אני רוצה לחבר אותם לכבל balanced . לא חייב כניסה נפרדת לכל אוזניה... אם מישהו יכול לעזור אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יצאתי אהבל וכנראה דפקתי לעצמי את המטען של מבשרת השיניים החשמלית שלי, היות ולא השתמשתי בשנאי שממיר ממתח אמריקאי לישראלי הוא היה מחובר לחשמל כמה שעות טובות, הטעין את המברשת אך בשלב מסוים הפסיק לעבוד. מה הסיכוי ששרפתי אותו? האם מישהו מכיר מקום שמסוגל לתקן מטען כזה בירושלים/ת"א? האם יש טעם לקנות שנאי מתח מתאים ולנסות להטעין או שמה שעשיתי השמיד אותו באופן וודאי? כתוב עליו 100-120V AC 50-60hz 2W
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מגן למסך של המחשב הנייד שלי (14.1') חשבתי על להדביק חתיכת פרספקס בעובי של אחד- 1.5 מ"מ . מוכרים בכלל פרספקס בעובי כזה? איפה אני יכול לקנות פרספקס (באיזור טבריה או בבאר שבע)? יש דרך אחרת שאני יכול להגן על המסך? מגן בעובי הזה לא ילחץ על המקשים (ויהרוס אותם...)? תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב כבר הרבה זמן הMK3 שלי מדשדש לו ולא עושה כלום (לא לדאוג הפרויקט לא מת, מצאתי פתרון לבעיה שלי, עוד מעט יהיה עדכון בנושא) אז בנתיים החלטתי לקחת את ה HEC-300AR-TF שיושב לי בצד ולעשות ממנו ספק ניסויים (שיחליף את הקיים) הייתי היום בעיר בטבריה על מנת לעשות כמה שיפצורים ראשוניים (אחד מהאנשים שרציתי להיפגש איתם לא היה אז קצת נדפקתי) מה יצא מזה? הורדתי את רוב הכבלים שהיו בספק ועשיתי את הקצר שמאפשר לי להפעיל את הספק ללא לוח אם (החוט הירוק בחיבור 20 פינים לכל חוט COM שחור) תמונות: הספק לפני הניתוח הקיצוץ הראשוני ציפוי הקצוות ב HEATSHRINK הקורבנות שהוקרבו התוצר הסופי לבנתיים בדיקת מתחים המתחים לא משהו לעומת הספק שיש לי במחשב אבל עומדים בתקן של ATX שעומד ב10%, אולי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בניתי את המקלט IR של המודינג בשעה וחיברתי אתו למחשב התקנתי את התוכנה UICE וכשאני מגיע למצב שאני צריך ללמד את התוכנה את האות של השלט התוכנה לא קולטת או שלפעמים המחשב נתקע וזה לא מחש חלש שאמור להתקע (amd atlon 3000+64bit 768 ddr) בבקשה תעזרו לי תודה מראש sa_ka
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה, יש בעיה בעייה בLCD של הארדואינו חברתי חיישן מרחק לארדואינו וLCD אליו בשביל לראות את המרחק על הLCD מהחיישן אבל הבעיה שמופיע לי אחרי המרחק כמה קשקושים תמונה: Uploaded with ImageShack.us וזאת התוכנית: #include "Ultrasonic.h" Ultrasonic ultrasonic(8, 7); #include <LiquidCrystal.h> LiquidCrystal lcd(12, 11, 5, 4, 3, 2); void setup() { Serial.begin (9600); lcd.begin(16, 2); } void loop() { int distance = ultrasonic.Ranging(CM); if (distance >= 200 || distance <= 0) { lcd.setCursor(0, 1); lcd.print("Out of range"); Serial.println("Out of range"); } else { lcd.clear(); lcd.print(distance); lcd.println( " CM "); lcd.println(" "…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מעבד P4 1.7, אשר מאוררו שבק לפתע. החלפתי מאורר לאחד שהיה זרוק אצלי, אך הוא מסתובב ב 5K סל"ד, דבר היוצר מפגע אקוסטי :-\ . לא ניתן לשלוט עליו דרך תוכנה כלשהי ( מחשב עתיק ) וחשבתי להוסיף נגד ע"מ להוריד את המתח. המאוורר צורך במצב נומינלי 0.42A ב 12V כמובן. הידע שלי בחשמל מוגבל קצת, אבל למיטב הבנתי הוספה של נגד בן 10 אוהם תאט את המאוור לסל"ד רגוע יותר של ~3200 . יש צדק בחישוב ?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין לאונרדו לבין מגה2560 rev3 הסיבה להתלבטות הינה גודל הזיכרון לתוכניות 256 לעומת 32 בלאונרדו סיבה משנית הינה כמות הכניסות ווהיציאות מה דעתכם? אני חדש בתחום
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז חיברתי מאוורר 80 מ"מ והחיתוך יצא לא במדוייק מול המעבד אלא טיפה מתחת.. כיוון זרימת האויר הוא כלפי פנים. ומאז הטמפ' גבוהה משהייתה, למה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-