עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום רציתי לדעת מה הוולט הדרוש כדי להפעיל לדים רגילים? ואיזה נגד אני צריך אם אני מחבר לד כזה ל 5V הלד: והאם יש מתח שונה להפעלה של לד דומה רק בצבע שונה או שזה אותו מתח לכולם? תודה

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by koko0,

כל פעם שאני מחבר את המטען שלי אני שומע פצפוץ קטן ואני רואה הבזק של אור בין המטען לשקע. זה נורמאלי? בריא? מסוכן למשהו? תודה

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. קנתי אתמול ראש של חריטה(9910) מ Tungsten, שאמור לחתוך ברזל בלי בעיות, אבל הראש שקניתי בקושי מצליח לסרוט את הדלת של המארז שלי. אני רוצה לעשות חלון עם ציור קצת מסובך, ובשביל חלק מהציור צריך לבצע חיתוך קצת מסובך, ובשביל זה אני צריך ראש חריטה מהסוג הזה. ראיתי מדריך שביצעו בו חריטה/חיתוך אבל עם ראש מספר 9909 אבל לדיקו לא מיבאת אותו לארץ. אולי הבעיה שאני פשוט לא יודע איך להשתמש איתו, אז אולי מישהו שיש לו ניסיון עבודה עם הראש הזה, יתן לי טיפים איך לעבוד איתו. או אולי שאני מנסה לחרוט על דלת של מארז קומפקייס שהוא ממש עבה יחסית למארזים אחרים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ori14,

הי, אני רוצה לבנות מגבר אוזניות נייד כמו כאן: http://www.make-digital.com/make/vol04/?pg=133 ואני לא מבין מה הסימן של שלושה מינוסים שלא הולכים לשום מקום, כמו זה שיוצא למטה בצד שמאל מה386. ודרך אגב, איך קוראים ללוח הזה שמלחימים עליו? לא הבנתי גם למה מחובר שם רמקול.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. זה בערך הכל אשמח לתגובות בהקדם

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by Iron Maiden,

ומישהו הזמין מהאתר PCCOOL פעם? הם אמינים? ונראה לכם ש2 הרובים עוזרים במשהו? כל דבר יכול להכנס מלמעלה/למטה ולמישהו יש עוד יפים? 80MM זולים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מוסיף כמה מכשירי חשמל לאחד החדרים בבית (בית חדש יחסית מ-10 השנים אחרונות) ואני רוצה לוודא שתצורת החיבורים שאני מתכנן נכונה ואינה בעייתית באופן מסוים ואם כן מה לשנות בה. הצרכנים העדכניים יהיו (השאיפה לחברם לשקע אחד שמחובר ל- GPT SC9L): 4 מחשבים בעלי ספק כוח 550W. 1 שרת 1000W 2 מחשבים ניידים 1 מסך מחשב 1 רמקולים סטנדרטיים למחשב 1 מדפסת הזרקת דיו/ לייזר 1 טלויזיה 1 נתב 3 דיסקים קשיחים 3 מטענים לפלאפון (במידה ומטעינים ומחברים אותם) לא סתם רשמתי את הכמויות, גם אם זה נראה מוזר זה הציוד. לא כולם בהכרח יפעלו תמיד, למשל 4 המחשבים יהיו כבויים רוב הזמן, ולא בהכרח יעבדו במאמץ כשהם דולקים. אני בטוח שזה המו…

8. Started by SpiritCRusheR,

שלום פורום HWzone הסתכלתי בגלרייה של המודינג וממש קינאתי אמרתי לעצמי אם הם יכולים גם אני יכול! אני מקווה להשתלב בפורום וכמובן להראות לכם את המודינג שלי (אני מתחיל את הפרוייקט היום!)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by liranmo,

כל החיים חלמתי על זה....בבקשה אתם מכירים מדריך איך לבנות מכונת בובות ? בבקשה זה כל החיים שלי ..

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Holography,

קניתי היום ספריי פלורסנטי (UV) אני וחבר שלי רוצים לרסס איתו את הכלובים של הכוננים האופטיים הרצפה ואת התקרה ואת הRear וה Front של המארז. רציתי לדעת אם בריסוס על ברזל יראו את הצבא של הUV - ז"א שאם ארסס ספריי UV בצבע צהוב יהיה לשלדה גוון צהוב\תהיה צהובה כאילו היא רוססה בספריי רגיל? והאם זה מוליך חשמל? (הספריי)

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  11. אז ככה. בניתי את הגוך תאורה הפשוט כמו שיש פה למעלה בנעוץ. הכל היה בסדר, שמי נגד של 470 כי לא היה לי 430 פה, זה פעם ראשנוה שלי שאני מתעסק עם נגדים לדים והלחמות. התקשרתי לאבא שלי לעבודה כמה פעמים כי זה הכל ציוד שלו ואני לא מבין בזה.... וסוף הכל יצא טוב חוץ מהלדים. הם מאירים חלששששששששש מאד. האם זה בגלל שהם ישנים?!? לי נראה כאילו הם לפני איזה 10 שנים. הם של אבא שלי והם הו מפורקים מכל מיני דברים שהוא בנה פעם..... או שאולי שרפתי את הלד?! מה הבעיה פה? חיברתי לחיבור של ה 12 וולט במחשב.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Ancient1,

היי יש לי תקע טרנספורמטור לקיר עם יציאה של USB, בלבד. זה תקע אמריקאי ( שני פינים שטוחים) במדבקה שעליו כתוב : INPUT : 100-240V/AC 50/60Hz 150mA OUTPUT : 5.0V == 500mA+-50mA מה שמונע ממני להכניס ( עם מתאם פיזי בלבד) לשקע בקיר , זה זרם הכניסה. כי נראה לי שהקיר נותן יותר ?!?! מה קורה פה ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by pc student,

חברה אני צבעתי את העכבר שלי בזהב ואחרי כמה זמן הוא הפך לירוק,מה הבעייה כאן וכיצד אפשר לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by ksn1981,

שלום לכולם, יש לי מארז P183 עם פילטרי אבק.. אבל אוויר נכנס דרך חריצי ההרחבה (מחוררים).. האם ישנה דרך מסודרת לחסום חריצים אלה? ערכה מסודרת? פילטר מזגנים? רשת של חלון? מה אתם מציעים? והאם זה המקום לשאול גם על הפיכת כיווני מאווררים או הוספת אחרים על מינת לקבל צירקולצייה טובה וללא אבק? תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני מחפש סכמה שתסביר איך לחסר צג של PSP לחיבור VIDEO רגיל .....תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by urinka,

הי בזמן האחרון נורא נורא משעמם לי בבסיס אחרי העבודה אז חשבתי להתחיל לבנות כל מני דברים וחשבתי לעצמי אולי אני יבנה ספק כוח של מחשב בקיצור חפשתי שירטות ולא מצאתי :s05: אם מישהוא יכל להביא לי שירטות כזה זה יהיה נחמד נ.ב א. אני יודע שזה לא הכי בטוח ללוח אם וכל שאר רכיבי המחשב אני פשוט רוצה לבנות אחד כזה כי נורא משעמן לי ב. אני יודע שזה דורש התעסקות עם מתח הרשת זה בסדר אני חשמלאי מוסמך ג. אם יש למישהוא עוד כל מני רעיונות עם שירטותים של המעגל (של הרעיון) אני אשמח תודה תודה תודה לכל העוזרים :yelclap: :yelclap:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by card,

שלום ב-DFRobot, מוכרים את ה-Logic Analyzer הבא: היתרון הגדול שלו, הוא שהוא לא מכשיר עצמאי - אין לו מסך משלו והכל, אלא הוא פשוט התקן קטן שמתחבר למחשב, ואז שם על המסך של המחשב הנתונים מוצגים. מה היתרון בזה? תשובה: זה מאפשר למוצר להיות הרבה יותר זול. השאלה שלי: מה דעתכם עליו? והאם אתם מכירים משהו במחיר דומה, שהוא יותר טוב? תודה card

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ShowstoppeR,

כל הכבלים שיש למכירה הם ארוכים מידי אז חשבתי אולי יש דרך לקצר אותם. לקחתי כבר מיותר שהיה לי ופתחתי אותו וקיבלתי חושך בעיניים. אם מישהו ניסה את זה בעבר והצליח תגיבו פה כי זה ממש מעניין אותי ואני צריך כבלים קצרים (20-30ס"מ)

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by 114508534,

ערב טוב צריך עזרה בחיבור שעון שבת . ממה שנראה לי שני החיבורים האדום והשחור שיוצאים מהפריים מתחברים לצרכן . ושני החיבורים הפנויים במתג מתחברים לחשמל , האם אני צודק ? ועוד שאלה , איך לעזאזל מכונים אותו , מברור קצר הבנתי שצריך לעביר את המתג ל 0 ואז לסובב את החוגה ככה שהחץ יראה על השעה ושפינים שפונים פנימה הם פינים שעובדים וכאלה שפונים החוצה לא עובדים ... ניסיתי לסובב את החוגה אבל היא לא מסתובבת, ולאן מתחברת האדמה ? תדוה

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by itaysp,

זה יחסוך הרבה כסף כי קבל כזה עולה בערך 270 שקל... חשבתי על זה.. בגדול לוקחים חיבור כמו של המטען וחיבור יו אס בי מלחימים וזהו.... אבל יש את כל הדברים שאני לא יודע.. ובטח זה יותר מסובך ממה שאמרתי... אז אולי מישהו יכול להביא מדריך או להסביר פה איך עשים את זה? יש לי סמסונג 540. ככה זה יחסוף לי להוריד צילצולים בחינם וגם משחקים...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, לפניי כחצי שנה פתחתו פה נושא על עזרה במציאת כלוב של כוננים קשיחים למארז מכייוון ששלי נהרס. עד עכשיו הסתדרתי בכך שה HDD היה תלוי על כבלים באויר, אחר- כך עשיתי חורים ברצפה של המארז וחיברתי את הHDD דרך הברגים התחתוניים של הHDD(יש 4 חורים), שניסיתי לעשות הגבהה לברגים באמצעות הברגים שמשמשים הגבהה בין הלוח-אם למארז(אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון). מכיוון שלא נזהרתי וסיבבתי חזק מידי את הברגי" הגבהה" 2 מהם נשברו והברגה נתקעה בחורים התחתוניים של הHDD. לצערי הייתי צריך לחזק אותם עם אזיקונים לכלוב של הCD אבל הבעיה שזה לא אסטתי וזה עושה רעש מכייוון שהHDD מעביר הרבה רעידות וזה מרעיד את כל המארז. עכשיו חשבתי שתוכלו לעזור בלקחת מארז של CDDRIVE ישן, להוציא את תכולתו ולחבר בדר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז ככה, יש לי שורת לדים (32 במספר) המחוברים ל3V בחיבור מקבילי. האחרון בניהם (שמחובר בישירות לפלוס) חלש, כל השאר חזקים. החלפתי לד וגיליתי שעדיין הוא חלש, ומפה הבנתי שמדובר במעגל ולא בלד עצמו (תנצבה ללד שזרקתי לפח בלי סיבה). אז הרי ידוע שהזרם עובר מהאנודה לקתודה, מהמינוס לפלוס לא? אז יכול להיות שכל העומס עובר ללד האחרון ובגלל זה הוא חלש מכולם? זאת בעיה ידועה? אני צודק בתאוריה בכלל? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by maor5,

שלום לכולם!! הוצאתי לפני הרבה זמן חוטים מספק ישן אז אני כאחד שאוהב לשמור דברים אז חשבתי לפני כמה ימים איך אני מחבר את המולק למחשב שלי? אני רוצה לחבר מאוררים וחסר לי מתח אז אני צריך תמולקס... לאן לחבר אותו? הנה התמונה שלו http://members.lycos.co.uk/dragon55/%fa%ee%e5%f0%e4%20013.jpg מצטער על האיכות.... תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by d-undertaker,

הבאתי היום לדים שהמוכר אמר שצריכים 1.5 וולט אבל שחיברתי אותם ל1.5 הם לא עבדו הם עבדו רק ב3 וולט יכול להיות בגלל שהבטריות היום חלשות? ואם אני רוצה לחבר לדים בלי נגד אמרו לי שזה בחיבור טורי..אפשרי? והמטריצה שעליה אני מתכנן לחבר את הכל [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מישהו יודע למה משמש החלק הזה ומה יקרה אם אני יפרק אותו? http://img18.imageshack.us/img18/3249/img11228mn.jpg http://img18.imageshack.us/img18/2696/img11136ef.jpg

• 8 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.