עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. רציתי לשאול אם הם יכולים לשמש לי כמסכי LCD? תמונות:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MR. G134,

היי, אני צריך לבנות מעגל עם לחצן שיפעיל ויכבה לד. אם אני אחבר סתם את את הלחצן ללד אז אני אצטרך להחזיק אותו על מנת שהלד יפעל, מה שאני רוצה לעשות זה שלחיצה קצרה על הלחצן תגדליק את הלד ועוד לחיצה תכבה אותו. איך ניתן לממש כזה מעגל? האם זה עם נועלים? או פליפלופים? ואיך הכל מתחבר? תודה!

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  3. בבקשה תענו לי! אני יקנה כבלים מעוגלים בקרוב להארד דיסק ולפלופי ואני צריך כבלים שאורכם 18ס"מ להארד דיסק ו24ס"מ לפלופי... יש את הכבלים האלו http://www.pchardware.co.il/docs/pi2077820465_2.htm ולא הבנתי מהי היחידת אורך cm אז אני צרךי לדעת אם האורך משתווה בסנטימטרים למה שאני צריך.. אני נוב אני יודע ???

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  4. אל תגידו google... וזה צריך ליהיות תמונות עתיקות כאלו כלומר אל תביאו לוחם חלל אלא אבירים,נו הבנתם...(תחשבו warcraft ימי הביניים...) אמרו לי שgrey meter הוא האיש שאני מחפש אבל זה מופנה לכולם,ותודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  5. אני דיי חדש פה בפורום.. יש לי כמה שאלות קטנות, טוב אני לא הכי תותח כמוכם באלקטרוניקה וכו' אבל דבר אחד אני מת לנסות לפחות לעשות היום יותר נכון לפני שעתיים סיימתי להרכיב את המחשב שלי (חתימה...) עכשיו ראיתי בגלריה כל מיני אנשים ששמו את התאורה בעכבר האופטי מאדום לכחול.. ממש לפני הרבה זמן ראיתי מדריך לזה אבל שחכתי איפה זה כבר היה נמצא מההנחה שלי כעקרון מחליפים את הנורה האדומה בכחולה אבל אני רוצה לדעת איזה סוג נורה וכל הדבריפ שמסביב לזה.. בתודה מראה אמיר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה לחבר מין מנוע רטט כזה לCAPS או לNUMLOCK או SCROLLOCK, אבל הוא במין מתקן כזה שמחוברות אליו כבר שתי סוללות וזה מין דוושה כזאתי שכשלוחצים עליה זה מפעיל ת'מנוע, אז איך ולאן אני מחבר את הדוושה הזן כך שזה יסגור את המעגל כל פעם שאני לוחץ על הCAPS NUM או SCROLL בלי לחיצה על הדוושה שמפעילה ת'מנוע? תודה מראש, גיל

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום! זה הנושא הראשון שלי בפורום, אז סתם בתור התחלה באתי להודות לכם, משתמשי האתר (והמנהלים...) על ההשקעה! תודה על הכל! ובכן, ניגש לעניין, רציתי לשאול האם זה אפשרי בכלל להפו ראוטר אלחוטי WIFI למשדר רדיו AM/FM. ואם כן, איך בדיוק? (חשבתי אולי אפשר לשנות את התדר שהראוטר עובד עליו, אולי זה אפשרי) אשמח לקבל כל תגובה, הצעה, ואם לא דייקתי מספיק בשאלה תעירו לי! תודה, מאור

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by roy_BB,

יש לי עכבר של מייקרוסופט הלבנים הרגילים האלה עם כבל אבל בלי ג'ולה כזאת מישו יודע איך מפרקים את הכיסוי העליון?אין שום בורג שמה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by card,

שלום איפה נמצא ה-Source של Class Serial? הקלאס שאנחנו משתמשים בו כדי לעשות למשל Serial.println("hi"); תודה card

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הכוונה למארז בסגנון הזה: חשבתי על תכנון: עכשיו, רציתי לדעת - איפה ניתן לקנות את המצרכים: -מוטות ברזל. -החלקים שמחברים בין המוטות ברזל. -לוחות ברזל שיחסו את המבנה המשורטט. -לוחות פרספקס חלון מלמעלה ומהצד. איפה אפשר לקנות את המצרכים וכמה כל הפרויקט הזה יעלה בערך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קבלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Blabber,

לאחר המון זמן של תכנונים, שרטוטים, דפיקות ראש בקיר ושאר מחלות נפש, זנחתי פרוייקט ראוותי למארז למען כניסה חלקה יותר לעולם המודינג. הבעיה העקרית היתה תקציבית כמובן, אחרי הכל, חיילים מקבלים משכורת של ילד קמבודי במפעל נעליים. הפרוייקט החדש נולד מהעובדה שבכל זאת רציתי "לנקות" את הקופסה המגעילה שישבה אצלי מתחת לשולחן והעלתה אבק, ולהפוך אותה למשהו טיפה יותר מושך את העין (וגם להעלות אותה לשולחן כמוצג מוזיאוני). כל מה שהפרוייקט הישן היה אמור להיות (חיתוכי לייזר, קירור מים עם בלוקים עבודת יד וכו'), הבנייה הזאת היא ההפך. המטרה, לבנות מארז נקי, מסודר ואלגנטי בעזרת כלים מצויים ובלי פאנסי שמנסי. אם כך, עם מה אני עובד: המערכת: Compucase 6A19 Spire Jewel 550W שקניתי כי התקמצנתי וא…

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by Lior4543,

http://img379.imageshack.us/img379/9563/1909081441rc7.jpg http://img171.imageshack.us/img171/1518/1909081442ve9.jpg http://img227.imageshack.us/img227/1066/1909081443oa4.jpg http://img227.imageshack.us/img227/8991/1909081444rs2.jpg אחרי כמה שבועות של חיפוש, מצאתי שלחבר שלי יש את כל הכלים הדרושים למוד חח אז הלכתי אליו וחתכנו חלון: http://img204.imageshack.us/img204/4483/dscf4270jm0.jpg http://img135.imageshack.us/img135/5161/dscf4271bb9.jpg אני יודע שלא יצא הכי טוב אבל נסדר אותו. מה שמתוכנן זה: סידור של החיתוך, גומי U ופרספקס שיוף של המארז וצביעה.. ויש עוד אחר כך אני יגיד לכם, איך ביינתים חח.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by gilibong,

מה אתם אומרים על המארז והמשב שלי? יפה שלחו תגובות בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תראו מה קיבלתי במייל- הכניסו את כל החלקים החיוניים לתוך אקווריום ומילאו אותו בנוזל מיוחד?! והוא עבד מעולה!! http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=12031 מישהו יכול להסביר לי איך הוא עבד למרות שהיה נוזלים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by demultiplexer,

יש לי מצלמת אינטרנט עם כבל USB, אני רוצה להשתמש בה כמצלמת אבטחה אך עליי להאריך לה את הכבל. איך אני יכול להאריך אותו ? האם צריך מוליכים מסויימים או כל כבל פשוט של טלפון יתאים ? עד איזה אורך ניתן \ מומלץ להאריך אם בכלל ? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. המארז Sunbeam Transformer הקתודה הקדמית נשרפה לי. אז ככה הולך המארז שלי: מקדימה יש לי מאוורר גדול שמכניס אוויר, מאחורה עוד אחד גדול שמכניס אוויר למעלה קטן שמוציא אוויר עם לד כחול ובצדדים יש לי 2 חורים ריקים שהוצאתי מהמארז. אני מתכנן בקרוב OC למחשב אז אני רוצה אולי גם להוסיף קירור. מחפש רעיונות ל: מודינג רציני ויפה ( לא משנה אם זה מסובך או לא... תמיד כיף ללמוד דברים חדשים) אולי חיתוך מארז אבל אין לי כלים אז אני ממש צריך הסברים, קירור יותר טוב, פאן באס שישלוט אולי על הכל מהירות אורות וכו' אני ממש רוצה לתת למארז יותר "צומי" המארז מתחת לשולחן ההפרש גובה שבין הגג של המארז לבין השולחן הוא 15 ס''מ, ואני עומד להוסיף לי מתקן שישב עליו עם גלגלים אז בטח זה יתפוס עוד 10 ס''מ, אז המא…

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by gil_elichai,

אחי זה זה תג למארז נכון ויש לו אור שמהאיר אותו???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by FME,

היום נתקלתי בשאלה עם פורטים (אם תרצו אני אעלה אותה) בשפת C אבל לא חשוב כרגע.. ונתנו לי פלט של 7SEG שמחובר באנודה משותפת.. עכשיו לא נתקלתי במושג הזה ולא ממש הבנתי . עכשיו הבנתי שאני צריך לעשות במקום 1 לוגי , 0 לוגי למה שפועל ב7SEG ו1 לוגי למה שלא פועל .. מישהו רק מוכן להסביר לי מה הכוונה באנודה משותפת? (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי הגדרה.) תודה

• 8 תגובות
    • 8.5k צפיות
  20. יש לי חיבור שמתחבר למצת ברכב הנה הפרטים שלו- CAR ADAPTOR INPUT DC 12V OUTPUT DV 7.5V 600MA כתוב למטה בקטן:ONLY FOR USE WITH DC 12V SYSTEM WITH NEGATIVE CHASSIS GROUND בקיצור החיבור בקצה השני הוא כמו חיבור שמחברים למודם ADSL\כבלים.... עכשיו יש לו רק שני חוטים... ובעיקרון לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה יש 2 GROUND במולקס... בקיצור יכול להיות שלזה אין GROUND ולכן יש לו רק שתי חיבורים? בקיצור עזרה תודה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  21. יש לי עכבר של מיקרוסופט החדש הוא אלחוטי הקיצר הוא מעוצב יפה והכל והוא נוח אבל.....כל איזה 3 ימים בערך צריך להחליף לו בטריות עכשיו מצידי להישאר איתו אבל שיהיה חוטי רגיל לא אכפת לי אז המודינג הבא זה מה שאני מתכנן לעשות רק רציתי לדעת אם זה אפשרי מבחינה אלקטרונית שלא סתם ילך לי עכבר של 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי הרבה גופי קירור ואני רוצה לחתוך אותם בעזרת הדרמל ולעשות קירור לסטיקים של הזיכרון השאלה שלי האם כדאי לחתוך אותם ולעשות כמין קופסה כזאת שהקוצים האלו של גופי הקירור כלפי מעלה ודפנות הקופסקא יהיו צמודים לזיכרונות

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by URON,

ברשותי מטען מתח מרכב שבקצהו יציאת USB וברצוני להטעין את הGPS שלי בעזרת כבל USB שבקצהו השני אני אחבר בננת כניסת מתח למכשיר ה-GPS. אשמח לדעת אילו 2 חוטים מעבירים מתח כדי לחברם לבננה.

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  24. האם יעיל לחבר חלון בעזרת דבק חם או סיליקון?, אנחנו נשתמש רק בסוג כזה של חיבור לא ברגים וזה... איזה דבק הכי מומלץ לעזות ת'עבודה הזאת?? חג שמח, Aviko

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך המלצה שלכם (לאחר נסיונות בהזמנת מוצרים דרך JEB-TECH וכמובן מהארץ. OK, יש לי סליבינג למחשב שקניתי מזמן, ניסיתי להוציא את החוטים מהמולוקס של ה20 פינים (זה שמתחבר ללוח האם) לא הצלחתי עם שום מכשיר!ו לכן התיאשתי, עטפתי את כל הכבלים של המחשב באיזולירבנד, ועכשיו זה נראה כמו חירייה. כמו כן הוספתי לוח שליטה על מאווררים ויש לו חוטים קטנים כאלו שאותם אין לי מה לעטוף באיזולירבנד, אז כל המחשב שלי נראה רע! החלטתי לא להתייאש ולהתחיל מחדש. אני צריך המלצות. לקנות כבלים מעוגלים (האמת פה אני ממש לא מבין כמה סוגים ומה בדיוק אני צריך) אני יכול להגיד לכם שהמרחק למשל מלוח האם להארד דיסק ולCD הוא ממש קצר (אני יודע שהכבלים האלו הולכים לפי מידות מרחק באינצ'ים) ולכן אני צריך א…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.