אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, עוד לפני שסיימתי את שנת הלימודים (כיתה י') ידעתי שאעסיק את עצמי בחופש באמצעות פרוייקט קטן. כל הסיפור התחיל ככה: באחד הטיולים חבר שלי הביא את ה-parrot party חרשנו אותו כל הטיול עד סיומן של הבטריות החלטתי שגם אני רוצה, אבל במקום לקנות אותם ב-300 שקל בבאג, לבנות אותם בעצמי אבל בגרסה מוגדלת. מעין "אח גדול" שלהם. אומנם לא יהיו להם בלוטוס כמו שאני רוצה (בדקתי את העניין וזה סתם מייקר את עלות הפרוייקט, ביחס לתמורה) אבל הם יהיו ניידים וחזקים בהשוואה ל-PARROT. הסבר קצר על הפרויקט: המארז עצמו של הרמקולים הוא תיבת תהודה של רמקול סנטר שהוא חלק ממערכת קולנוע ביתי שהתקלקלה בבית, פשוט המידות התאימו לי בדיוק ויש שם מקום מוכן כבר לשתי רמקולים. אל המארז יכנסו: 1. מגבר מבו…
-
- 38 תגובות
- 23.4k צפיות
-
-
שלום אני בונה כרגע מעגל לדים שמתחברים לספר בחיבור מקבילי הלדים בצבעים כתום וירוק מתחבר ל12V אני צריך עזרה בבחירת נגד
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סוללות של סמארטפונים , איך אפשר לבדוק אותם עם רב מודד ?
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
התרשים שיש לי למטה מסביר לי לאן לחבר כול אחד מהצבעים כדי לקבל יציאת VGA מהמסך פליסטיישן 1 שיש לי בכבל שקניתי יש את הצבעים אבל חיברתי לפי בצבעים וזה לא עובד ניראה לי שהפינים לא תואמים את הצבעים יש נגיד למטה תמונה בצבע ורוד זה אומר שפין 13 צריך להיתחבר לחיבור 5 בתמונה למעלה ככה עשיתי וזה לא עובד הניחוש שלי הוא שהצבע של פין 13 הוא לא ורוד הוא צבע אחר מישהו יכול לתת לי תרשים של חיבור VGA איזה צבע זה כול פין כי ניראה לי הצבעים למטה זה סתם בישביל להבדיל רק או אולי מישהו מוכן להגיד לי מה מתחבר לאן? זה מסך של פלייסטשן אחד כמו שאמרתי הנה התמונות תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח נראה לי משנת 97 בערך ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו.. כמה חברים אמרו לי לפנות לפה,הם אמרו שאתם יכולים לעזור לי למצוא כל מני דברים מה לעשות עם הכונן הקשיח... בבקשה תעזרו לי,תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אמא שלי מדברת די הרבה בטלפון והיא גם עובדות והיא אומרת שזה מעצבן לדבר ככה והיא שאלה אם אפשר לדבר בדרך אחרת. אז אני חשבתי להחליף את השפורפות למיקרופון ואוזניות. אז חשבתי לחתוך בחות של השפורפות ואת החות של הרמקול והאוזניות ולחבר אותם.(כמו שזה מתחתי עשה במחשב) עכשיו חשבתי כדי לפתור את הבעיה של הניתוק לעשות מפסק בחוט שמחבר בין בזק לטלפון כשרוצים לענות נסגור את המתג(את המעגל) ולסגור את הטלפון נפתח את המטג(את המעגל) יש מצב שזה יעבוד? יש לכם אולי דרך יותר טובה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם..לפני כמה זמן צבעתי את הפאנלים בפרונט של המארז בצבע כתום אבל אני לא שלם עם התוצאה .. רציתי להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לצבוע אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אם שום דבר אחר לא עוצר אותי ויש לי מאוורר מיוחד למעבד.. ועדיין החום של המעבד לא עצר אותי.. האם יהיה אפשרי להגיע לכזה OC בלוח הזה כי הבנתי שהוא מתחמם מהר.. ואז האם הלוח הוא זה שיגביל אותי (בגלל החום עזבו את הבאס)
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגידלית FugiFilm FinePix 4700zoon... בטריות רגילות היא שותה כמו VR6 ויש לי זוג בטריות נטענות 1600 מילי אמפר, המטען נשבר לי.. עכשיו סתם בשביל השכלה ובשביל הכיף, אני יכול לבנות מטען תואם ?! אם תעיטי בקטגוריה, צוות HwZone אני מצטער
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, לאחר שחיפשתי הרבה ולא מצאתי אני פונה לכאן. היכן אני יכול להזמין מהאינטרנט מחבר DSUB 9PIN נקבה כמו בתמונה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מדובר על ספק של מסך, ש5 קבלים התנפחו. כולם 25V. 2 של 680 - החלפתי. 2 של 1000 - החלפתי. ויש אחד של 220. מכיוון שאין לי כזה, אבל יש לי 470, אני תוהה אם זה יהיה בסדר...
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רציתי לבנות את המגבר הזה: http://www.modfatha.com/ma_cmoy_hphone_amp.html אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להשיג את אחד הרכיבים. היום מצאתי באתר של אריהב משהו: http://www.arihav.com/products/kits/indexnew.asp חפשו "מגבר אודיו 10W סטריאו" זה נותן את אותו האפקט של המגבר הקודם שרציתי לבנות? זה יכול לשמש אותי לאותן המטרות? (חיבור לנגן MP3) תודה לעוזרים זה נורא חשוב לי!!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איזה השפעה יש למסלול כזה על הסינגל ? ואיזה השפעה יש אם נגדיל או נקטין את הקבל או הנגד ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה צריך לעשות את החורים בפרספקס על מנת לקבל תאורה טובה על החריטה? אם לא קשה להביא תמונה שמראה איך זה נראה .
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
משעמם לי יש לי פרספקס כמעט בלי הגבלה ואני לא יודע מה לעשות איזה מודינג כבר נגמרו לי הרעיונות (או שאין מספיק הסברים בנושא) יש לי תקציב של מספיק כסף יש לי את כל הכלים לבנות מעגלים ודברים ויש לי נסיון בזה הנה צפו בגלריה שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album103 ותנסו לתת לי עוד רעיונות בבקשה תודה לעוזרים עריכה: טוב שיניתי את הכותרת ואני יודע מה אני רוצה אני בונה מסך אלסידי למחשב
-
- 104 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
האם שימוש באמפרמטר זול (ברמה של 2.9$ מאיביי) יכול להוות לי סכנה? אם כן, עד איזה מתח מומלץ להשתמש בו (כלומר עד איזה זרם אין סכנה לאדם)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מאריך לכבל שמגיע מהספק ללוח אם. איפה אפשר להשיג כזה ומה המחיר?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום נניח קנינו Polyfuse של 0.5A. במשך כמה זמן צריך לעבור בו חצי אמפר כדי שהוא יבצע נתק? ולאחר מכן, כמה זמן לוקח לו בשביל לחזור למצב הרגיל ולהיות מוליך שוב? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו רצה לגלות את כל הקודים האפשריים למשחק GTA החדש ל PS2.. הוא גילה זאת בדרך מקורית... הוא פירק את השלט PS2 שלו, וחיבר את החוטים ליציאת מדפסת במחשב (LPT) וכתב תוכנה שבודקת את כל האפשרויות שיש ורשם מה עבד ומה לא: http://www.gtasanandreas.net/cheats/ http://www.gtasanandreas.net/artwork/gallery.php?id=919
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעויין להתחיל במודינג במיוחד אור אז השאלה שלי היא איפה מוכרים בארץ את הלדים וחלקים נלווים אז מישהו יכול להגיד לי איפה מוכרים וכמה ומה צריך כדי לעשות מערכת לדים למחשב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מאכיל דגים.. לשם כך אני צריך לתחתנן טימר שיספור 12 שעות ויפתח פולס למשך זמן מסויים אפשר לבנות זאת בעזרת 555 וחד יציב... יש למישהו הצאות איך אפשר לבנות?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מחפש רעיונות יצירתיים לסטנד אוזניות DIY קדימה לפרסם תמונות !
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-