עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by julbo,

איפה אני משיג לוח תצוגה כזה?? http://casemodblog.com/gallery/showphoto.php?photo=33&cat=545

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  2. Started by aviram20,

זה מה שבנתיים שבוע הבא אני קונה דרמל ואז אני יתחיל להיתעלל בו ברצינות העכברוש עבר שיפצור קל הספתי לד לבן בנוסף לאדום והכחול הצעות יעול שיפור יתקבלו בברכה [br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:15:32 והנה ההמשך ;Dשימו לב שגם לי כמו לכולם יש סידירום של לאקי גולדסטאר LG לצורך העניין אבל הוא מוחבא [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by aviram20,

מי לא הסתבך עם נגדים ושמגדים וחיבורים ובעיות של לדים נשרפים ומתח גבוהה ששורף את הלדים שאנו מנסים לחבר למחשב במדריך הזה אני יסביר איך מחברים לד למחשב בדך פשוטה מצרכים: לד (איזה שבא לכם) זוג חיבור לפינים (מי שלא יודע למה אני מתכוון שיראה בתמונה למטה זה החיבורים שמתחברים לפינים בדרך כלל בכול מחשב יש כמה שאלה שהם מחברים את הכפתור ריסט הדלקה והנורת חשיבה של המחשב) איזולירבנד ייאלה לעבודה : לוקחים את החיבור שממנו יוצאים שתי חוטים כמו בתמונה למטה ומחברים אליו את הרגליים של הלד לכול רגל לד אחד לא משנה פלוס מינוס אחרי שחיברתם אותו לבודד באיזולירבנד לא בדבק סלוטייפ שלא יקצר לכם את המחשב ויופם אחד תתקלחו תחזרו למחשב ותיראו גוש פחם לא קרה לי אבל עם סלוטייפ יכול לקרות עכשיו מגיע שלב …

• 18 תגובות
    • 9.9k צפיות
  4. Started by aviram20,

אני חדש פה ורק היום הצלחתי להיתחבר לאתר אחרי נסיונות אין סופיים אבל בסוף הצלחתי בכול מקרה הנה המדריך מספר 1 מבית אבירם מדריכים ;D מצרכים חיבור מולקס איזולירבד לדים (רצוי אולטרה ברייט) אני בחרתי באולטרה ברייט אדומים חוטי חשמל דקים מספריים צינור שקוף אזיקונים (רצוי) ונגד ייאלה מתחיחלים 1לוקחים את החיבור מולקס וחושפים את שני החוטים שיוצאים ממנו אלה שבתמונה לאחד מהם מחברים נגד לצד אחד ואת הצד השני מאריכים עם חוט ועוטפים עם איזולירבנד 2 לוקחים את הלדים ומחברים לכול רגל חוט באורך הרצוי בשתי צבעים שונים ועוטפים עם איזולירבנד 3 מחברים את הלדים (כמה שרוצים) לחיבור מולקס ועוטפים את החיבור עם איזולירבנד מכול לד יוצא שתי חוטים ומהאדום והשחור של המולקס גם יוצא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Inzagi,

שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש שארוז בAntec Sonata III וכולל בתוכו את כרטיס המסך RADEON HD 4870. למי שיודע או לא יודע, בגלל גודל הכרטיס אי אפשר להרכיב מאוורר נוסף במארז מקדימה ועל כן האוויר בתוכו חם. הטמפרטורות של הרכיבים אצלי גבוהות יחסית לממוצע ובמיוחד כשאני מפעיל עומס על המחשב. המקום שחסר כדי להכניס את המאוורר הוא 1-2 ס"מ. באחורי המארז, החלק של ה PCI EXPANSION SLOTS בולט כלפי פנים המארז בערך באורך החסר בשביל המאוורר. כמו שאני רואה החלק הבולט מוברג לאחורה של המארז. אפשר אולי להחליף את החלק הזה בחלק שטוח שלא יבלוט כלפי פנים וכך להרוויח את הס"מ הדרושים כדי לשים מאוורר מקדימה?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by shaybenmoshe,

יש לי זמן והרבה זמן אני רוצה לעשות משהו כזה. אז חשבתי לי שאני אעשה מודינג קטן.. הרעיון שלי הוא לקחת כבל שהופך חיבור PL (החיבור הירוק של הרמקולים) לזוג של RCA או משהו בסגנון, אחד של Left ואחד של Right זאת אומרת. לאחר מכן אני צריך לקחת לדים שיקבלו מתח מהספק כוח דרך חיבור Molex (לא חשוב כרגע). בעצם מה שיקרה זה שהכבלים של הRCA יקבלו אות רק חלק מהזמן - מתי שיש מוזיקה, בזמן הזה אני רוצה שידלקו הלדים. אבל אין לי מושג איך אני עושה שהם ידלקו רק בזמן הזה, עם איזה רכיב אפשר לעשות את זה? תודה, שי עריכה: מצאתי את הTIP31 הזה. נראה אם יש לי איפה להשיג אותו, מישהו מכיר חנות שמוכרת כזה דבר?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by T-R,

קניתי מחשב חדש לאחרונה. q9450 ga-48x-ds4 cm-690 - עם 7 מאוורים סך הכל 3 מהמארז עצמו ו3 של scyte 1600rpm ש2 מוציאים אוויר למעלה, 1 מכנסים אוויר למטה, אחד מכניס אוויר מקדימה, 1 מכניס אוויר מאחורה, ואחד מכניס אוויר לכיוון המאיצים הגרפים. ואחד על הultra 120 extreme שיש לי. gigabyte - 4870 crossfire a-data viesta extreme+ 800 5-5-5-18 1.9-2.1vcore 2x2gb (4gb) seagate sata2 500gb 32mb crosair 750 ספק כוח. vista home preimum 64bit בעקרון מה שעשיתי זה ככה.. Q9450 המהרתי אותו ל3.4GHZ דיי בקלות עם1.32 Vcore וnorth bridge עם מתח קל של 0.012+ הגעתי איתו ל3.6 בלי ממש בעיה אבל הקטע הוא שאני צריך לעלות את הVCORE מעל המומלץ.. כנראה נפלתי על מעבד קצת חרא לOC כי ראיתי שיש כאלו שהגיעו …

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by roei_b,

שלום, אני מת להתחיל פרוייקט מודינג עם מסך LCD, הבעיה שיש לי חיבור LPT רק עם צד אחד ובצד השני כל הכבלים מפוזרים (בלי חיבור). איך אני יכול לדעת את המס' פין של כל כבל? יש צבעים עליהם, זה יעזור? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  9. שלום לכולם הייתי אתמול אצל חבר שלי.. יש לו צורב DVD.. שלא קורא דיסקים שהם צרבו על אותו מחשב לפני פורמט האחרון.. אבל יש דיסקים שהכונן כן קורא.. זה משהו לא צפוי כזה. מה שמצחיק שאת הדיסקים הללו במחשבים אחרים זה כן עובד.. רק על המחשב הספציפי הזה הם לא עובדים. האם זה בעיה בכונן? איזה פתרון יש בנדון? או יותר נכון - איך נגשים לדעת מה היא התקלה ? תודה אנשים. נ.ב. - למנהלים: אם זה לא הפורום המתאים, בבקשה להעביר למקום הנכון. אני חושב שפה זה המקום. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. יש לי מטען של 500mA ומצבר עם 8.5 אמפר אבל אני רוצה מטען שיטעין אותו מהר מאוד אז עם למשל אני יקנה שנאי של 220V<12V ושימיר ל5 אמפר אז יטעין יותר מהר לא? ואם אפשר ,ראיתי פעם מעגל עם 2 לדים וכמה נגדים שמחברים בין המטען למצבר ושמסיים להטעין הנורה נדלקת תודה לעוזרים אתם ממש עוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מקבל את המארז מחר מחרותיים ואני מיד רוצה לצבוע את צוכן המארז בצבע שחור...עכשיו אני רוצה לקנות ספריי טוב לא מהזולים 3 ב10שח, אלה ספריי משהו איכותי שמתייבש מהר וצבע נראה כאילו צבוע אותו במפעל...איזה ספרר צסע אני אמור לחפש בהום סנטר או אייס? יש דגם מסויים שמתאים ויושב טוב על הפח של המארז(בפנים)? תודה לכל העוזר!

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  12. יש דבר כזה? המטרה שלי היא לבנות מעגל שיוכל להמיר בשבילי מתח 12 וולט של מצבר, ל-9 וולט כדי שאוכל להפעיל רדיו-טייפ נייד (במקום הסוללות, שכולן ביחד מכסמות 9 וולט). אני מניח שיש חלק מסויים שיבצע את העבודה, אבל תרשים יעזור עוד יותר. תודה לעוזרים =)

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש לי מערכת מוזיקה 12V ובקיצר אני רוצה מעגל פשוט שיגיד לי כמה נשאר מהסוללה ויהיה על לדים בטור או שיגיד לי בערך מספרי על צג 7 סגמנט ואם אפשר גם מעגל קטן שאני יחבר בין המצבר למטען ושיסיים להטעין עד הסוף תידלק נורה וההטענה תיפסק. תודה מראש למומחים

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  14. מחר אני אביא תמונה של המקרה האמיתי אבל כרגע זאת תמונה שמצאתי שנראית דיי דומה מה שאני מעוניין לעשות זה לקדוח חורים שיהיו כמה שיותר דומים לחורים הקיימים ולהמשיך אותם ואז לחבר מאוורר נוסף העניין הוא שהם לא עגולים, אבל אין לי ידע מיוחד וכישורי דרמל (אין לי בכלל דרמל) אז אני מעדיף לעשות חורים עגולים אני רוצה שהחורים יהיו כמה שיותר יפים וישרים ומסודרים, שלא אחד יהיה קרוב מידי לשני או משהו כזה. איך עושים את זה? ראש מיוחד למקדחה? והאם עליי להדביק מסקינטייפ ולשרטט את העיגולים שאני רוצה כדי שזה יהיה כמה שיותר יפה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by wrecker,

נתקלתי בכתבה וראיתי שם מארז פשוט מדהים! - בקיצור אני רוצה כזה! אם מישהו יודע אולי של איזו חברה או איפה אפשר לקנות כזה? אחרת אני הולך לבנות אותו בעצמי.. http://www.guru3d.com/article/guru3d-rig-of-the-month--july-2008/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Amir_ca,

התחדשתי לי במכונת משחקים חדשה מה דעתכם על הסידור של הכבלים במארז =)

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by liav25,

יש לי ג'ויסטיק חוטי עם חיבור גם לPC וגם לפלייסטיישן. האם אפשר להפוך אותו לג'ויסטיק אלחוטי ? אם כן באיזה שיטה מומלץ, אינפרה אדום נניח ? לא אכפת לי אם זה יעלה לי בחיבור לפלייסטיישן, גם ככה אני לא משתמש בו. עריכה: אינפרה אדום לא טוב לי כי אני צריך גם שהשלט יעבוד גם כשהמקלט שבמחשב מוסתר.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  18. יש לי מספר שאלות על הבקר הבא http://www.eu.necel.com/_pdf/U10335EJ2V0DS00.PDF אם לא , אשמח גם להכוונה לפורום הנכון. תודה.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by barzanger,

קניתי לדים ונגדים צריך עזרה אני רוצה לחבר את הלדים (כחולים) למארז וליצור מערך תאורה להאיר חריטה בפרספקס אני צריך שמישו יצייר לי את המעגל איך להלחים. פעם היה מדריך שהוא בנה גוף תאורה כזה ואני לא מוצא אותו אז אני צריך עזרה אני לא ממש מבין אז תתנו לי תיאור איזה צד של הלד כמה נגדים הכל (5 לדים אני רוצה לחבר)למולקוס 12 V

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי מקלדת G15 ואני רוצה להכין מוד למסך שלו... ובLCD STUDIO זה אפשרי עכשיו מצאתי תמונה של מישהו שיצר מוד למסך בתוכנה הזאת שזה בדיוק כמו שאני צריך.. ניסתי לחפש את מי שיצר ולא מצאתי. זה המוד: ניסתי ליצור לבד בתוכנה אבל לא הצלחתי בכלל. אשמח אם מישהו יוכל להכין את זה עבורי ואם מישהו יכול ללמד אותי איך לעבוד בתוכנה אני אשמח.. תודה, ושבת שלום! נ.ב: אני מקווה שכתבתי בפורום המתאים

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by thedag,

אני חיפשתי את המקלט הזה גם בהר-ציון ולא מצאתי... איפה אני יכול למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by liav25,

יש אפשרות להפוך עכבר/מקלדת/ג'ויסטיק מחוטי לאלחוטי ? אם כן באיזה שיטה ? אינפרה אדום או בלוטות' או משהו כזה? מה הכי עדיף ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by julbo,

אז ככה. השתגעתי ונמאס לי מהרעש של המחשב שלי. : :P4 3000GH לוח אם ALBATRON PX865PEC PRO. HD-WD80G ואיזה סתם כרטים מסך. (אני יודע שזה ענתיקה אבל אני לא צריך יותר בשביל מה שאני עושה איתו) ואני הולך על הקיצוניות. החלטתי לעיף לו את השני מאווררים 80 מ'מ לארגן ספק פסיבי וקרור למעבד פסיבי. אז השאלות מתחילות: זה בכלל אפשרי להרכיב למעבד הזה קרור פסיבי ומה המחיר של אחד כזה? או שזה לא ילך? וכמה בערך יצא לי ספק פסיבי של 400W?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אז ככה אני יהיה בתל-אביב בהמשך השבוע ואני רוצה לקנות לדים וכל הדברים האלה צריך עזרה עשיתי חריטה בפרספקס ואני רוצה להאיר אותה.לכן אני אשמח לשרטוט ורשימה של מה אני צריך לקנות למעגל של לדים שמחליפים צבעים בערך 4 ומעגל שתגידו לי איך להלחים איזה נגדים לקנות ובנוסף איך לחבר פנצטיומטר דבר אחרון כמה לדעתכם זה אמור לעלות

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by MX518,

שלום לכולם, מכיוון שאני לא מתמצא מספיק בתחום האלקטרוניקה, אני נזקק לעזרתכם בביצוע מיני פרויקט: אני רוצה לבנות מעגל בעל שני צגים ספרתיים פשוטים, שבעת לחיצה על כפתור יספרו אחורה (ז"א יתחילו במספר 99 ובעת לחיצה יציגו 98, לאחר מכן 97 וכן הלאה). איך ניתן ליצור מעגל שכזה?

• 10 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.