אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים אחרי שהפעם הראשונה קיבלתי את המסך גיליתי שישנו קבל נפוח, החלפתי אותו והכל עבד פלאים, שלשום הדלקתי את המסך ואחרי כמה שניות הוא נכבה , אני מדליק אותו עולה תמונה ואז נכבה וחזור חלילה , הייתי בטוח שעוד קבל נפח את חייו , פרקתי את הכל הגעתי לספק ומה הפלא כל הקבלים נראים תקינים. אני מעלה כמה תמונות , אשמח לשמוע לדעת המומחים פה מה עוד יכול להיות לפני שאני הולך להחליף את כל הקבלים- עניין של כמה שקלים אבל חבל על הזמן . תודה ושתיהיה שנה אזחית טובה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, שוכב לי סאב פסיבי בארון ובא לי להוסיף אותו למערכת שלי שמורכבת ממגבר ו-2 רמקולי סטריאו. המגבר עובד גם בעכבה של 4 אוהם אז לא תהיה בעיה של עכבה אני לא רוצה לחבר אותו רק לערוץ אחד כי אז...אני אשמע רק ערוץ אחד. איך אני מחבר אליו את 2 הערוצים מהמגבר? עריכה: אני לא רוצה לגשר בין היציאות בגלל חשש לשרוף את המגבר, אני רוצה לחבר אותו כביכול לצד אחד שיכיל מונו רק ביציאה (הכניסה היא סטריאו)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי 2 שאלות אליכם אני משתמש בחיישן טמפרטורה DHT11 לקחתיח את ההקוד לבדיקת החיישן לפי מה שמופיע בדוגמא, ולקחתי קוד לביצוע טרמוסטט כלל בידקת שינוי מצב. 1. קוד לבדיקת החשיין int chk = DHT11.read(DHT11PIN); // read to check the sensor switch (chk) { case 0: Serial.println("OK"); break; case -1: Serial.println("Checksum error"); break; case -2: Serial.println("Time out error"); break; default: Serial.println("Unknown error"); break; } אם אני מעוניין ברגע שזה מחזיר שגיאה שיבצע בדיקה חוזרת של החיישן אני פשוט צריך להוריד את ה BREAK בסוף השורה? אם לא, איך אלי לעשות זאת ? 2. קוד לטרמוסטט עבור מצב חום ומצב קור. // ---- turn on or off damper in…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סידור חוטים עם שרוולים שזוהרים באור UV, איך עושים את זה ואיפה קונים את זה? (כאלה כתומים או אדומים כמו שיש בתמונות של לאן-פארטיז)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול להכין כבל כזה? http://www.retrousb.com/product_info.php?cPath=21&products_id=69
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי מספק on-off-on ואני לא יודע איזה רגליים לחבר? הסק כמו מפסק שבתמונה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. זהו הפרוייקט: http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-192.html אשמח לקבל פיטבקים ורעיונות חדשים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מידע על מתגים חשמליים (פקקים/מפסקים) הנשלטים ע"י מתחים חשמלים נמוכים עם המיקרו בקר אני כבר אסתדר......
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחבר כזה http://www.ebay.com/itm/10Pcs-USB-A-PCB-SMD-Female-Horizontal-Socket-Connector-/231166842412?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35d29e162c אם יש בארץ במחיר שפוי, מה טוב
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.metku.net/mods/uv_drawing/drawing.jpg זה יכול להזיק לכרטיס ואיפה אני יכול לצייר בדיוק?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שלט של PS1. עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו ליציאת USB. ראיתי בפורום את המדריך לחבר אותו ליצאת מדפסת ישנה אבל אין לי אותה ואני מעדיף לחבר אותו לUSB. האם זה אפשרי? אם ישנו מדריך זה מאוד יעזור. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהשאלה שלי לא ממש קשורה לפורום זה אבל בכל זאת אולי מישהו יכול לעזור. שמי אלפרד אני סטודנט שנה שלישית בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה . בפרויקט גמר שלי אני צריך חישן שיוכל לעבוד במהירויות גבוהות. החישן צריך להיות מותקן על השמשה האחורית של האוטו מבחוץ ותפקידו לזהות אוטו מתקרב ממרחק מסוים ולהעביר את המידע לנהג. ברצוני לשאול באיזה חישן אני יכול להשתמש כך ש המידע שתועבר לנהג תהיה מהירה מעוד, לכן צריך שהחישן יהיה בעל תכונה לתגובה מהירה מעוד כי הרכבים נוסעים במהירויות גבוהות . וגם שהמראות של הרכב כגון פנסים חלונות לא יפריעו לחישן. תודה מראש על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, הלימודים הורידו מהלך (צריך להשלים רק קורס אחד מהשביתה) ועדיין לא התכלתי בעבודה. זה הזמן לעשות כמה מודים. המוד הראשון שסיימתי הוא מוד קליל לכרטיס מסך שלי שבא עם קירור פסיבי ונוטה להתחמם תחת המהרה. נתחיל עם החלקים: בקבוק "מי עדן" (אני חושב), מאוורר 80 מ"מ, וכרטיס מסך 7600GT של gigabyte עם קירור פסיבי Silent Pipe II. דבר הבא, לבדוק שהבקבוק לא פג תוקף בשל, יופי! שלב הבא, נחתוך את הבקבוק ונבדוק התאמה אתה הבקבוק חתכתי קודם בחתך רוחב שיוצא עגול, אבל במעיכה שהבקבוק מקבל ע"מ שיתאים זה לא נוח, לכן מעכתי בעדינות את הלמעלה של הבקבוק ע"מ שתצא צורה "דו-מימדית". מה שמתקבל מחתך רגיל בצורה הזאת זה צורה U, כשחותכים את הבקבוק "ישר" ופותחים אותו חזרה מהמעיכה מתקבל U הפו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.frozencpu.com/cab-38.html ואיך מתבצע כל העניין של הקניה מפרוזן, נראה לי הם שולחים לארץ זה נכון? כמה עולה, אם אפשר פירוט על העניין, תודה אלי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את זה עכשיו, פשוט וגאוני לכל חולי הFACEBOOK למיניהם שעוד יש להם חיבור LPT במחשב http://www.instructables.com/id/Facebook-LED-blink-on-new-notifications-and-messag-1/ לדים מהבהבים בשביל קבל הודעות חדשות ומסרים חדשים בפייבוק, מינימום תחכום למרות שאפשר לשדרג את זה למשהו שיראה טוב יותר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי השראה מהרמקול של supertooth שקולט מוזיקה בbluetooth ומנגן אותו ברמקול והחלטתי שאני רוצה לבנות משהו בסגנון רק יותר גדול קצת ,לפי מה שהבנתי מאלקטרונאי שאני צריך לוח reciver שישדר לרמקול של בערך 80-90 watt(כמו באוטו) את המוזיקה. ללוח צריך לחבר גם מקלט bluetooth וחיבור מתח לסוללה נטענת ... השאלה שלי זה האם מישהו פה יכול לעזור לי עם תוכנית לבניית לוח כזה או להגיד לי אם אפשר לקנות לוח כזה כבר מוכן ?? תודה לכל העונים ..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על פרוייקט של תצוגה מסתובבת (Persistence of vision display) כבר כמה חודשים. מישהו מעוניין שאפרסם יומן פרוייקט ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מטען מצברים שלא מתנתק אוטומטית עים גמר הטעינה, ברצוני להוסיף לו מעגל ניתוק , אבקש רעיונות לבניה עצמית של מעגל ניתוק, או השתלה במטען של מנתק אוטומטי כמו באלטרנטור של רכב, אים אפשר לצרף שרטוט או תמונה של מקומות החיבור במטען מצברים רגיל,
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קבלו הייתי אצל חבר שלי והרכבנו ת'מחשב שלו ופתאום עלה לי רעיון בראש... אולי אם נמתח ברחבי המארז כמה רצועות צלוטייפ\ מאסקינג טייפ\ דאקט טייפ ונשתדל לא לעצור או זרימת האוויר יותר מידי הוא "יתפוס" את האבק? ??? צריך להחליף אותו כל כמה זמן אבל לדעתי זה יעבוד לא רע... ועכשיו עלה לי רעיון נוסף!! מלכודות עכברים דביקות!!! מה אתם חושבים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר לדים למחשב וכתוב שהם 12V והחיבור שלהם הם 2 חוטים זהים לחלוטין. אין לי מושג איך לחבר אותם למחשב (ספק הכוח כמובן) ועם איזה חיבור. הנה תמונה של הלדים עם החיבור, מקווה שזה יעזור: http://www.UpFile4u.Net/Files/4v2x2s.JPG תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר אתר\אתרים בעברית שיש בו\בהם מעגלים לבנייה עמצית?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ארדואינו UNO והווינדווס לא מזהה אותו הוא רושם לי התקן לא מותקן כראוי מה עושים..? אלעד
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עיינתי בתרד הזה אבל לא מצאתי מספיק תשובות, אז פתחתי חדש. אוקי, אז אני צריך 2 מפסקים, למטרות מודינג. למפסקים 2 מצבים, עם 3 פינים. במצב ראשון מגושרים הפין הראשון והשני, במצב השני מגושרים הפין השני והשלישי. 1. אחד שייראה ככה: http://www.rotor-parts.com/catalog/images/On-Off%20switch.JPG 2. מפסק כזה כמו שמראים בסרטים שיש בכפתורי שיגור במטוסים. כזה מכוסה בפלסטיק הגנה, ושמרימים את הפלסטיק ניתן להחליף בין 2 מצבים. תודה רבה RJ
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לעשות משהו קטן משלי ולהכין מתקן יד שלישית להלחמה. מה יש לי? קרש 42 על 10.- שתיי חתיכות כבל Flexible. - שניים כאלה מנורה עם כבל FLEXIBLE. מתקן פשוט להחזקת מלחם, שיחובר לקרש עם בורג. 2 צוותות שיחוברו לכבל FLEXIBLE שיחזיקו את מה שצריך. צירפתי תמונה של הקרש שיש לי. אני צריך עצה באיזה אופן אני יכול לחבר את הכבל לקרש? חשבתי לחבר עם חתיכת הברזל הזאת, שצירפתי את תמונת פה למטה. יש למשהו רעיון טוב יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב היה לי קשה לחשוב על שם מתאים בכותרת אבל לא משנה. אני בונה מערכת קירור מים והמשאבת מים שלי היא של אקווריון ולא מקצועית, לכן החיבור שלה לחשמל הוא לשקע בקיר של 220 וולט אני רוצה לבנות מעגל כל שהוא שיתחבר למחשב כך שאני לא אצתרך לפתוח ולסגור את המשאבה כל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב . כל רעיון שאתם חושבים תזכרו שהמעגל השני הוא של 220 וולט ולא של 5 או 12 לכן צריך לחשוב בקפידה על הרכיבים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-