אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי אוזניות מסוג\דגם Sennheiser MX450. הבעיה: לא ניתן לשמוע באוזניה הימנית. כאשר אני "משחק" עם החלק בו הכבל מתחבר לחיבור עצמו, כן ניתן לשמוע בה. כלומר, הבעיה היא שם. אילו דרכים יש לתיקון הבעיה? (אין לי ידע בהלחמה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן שלום רב יש לי כמה אוזניות ל מפ3. חתחתי אותם ל חצי בכידי לחבר חצי אחד של חיבור לחצי אחר של אוזניות החשב יש לי שם חוטים . בצד שמאל אדום ורגיל (צבע עור) ובצד ימין ירוק ורגיל . ובחצי של האוזניות יש לי בצד שמאל אדום ורגיל ומימין ירוק ורגיל החשב איך אני מחבר אותם בכידי שהאוזינות יעבדו ...איך שאני לא מנסה לא עובד!!!! ??? לתמונה כידי לעשות SAVE כי רק כך אפשר לראות בברור צבעים והכול [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
או קיי אז ככה ... יש לי מקלט אינפרא אדום ישן של PB פאקארד בל אני רוצה לחבר אותו למחשב ואני לא מצליח להגדיר אותו בשום דרך יעני זה לא מזהה לי אותו... יש איזהשהו דרייבר או משהו שיכול לעזור לי לדעתכם!? מצורפת תמונה .. אם אני לא טועה זה מתחבר ל COM ופשוט זה לא מזהה ... מה יכולה להיות הבעיה!? הנה קישור לתמונה http://j103.spd.co.il/I3010001.JPG
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה להכין מקלט אינפרא אדום אבל לא מצאתי מאריך ליציאה של ה-9 פינים. אולי אפשר במקום זה לחבר את המעגל ליציאה פראללית? אם כן איך? הנה אתר שאולי יכול לעזור לכם לתת לי תשובה: http://b.domaindlx.com/obaid/pport/parallel_port.asp
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, חברתי מסך LCD ל-parallel port עפ"י המדריך שפורסם פה באתר. יצא מעולה, מדריך מעולה. עלה במוחי רעיון. מכיוון שה-LPT הוא PORT דו כיווני אנו מנצלים למעשה חצי פורט בלבד. אפשר לחבר להדקי ה-INPUT , מקלדת קטנה (3x3 כמו של אזעקה) וליצור פאנל שליטה נוסף למחשב. האם למישהו רעיון איך לממש את הנ"ל ועם איזה תוכנה מוכנה (מבלי לכתוב קוד בשפת C) ניתן לעבוד? תודה מראש על העזרה. אורן
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא בממד בלי קליטה. במקרה מצאתי אתמול בין כל הבלאגן אנטנה ישנה שמיועדת להתקנה ברכב "אנטנה דואלית GSM\TDMA". חשבתי שזה יכול להיות שימושי אם אחבר אותה לטלפון ואשאיר אותה בחוץ. את האנטנטה אני מתכוון לחבר לסלולרי דרך המחבר האחורי. רק שאני לא מצליח להבין מה סוג החיבור הזה. הדבר היחיד שמצאתי זה כל מיני מתאמים במחירים מופרכים. מישהו יודע מה סוג המחבר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים אנשים אני רוצה לדעת איך לחבר בוקסת מערכת לרמקולי מחשב רגילים ? אם יש תמונה אז תודה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב אז אני מעוניין לדעת מה זה בדיוק חיבור בטור..ואיך זה מתבצע? נגדים? משהו? נגיד יש לי עכבר, ואני מעוניין לחבר אליו 2לדים איך בדיוק אני אמור לחבר אותם? אני זוכר שקראתי איפשהו שאני צריך לחבר לכבל האדום והשחור...אבל מה צריך לעשות בדיוק? אה ומישהו מכיר איזה פורום אלקטרוניקה גדול? שאפשר לשאול שמה שאלות...ויש שם אנשים והוא לא נטוש באנגלית/עברית לא משנה Thanks!
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה ליצור בטריית 12v מ8 בטריות אלקליין של 1.5v. אז ככה, 1.5x8 = 12v בחיבור בטור אני אשיג 12 וולט, נכון? לפי חיפוש בגוגל, AAA אלקליין מוציאים 1.2Ah, אז: 1.2x8 = 9.6Ah אז בסופו של דבר בחיבור של 8 בטריות 1.5v Alkline 1.2Ah AAA, תצא לי בטריית: 12v 9600mAh (9.6Ah)? החישוב שלי נכון? תודה.
-
- 10 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
הי, מה שאני רוצה לעשות זה ממש פשוט אבל משום מה לא עובד לי... בסך הכל לחבר את הבטרייה למפסק (שני רגליים) ומשם לחבר את זה לצמר פלדה (לא משנה למה... ) מכיוון שהרבה זמן לא התעסקתי עם אלקטרוניקה, לא רציתי להלחים (כי אז זה בעייתי אם עושים טעות) אז כל החוטים (4) מצויידים בראשים עם קליפס כזה. נסיתי לחבר את הדבר הזה בכמה צורות אבל זה לא עובד... איך אני אמור לחבר את החוטים? לאן? :s05: בתודה אביב.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם זה אפשרי לקחת את Bluetooth module של רמקול אלחוטי ולחבר אותה לרסיבר מודע לזה שיש פיתרונות כאלו שאפשר לקנות אבל רוצה לנסות לקחת את זה כפרויקט
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע אני מתחיל עם חבר שלי איזה פרויקטון (חח פרויקט + קטן ;D) בנתיים לא אומר.. בכל מקרה אנחנו צריכים לחבר לדים בטור אני יודע איך וממש לא טוב כי יהיו שני צבעים ואני לא יודע איך מחברים במקביל. עכשיו אני אתחבר עם הלדים (4) (אני מקווה) לחמשל של הUSB שזה 5V אם אני לא טועה אז עכשיו יש את השאלות הבאות: 1.איזה לד מומלץ לי? 2.איך מחברים במקביל? 3. אחרי שאני אבחר לד איזה נגד אני צריך? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה מעכשיו אני :-X.
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק של פליסטישן 1 עם רטט, יש אפשרות לחבר אותו למחשב?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש איזהו שהיא דרך לא מסובכת מידי לחבר את הגיטרה החשמלית למחשב כמו מיקרופון או משהו?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי במחסני חשמל, מקרן חום. (זה שנראה כמו מאורר, רק הוא עם גוף חימום) שם היה כתוב על פתק, שזה עם 2 דרגות חום. קניתי. דא עקא, כשהגעתי הביתה, ופתחתי, ריתי שזה רק עם דרגת חום אחת - 1200W. התאכזבתי מאוד, ולא שווה לי הנסיעה והמריבה איתם. עלה בדעתי לחבר דימר 1200W (יש לי כזה). זה אפשרי? זה יעבוד כמו שזה עובד על פנס תאורה?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי שלום חברים, רכשתי 3 ספוטים שקועי תקרה (osram) 6.5w כל ספוט הגיע עם דרייבר יעודי שלו( 27-42v 150ma) בנוסף רכשתי גדג'ט נחמד שנקרא LED EMERGENCY DRIVE) שמיועד להפוך גופי לד שבאים עם דרייברים לתאורת חירום. הנסיון הראה שגוף אחד כזה כמו שקניתי מחזיק על הסוללת גיבוי הזאת כ4 שע' ברצף. היום וסוללת גיבוי כזאת דיי יקרה, הייתי רוצה לחבר את 3 הגופים אליה במקביל. השאלה מה אני עושה עם הדרייברים. האם אני יכול לחבר את 3 הדרייברים שקיבלתי במקביל ע"מ להפוך את כל ה3 לתאורת חירום או שעלי לרכוש דרייבר מתאים גדול יותר או האם קיים פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חיישן ה-ADXL345 מחובר לארדוינו לפי התיאור באתר https://www.sparkfun.com/tutorials/240 ולפי הקוד הבסיסי של הארדוינו http://sparkfun.com/tutorial/ADXL/ADXL345_Basic.pde [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=align: center]Arduino Pin[/TD] [TD=align: center]ADXL345 Pin[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]10[/TD] [TD=align: center]CS[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]11[/TD] [TD=align: center]SDA[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]12[/TD] [TD=align: center]SDO[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]13[/TD] [TD=align: center]SCL[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]3V3[/TD] [TD=align: center]VCC[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Gnd[/TD] [TD] GND [/TD] [/TR] [/TABLE] מכיוון …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז בידי iPod בלתי שמיש בגלל בעיית בטריה. חשבתי לעצמי, שכמו שניתן לקחת מאוורר מאיזה ספק ממחשב ישן, ולחבר את חוטי האדום-שחור שלו עם האדום-שחור של חיבור המולקס - ניתן גם לחבר את שתי כבלי הבטריה הדקים של הiPod (גם הם שחור-אדום) לחיבור מולקס רגיל. אז מה אתם חושבים, האם זה אפשרי? הספק שלי לא יקרוס מחיבור של מכשיר אלקטרוני קטן אליו? צירפתי תמונות של הכבלים.
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש דרך כלשהי לחבר דיסק קשיח USB ואני לא מתכוון לקנות משהו
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מלחם Hakko 936 שנקנה מחו"ל (110v). כדי להשתמש בו קניתי ממיר מתח. בתקע של המלחם יש חיבור להארקה (ההארקה מגיעה דרך הפאנל שליטה, מחוברת לגוף של השנאי הפנימי ומשם לכבל) ובממיר מתח לא. פתחתי את הממיר מתח וראיתי שהשקע של ההארקה לא מחובר לכלום. אני רוצה להחליף את הכבל של הממיר מתח לאחד עם הארקה. שאלתי היא, האם צריך לחבר את הכבל (החדש שאני אחבר) של ההארקה לגוף של השנאי של הממיר מתח או שמספיק שאני אעביר את ההארקה מהשקע של הממיר מתח ישירות לתקע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן הסתבכתי קצת בהרכבה של המכונה , על ציר ה A ישנם שני מנועים, בכל מקום שראיתי אמורים להיות מחוברים שני מיקרו סוייצים שמחזירים את הבסיס למרכז שלו (מרכז הצירים) ברגע שהם מגיעים לקצה התחום. אשמח אם מישהו יוכל להעלות לי סרטוט עם הסבר איך לחבר את הסויצים כמו שצריך, כרגע הם מחוברים בטור למחבר 9 פין במתחבר ללוח בקרה של ה CNC תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המאוורר שהיה לי בספק הישן שלי למחשב הוצאתי את המאוורר ניתקתי אותו לחלוטין מהספק אבל ראיתי במדריך באתר שצריך לחבר אותו לחיבור של הפלופי. אני הרסתי את החיבור של הפלופי והחוטים בחוץ והחיבור התעקם ולא טוב האם יש דרך אחרת לחבר את המאוורר למחשב? אולי דרך חיבור המולקס? איך עוד אפשר? תודה
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט שיש לו יציאה של RS232 ויש לו גם RCA ולמסך יש רק VGA. האם יש אפשרות מVGA לRS232 או דרך אחרת? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפעיל מנוע AC שפירקתי ממפזר חום קטן. בבסיס הפלסטיק שמורכב עליו כתוב: כן בדיוק כך זה מופיע, V מצד שמאל של המתח וכך גם הW. למרות שלא הבנתי אם בשורה השניה הכוונה היא להספק (שנראה גדול מידי לכזה מנוע קטן) נסיתי לחבר אותו ישירות למתח AC, חיברתי המנוע עובד יופי. כאן נשאלת השאלה האם זה בטוח לחבר אותו כך ישירות למתח AC220 ? במידה וארצה לחבר אותו גם למפסק האם מספיק לחבר אותו בטור למפסק ? או שיש צורך ברכיבים נוספים ? בנוסף, לכל מקרה בדקתי האם קיים קצר בין אחד החוטים שמזינים את מנוע לגוף המנוע ונראה שלא, אך אחרי שחברתי את המנוע לחשמל ובדקתי עם מברג טסטר הנורה שלו נדלקה. האם באמת יכול להיות שיש מתח על אחד החלקים המתכתיים של המנוע ? או על הציר עצמו ? משום מה…
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אני בונה כרגע מארז של htpc ממארז של מגבר שהיה לי בבית. אני מעוניין לחבר ווליום חיצוני למחשב והייתי מעוניין לדעת איך אני עושה זאת. יש את הדימר של הווליום שהיה במגבר (יוצאים ממנו 3 חוטים). אשמח לעזרה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-