אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
האם יש דבר כזה? (או משהו בסגנון שאפשר לשלוט עליו מהסמארטפון? או שיש כאלו רק עם שלטים..?) מישהו יכול להפנות אותי לאתר שאפשר לרכוש בו דבר כזה? (כמובן אני מדבר על משהו סיני פשוט וזול (שלא יכול לפוצץ לי את החשמל בבית או משהו כזה )) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חלקים : בלוק למעבד: ek supremacy nickel csq בלוקים לכרטיסים: ek fc6970 nickel משאבות: mcp35x2 מחברים:ek nickel , bitspower aqua link צנרת: primoflex advanced lrt מיכל: ek csq 150ml רדיאטורים: xspc rx480 , xspc rx360 זו התנסות ראשונה שלי עם מים אז זה עדיין לא נראה מושלם אבל ככה לומדים.. תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קירות, הכוונה לריצפה. יש לי בבית סטטוסקופ, אבל זה לא מספיק חזק. שומעים כעיקרון רק צלילים חדים, ולא דיבור... ראיתי איזה מוד ביוטיוב לחבר 2 מיקרופונים לסטטוסקופ. http://mods-n-hacks.wonderhowto.com/how-to/make-high-tech-spy-stethoscope-159100/ אבל אני בספק שהמוד הזה יעזור
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לבנות שעון ואת הזמן להציג עם תצוגות Nixie הבעיה המחיר של כל אחת הוא סביב 10$ וצפונה השאלה שלי האם יש להשיג כאלו במחירים שפויים יותר ביצעתי חיפוש באיביי לא תוצעות מעודדות האם למישהו יש המלצות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . התחלתי פרויקט חדש בשביל האחיין שלי שאוהד את בית"ר ולכן הצבע של המארז בהתאם. בפרונט נעשה חיתוך למאוורר 120מ"מ שמכניס אוויר (לד כחול ) בגג המארז חור למאוורר 120 שמוציא אוויר בגב המארז חור למאוורר 120מ"מ שמוציא אוויר ( לד אדום ) כפתור הדלקה וריסטרט שונו לגמרי . יש בתמונות 2 אופציות למפסק הפעלה וכיבוי ( הכחול מואר כאשר המחשב דלוק ) אני אשמח לשמוע ממכם מה נראה טוב יותר בשביל התוצאה הסופית . מעליהם נותרו 2 חריצי 5.25" שבהם יהיה באחד DVD ובשני בקר מאווררים.
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני רוצה להגביר מתח של RCA שיספיק ל10 מטר אורך, איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות שלט אוניברסלי ויש לי בעייה ש IR קולט מהשלט אבל לא משדר נכון תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי . אורי
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום ב-thread לגבי USB Isolators, מתוך 4 מוצרים אפשריים, 2 היו כאלה שלא מצריכים מקור מתח חיצוני, אלא מבודדים את המתח שמגיע מהמחשב, ומספקים 5v להתקן שמחובר אליהן, תוך הפרדה מוחלטת. כשמסתכלים על הסכמה של 2 המוצרים האלה שמשתמשים ב-Built-in DC-to-DC, החלק שמפריד את ה-DC נראה קצת שונה בינהם: במוצר מתוצרת דנמרק, זה נראה כך: http://electronics-shop.dk/?id=1038&username=¤cy=USD במוצר מתוצרת טייוואן, זה נראה כך: http://www.amazon.com/Multi-purpose-USB-Isolator-Built-in-DC-DC/dp/B00899UVGW/ אני מסתכל בסכמה רק על החלק שעושה את ההפרדה של ה-DC. בראשון כתוב Power Converter + PFC בשני כתוב פשוט Power Converter מה זה בעצם PFC? והאם ההפרדה(DC) בין שני המוצר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה התנינים הכי קטנים שאפשר לקנות? תודה רבה card
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום האם יש ביטוי בסגנון של "this" ב-++C של ארדואינו? ובאותו אופן, גם את הביטוי "base", כדי לפנות לקלאס אבא? תודה card
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מערכת לדים לפי מוזיקה. רציתי לבדוק היום איך החיבורים לסאב נראים ולא הצלחתי להוציא אותו (העיגול). הרמקולים שלי הם: microlab b72. לאחר שתענו לי על השאלה הזאת, הנה עוד כמה שאלות שאתם יכולים לענות (לא דחוף לעכשיו, אבל הם שאלות חשובות): 1. רציתי להזמין 2-3 חוטים של לדים כאלה: http://www.aliexpress.com/item/Mail-Free-5PCs-DD01-N-5M-3528-300-LED-DC12V-20W-Red-Yellow-Blue-Green-White/590837037.html האם הם יתאימו לי ואני אוכל לחבר אותם לסאב? 2. האם צריך עוד חלקים? או שצריך לחבר אך ורק את הלדים וזה מספיק. 3. האם יש סיכון בלעשות את זה? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך את הPINOUT של המחבר הבא: http://img.auctiva.com/imgdata/9/8/6/0/1/1/webimg/602852770_o.jpg שמאל/ימין
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר מנעול חשמלי למגירה? כזה שאפשר להרכיב אותו בתוך מגירה כלשהי, מבפנים, ואז לשלוט בו חשמלית, ע"י מנגנון זיהוי כלשהו שרוצים(RFID, RF, או כל דבר אחר) המנעול כמובן לא יבוא עם המנגנון זיהוי, אלא יהיה רכיב מנעול נטו. את המנגנון זיהוי אני אבנה/אוסיף בעצמי.. האם יש משהו כזה, ובמחיר סביר? תודה רבה card
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי פרויקט שיצרתי שמעורבים בו ממסרים, בקר, קצת חיווט, ספק כוח קטנטן מסך וכו'. הזמנתי קופסת פלסטיק קטנה שהכילה חלק מהרכיבים, וחלק נמצאים חשופים. התוצאה ממש לא יפה (הקופסה יצאה טוב..בניגוד ליתר). האם יש אפשרות להזמין (בארץ או בחול) קופסת פלסטיק לפי מידה? למדל אותה מבפנים ומבחוץ כדי לקבל מוצר מוגמר? אני אצטרך משהו בערך בגובה 20, עומק 5-6, רוחב של 8-9. זה בערך..כמובן שאם מלכתחילה אוכל לעצב את הפנים כדי למקם כל דבר בצורה מעוגנת ובטוחה זה הכי טוב (כי ברגיל אני יכול לאלתר קופסה קצת יותר גדולה, אבל החלקים סתם יהיו חופשיים בפנים) מה טווח המחירים של דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה חשוב לדעת לפני קניה? מה הפרמטרים טווחי מחירים בארץ/בחו"ל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם ראשים מתחלפים ובקרת טמפ' מחיר שפוי בארץ ולא חיקוים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
UNO vs. MEGA2560? אין לי ידע כל כך בתכנות אלקטרוניקה יש לי ידע בסיסי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הפרוייקט שברצוני לממש הוא בעיקרו שלט ל5 מזגנים (כרגע לא 'בית חכם' של ממש, יותר כמו שעון שבת משוכלל) לדוגמא- אני רוצה בשעה 20:00 להדליק את מזגן 1 ולכבותו ב23:00. את מזגנים 2 ו3 להדליק ב22:30 ולכבותם למחרת ב8:00. ושוב את מזגן 1 להדליק ב10:45 ולכבות ב14:00 וכו' וכו'. קטע של דתיים וסעודות שבת, אם מישהו תמה. התוכנית היא לרשת כבל דו גידי מול כל עינית של מזגן וחזרה למרכז בקרה (מילים מפוצצות) = הארדואינו החמוד והנוצץ שלי. מי אני- מתכנת עם שליטה טובה ב C ו ++C, ורקע מוגבל באלקטרוניקה (לא מתבייש ללמוד, פשוט לא יצא לי). מה יש לי- ערכת sparkfun בסיסית + מקלט אינפרא (TSOP38238) + כמה לדים 950nm. במה התנסיתי עד כה- השלמתי חצי מה'ניסויים' של הSIK + כמה מודיפיקציות…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום הודעה ראשונה שלי פה . אני רוצה לבנות משהו ממנורות חשבתי על לדים לפי מוזיקה .. מה דעתכם ? אני חדש בכל העסק איפה קונים ? מה קונים ? יש סרטוטים או משהו ? אשמח לעזרה . תודה מראש ולילה טוב
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב המסך כובה לאחר כ 2 דקות עבודה.יש לי טיפה יידע בעניין . פירקתי את המסך וגיליתי כי 3 כבלים מנופחים.החלפתי אותם(uf680 25v).בדקתי הלחמות קרות. התקלה ממשיכה. מה יכול להיות התקלה? תודה למשיבים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לא מזמן הזמנתי ספק כוח ממותג 12v 6A מebay במחיר מאוד זול. היום אחרי מלחמות רבות בקליפסים והדבק הצלחתי לפתוח אותו, אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת על איכותו. אני לא מומחה אבל אני דווקא די התפלאתי מאיכות הספק. ניראה שיש לו סינון בכניסת הAC (קבל AC נחמד וסליל), גשר דיודות שלא מורכב מדיודות דיסקטיות זה תמיד פלוס (לא ברור לי למה הוא נחשב כיותר טוב מגשר שמורכב מדיודות בדידות), כמו כן ניראה שיש מרחק סביר (אבל ללא חתך אמיתי) בין המתח רשת למתח הנמוך. ניראה שיש 2 רכיבי TO220 (או בסגנון) שמודבקים לצלעות קירור, אני מניח שאחד מהם היא הדיודה והשני טרנזיסטור ? כמו כן ניראה שיש מקום לעוד רכיב TO220 לחיבור לצלע קירור, אני מניח שזה אופציה לעוד טרנזיסטר. ההלחמות הידניות לא משהו בכלל,…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך הפסי לדים לדוגמא שאני מוצא בEBAY אמורים להתחבר בתוך המארז.? כמו אלה לדוגמא : http://www.ebay.com/itm/4x-30cm-Red-15-LED-Car-Trucks-Motor-Grill-Flexible-Waterproof-Light-Strips-/321082416715?pt=US_Car_Lighting&hash=item4ac200de4b נ.ב - יש לכם הצעות למוצרים אחרים בEBAY שאפשר לעשות איתם דברים יותר מעניינים ? יש אפשרות לדוגמא להכין כרטיס PCI( או שיש מוכנים כאלה שנמכרים) כך שבצד האחורי של המארז יהיה כמו מן כפתור הפעלה לפס הלדים פלוס שליטה על העוצמה(בהירות) לדוגמא ? אשמח לעזרתכם, תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שכן שלי הביא אלי את הגלקסי S3 שלו שסבל מבעיית ריסטים חמורה, כשהוכנסה סוללה הוא הדליק את עצמו, הראה את סמל סמסונג והפעיל מחדש, כשחובר למטען, הראה סמל של חיבור למחשב, סוללה, ושוב הופעל מחדש כנ"ל בריקוברי. התסמינים האלו שונים מSDS כך ששללתי זאת, חשדתי שכפתור הPOWER נדפק והוא מקצר כל הזמן, בדיקה פשוטה במולטימטר איששה את הטענה הזו. הוא הזמין מאיביי מפסק חדש כזה, השאלה היא איך כדאי להלחים את המפסק חזרה, מנסיון שיש לי עם נגן MP3, זה מאוד מסוכן לעשות את זה עם מלחם, כי המפסק יכול להנמס, וגם חשוב שהוא יהיה מקובע, כי הוא נדחף מכיוון שיכול להוריד אותו מהלוח, באינטרנט ראיתי מישהו שממליץ לעשות את זה עם בלואר. השאלה שלי זה איך לעשות את זה נכון, מלחם (ואם כן, איזו טמפ' לכוון) או בלואר.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות בנושאים שונים 1.האם יש פה אנשים שלא עשו צבא (מסיבות נפשיות כאלא ואחרות) ויכולים להגיד איך זה השפיע עליהם בראיונות עבודה כו האם יש פה אנשים שמעשיקים עובדים ( בתחום ההי טק כמובן) ויכולים להגיד אם זה ישפיע על בחירתם אם העובד עשה צבא או לא וכמה זה השפיע על ההחלטה 2 . הסתכלתי בכמה אוניברסטאות על תנאי הקבלה לתוא בהנדסת חשמל ואלקטרונירה ובכמה אוניברסיטאות (כמו למשכן המכון הטכנולוגי חולון) לא רשום שממוצע הבגרות משנה אלא רק התוצאות במתמטיקה ופיזיקה השאלה שלי היא אם למרות שלא רשום יש סיכוי שזה עדיין פקטור כי חלק מהבגרויות שלי ממש גרועות (כמו תנ"ך שיש לי 55) האם לדעתכם זה בכל זאת משפיע למרות שלא רשום על זה כלום באתר? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ארדואינו אונו ריק אני מחפש מקום זול לקנות ערכה למתחילים. איפה אפשר למצוא?
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-