עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לחבר את הקטודות לסוללות? אני רוצה להשים אותם במקום מסויים בחדר שדיי רחוק מהמחשב.. וכפי שידוע הכבל מולקס לא ממש ארוך הייתי רצה לדעת מה כל צבע במולקס אומר ואם יש אפשרות איכשהו להאריך אותו או לחבר את הקטודות לסוללות תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guy124,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר ראוטר של 8 חיבורים ל-ראוטר של 4 חיבורים ככה שיהיו יותר חיבורים ברשת אחת ? זאת אומרת שבמקום 8 , 4 יהיו 12 !!! תודה לעונים בבקשה שיהיו תגובות מהירות זה חשוב עקב לאן פארטי מתוכנן !!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yossi555555,

שלום לכולם שבוע טוב רציתי לעשות איזה מוד קטן למארז שלי יש לי אפשרות לחבר שני מאוורים מקדימה ורציתי לחבר שלושה שיהיו מחוברים כמו ברידיאטור אחד אל השני יש לי כבר מתאמים לחיבור הזה אם הם שלושתיהם יחד א אני שם אןתם ישירות על גוף המארז ולא על הCAGE של ההארד דיסקים ואז יהה שם זרימה הרבה יותר חזקה כי הCAGE בנוי כמו פילטר הבעיה זה איך לחבר אותם אחד אל השני? אני צריך איזה מחבר או משהו יש למיהו רעיון ? תודה

4. האם למולקס יש מספיק "כוח" כדי להתמודד עם 4 מאווררי 120 בעוצמה מלאה? האם למולקס יש מספיק "כוח" כדי להתמודד עם 4 לייזר לדים בעוצמה מלאה? אם כן האם אפשר סקיצה או משו כיצד אני יכול להכין משהו שירכז לי את כל החיבורים לאחד?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by card,

שלום אני רוצה לחבר Bluetooth Module ל-Arduino Nano שעובד ב-5v. Bluetooth Modules עובדים ב-3.3v, ואני משתמש ב-Arduino Nano שעובד ב-5v, וגם שאר הרכיבים האחרים שאני מחבר אליו עובדים ב-5v, כגון ממסרים, LCD, ושאר רכיבים. כך שאני רוצה להשאר ב-5v, אבל גם רוצה לעבוד עם Bluetooth מה הכי טוב לעשות? לקנות Logic Level Converter? או שיש עוד פתרונות אחרים? תודה card

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mor1995,

קיבלתי טלויזיית LCD 32 של i-tech . עד היום זה היה מחובר לי בכבל S-VIDEO (איכות לא משהו...) היום קניתי כבל DVI-HDMI וחיברתי את הטלויזיה,עכשיו המחשב מזהה את המסך הנוסף,אבל אני לא רואה שום תצוגה בטלויזיה, שיניתי רזולוציות ומה לא ניסיתי,זה לא נדלק. דרך אגב יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTX אם זה עוזר...

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by tzolerguy,

האם יש אפשרות להכין כזה מתאם?? מ GAMEPORT ל USB ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by menos,

קודם כל, אם זהו לא הפורום המתאים אני מתנצל לא מצאתי פורום יותר מתאים מאשר זה. אהבתי את הסגנון של ה IPOD SHUFFLE החדש והתחלתי לחשוב אם אני אשיג אותו כיצד אחבר אותו לרכב. לפי מה שהבנתי יש למכשיר יכולת להטען דרך ה USB, ועל כן עלה לי הרעיון הבא - לחבר כניסת USB כדי שיוכל להטען כל פעם שאני אכניס אותו לאוטו, חוץ מזה שככה גם תהיה לו מעין תחנת עגינה. כמובן שהמידע לא יעבור דרך ה USB אלא דרך כבל audio שייצא למגבר. האם ניתן לעשות את זה? כמה וולט יש ב USB ובכמה ניתן להשתמש ברכב? (לעוד פרטים על ה IPOD SHUFFLE - בעמוד הראשי באתר) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tavor21,

אני בונה שלט למחשב , לאחרונה קניתי לוח אם חדש של גיגהבייט וראיתי שיש לו כניסות IR על הלוח אז חשבתי האם אפשר לחבר את הRECEIVER ללוח אם ולא דרך יציאה הישנה של העכבר O(שכחתי איך קוראים לה) על הלוח יש 4 פינים אולם במה שבניתי יש רק שלושה ...(בניתי לפי המדריך ב"מודינג בשעה"). יש לי על הלוח יציאות הבאות : POWER, GND, IR TX,IR RX משהו יכול לעזור לי להתאים בין החוטים במקלט ללוח אם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by T-80,

שלום ! אני קראתי מאמר על התקנת תצוגת LCD אבל שם דרוש חיבור פרלל LPT ואין לי אותו יש דרכים נוספים לחיבור LCD תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Static,

יש לי מסך דיי מוכן שפירקתי משרת HP ישן הנה תמונות עכשיו הוא מולחם ומוכן כבר עם חיבור כמו של מדפסת 25 פינים עכשיו אני קצת מפחד לחבר את זה.. יש מצב שמשהו יכול לקרות למחשב? ישרף וכו'? אם תשימו לב יש גם מפסק בצד שמדליק ומכבה את הצג.. ומעניין אותי מאיפה הוא מקבל חשמל.. הגיוני שה 25 פינים מעביר גם חשמל? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by KoM,

יש לי מסך LCD קטם של מצלמת וידיאו של SONY המסך כמובן צבעוני ובאיכות לא רעה בכלל ! האם אפשרי לחבר את המסך למחשב בצורה כזו או אחרת ? איפה מתחילים ? מה צריך לחפש ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by Madboy,

כן עשו את זה!! הצליחו לחבר מסך lcd של נייד ללא בקר!! לתראד המקורי בגרמנית/הולנדית לא יודע מה בדיוק http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/799377/ לתראד בביט-טק ( יש שם גם תירגום באחד התגובות ) http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=51818 לפי מה שהבנתי זה קצת מסובך אבל אפשרי חשבתי שתהיו מעוניינים לדעת

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by bluz,

ביציאה עצמה יש 25.. אבל בתוך יש 19 :-X מה אני עושה? אני צריך להחזיר 0 ב18-25, פשוט לא לשים כלום? (עוד לא סיימתי לבדוק תפינים כי אין לי מולטיטסטר, אבל עוד לא נתקלתי ב19-25..)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mzlbat,

היי בקיצור אני מחליף את המודם שלי בראווטר , ורוצה להרחיק אותו קצת מהפרצוף שלי , כי מבחינה נפשית לא נוח לי שמשהו שמשדר קרינה וגלי רדיו יהיה קרוב אליי , אז אני חשבתי לשים אותו בסלון ולחבר כבל רשת מהראווטר למחשב שלי , השאלה היא איזה כבל רשת אני צריך וכמה חוטים יש בזה , והאם אפשר המלצה על כבל רשת שיהיה בו עוד שני חוטים ,כי אני מתכוון לעשות אצלי בחדר מתג ON - OFF שאם אצטרך לנתק ולחבר אותו מחדש לא יצטרך לקום וללכת לסלון ... בכללי הראווטר פוגע בגוף לטווח הארוך ? או אין לי ממה לפחד ?

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by AmitMa,

יש לי PalmV‏ ללא שום כבל (מצאתי אותו בבית). יש אפשרות לחבר אותו למחשב ולהשתמש בו בתור עוד מסך? יכול להיות שאני אוכל להשיג את הכבל שמסנכרן אותו עם המחשב. תודה!

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by luXi,

שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר PS1 למסך מחשב או שצריך לעשות איזה מוד קטן...? תודה מראש לעוזרים.

18. Started by ranran,

אהלן חברים בלוח אם שלי (GIGABYTE) יש חיבור spdif מובנה אבל רק OUT ובלוח עצמו יש 5 פינים של SPDIF_IO (אני צריך את הINPUT) השאלה שלי מה אני יכול לקנות כדי לחבר SPDIF למחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by card,

שלום קניתי מאלקטרו-דראגון את ה-Speaker הבא: http://www.electrodragon.com/?product=3v-active-buzzer-continous-beep-12095-type האם כדי לחבר אותו למיקרו-בקר (ארדואינו, או כל לוח מיקרו-בקר אחר) צריך להוסיף עוד משהו? (נגד או משהו כזה?) או פשוט ישירות לחבר את רגל המינוס למינוס, ואת רגל הפלוס לאחת היציאות הדיגיטליות? תודה card

• 57 תגובות
    • 10.7k צפיות
  20. Started by misha7mb,

שלום לכולם. זקוק לטיפ איך לחבר מונה בינראי לקוצב זמן, כך שהמונה יספור מספר מסויים של פולסים (מספר שאני מגדיר לו) ולאחר מיכן יתן פולס בעצמו. או יותר נכון אני אני פשוט רוצה ליצור delay. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האם אפשרי? ספספקציות מאוורר הVF900 הן 12V על 0.14A ואילו המאוורר המקורי שבא עם הכרטיס דורש 0.21A על 12... זה הכרטיס והמאוורר , השאלה אם אני יכול מבחינה חשמלית לחבר את המאוורר לחיבור החשמל שעל הכרטיס (בצד שמאל של התמונה) *אגב נראה לי מאוד תמוהה שהמאוורר הקטן הג'ינרי שבא עם הכרטיס דורש יותר זרם מאשר הVF900 של זלמן.. שמשהו יפריך לי את זה מדעית...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by bubbles,

היי, יש לי בפרויקט שאני עובד עליו הפרדת אדמות - אדמת RF (אנלוגית) ואדמה דיגיטלית. עכשיו, בעקבות העובדה שהאדמה האנלוגית רועשת מן הסתם יש לחבר את האדמות בעזרת סלילים - שיחסמו את ה- RF ולא "ילכלכו" את האדמה הדיגיטלית. השאלה שלי היא איך אני בוחר את ערכי הסלילים. אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by orenc17,

קניתי היום את החיבור הנ"ל על החיבור עצמו יש רק 3 רגליים באוזניות שיש לי יש רק 2 חוטים איך להלחים תודה לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by lior12,

היי , לא הבנתי אף פעם מה ההבדל בין סטריאו למונו ? מונו בלטינית זה אחד וראיתי שבחיבור מונו יש חיבור אחד בסטיראו 3 ? אבל על מה זה משפיע ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. קניתי לפני כמה ימים מחשב כף יד ואני רוצה לחבר אותו לרמקולים של האוטו ... אז חשבתי לחבר את יציאת האודיו מהמחשב כף יד לריליי שברגע שמקבל אות חשמלי אז הוא מפסיק את פעילות הרדיו דייסק ושומעים את הפוקט פי סי , האם זה אפשרי ואיזה בעיות יכולות להתעורר במהלך השדרוג ...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים