אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
בקישור הנ"ל http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ יש את המדריך רק מה שלא הבנתי זה החוט האדום בתרשים לאן מתחבר בבננה למחבר החיצוני או הפנימים וכן השחור לאן מתחבר לחיצוני או לפנימי?? תודה רבה רבה מראש לעוזרים נסעתי לקנות חלקים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD אומנם עם 18 חיבורים אבל הייתי רוצה לחפש עליו דפי נתונים ואני לא יודע איך חיפשתי בגוגל אבל ללא שום תוצאות אז ככה על המסך עצמו כתוב (אני מתכוון על לוח ההלחמה) שורה ראשונה TW-107 שורה שניה 94V-0 למטה יותר המסך כתוב שורה ראשונה DATA VISION שורה שניה 122*32 (הכתב יצא הפוך כתוב כך מאה עשרים ושתים כוכבית שלושים ושתים) ויש מדבקה על המסך שכתוב עליה שורה ראשונה 12232- (הקו הקטן מופיע אחרי הספרות) שורה שניה 01SRB שורה שלישית 93.09
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי,לפני כמה ימים פירקתי לוח מקשים מטלפון "זמיר" של בזק. אז..,עלה לי רעיון לחבר את הלוח מקשים למחשב(ע"י חיבור של מדפסת וכד'..) ולהשתמש בתוכנה שתגביל את השימוש במחשב עד שמכניסים את הקוד הנכון. אבל...,אין לי מושג איך לעשות את זה! בלוח יש 10 יציאות(כבלים נפרדים) שונות שאותן אני רוצה לחבר,אבל אני לא יודע איך אני מספק ללוח חשמל(אין לי מושג איך הלוח עובד) ואיך אני עובד עם האותות שיתקבלו מהלוח!. אם מישהו יכול לעזור לי אז ממש תודה! בתודה מראש: עמיחי..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי היום באינספור חנוית\נגריות למיניהם ולא מצאתי שום זכר לחומר הזה... בעצם אף אחד לא ידע אפילו על מה אני מדבר. מישהו יודע היכן ניתן לקנות חתיכה לא גדולה (50X50) באיזור אשקלון? ברצוני לייפות קצת את המארז שלי (CM335) - להוסיף חלון, אולי קצת תאורה + צביעה חלקית מבפנים בשחור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנושא הקודם קצת גלש, הנושא העיקרי שאני צריך להבין UF ו ESR. האים UF חזק מהמקורי יהיה טוב יותר? האים ESR גבוה או נמוך יותר? מה יותר טוב? החשיבות העיקרית היא הUF? צריך לשים לב לESR?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, אני מעוניין לרכוש דרמל, איזה דרמל מומלץ לרכוש? התקציב שלי הוא עד 700₪ זה פעם ראשונה שאני רוכש אחד, רוב העבודה שאני מתכוון לעשות זה חיתוך ברזל,אלומיניום ופח.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר לדים למחשב וכתוב שהם 12V והחיבור שלהם הם 2 חוטים זהים לחלוטין. אין לי מושג איך לחבר אותם למחשב (ספק הכוח כמובן) ועם איזה חיבור. הנה תמונה של הלדים עם החיבור, מקווה שזה יעזור: http://www.UpFile4u.Net/Files/4v2x2s.JPG תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לבנות את זה: http://www.creativemods.com/forums/viewtopic.php?p=46831 החלקים הם פה: http://headwize.com/projects/showfile.php?file=cmoy2_prj.htm אני הולך לבנות את הזה עם הפוטנציומטר ולא הבנתי איזה ציפ אני צריך תוכלו להגיד לי?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המארז nzxt apolo http://tms.co.il/product/3560 והוא ממש חם מבפנים עכשיו יש לי רק שתי מאווררים בפנים ואני רוצה עוד גם ליופי וגם לקירור אני רוצה לקנות עוד שתי מאווררים עם לדים כחולים ולשים מה אתם אומרים אפשר לחתוך למעלה במארז ולשים מאוורר שיוציא אוויר ועוד בחלון שלו שגם יוציא אוויר ליד המאוורר שיש שמה כבר? מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד זמן שלא פירסמתי משהו חדש...... הנה GLOWPAD חדש שהכנתי לחבר שלי..... ייש בעיה עם לייקוס..... איתן [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני מחבר לפה 2 מכשיריי סלולר ועושה פליי בשניהם צד שני לרמקול. אני מקבל סאונד MIX בניהם. השאלה אם זה עשוי לגרום נזק למכשירים. ויותר מזה : אם אני מחבר את הדבר הזה לרמקולים ואת כל הסלון לזה - מחשב, טלפון, ממיר, DVD כל מה שצריך. האם יש בעיה כשמכשיר אחד (output) מקבל לתוכו פלט (input) ? דוגמה:
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן פרוג'קטורים שמצאתי זרוקים באתר בניה. במקור השנאים שלהם היו מתפרקים מחלודה, ושמתי חדשים אחריי כמה ימים של גשם, הם מתחילים לעשות בעיה כזאת : אין מעבר של גשם לתוך הפרוגקטור - המבנה שלו עשוי כך שהוא כמו "גג" מעל הפתחים, ובדקתי את זה אם מים מצינור ישר ובזווית כשמתחיל לרדת גשם הטמפ' יורדת, האוויר בתוך הפרוגקטור מתכווץ ונשאב פנימה אוויר קר ורטוב מבחוץ כשאחריי זה הגשם עובר, האוויר הרטוב שמקודם נכנס פנימה יוצר מבפנים אדים אל כל המשטחים - כל הזכוכית מכוסה באדים, כך גם כל יתר המשטחים הפנימיים, השנאי, חוטים וחיבורים וכו באחד מהם יש דגם של שנאי חדש יותר, הוא פשוט מחליד - האחד שבתמונה כמעט חדש, עכשו אם כתמים של חלודה (התמונה היא ממתיי שהתקנתי אותם) לדגם הישן יותר - האחד …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לצבוע את המארז שברשותי. המארז הוא NZXT 820 בצבע לבן. ורציתי לשאול איזה ספרי איכותי כדאי להשתמש ואיפה אפשר לקנות אותו ומה העלות שלו, איזה עוד חומרים כדאי להשתמש. האם כדאי לשייף משהו קודם ובאיזה כלים מומלץ להשתמש בשיוף. ובנוסף רציתי לשאול, מאיפה אפשר לקנות את החלונות למארזים בארץ. בעבר צבעתי את הרשתות של המארז לאדום (אני יוסיף תמונה בסוף) , ומתי שצבעתי את הרשתות הייתי צריך לצבוע כמה חלקים של פלסטיק(אם לראותם בתמונה השנייה), יש אפשרות להסיר את הצבע מהפלסטיק אם אני ירצה לצבוע את הפלסטיק בצבע אחר או שחייבים לצבוע עליו?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך מקום שמוכרים בו מחוללי זרם ,לא מצאתי כלום באינטרנט, זה לא בשבילי אלא בשביל אבא שלי, אין לי מושג למה הוא צריך את זה אבל הוא צריך בכל אופן ,אם אתה מכירים חנויות שמתעסקות בכל הקשור לזה תרשמו לי פה, תודה רבה רבה מראש. פשוט תרשמו חנויות ,לא משנה בכמה כסף. ליאור.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי אתמול את המודינג הראשון שלי הכלל סידור חוטים ומאורר בגג המארז המעלות ירדו פלאים. בPRIME מ 55 ל 38. חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית כך שהייתי מעלה את התמונות שתביעו את דעתכם. טוב לא משנה. השאלה שלי כזאת אני צריך אכשיו גריל למאורר החדש שלי אני לא צריך משהו מיוחד כי גם ככה לא רואים אותו המחשב יושב בכוננית. איפה אני יכול למצוא גריל בזול ונראה לי שעדיף לקנות בחנות ולא להזמין כי המשלוח יעלה יותר. בקיצור יש איזו שהיא חנות באזור הצפון שאני יכול לקנות שם? נ.ב תודה לכל האנשים שהייה להם סבלנות אליי שעזרו לי להבהיר כמה דברים לפני העבודה. אנשי הפורום אלקטרוניקה ומודינג אתם גדולים ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני כנראה הולך לקנות מארז CM HAF 932, וכפי שכנראה רובכם יודעים אין לו מסנני אבק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי, ולתת איזה מדריך קטן איך מוסיפים לו כזה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חיפוש קצר באתר ולא מצאתי מענה לשאלה שלי, טוב. אני בונה מארז מ-א' ועד-ת' !!!. השאלה שלי האם לבנות מחומר מוליך חום או לא?,ומאיזה חומר? (לא פרספקט).
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לבנות מוד הכולל מספר לדים בצבעים שונים כשהצבעים יתחלפו בהדרגה מצבע לצבע. יש לי רק ידע בסיסי באלקטרוניקה ולכן אני מעדיף רכיב/מעגל מוכן שיכול לעשות זאת. מישהו יודע איך קוראים לדבר הזה? בתודה רמי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קונקטור שאני צריך לדעת איזו רגל היא החיובית ואיזו השלילית. האם בעזרת רב מודד ניתן לדעת מה היא הקוטביות של הרגל? יש פתרונות אחרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. זהו הפרוייקט: http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-192.html אשמח לקבל פיטבקים ורעיונות חדשים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל בכותרת
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם כמה דברים בנושא מעגלים חשמלים 1.רציתי לדעת כיצד מתכנן המעגל יודע אילו רכיבים לשים על מנת לקבל את התוצאה שהוא רוצה?(נגיד לד מהבהב) אני מניח שזו תורה בפני עצמה אך אשמח להסבר וחשוב לציין כי "חרשתי" את האינטרנט בחיפוש אחר מידע. 2.כעת לאחר שלמדי את חוק אוהם,חוקי קריכהוף,חוק פאראדיי,קצת על רכיבים,ועל הבסיס של המעגל החשמלי ובכללי על החשמל אשמח לדעת מה המלצתכם למעגל ראשון? ואילו עוד חוקים יש לילמוד?. תודה מראש וסליחה על הבורות... יותם
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגה בייט (KT400...) ומארז ג'נרי (9950 ATX) רציתי לדעת אם מישהו ניסה להחליף את לד הPOWER (לד רגיל) ללד UB. השאלה שלי היא: האים הלוח נותן מתח\ זרם מספיקים (ולא גדולים מידי!) בשביל לד UB? ואני מבקש: תשובות ענייניות בלבד! שאלות של "למה..." לפרטי. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-