אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום. זהו הפרוייקט: http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-192.html אשמח לקבל פיטבקים ורעיונות חדשים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני מחבר לפה 2 מכשיריי סלולר ועושה פליי בשניהם צד שני לרמקול. אני מקבל סאונד MIX בניהם. השאלה אם זה עשוי לגרום נזק למכשירים. ויותר מזה : אם אני מחבר את הדבר הזה לרמקולים ואת כל הסלון לזה - מחשב, טלפון, ממיר, DVD כל מה שצריך. האם יש בעיה כשמכשיר אחד (output) מקבל לתוכו פלט (input) ? דוגמה:
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגה בייט (KT400...) ומארז ג'נרי (9950 ATX) רציתי לדעת אם מישהו ניסה להחליף את לד הPOWER (לד רגיל) ללד UB. השאלה שלי היא: האים הלוח נותן מתח\ זרם מספיקים (ולא גדולים מידי!) בשביל לד UB? ואני מבקש: תשובות ענייניות בלבד! שאלות של "למה..." לפרטי. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה בשביתה בניתי מארז מ-0 הושקעו עליו בערך כ500 שעות עבודה שלי ועוד כ-300 של אבא שלי המארז עדיין לא גמור זקוק לעוד גימורים רבים ויש לי רעיונות נוספים לשיפורו בחופשת הפסח היה לי קצת זמן לעבודה נוספת עליו המארז בנוי מתעלת PVC מלבנית שעברה הסבה למארז והפנלים עשויים מפרספקס. רוב החלקים למארז בלבד (לא כולל חומרה) נתרמו ע"י אבא חברים ומשפחה או פורקו בעבר על ידי ונהספו במשך השנים. קצת רקע: אני בן 17 וחצי מראשון לציון ביסודי הייתי ילד מחונן (מכון רון למי שמכיר) חולה מחשבים מאז ומתמיד. מפרק כל דבר שהצלחתי לשים עליו את ידי אי פעם מצעצועים למכשירי אלקטרוניקה ועד מכוניות, אני ג'נקר לא קטן וככה גם אבא שלי ובגלל זה אפשר למצוא אצלנו כמעט הכל (חוץ ממה שאמא שלי הצליחה לזרוק ל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך מקום שמוכרים בו מחוללי זרם ,לא מצאתי כלום באינטרנט, זה לא בשבילי אלא בשביל אבא שלי, אין לי מושג למה הוא צריך את זה אבל הוא צריך בכל אופן ,אם אתה מכירים חנויות שמתעסקות בכל הקשור לזה תרשמו לי פה, תודה רבה רבה מראש. פשוט תרשמו חנויות ,לא משנה בכמה כסף. ליאור.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קבלו הייתי אצל חבר שלי והרכבנו ת'מחשב שלו ופתאום עלה לי רעיון בראש... אולי אם נמתח ברחבי המארז כמה רצועות צלוטייפ\ מאסקינג טייפ\ דאקט טייפ ונשתדל לא לעצור או זרימת האוויר יותר מידי הוא "יתפוס" את האבק? ??? צריך להחליף אותו כל כמה זמן אבל לדעתי זה יעבוד לא רע... ועכשיו עלה לי רעיון נוסף!! מלכודות עכברים דביקות!!! מה אתם חושבים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני חדש כאן.. מקווה שאני במקום הנכון אני צריך שנאי עם המפרט שמצורף בתמונה, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.stormeren.dk/article_view.php?id=59 פשוט מדהים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דרמל, מקורי אם זה כדאי, או לא מקורי. אני מחפש באינטרנט ולא מוצא שום חנות שמוכרת דרמל. איפה קונים את הדברים הללו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המארז nzxt apolo http://tms.co.il/product/3560 והוא ממש חם מבפנים עכשיו יש לי רק שתי מאווררים בפנים ואני רוצה עוד גם ליופי וגם לקירור אני רוצה לקנות עוד שתי מאווררים עם לדים כחולים ולשים מה אתם אומרים אפשר לחתוך למעלה במארז ולשים מאוורר שיוציא אוויר ועוד בחלון שלו שגם יוציא אוויר ליד המאוורר שיש שמה כבר? מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
This One אולי משהו מכיר איפה ניתן להשיג ? או משהו דומה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחר אני עומד לחתוך דלת מארז ראשונה (רק ניסיון), ואני צריך הצעות: 1. איך לחתוך פינות עגולות וחלקים קשים לחיתוך? 2. כל כמה סמל לתת לו להתקרר (לדראמל)? 3. לחתוך עם הדרמל או עם הציר גמיש?? 4.מה לעשות כדי להמנע מפציעות ואבידות בנפש?? על איזה משטח מומלץ לעבוד\? תודה לעוזרים החמודים!! אבי'קו
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש מדריכים למודינג שמה. מה הייתם רוצים שיהיה בתוכנה? מידע על רכיבים? תנו הצעות. :
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך למאווררים שלי מולקסים זכר בשביל לחבר לפאן באס שאני בונה. נקבה בשביל הפאן באס זה לא בעיה, רוצחים ספק ישן, אבל אין לי מושג איפה להשיג נקבה. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי אתמול את המודינג הראשון שלי הכלל סידור חוטים ומאורר בגג המארז המעלות ירדו פלאים. בPRIME מ 55 ל 38. חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית כך שהייתי מעלה את התמונות שתביעו את דעתכם. טוב לא משנה. השאלה שלי כזאת אני צריך אכשיו גריל למאורר החדש שלי אני לא צריך משהו מיוחד כי גם ככה לא רואים אותו המחשב יושב בכוננית. איפה אני יכול למצוא גריל בזול ונראה לי שעדיף לקנות בחנות ולא להזמין כי המשלוח יעלה יותר. בקיצור יש איזו שהיא חנות באזור הצפון שאני יכול לקנות שם? נ.ב תודה לכל האנשים שהייה להם סבלנות אליי שעזרו לי להבהיר כמה דברים לפני העבודה. אנשי הפורום אלקטרוניקה ומודינג אתם גדולים ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חיפוש קצר באתר ולא מצאתי מענה לשאלה שלי, טוב. אני בונה מארז מ-א' ועד-ת' !!!. השאלה שלי האם לבנות מחומר מוליך חום או לא?,ומאיזה חומר? (לא פרספקט).
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל בכותרת
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות מודינג למחשב - לבנות אקווריום עם דגים ומחשב. כלומר שהמחשב יהיה כולו בתוך המים ומסביבו ישחו דגים. אני רוצה לדעת אם אפשר לשים רכיבים בתוך מים (מזוקקים, אני מניח בשביל הבידוד).. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקישור הנ"ל http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ יש את המדריך רק מה שלא הבנתי זה החוט האדום בתרשים לאן מתחבר בבננה למחבר החיצוני או הפנימים וכן השחור לאן מתחבר לחיצוני או לפנימי?? תודה רבה רבה מראש לעוזרים נסעתי לקנות חלקים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני חדש מאוד במודינג חשבתי לעשות פרויקט מודינג למחשב אולי אפשר הצעות למוד מה החומרים איך להשיג והכי חשוב שלא יהיה משהן מסובך כי אתם יודעים נער ממוצא בלי כל הכלים כמו המקדחות וכל אלה. מה אני יכול לעשות בלי הם ועוד משהו איך אני יצור כפתור הדלק/כבה וריסט למחשב ואיך אני יחבר אותם ללוח אם?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לאריאל לתוכנה מתכנת בc c++ מטלב בעל ניסיון רב בכתיבת פרויקטים Arduino pic עוזר בכתיבת פרויקטים תוכנה + חומרה במחירים נמוכים 0523952337 אורי הדר orihadar3@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי,לפני כמה ימים פירקתי לוח מקשים מטלפון "זמיר" של בזק. אז..,עלה לי רעיון לחבר את הלוח מקשים למחשב(ע"י חיבור של מדפסת וכד'..) ולהשתמש בתוכנה שתגביל את השימוש במחשב עד שמכניסים את הקוד הנכון. אבל...,אין לי מושג איך לעשות את זה! בלוח יש 10 יציאות(כבלים נפרדים) שונות שאותן אני רוצה לחבר,אבל אני לא יודע איך אני מספק ללוח חשמל(אין לי מושג איך הלוח עובד) ואיך אני עובד עם האותות שיתקבלו מהלוח!. אם מישהו יכול לעזור לי אז ממש תודה! בתודה מראש: עמיחי..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחבר מתכננים להשתמש באדרואינו כבקר לתאורה שפועלת עפ"י רעש וכד' .. רציתי לדעת מה אני צריך לקנות ואיזה תוכנות אני צריך להוריד כדי להתחיל ללמוד על האדרואינו ולהתחיל לעבוד על הפרויקט שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוספתי סידירום נסתר למחשב תראו ותגידו לי מה דעתכם! הסידירום סגור- http://www.pbase.com/image/31725039 הסידירום פתוח- http://www.pbase.com/image/31725095
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-