אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני וחבר מתכננים להשתמש באדרואינו כבקר לתאורה שפועלת עפ"י רעש וכד' .. רציתי לדעת מה אני צריך לקנות ואיזה תוכנות אני צריך להוריד כדי להתחיל ללמוד על האדרואינו ולהתחיל לעבוד על הפרויקט שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז נתחיל קוראים לי יוני . קניתי קירור מזמן ultra 120 extreme ראיתי ששני המאוררים בחלק העליון לא מאפשרים לי להרכיב תלוח בגלל גודל הקירור אז לקחתי את שני המאוררים והרכבתי אותם מלמעלה , אז ראיתי שהגג (פלסטיק) לא נסגר טוב כי המאררים הפריעו לו אז אחרי עבודה קלה עם הדרמל חתכתי את הפלסטיק ואת הלוח שיושב עליו הusb כי הוא הפריע לי בסגירה חתכתי את המתכת הזאת שיושבת על הגג והשתמשתי בה אחרי זה למגן את המאוררים תמונות של התוצאה אני אישית די מרוצה http://i42.tinypic.com/a1323l.jpg http://i39.tinypic.com/1900mo.jpg עכשיו תמונה של המחשב לפני החיתוך והסידור של הגג עם הדלת הצדדית פתוחה http://i41.tinypic.com/29752e.jpg תמונה שצילמתי לפני שובעיים מאז עבר על המחשב ניקוי יסודי :] ה…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות [שלא מצאתי בחיפוש] בנוגע לצביעת המארז - 1. מה החשיבות של הפריימר בצביעה של המארז? 2. צריך לשייף לפני הצביעה? 3. אם אני צריך לשייף לפני הצביעה ואני רוצה לצבוע את פנים המארז אז אני צריך לשייף את כול פנים המארז?! 4. כמה שכבות מומלץ לצבוע ? 5. כמה זמן בדרך כלל לוקח לצבע להתייבש [שאוכל לעשות שימוש מלא במארז לאחר הצביע]? תודה מראש לעונים ;D
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי,לפני כמה ימים פירקתי לוח מקשים מטלפון "זמיר" של בזק. אז..,עלה לי רעיון לחבר את הלוח מקשים למחשב(ע"י חיבור של מדפסת וכד'..) ולהשתמש בתוכנה שתגביל את השימוש במחשב עד שמכניסים את הקוד הנכון. אבל...,אין לי מושג איך לעשות את זה! בלוח יש 10 יציאות(כבלים נפרדים) שונות שאותן אני רוצה לחבר,אבל אני לא יודע איך אני מספק ללוח חשמל(אין לי מושג איך הלוח עובד) ואיך אני עובד עם האותות שיתקבלו מהלוח!. אם מישהו יכול לעזור לי אז ממש תודה! בתודה מראש: עמיחי..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך מקום שמוכרים בו מחוללי זרם ,לא מצאתי כלום באינטרנט, זה לא בשבילי אלא בשביל אבא שלי, אין לי מושג למה הוא צריך את זה אבל הוא צריך בכל אופן ,אם אתה מכירים חנויות שמתעסקות בכל הקשור לזה תרשמו לי פה, תודה רבה רבה מראש. פשוט תרשמו חנויות ,לא משנה בכמה כסף. ליאור.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לעשות דלת שלמה מפרספקס למארז שלי. כגע, על דלת המארז הנוכחית עשיתי מקום למאוורר 120MM ואני רוצה לעשות את זה גם בדלת הפרספקס. אבל אין לי דרמל לחתוך איתו את העיגול בפרספקס, יש לי רק ג'קסו. זה יתאים? ד"א: אבא שלי יעשה את העיגול, הוא מיומן בזה (אני אפילו אף פעם לא ראיתי ג'קסו).
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה זה ניגודים איך אני מחשב אותם ולמה אני מחשב אותם אני תכננתי לקנות לדים קטנים לחבר אותם מה אני צריך לעשות קודם?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רעיון לאיזה פרוייקט כלשהו הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה אפשרי. אני מעוניין לקחת Gps ולנצל את המסך שלו ואת יכולת הטאצ' שלו כדי להתמש בו כמסך נוסף למחשב. ככה שאני יוכל לשלוט על המחשב מרחוק (עם חוט או בלי חוט) על ידי ה - Gps עצמו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קבלו הייתי אצל חבר שלי והרכבנו ת'מחשב שלו ופתאום עלה לי רעיון בראש... אולי אם נמתח ברחבי המארז כמה רצועות צלוטייפ\ מאסקינג טייפ\ דאקט טייפ ונשתדל לא לעצור או זרימת האוויר יותר מידי הוא "יתפוס" את האבק? ??? צריך להחליף אותו כל כמה זמן אבל לדעתי זה יעבוד לא רע... ועכשיו עלה לי רעיון נוסף!! מלכודות עכברים דביקות!!! מה אתם חושבים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקישור הנ"ל http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ יש את המדריך רק מה שלא הבנתי זה החוט האדום בתרשים לאן מתחבר בבננה למחבר החיצוני או הפנימים וכן השחור לאן מתחבר לחיצוני או לפנימי?? תודה רבה רבה מראש לעוזרים נסעתי לקנות חלקים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לבנות שעון ואת הזמן להציג עם תצוגות Nixie הבעיה המחיר של כל אחת הוא סביב 10$ וצפונה השאלה שלי האם יש להשיג כאלו במחירים שפויים יותר ביצעתי חיפוש באיביי לא תוצעות מעודדות האם למישהו יש המלצות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חדש כאן.. מקווה שאני במקום הנכון אני צריך שנאי עם המפרט שמצורף בתמונה, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך לבנות את זה: http://www.creativemods.com/forums/viewtopic.php?p=46831 החלקים הם פה: http://headwize.com/projects/showfile.php?file=cmoy2_prj.htm אני הולך לבנות את הזה עם הפוטנציומטר ולא הבנתי איזה ציפ אני צריך תוכלו להגיד לי?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי היום באינספור חנוית\נגריות למיניהם ולא מצאתי שום זכר לחומר הזה... בעצם אף אחד לא ידע אפילו על מה אני מדבר. מישהו יודע היכן ניתן לקנות חתיכה לא גדולה (50X50) באיזור אשקלון? ברצוני לייפות קצת את המארז שלי (CM335) - להוסיף חלון, אולי קצת תאורה + צביעה חלקית מבפנים בשחור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, אני מעוניין לרכוש דרמל, איזה דרמל מומלץ לרכוש? התקציב שלי הוא עד 700₪ זה פעם ראשונה שאני רוכש אחד, רוב העבודה שאני מתכוון לעשות זה חיתוך ברזל,אלומיניום ופח.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.stormeren.dk/article_view.php?id=59 פשוט מדהים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי 2 שאלות אליכם אני משתמש בחיישן טמפרטורה DHT11 לקחתיח את ההקוד לבדיקת החיישן לפי מה שמופיע בדוגמא, ולקחתי קוד לביצוע טרמוסטט כלל בידקת שינוי מצב. 1. קוד לבדיקת החשיין int chk = DHT11.read(DHT11PIN); // read to check the sensor switch (chk) { case 0: Serial.println("OK"); break; case -1: Serial.println("Checksum error"); break; case -2: Serial.println("Time out error"); break; default: Serial.println("Unknown error"); break; } אם אני מעוניין ברגע שזה מחזיר שגיאה שיבצע בדיקה חוזרת של החיישן אני פשוט צריך להוריד את ה BREAK בסוף השורה? אם לא, איך אלי לעשות זאת ? 2. קוד לטרמוסטט עבור מצב חום ומצב קור. // ---- turn on or off damper in…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המארז nzxt apolo http://tms.co.il/product/3560 והוא ממש חם מבפנים עכשיו יש לי רק שתי מאווררים בפנים ואני רוצה עוד גם ליופי וגם לקירור אני רוצה לקנות עוד שתי מאווררים עם לדים כחולים ולשים מה אתם אומרים אפשר לחתוך למעלה במארז ולשים מאוורר שיוציא אוויר ועוד בחלון שלו שגם יוציא אוויר ליד המאוורר שיש שמה כבר? מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
// USE TO remote control- WD #include <IRremote.h> int RECV_PIN = 11; IRrecv irrecv(RECV_PIN); decode_results results; int a=0; // int b=0; // int c=0; // int d=0; // int e=0; // int green=52; int yellow=51; int red=50; int bluergb=53; void setup() { irrecv.enableIRIn(); pinMode(53, OUTPUT); digitalWrite(53, HIGH); for(int i=50;i<53;i++) { pinMode(i, OUTPUT); digitalWrite(i, LOW); } } void loop() { if (irrecv.decode(&results)) { delay(300); if (results.value == 0x219EA05F) {a=a+1;} // UP if (results.value == 0x219E00FF) {b=b+1;} // DOWN if (results.value == 0x219EE01F) {c=c+1;} // LEFT if (results.value == 0x219E906F) {d=d+1;} // RIGH…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל בכותרת
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן פרוג'קטורים שמצאתי זרוקים באתר בניה. במקור השנאים שלהם היו מתפרקים מחלודה, ושמתי חדשים אחריי כמה ימים של גשם, הם מתחילים לעשות בעיה כזאת : אין מעבר של גשם לתוך הפרוגקטור - המבנה שלו עשוי כך שהוא כמו "גג" מעל הפתחים, ובדקתי את זה אם מים מצינור ישר ובזווית כשמתחיל לרדת גשם הטמפ' יורדת, האוויר בתוך הפרוגקטור מתכווץ ונשאב פנימה אוויר קר ורטוב מבחוץ כשאחריי זה הגשם עובר, האוויר הרטוב שמקודם נכנס פנימה יוצר מבפנים אדים אל כל המשטחים - כל הזכוכית מכוסה באדים, כך גם כל יתר המשטחים הפנימיים, השנאי, חוטים וחיבורים וכו באחד מהם יש דגם של שנאי חדש יותר, הוא פשוט מחליד - האחד שבתמונה כמעט חדש, עכשו אם כתמים של חלודה (התמונה היא ממתיי שהתקנתי אותם) לדגם הישן יותר - האחד …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דוושה למכונת תפירה, שבתוכה הקבל נשרף, מצאתי אצלי קבל עם אותם נתונים אבל אני לא בטוח שאפשר להשתמש בו במקום הישן. הישן הוא מדגם Rifa pme 271m 0.1uf 250v וההחדש הוא uTx HQX 0.1uf (k) x2 v250
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש מדריכים למודינג שמה. מה הייתם רוצים שיהיה בתוכנה? מידע על רכיבים? תנו הצעות. :
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי אתמול את המודינג הראשון שלי הכלל סידור חוטים ומאורר בגג המארז המעלות ירדו פלאים. בPRIME מ 55 ל 38. חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית כך שהייתי מעלה את התמונות שתביעו את דעתכם. טוב לא משנה. השאלה שלי כזאת אני צריך אכשיו גריל למאורר החדש שלי אני לא צריך משהו מיוחד כי גם ככה לא רואים אותו המחשב יושב בכוננית. איפה אני יכול למצוא גריל בזול ונראה לי שעדיף לקנות בחנות ולא להזמין כי המשלוח יעלה יותר. בקיצור יש איזו שהיא חנות באזור הצפון שאני יכול לקנות שם? נ.ב תודה לכל האנשים שהייה להם סבלנות אליי שעזרו לי להבהיר כמה דברים לפני העבודה. אנשי הפורום אלקטרוניקה ומודינג אתם גדולים ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-