עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אז ככה. בניתי את הגוך תאורה הפשוט כמו שיש פה למעלה בנעוץ. הכל היה בסדר, שמי נגד של 470 כי לא היה לי 430 פה, זה פעם ראשנוה שלי שאני מתעסק עם נגדים לדים והלחמות. התקשרתי לאבא שלי לעבודה כמה פעמים כי זה הכל ציוד שלו ואני לא מבין בזה.... וסוף הכל יצא טוב חוץ מהלדים. הם מאירים חלששששששששש מאד. האם זה בגלל שהם ישנים?!? לי נראה כאילו הם לפני איזה 10 שנים. הם של אבא שלי והם הו מפורקים מכל מיני דברים שהוא בנה פעם..... או שאולי שרפתי את הלד?! מה הבעיה פה? חיברתי לחיבור של ה 12 וולט במחשב.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Spider - Mike,

איך אני שולט על מאוור בעזרת פוטנציומטר??... איך אני מחבר אותו למאוורר?? ???.. תודה מראש לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך המלצה שלכם (לאחר נסיונות בהזמנת מוצרים דרך JEB-TECH וכמובן מהארץ. OK, יש לי סליבינג למחשב שקניתי מזמן, ניסיתי להוציא את החוטים מהמולוקס של ה20 פינים (זה שמתחבר ללוח האם) לא הצלחתי עם שום מכשיר!ו לכן התיאשתי, עטפתי את כל הכבלים של המחשב באיזולירבנד, ועכשיו זה נראה כמו חירייה. כמו כן הוספתי לוח שליטה על מאווררים ויש לו חוטים קטנים כאלו שאותם אין לי מה לעטוף באיזולירבנד, אז כל המחשב שלי נראה רע! החלטתי לא להתייאש ולהתחיל מחדש. אני צריך המלצות. לקנות כבלים מעוגלים (האמת פה אני ממש לא מבין כמה סוגים ומה בדיוק אני צריך) אני יכול להגיד לכם שהמרחק למשל מלוח האם להארד דיסק ולCD הוא ממש קצר (אני יודע שהכבלים האלו הולכים לפי מידות מרחק באינצ'ים) ולכן אני צריך א…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

האם בטוח לשים אותו בקרבת חלקים אלקטרוניים בזמן פעולה ? חשמל סטטי מוליכות ושאר הצרות...... מאיפה אני יכול לקנות עוד ספוגים כאלה (בערך באותו עובי כמו שמגיע עם הלוח אם) והאם יש להם שם מיוחד (מה אני אמור להגיד למוכר) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by La Chupacabra,

משהו יודע איך מעקמים פרספקט לצורה עגולה ? : ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by VBMaster,

שלום לכולם! יש לי פרוייקט מודינג לחופש ורציתי לדעת עד כמה בערך אני יכול להאריך את כבלי ה-IDE של המחשב שלי (רק לסידירומים, לא להארדיסק) נ.ב: תציעו עוד העצות למודינג בשעה פרק 5! תודה!

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  7. מאחר שיצאנו לחופש הגודל היה לי זמן ומרץ לעשות את זה.. לא יצא מעולה אבל אני מסופק. http://www.ag-or.i8.com/moding מה אתם אומרים? * מנהלים- לקח לי בערך שעה(באמת שעה ) להדביק את הת'ראד הזה בהצלחה... נס שהצלחתי. (תגידו יש במקרה בעיה עם הסמל של האחוזים ? - כי כשהורדתי זה פתאום עבד... אין לי מושג.... )

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ratzabi,

אני רוצה לעשות חלון בדלת המארז שלי ולשים בצד שמאל למטה מאוורר עם לד. שאלתי היא אם אני יעשה חורים עם מקדחה בפרספקס זה יספיק למאוורר או שאני צריך לעשות חור אחד גדול? החורים יהיו בגודל כזה בערך (^) תורידו את ה-^ ותשלימו את העיגול וזה בערך גודל החור.

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by itaysp,

זה יחסוך הרבה כסף כי קבל כזה עולה בערך 270 שקל... חשבתי על זה.. בגדול לוקחים חיבור כמו של המטען וחיבור יו אס בי מלחימים וזהו.... אבל יש את כל הדברים שאני לא יודע.. ובטח זה יותר מסובך ממה שאמרתי... אז אולי מישהו יכול להביא מדריך או להסביר פה איך עשים את זה? יש לי סמסונג 540. ככה זה יחסוף לי להוריד צילצולים בחינם וגם משחקים...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Kodi,

ראיתי אניזה פרוייקט פה שמישהו בנה מארז מעץ או מעיין "כיסוי" למארז ופשוט נדלקתי מזה.. התחלתי לשקול מאוד מאוד ברצינות לעשות אחד. התכנון הוא לעשות את כל המארז מעץ חוץ מהכלוב של הHD והכלוב של הדיסקים.. ראיתי בפרוייקט של עץ שפורסם פה שריפדו את הדפנות בספוג.. למ זה נחוץ? ומה ההשלכות של רכיבים אלקטרוניים בעץ? תכננתי לעשות את הדפנות בעובי של לפחות ס"מ או 2 ואת החלק האחורי דק בשביל שיהיה קל לעשות חיבורי לוח וPCI.. אני ילך כנראה לACE ויקנה עץ, כמה עולה בערך? וכמה אני בערך צריך אתם חושבים? אני יעשה את זה ביחד עם חבר שלי ויש לו מקלט עם המון המון כלים - מסור \ משייף \ מקדחות למיניהם \ דיסקים המון המון המון כלים כך שלא יהיה בעיה וגם אבא שלו יעזור לנו.. באיזה צורה אני צריך להתחי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by amisha,

הכותרת אומרת הכול והצעות שקצת קרובות לראשון יועילו במיוחד!!!!!!! אל תציעו לי להדביק 2 של 5 ....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=52568&page=1&pp=20 וואו איזה MOD, וואלה אין לי מילים, הלוואי והיתה לי סבלנות לעשות משהו כזה אבל זה לא הקטע שלי, בכל אופן זה מדהים חבל"ז טוב עכשיו אחרי שהסתכלתי לראות שהלינק עובד הנה לינק נוסף ישיר לתמונות, יותר נח: /http://bit-tech.net/feature/44/1 אחרי שראיתי שוב ... אין מילים .... :-X

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קנתי אתמול ראש של חריטה(9910) מ Tungsten, שאמור לחתוך ברזל בלי בעיות, אבל הראש שקניתי בקושי מצליח לסרוט את הדלת של המארז שלי. אני רוצה לעשות חלון עם ציור קצת מסובך, ובשביל חלק מהציור צריך לבצע חיתוך קצת מסובך, ובשביל זה אני צריך ראש חריטה מהסוג הזה. ראיתי מדריך שביצעו בו חריטה/חיתוך אבל עם ראש מספר 9909 אבל לדיקו לא מיבאת אותו לארץ. אולי הבעיה שאני פשוט לא יודע איך להשתמש איתו, אז אולי מישהו שיש לו ניסיון עבודה עם הראש הזה, יתן לי טיפים איך לעבוד איתו. או אולי שאני מנסה לחרוט על דלת של מארז קומפקייס שהוא ממש עבה יחסית למארזים אחרים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות כבלים מעוגלים של IDE באורך של 10 אינץ'. האם לדעתכם הם יספיקו ויגיעו לכל מקום במארז? משום שיש לי כרגע 36 אינץ' (מעניין מי המליץ לי עליהם.. אהמ פנדה אהמ... אנמרתי להם 18' אבל הם אמרו שלא יספיק לי..) ואין לי מקום לדחוף אותו! הוא ענקי! אז מה דעתכם..? תודה.

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by gilibong,

מה אתם אומרים על המארז והמשב שלי? יפה שלחו תגובות בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לבנות מארז, ואין פרספקס.לא בהום סנטר ולא ב ACE (אני גר בראשון)ואני לא יודע אפה לקנות :-[ המוכר בהום סנטר שלח אותי בכלל לראש העין ואמר שהם לא מחזיקים את זה בכלל ברשת.. אז אני שלחתי אותו למקום אחר ... ;D מישהו יודע איפה אפשר לקנות (חוץ מזיגזאג) פרספקס ? עדיף באיזור המרכז, והמחיר כמה שיותר נמוך. אם מישהו יודד בבקשה שיכתוב כאן. ואודה מאוד למי שיעזור לי למצוא חנות שמוכרים בה דיסקיוט לדרמל בראשון (או בסביבה) תודה על העזרה התמונות צולמו עם Canon PowersShot A75 (והדרמל עלה 400 שקל : P בלי הציר ) *** אני רואה שזה לא יוצר טוב ועכשיו אני מת לישון, אז פשוט תסתכלו כאן : http://briefcase.walla.co.il/yurims ותראו גם אוע תמונות של המצלמה עצמה. Sorry, אני אתקן …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by guyyug,

אתמול בTECHTV הזכירו אתר שבו יש את כל המידות של המארז (חורים איפה איזה גודל.....) כך שלא צריך להתחיל למדוד כל דבר משיהו מכיר אותו או מכיר אתר דומה האתר זה משהו ".essential$$$$.org"

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by fefer,

אהלן אנשים חשבתי לקנות את Thermaltake X-RAY PANEL http://www.trigger-point.net/computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=1058 עכשיו השאלה שלי היא: מישהו מכיר את האתר הזה שמוכר... אני מעונין לדעת אם זה בטוח לקנות מהם ואם הם אמינים ??? למישהו שאולי הספיק להזמין מיהם מוצר או מישהו שיודע... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by re5pect,

למישהו יש מדריך או יכול להדריך אותי איך מכניסים לדים למאוורר כמו בתמונה ולאן מחברים אותם גם.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  20. הכוונה למארז בסגנון הזה: חשבתי על תכנון: עכשיו, רציתי לדעת - איפה ניתן לקנות את המצרכים: -מוטות ברזל. -החלקים שמחברים בין המוטות ברזל. -לוחות ברזל שיחסו את המבנה המשורטט. -לוחות פרספקס חלון מלמעלה ומהצד. איפה אפשר לקנות את המצרכים וכמה כל הפרויקט הזה יעלה בערך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה לבנות איזשהו מעגל שבעצם יתפקד כמעין שילוב של פונציומטר ו RELAY, שאני יוכל לשלוט על העוצמה. למעשה, אני מנסה לבנות קירור למעבד, אבל אני לא רוצה שהוא יפעל כל הזמן במלוא העוצמה, אלא יעבוד ע"פ טמפ' הצ'יפסט, כלומר המטרה היא לקרר כמה שיותר חזק, אך בלי לרדת מתחת לטמפ' הצ'יפסט(שדומה מאוד לטמפ' החדר) בכדי למנוע עיבוי. רעיונות יתקבלו בברכה. בתודה מראש, RazorJunior ד.א. קראתי את התרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59997.0 אבל עדיין יש הרבה דברים שלא ברורים לי, כי המטרות פה הם מעט שונות...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שמעתי על החומר שנקרא Instant Rust אבל אין לי מושג איפה להשיג בארץ חשבתי להזמין מחול,אמשח עם למישהו יש מדריכים לאפקט חלודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בבקשה תענו לי! אני יקנה כבלים מעוגלים בקרוב להארד דיסק ולפלופי ואני צריך כבלים שאורכם 18ס"מ להארד דיסק ו24ס"מ לפלופי... יש את הכבלים האלו http://www.pchardware.co.il/docs/pi2077820465_2.htm ולא הבנתי מהי היחידת אורך cm אז אני צרךי לדעת אם האורך משתווה בסנטימטרים למה שאני צריך.. אני נוב אני יודע ???

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by ShowstoppeR,

היי מצאתי את האתר הזה. הם מוכרים לדים בכל הצבעים ומכל הסוגים במחירים פשוט מצחיקים והם גם עושים משלוחים לכל העולם ממש ממש בזול כדאי לבדוק: http://www.lsdiodes.com

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MacGyver,

תמיד שיגעה אותי השאלה הזאת.... איך זה שבמודים בחו"ל יש אנשים שפשוט משנים את המחברים(USB,PS2 וכו'....) לדוגמא: וזה מופיע מתחת: שבת שלום איתן

• 8 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים