אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד דיסק מיני של נגן ארקוס. הגודל שלו הוא 5X7 ס"מ. אין לו חיבור פינים, זה מין חריץ כזה מה אפשר לעשות איתו? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לעשות סליבינג לחוטים של הספק אך אני לא יודע כל כך מה לעשות.. ראיתי תערכה הזאת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9248 והיא נראית לי מתאימה וזולה. עכשיו בא הקטע של השאלות.. .צריך לפתוח תספק כדי לעשות תסליבינג?< האם זה מסוכן לפתוח את הספק? יעני אפשר להרוס אם אף פעם לא פתחתי ספק כוח?< איך לעשות אותם? פשוט להלביש "תגרב" על החוט וזהו? תודה..אם יהיה מדריך לכזה דבר אני ישמח ישמח ישמח ישמח !
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה השיטה הכי טובה לנקות פרספקס מדבק, בלי שהוא יסדק ויהרס...? האם למישהו יש נסיון בנושא?
-
- 8 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אממ בהנחה שיש לי חלון פרספקס/פרספקט (לא יודע בדיוק את השם)... איך אני מרכיב אותו? הרי לחלון רגיל של מארז יש פינה שיושבת על האחורה של המארז שיש בה חורים המאפשרים הברגה אל המארז עצמו... תודה מראש [:
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי ספק ג'נרי ( להגיד לו ג'נרי זו מחמאה אפילו ג'נרי יותר יציב ממנו ) ואני זקוק לספק חדש חשבתי הוא על antec או על thermaltake וכיוון שיש לי חלון במארז שינצל את כל יופיו של הbuttrfly אז חשבתי עליו כאופציה ראשונה( לא מוכן לוותר עליו ) אז אמרתי שאני יחכה עד ליום הולדת שלי ( 2004\2\20 ) כדי לקנות אותו ( כדי שיהיה לי מספיק כסף לקנות אותו ) אז פתאום ניכנסתי לאתר להזמין ןגילית שהמלאי אזל ( הייתי בשוק ) אז אני מחכה לאספקה הבאה ואני לא יודע מתי תיהיה אז אולי משהו מכם יודע מתי תגיע או מקום אחר שאפשר לקנות בו ( אם זה בחו"ל רק במיאמי ) תודה מראש לעזרים Install
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי לנסות ולנצל את חלקי המחשב הנישא הזקן החביב שלי. רציתי לדעת אם למישהו כאן יש איזשהיא עצה האם אפשר להשתמש במסך של הנייד (שמחובר אל גוף המחשב באמצעות סרט מגעים) באיזשהיא אדפטציה ולחברו כמסך slave למחשב השולחני (כמובן שישנה תמיכה ע"י כרטיס המסך). הכוונה בslave היא שיש אפשרות לחיבור ע"י rca ולא רק ע"י חיבור מקבילי של מסך שכולנו מכירים.... מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה מפרט של רכיבים אלקטרונים לקנות כדי לחבר דיודה רגילה בטור ל"לד" (שהיא גם דיודה) , אזה מתח (Volt) צריך להפעיל מעגל כזה. אני הולך לחבר כ-100 לדים במקביל , אני צריך לדעת אזה כדאי לקנות ואיפה !? המטרה הסופית של העבודה הזאת היא פרוייקט משותף שלי עם בני בן ה-10 בבנית "סימולציה של מסך מחשב בהפעלה בינרית (על ידי מתגים)" אודה לכם מאוד על העזרה. ZOSO ( רק הזקנים יודעים מי זה )
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נשרט כמו גדול.. אין לי כוח שוב לחתוך ולעשות לו חור של מאוווררררררר כל פעם אין איזה משחה אנערף
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך די בדחיפות שירטוט של זה, עדיף בEWB תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למארז שלי שני מחזיקים כאלה מלמעלה לנשיאה, כאילו שאני רוצה נגיד לקחת את המארז איתי לאנשהו אז אני תופס בזה... עכשיו השאלה היא איך אני מוודא שהמחזיקים האלה יהיו חזקים מספיק לעמוד בכובד של המחשב והמארז ? יש לי צ'יפטק טאור...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פורום HWzone הסתכלתי בגלרייה של המודינג וממש קינאתי אמרתי לעצמי אם הם יכולים גם אני יכול! אני מקווה להשתלב בפורום וכמובן להראות לכם את המודינג שלי (אני מתחיל את הפרוייקט היום!)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה חדשה, עם אילו ראשים חותכים חלון ? ואפשר לעשות עם זה חור למאוורר ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, קניתי לוח אם A7N8X-VM400 ומאוורר Thermalright 947U להפתעתי גיליתי שעל לוח-האם הזה מסומנים בצבע כסף הנקודות בהן אמורים לעבור הברגים שמצמידים את גוף הקירור למעבד, אבל אין חורים!. למיטב הבנתי - צריך לקדוח את החורים... (נכון? נכון?) טוב, קדחתי את החורים - והצלחתי להרוס את הלוח.. (חיברתי לספק - וחוץ מאיזה טרנזיסטור שהתפחם לא קורה כלום..) ועכשיו אני עם לוח מס' 2 (מאותו סוג) - שמאד לא בא לי להרוס גם כן.. מישהו יודע: 1. אם אכן מותר לקדוח את הלוח בנקודות הללו? 2. אם התשובה ל-(1) שכן - טיפים על איך לקדוח? יש לי מקדח של דרמל, הוא מומלץ לעבודה כזו? 3. אם פתק בכותל יעזור? תודה מראש.. אסף.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה במארז(יש לי חלון) חשבתי על לקחת חתיכת פרספקס לחרוט עליה לשים אותה מאחורי החלון ולהאיר כמובן עם לדים פשוט אני לא רוצה לחרוט על החלון של המארז כדי שאם יברח לי הדרמל או משהו כזה שלא יהרס כל החלון(מבחינת היופי) האם הצמדת משטח פרספקס קטן מאחורי החלון יתן אפקט אור יפה או שעדיף לחרוט כבר בחלון עצמו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מתכנן לקנות מארז שחור עם DVD שחור, רק שיש לי כבר צורב לבן והוא לא רע בכלל(24x12x48) ואין לי חשק לבזבז עוד 250 ש"ח עבור משהו שאני לא באמת צריך. אז אני רוצה לדעת איך אני יכול לצבוע את הכונן שלי, וכמה זה יעלה לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ראיתי לפני כמה ימים בפורום מדבקות למארז ואני הורדתי אותם ובטעות מחקתי עכשיו שאני מחפש שוב אני לא מוצא עולי מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה (אני יודע שזה לא קשור אבל בכול זהות) תודה מראש Xstyle
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , אז ככה , חלון כבר יש לי , צבעתי את המארז בשחור ושמתי לקה עליו ויצא יפה , ומקדימה המארז צבוע צבע ניקל , אבל זה יצא פשוט זוועה , בעתיד אני יתקן את זה... כרגע , יש לי מאורר לדים קטן(כחול) על הכרטיס מסך , וקטודה כחולה של סאנבים , עכשיו , אני מתכנן לקנות פרספקס עבה , ולחתוך בו 5חורים למאוררי 80MM , לשים שניים ירוקים למטה , שניים אדומים למעלה , ואחד צבעוני באמצע , רציתי לשמוע עצות לשיפור עריכה : כרגע עלה לי רעיון לראש , אני יחרוט על הפרספקס צורה של פרפר יפה שיתאים לחורים של המאוררים בצורה מושלמת , ואני יחבר כמה איזה שלוש לדים ULTRA BRIGHT כחולים למטה ויאיר את החריטה איתם... זה הולך לצאת פשוט מדהים!! עצות לשיפור.... ד"א : אני לא מעוניין בפרוייקט UV.(אבל סליבינג לא יזיק)…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לחבר אותם בלוח EPOX 8RDA+ REV 2.2 בבקשה עזרה@!@! ואני מדבר על הלדים של האור הכחול וגם של האור האדום שדולק כאשר ההארד דיסק עובד. ****עידכון**** הנה הגלריה photos.walla.co.il/shloosh11
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הספק כוח המפלצתי והיפה של Tt אבל בזיג זאג אין אותו במלאי ואמרו שרק עוד חודש הוא יחזור למלאי. מישבו יודע היכן יש אותו במלאי ?! מי יחכה חודש לספק כוח?!?!?!!?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי להמליץ על תוכנה פשוטה מאוד הנקראת sketchup 3 בעקבות תכנונים שאנשים עושים פה ב MSpaint. התוכנה מיועדת לארכיטקטים במקור אך נהדרת גם למודרים. מה שטוב בה להבדיל מתוכנות תלת מימד אחרות זה קלות השימוש. לבד יהיה לכם קשה להבין אותה, אבל אחרי שעה של סרטוני הסבר באתר התוכנה תוכלו ליצור מחשב תוך חצי שעה עד שעה. ב bit-tech.net יש ת'ראד עם רכיבי מחשב ואפילו כמה מארזים שאנשים יצרו כדי שלא כל אחד יצטרך לעשות לבד. התוכנה יקרה מאוד אבל טובה ל 8 שעות עבודה חינם במצתבר, אז תסגרו אותה כשאתם לא משתמשים. ואל תתחילו לדבר פה על קראקים, כולנו יודעים שיש, כולנו יודעים שחלק משתמשים בזה, אבל זה לא המקום. אתר התוכנה: www.sketchup.com הת'ראד בביט-טק: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי ותיקנתי מסך LCD (צבעוני כמובן) בגודל 12" בערך חיברתי אותו ליציאת DVI וחיברתי אותו למארז מלמעלה ... אבל מה שאני "רוצה" ממכם זה לדעת האם אפשרי להציג עלו דברים בלי קשר לשולחן העבודה המקורי שלי יענו לשדר אלו מסך ניפרד לחלוטין ... בעזרת תוכנה או משהוא ... כרטיס מסך הוא GFORCE FX5600 או ATI8500 יהיה ממש מגניב עם אני אוכל לשדר לשם דברים אחרים ... תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני דיי חדש פה בפורום.. יש לי כמה שאלות קטנות, טוב אני לא הכי תותח כמוכם באלקטרוניקה וכו' אבל דבר אחד אני מת לנסות לפחות לעשות היום יותר נכון לפני שעתיים סיימתי להרכיב את המחשב שלי (חתימה...) עכשיו ראיתי בגלריה כל מיני אנשים ששמו את התאורה בעכבר האופטי מאדום לכחול.. ממש לפני הרבה זמן ראיתי מדריך לזה אבל שחכתי איפה זה כבר היה נמצא מההנחה שלי כעקרון מחליפים את הנורה האדומה בכחולה אבל אני רוצה לדעת איזה סוג נורה וכל הדבריפ שמסביב לזה.. בתודה מראה אמיר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכנן מוד לספק אשר יכלול בין היתר החלפת המעטפת ממתכת בפרספקס אבל אין לי מושג כיצד באמצעים בייתים אני יכול לקפל פרספקס בקו ישר כלומר לחמם אותו ולקפל איפה שאני רוצה בדיוק לא איזהו שהוא קו עקום ומסובך אלה קו ישר ???
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מדיי פעם רואה שמפרסמים פה אתרים המוכרים מודים למינהם בעולם דבר רשון תוכלו להכין רשימה של האתרים האלה כדי שנוכל כולם להחליט איזה יותר טובים/זולים (כל אחד יתרום את מה שהוא יודע) ומנסיון שהיה לכם עם האתרים האלה , מבחינת אמינות מהירות משלוח, מחירים וכו ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-