אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים התחלתי את המודינג שלי... והשאלה שלי היא כזו... האם הסדר של חיתוך החלון במארז (לא בדיוק חלון... יותר נכון סמל של סופרמן) וצביעתו היא כזו: 1.קודם שיוף 2.צביעת צבע בסיס ואז לאחר ייבוש צבע רצוי 3. חיתוך הסמל. או שעדיף לי קודם לחתוך ואחר כל לצבוע? בתודה אלעד.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי עכשיו דרמל של וולף חחח שעתיים לפני שנגמר המבצע בהום סנטר בחיים לא נגעתי בדרמל אז כמה שאלות נוביות: קיבלתי את הדרמל עם מן צינור כזה אני חייב להשתמש בצינור או שאפשר לחבר את הדיסקיות ישר לדרמל עצמו? אני ניסיתי לשים איזשהי דיסקים על הדרמל וזה לא נכנסזאת אומרת זה נכנס אבל לא נתפס מישהו יכול להסביר לי איך שמים דיסקיות וכאלה? תודה עריכה: קיבלתי כמה דיסקיות ירוקות, חומות, ודיסקים אחת שחורה מה ההבדל בין הדיסקיות האלה? למה כל אחת מיועדת?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין את הsensor הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15666 הוא נראה ממש משתלם וטוב. השאלה היא איך אני מחבר אותו למחשב שלי בדיוק? מה לחבר למה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בבית מחשב נייד ישן.. ויש לו מסך LCD...שפועל והכל.. אני קראתי את כל ההודעות הקשורות בנושא..ולא מצאתי משו שיכול לעזור לי.. צילמתי כמה תמונות אם זה יעזור.. אני מת כבר לחבר אותו למחשב ככה שאני יוכל לראות את כמות הזיכרון שבשימוש מה אני שומע בווינאמפ וכל זה.. האם מישו יכול להביא לי פה איזה מדריך לחבר את זה???.. בבקשה... :-[ האא ו.. יש לי גדנע ...יענו הזה של הצבא וכל זה.. אז אני לא יוכל לענות עד יום חמישי בערב.. אז איך שאני יבוא אני יענה על כל שאלה... תעזרו לי בבקשה..!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בצד המארז סתם פתחים כאלה של חורים קטנים כאלה.... אין לי בצד המארז מאוורר. האם לסגור את החורים?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה.! אז ככה יש לי לידים בצבוע כחול (כולם) עכשיו אני רוצה לבנות מגעל לדים לאופנוע אז ככה.. 1. הלדים שיש לי אני לא יודע כמה V הם איך אני יכול לדעת בשביל שלא תיהיה בעיה אחרי זה.? 2. המצבר 12V 3. אני צריך עזרה ממכם ליצור את המגעל וכל זה תודה לעוזרים.!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש בקר מאווררים טוב למחשב החדש שלי. המארז הוא CM690. אני מחפש בקר מאווררים שיציג גם את הRPM וגם את הטמפ' ושיתמוך ב 4 מאווררים. מבקש הצעות מכיוון שאין לי מושג בתחום הזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר שני מאווררים על אותו חיבור על לוח האם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להמשיך את המודינג שלי ומתוכנן לחלק עליון משהו כזה: מקדימה\מאחורה: -------- \ / __\ /__ כמובן שזה סגור מקימה ומאחורה. למעלה וקדימה ואני כבר יעשה חורים וכל מה שאני צריך לבד. השאלה האם לעשות את זה מפח או פרספק.. ומהיכן אפשר להזמין דבר כזה (אזור פ"ת)... יש לכם רעיונות אחרים? למעלה יהיה בין השאר שני מאווררים 120 אז זה צריך להיות חזק.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
באתר של הארדואינו יש מדריך לדימר :http://arduino.cc/en/Tutorial/Dimmer והוא כולל שימוש בתוכנה MAX הורדתי אותה ולא הבנתי מה לעשות כדי שזה יעבוד. יש גם מדריך ללד עם כפתור : http://arduino.cc/en/Tutorial/Button חיברתי את זה על המטריצה לפי הסרטוט לא לפי הציור של המטריצה וזה לא עובד , אני לוחץ על הכפתור ולא קורה כלום. ד"א אגב צריך לחבר את ה4 רגליים של הכפתור ? למה יש לו בכלל 4 רגליים ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה... ניסיתי לחתוך במארז שלי כזאת פצצה(עושה בווום 8))ולא יצא לי טוב/מדויק/יפה. בהמשך הנושא אני יתן תמונות. אני רוצה שתעזרו לי מה לעשות עם החיתוך הזה? האם אני יכול לעשות משהו במקום? אם למישהו זה כבר קרה שלא יצא לו טוב חיתוך-מה עשית? אלה התמונות: סליחה על האיכות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני עומד להכין תאורת מארז ע"י לדים ויהיה גוף תאורה אדום וכחול. לכל אחד מהם יהיה מתג ואז המארז יוכל ליהיות אדום, כחול, או סגול, אם אפעיל את שניהם ביחד. שאלה: איך אני מחבר את המתגים דו מצביים לכל אחד מהם...?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום סתם חשבתי על זה ויתכן שכבר קיים זה שרוול שמתחבר מהחלון עם מאוורר 92 נגיד ומתחבר ישירות למעבד שגם על המעבד אם אתם חושבים צריך קירור. וחשבתי על משהו אחר גם כן, שני מאווררים נגיד 92 או 120 [בעצם כל גודל].. מבחוץ עם נטייה אחד לימין אחד לשמאל עם שרוול ישיר למעבד עם קירור על המעבד שישאב את האוויר אם יש צורך זה יוצא ככה בערך: / \ עם בליטה מין המארז יש לי ציור שהכנתי... תגידו לי מה אתם חושבים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא בישראל מקום שמוכר ערכת לד למחשב נייח שמחליפה צבעים... רכשתי מארז חדש מסוג fractal design r5 window וברצוני לתת לו לוק קצת יותר מרשים. תודה..
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב בעצמי בתוך החדר כמה לדים (חשבתי על 3 גדולים כאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_2351&products_id=15769&PHPSESSID=02105d07d0825bf279f93ccb4c94aaa7 ועוד כמה קטנים רגילים כאלה בקיר שמולי באיזה צורה). אני רוצה שהם יהבהבו לפי המוזיקה שאני שומע (ואם אין ברירה וזה יפעל דרך מיקרופון אז גם לפי הדיבור בחדר וכו'). יהיה נחמד מאוד אם זה יהיה סטריאו (ואז אני מניח שצרךי לחבר את זה ליציאה של המחשב). חשוב לציין שבחיים לא התעסקתי באלקטרוניקה אבל אני מבין במחשבים וברכיבים כאלה בכלליות מספיק (אני חושב).. חשבתי לעשות את הפרוייקט הזה בעצמי כדי ללמוד קצת להתעסק באלקטרוניקה. אז בעצם מה שבאתי לשאול זה איך לעשות את זה בצורה הכי יפה, שיראה כמה שפחות זול,…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ראיתי תדבר המגניב הזה http://www.youtube.com/watch?v=ZOgptvjwng8 יש אפשרות להשיג את זה בארץ?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.thinkgeek.com/gadgets/tools/69d3/ נראה ממש נחמד. מישהו מכיר? התנסה? ממליץ? יש אולי מקום שאפשר להשיג אותו בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לעשות שכל יום בשעה 16:00 זה יפעיל משהו וכל יום בשעה 18:33 זה יפעיל עוד משהו ושאני יוכל לקבוע את השעה שלא יהיה קבוע איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
הזמנתי ארדואינו ואני רוצה לדעת איזה רכיבים כדאי שיהיה לי בבית? אני רוצה לעשות הזמנה tayda electronics שמתי בינתיים(הכל ברבים) לד, לחצן 4 רגליים, לד RGB ויש לי עוד רכיבים מארגז אלקטרוניה של אחי יש שם מיקרופון ,מסך,נגדים ועוד רכיבים שאני משתמש בהם במעבדה(אני לומד אלקטרוניקה) תודה וחג שמח ;D
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, המפסק גם ידוע בשם "מפסק ארדוינו" ואמרו לי שניתן למצוא אותו בכל מחשב כי זה מפסק שמכבה ומפעיל מחשב. צירפתי תמונה. בחנויות מקומיות עברתי ולא מצאתי. גם לא מצאתי ב-ZAP. מצאתי ב-איביי כאן שנשלח מאוסטרליה וכאן שנשלח מאיטליה ומצאתי גם ב-DX כאן שנשלח מסין. אני צריך 7X7 מ"מ ומעניין גם אם 8.5X8.5 מ"מ יתאים... לפי צורה יתאים אבל מרווח בין פינים יכול להיות יותר גדול ואז שאלה אם אוכל להלחים. מאיזו מדינה לוקח למשלוח פחות זמן להגיע לארץ? משלוח רגיל ורשום כמובן. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני צריך ספק או שנאי או מה שזה לא יהיה העיקר שיתחבר לקיר ויוציא לי או: 24 ו 8 אמפר =180וואט מינימום!! 45 וולט ו4 אמפר =180 וואט מינימום!! או בינהם העיקר שזה יגיע ל180 וואט לפחות.. ולא יותר מ45 וולט.. מקווה שתוכלו לעזור תודה.. יחיאל
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה עשינו? אריאל רצה שאני יפתח לו חור במארז למעלה אז פתחתי - יותר נכון סבא שלי חחח את התוצאה הסופית שכחתי לצלם מרוב שהיה חם אז אריאל אתה יכול להעלות אם אתה רוצה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון ראיתי שכולם מעדכנים מודים אמרתי מה זה קרטר לא יעדכן גם ? יעדכן ! ;D קצר ולעניין כמו שתראו חריטה של כאוס על פרספקס דק יחסית 3 מ"מ חריטה על פאנל מקדימה עם פרספקט 5 מ"מ נראה לי . לדים צהובים עם נגד בטור ולכאוס לדים אדומים וכחולים וסגול אחד במקביל עם נגד לכל אחד + מפסק. מספיק עם הדיבורים ונלך למה שאתם רוצים.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-