עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש לי פה מארז ספייר להיתעללות קצת למודינג שאני הרבה זמן מתכנן ומכיוון שיש לי בחדר ארונית בצורה מעניינת וחדר מאוד מאוד קטן ויש מקום בצד של השולחן להשכיב את המחשב חשבתי על לקחת את המארז הג'אנרי החמוד, ופשוט להשכיב אותו ואז יש לי מקום על הריצפה והמחשב ישב לו בנוח על השולחן, מסדר לי את הפינה בצורה נהדרת ככה! אני צריך לציין שאתה הרעיון המקורי לקחתי ממישהו פה בפורום שראיתי בעבר תמונות מהמוד שלו שהוא עשה דבר כזה וזה יצא יפה ומעניין! כמה דילמות שתקלתי בעת החשיבה: איך בדיוק אני הופך את המחשב? צריך להתאים את השילדה- כוננים. בעיות סירקולציה- הסירקולציה משתנה בעת הפיכת המחשב וזה יעבור לקהילת OC שתעזור לי לעצב מחדש את הסירקולציה לאחר שבעיות יפתרו מקודם. פאנל קידמי- לא בנוי לזה בכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם HD יכול להפגע, אם הוא צמוד לצורב... הכוונה היא שהמתכות שלהם נוגעות אחת בשנייה, ומתי שהצורב עובד, אני משער לעצמי שהוא רועד קצת, האם זה יכול לפגוע בHD? (הם עדיין לא נמצאים בכלוב שאני אבנה להם, אבל גם כשיהיה כלוב, הם יהיו צמודים מאוד, עד לכדי מגע)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by lesForce,

שלום , יש לי בעיה בהסלבה של הכבל 20 פינים של הספק , ניסתי לדחוף אותו כבר שעה עם הפלסטיק כשהזזתי את החוטים לצדדים - אבל זה לא הולך , זה מגיע עד אמצע הפלסטיק, וגם זה אחרי הרבה מאמצים ומתיחה של הכבל , ואחרי החצי כבר אי אפשר להעביר את זה. אז רציתי לשאול את כל אלה שהסלבו את הכבל 20 פינים שלהם - איך עשיתם את זה ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by SUB-ZIRO,

חבר'ה אמא שלי טסה לחו"ל ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי להביא (שקשורים למודינג) אבל כמובן שלא יהיה כמו המחיר בארץ אחרת אני אקנה בארץ כבר יותר עדיף חשבתי לקנות דרמל מקורי (אומנם יש לי דרמל של חברת יונדאי) אז חבר'ה מה אתם ממליצים???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by carman6,

אני רוצה לסיים את החיתוך שלי ואחרי שהשתמשתי בגקסון אני רוצה לשמוע בעצתכם ולהשתמש בדרמל- האם זה המוצר שאני צריך- http://www.homecenter.co.il/142-he-p1891-v1892/HomeCenter.aspx ? מומלץ? (אני מתחיל)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MODI,

אני רוצה לחבר את המצלמת רשת שלי שמתחברת בUSB למסך LCD 3" בערך. האם זה אפשרי? אני לא רוצה להקליט או משהו, רק שיראו דרך המסך

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by odedshul,

יש לי חיבור כזה בלוח האם. איך אפשר לחבר את מקלט ה IR מהמדריך שבאתר אליו?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  8. קניתי מאוורר 120 למארז שמחובר ללוח אם המאוורר מבית ארקטיק קוליינג.. איך אני מגביר rpm? בעל החנות אמר לי שדרך הביוס...חיפשתי לא מצאתי שם איפה....יש אולי תוכנה?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  9. כמו הדבר הזה בקישור: http://www.sidewindercomputers.com/akpanorekit.html אבל אני צריך את זה זול יותר ובארץ

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by barzanger,

יש לי רצועות של פרספקס ואני רוצה לבנות מהם מארז איך אני חותך אותם עם מסור רגיל אני יכול? ועוד שאלה איך אני יכול לחבר אותם בשביל שלד מרובע ?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by aviram20,

ראיתי שיש מסכי מגע לאסוס EEE ראיתי ל17 אינץ' וכול מני כאלה מישהו יודע אם כזה דבר ל5 אינץ ? אופס טעיתי בפורום להעביר בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה בנושא ממיר מתח לרכב. באתר פה, אפשר לראות ממיר מתח שמתחבר למצת הרכב. הוא ממיר ל 220 וולט. - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16900 איך המצבר של האוטו יכול להפיק 220 וולט? לא הבנתי את הקטע הזה. שאמח להסבר. תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום אז ככה יש לי 2 כרטיסי קול אחד שעל הלוח אם והשני PCI מיועד לנגינה\הקלטה מה שאני רוצה זה מתג שפעם יחבר את היצאות והכניסות ל לכרטיס שעל הלוח ובלחיצת כפתור יעביר את החיבורים לכרטיס הPCI . ומאיפה אני רוכש מתג כזה תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ran07,

יש לי כרטיס ATI 550X המאורר משמיע רעשים פתחתי נושא לפני חודש ואמרו לי שאני יכול לקנות מאורר Arctic Cooling 120MM ולחבר אם אזיקונים לכרטיס השאלה אם זה אפשרי ואם החיבורים יתאימו שקע ותקע

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by midnight8,

dealextreme מישהו פה מכיר את האתר כי אני מסתבך עם הקנייה ממנו אני רוצה לקנות בצורה הכי פשוטה רק לשים אישראקרד פרטים וזהו בלי ליצור משתמשים ששמור הכרטיס שלי עליהם ובלי שטויות אחרות כמו ברוב האתרים אני לא רוצה שהאישראכרד של אמא שלי יהיה שמור על משתמש של פייפאל קיצור זה האופציות שלי מי שמבין בבקשה לענות לי פה מי שרוצה לראות את הכל עם הלינקים פשוט תכנסו לדיל אקסטרים ותנסו לקנות איזה משהו זה יהיה רשום בצד תודה....

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by midnight8,

יש איזה מכשיר שהוא עובד על חיבור של מצת של רכב ואני רוצה להפעיל אותו בבית בלי רכב יש אופציה כזאת ? אם זה עוזר אז יש מחשב שיכול לספק חשמל אם לא אפשר גם לקנות מתאם ל12V אבל איך בדיוק אני עושה את החיבור בניהם ?

• 19 תגובות
    • 8.4k צפיות
  17. בהמשך לת'ארד הקודם שדעך , אנו פותחים ת'ארד חדש כדי לשפר את איכות המודינג בארץ. כל הצעה שתעלו חשובה, ולכן נשמח לשמוע כל מה שיש לכם רק נקפיד על כמה כללים מאוד חשובים : 1. סביר להניח שלכם יהיו לא מעט הצעות ולנו אין אפשרות ליישם את כולן גם אם הן מצוינות - ברצוני לנצל במה זו ע"מ להבטיח לכם שכל הצעה שלכם נקראת ונשקלת - לא תמיד נוכל להגיב או להסביר. 2. יש להמנע לחלוטין מתגובה להצעות של אחרים - גם אם יש לכם דעה על ההצעה - שימרו אותה לעצמכם ואפשרו לנו לגבש את שלנו. הודעות שאינן הצעות נטו ימחקו ללא אזהרה. 4. תתפרעו - מה איכפת לכם - מטרת הפורום והת'רד היא להעלות את הרמה = השמים הם הגבול. 5. אם כתבתם משהו וברצונכם לשתף בו את הקהילה באפשרותכם לפנות אלי או אל AVIKO בפרטי/אימייל - נשמ…

• 14 תגובות
    • 12.7k צפיות
  18. Started by arkadur,

כחלק מרענון הפורום, הוחלט לעדכן את הסטיקי'ס שבפורום מכיוון שהסטיקי'ס הישנים עדיין רלוונטיים, הוחלט לרכז אותם בת'ארד אחד , לפי נושאים כמו כן, ממש בקרוב תזכו לראות מדריכים עדכניים, שאנו אנשי צוות האתר שוקדים עליהם. הא-ב של המודינג, ומידע הבסיסי ביותר שצריך לפני שמתחילים לעבוד מודינג:רקע וידע בסיסי כל מה שקשור לאלקטרוניקה, רכיבים וידע כללי: אלקטרוניקה שאלות שנשאלו כבר עשרות פעמים על דפי הפורום, לחדשים שבתחום, מומלץ לעבור על הת'ארד הודעות נבחרות + FAQ ת'ארד המקיף את כל נושא מסכי הLCD , כדי לחסוך לכם את כל השאלות בנושא כמו כן, ישנו לינק מצויין לליטוש פרספקס (מסכי LCD ,ליטוש פרספקס) מדריכים שנכתבו ע"י משתמשים בפורום בתחרות המדריכים בשנת 2004 : מדריכים שנכתבו ע"י משתמשי הפורום …

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by dids22,

היי, הידע שלי בחשמל שואף לאפס ולכן אני פונה אליכם. קוט"ש = קילו וואט בשעה. כלמר מכשיר חשמלי X צורך Y וואטים בשעה. (מה שעוזר לנו לדעת כמה המכשיר זולל חשמל) עד כאן הכל טוב. לא מצליח להבין את הגבייה ביחידת קוט"ש ולא בקילו וואטים. נגיד הצריכה החודשית שלי היתה 1500 קוט"ש - כמה קילו וואטים סה"כ צרכתי? חברת החשמל כאלו מביאה את ממוצע צריכת החשמל שנצטרך בשעה? 1500X24X30 קילו וואטים בחודש?

• 26 תגובות
    • 13.9k צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום ברצוני לעשות מוד קטן למארז(מפרט מלא בצד) ברצוני להוציא את כלוב ההארד דיסקים ולעשות סידור כבלים בלי להוציא כסף על זה דבר ראשון איך אני מוציא את הכלוב הזה?? הוא מחובר עם ניטים כאלה ואני לא יודע איך להוציא אותם, מישהו יכול להגיד לי איך להוציא את הניטים האלה? ואחרי שהוצאתי את הכלוב צריך לשים את ההארד דיסקים איפה שהכוננים(DVD) איך אני עושה את זה? ההארד דיסק יותר קטן מהכלוב כוננים! ובנוסף רציתי לעשות סידור כבלים למארז, אבל אני לא מצליח עם הספק הזה ועם המארז הזה! יש יותר מידי חוטים ואני לא מצליח "להחביא אותם" מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? מצורפות תמונות של המארז. כמה הערות על התמונות: אני יודע שיש שם פלופי לא מחובר, פשוט אין לי את החלק הקדמי במארז שמחסה את ה…

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום אני כבר הרבה זמן מחפש ולא מוצא לד IR מסוג OSRAM SFH485P. לא מצאתי באריהב. למשיהו יש מושג מהיכן ניתן לרכוש אותו? זה מאוד חשוב לי תודה

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. שלום, בתור פרוייקט עצמי אני בונה כרטיס רשת (מבוסס מיקרו-מעבד PIC). זה ישמע מצחיק אך השגתי את כל הרכיבים + אני יודע כיצד לייצר PCB בבית אך לא מצאתי היכן לקנות מחבר RJ45 נקבה. אני לא מתכוון לזה שקונית בכל חנות למוצרי אלקטרוניקה אלא למחבר שחומרת התקשורת הבסיסית כבר נימצאת עליו. דוגמא לרכיב שאני צריך נימצא בקישור: http://www.belfuse.com/Data/Datasheets/08B0-1X1T-36-F.pdf נ.ב. זה כרטיס 10Mbit פשוט אז לא צריך מחברים שתומכים ביותר מכך. תודה מראש, תומר

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by thedag,

האם הפריטים באתר, זה האתר מוכר או שאנשים מוכרים?? כאילו כמו ebay? וגם יש שם נגיד אייפוד טאצ' ב100 ומשהו דולר זה הגיוני? האתר אמין?? איך אפשר לשלם על מוצר? דרך paypal??

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום אני רוצה להזמין את הsensor הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15666 הוא נראה ממש משתלם וטוב. השאלה היא איך אני מחבר אותו למחשב שלי בדיוק? מה לחבר למה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז בוא נתחיל מזה שלפני הרבה זמן נכנסתי לפורום , וישר נדלקתי על הקטע של המודינג .. חודש אחר כך התחלתי להשיג חומרים כמו סכין מיוחד כזה שחותך ברזל [ לא דרמל ] ולוח פרספקס , ואחר כך עוד שני מאוורים לדים .. ורק היום התחלתי לחתוך את המארז בצורה שרציתי [ מרובע רגיל , רק שבאמצע יש עיגול עם ארבע חצי כאלה לצדדים ] קיצור אני יעלה תמונה , וזה ייצא משהו פצצתי אני מקקווה והיום בגלל שיום שבת וזה אז אני לא יכול לעשות חורים בפרספקס כדי שיהיה למאוור איך להכניס אוויר, קיצור אני יעלה תמונות , תאחלו לי בהצלחה !

• 5 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.