אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קתודה UV, מאוורר UV, וכבלים מעוגלים... כמובן UV.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם- אני מחפש פרספקס בעובי של 4 סנטימטר בערך בשביל גוף לגיטרה קאסטום שאני עוזר לחבר לבנות. המידות שאני זקוק להם- 40*60 ועובי של 4 ס"מ המשטח. עכשיו בגלל בעיות הגודל והעובי אני הייתי שמח לעזרה מאנשים שיש להם ידע עם כמות כבדה של פרספקס לצורך פרויקט שכזה ומאיפה אני משיג כזה גודל וכמה זה יעלה בערך? בפרויקט הזה אני קצת בבעיה כי את הגוף אני חותך מהפרספקס ולא יודע בדיוק איך- הצעתי עם מסור סרט אבל זה יגרום להפיכת החלק החיצוני של הפרספקס לחלבי ואז הפרספקס לא יהיה יותר שקוף וזו בעיה. בשביל שתקבלו ראש אני אביא לכם סרטון של בחור שעשה את הפרויקט הזה עם מכונת CNC וזה יצא מאוד מדהים! (לא נדבר על האספקט המוזיקלי שאני הערתי לחבר שלי עליו, אבל הוא חי בחולומו..) הסרטון- א…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך לחבר את החוטים האלה מחדש ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לד... ויש לי מקור מתח ונגד נגיד של 180 אוהם... אני רוצה לחבר אותם איך אני מחבר ניסיתי כמה וכמה שיטות עם + ו- וזה לא פועל.... מישהו יכול להביא לי תרשים? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מישהו ניסה והצליח להריץ את ה-Arduino IDE על Raspberry Pi?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים! עכשיו חזרתי מסיבוב בחנויות עשה זאת בעצמך ומקדח כוס עולה 170 שקל (הכי זול)!!!!! אני מעוניין לקדוח חור בחלק העליון של המארז ואין לי גם דרמל ומסור חשמלי אז חשבתי אוליי פשוט לקדוח כמה חורים גדולים במרכז המעגל של הסקיצה ואלה יהיו החורי ניקוז... מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אומים שם שאפשר ליבחור בין 5V ל12V איך בוחרים מבינהם?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי את הצג lcd שלי עכשיו... חיברתי לחשמל ולפרלל והוא כן מציג לי 2 שורות שחורות... מה שאומר שהוא תקין ומחובר טוב... אבל שאני מפעיל lcd smartie לא קורה כלום... עכשיו אמרו לי שזה כנראה בגלל שהפראלל שלי לא על epp אבל אין לי מושג איך לשנות לזה... והפראלל שלי הוא כרטיס הרחבה Pci ולא על הלוח... איך אני גורם למסך לעבוד?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל המעוניין בפרוייקטים ב VHDL ניתן לפנות למייל arb123@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם יציאת IR שאפשר באמצעותה להעביר מידע בין מחשב למחשב.(אני לא מדבר על מקלט IR כמו שיש במדריכים שאפשר באמצעותו לשלוט על תוכנות במחשב). ויש לי מכונית קטנה על שלט רחוק שמבוסס על IR. רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת איזה סיגנל השלט של המכונית הזאת מפיק ולחקות את אותו סיגנל באמצעות תוכנה מתוך היציאת IR שיש לי על המחשב. וכך דרך המחשב לשלוט באותה המכונית. אני מדבר על IR בלבד. השאלה הזאת כמו שאתם רואים מיועדת לאנשים עם הבנה מעמיקה באלקטרוניקה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להגביר מתח של RCA שיספיק ל10 מטר אורך, איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכונן לבנות את המעגל שישמש כ crossover לרמקולים שאני בונה, אבל אני לא בטוח לגבי דירוג ההספק של החלקים. העומס הוא בערך 200 וואט מקסימום על הטוויטר ו 100 וואט על הוופר. הייתי מעלה איור של המעגל, אבל אני לא בטוח איך בלי להתעסק עם קישורים לשרתי תמונות חיצוניים. באופן עקרוני יש רכיבים גם במקביל וגם בטור לשני הדרייברים. אני די בטוח שיש דרך לחשב דרך נוסחה את ההתחלקות של העומס, אבל הידע שלי באלקטרוניקה די מוגבל בנושא. אני פתוח להצעות\ -יונתן.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול עם אני יכול להחליף את המנורות הירוקות שבאות עם המודם למנורות כחולות...זה אפשרי??
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי אתמול מאורר ללוח אם והוא קצת רועש הורדתי speedfan וזה לא שולט לי על המאורר מה אני יכול לעשות?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קתודה כחולה עכשיו ... אני רוצה לצפות את החוטים של הספק וה ATA . הציפוי זוהר בUV אבל אני יצתרך לקנות קתודה נוספת בשביל זה האם ישאר האפקט של הקתודה הUV והאם זה יפה ??? למישהו יש גם קתודה רגילה וגם UV במחשב? ???
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.overclockersclub.com/reviews/nexuspanel3/3.htm מצאתי את המוצר באיזה מחשב ישן מנסה להפעיל אותו אבל חסרים לי התרמיסטורים. קניתי תרמיסטורים של 100, 1K , 20K אוהם 100 ו-1K נתנו תוצאות לא רלוונטיות (בטמפרטורת החדר הצג הראה 88 מעלות על 100 , ו 90 על 1K) לעומת זאת 20K נתן 9 על טמפרטורת החדר.(הכל בצלזיוס) עשיתי מדידה, לא מספיק מדוייקת, אבל בהערכה סבירה - על חום האצבעות שלי - עם מד חום רגיל: מד חום -32.7 , התרמיסטור של ה-20K נתן תוצאה של 12.5 השאלה שלי - האם יש קשר ישיר(הפוך למעשה) בין החום להתנגדות - ומכאן אני יכול להסיק שאני צריך משהו באיזור ה-5K עד 8K או שזה נוסחה פיזיקלית מעניינת יותר -ואם כך - מה ההתנגדות הרצויה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני רוצה לחבר לכ.מ מאורר אבל אין לי מקום כי מתחת יש לי כרטיס רשת איך אפשר לחבר את המאורר לכרטיס {תמונות} [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה ממיר מBCD לSEVEN SEGMENT במסגרת מגמת אלקטרוניקה, ויש לי בעיה- שערים לוגיים (שמרכיבים את הממיר) עובדים ב5V (משפחת 74), ולא מצאתי תצוגות שצורכות מתח 5V או פחות, אני גם לא יודע ממש איפה לחפש אם יש מקום נוח לדברים כאלה של חשמל. עוד משהו, אם נאמר תצוגה עובדת ב10V- כל לד בה צורך 10V או שזה בעצם מתחלק בין 7/8 הלדים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, טוב אני חייב להודות,זה לא בדיוק מארז מחשב אלא קופסאת בקרה למנועי סטפר שאנוכי תכנן ומתכוון למכור,הבעיה שאני רוצה לסגור את הקופסא לגמרי(תיהיה עשויה מאלומניום) לרתך זה לא אפשרות,אשמח לשמוע דעות נוספות.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי לשאול אם ישנה תוכנת GPS שאפשר להשתמש בה לרעיון הזה. כמובן שצריך תוכנה לא מקוונת לאינטרנט, ומשהו נוח לא בסגנון EMAP. יש כאלה דברים לפאלם הבנתי וזה עובד עם לווינים. איך אפשר ליישם דבר כזה עם מחשב שולחני ישן? מה דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה לגבי הזרם בישראל שמיוצר בתדירות 50 Hz. אם הוא מיוצר ב 50 Hz אז כמה זה יוצא ב MHz וב GHz? איך מחשבים את זה, בכמה מכפילים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם המלצות לחניות מודינג בחוץ לארץ? עם כן אשמח לקבל לינקים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עושה מודינג נחמד רציתי לקחת את הנורה של ההסורק הישן שלי בתור קטודה קרה רק רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הנורה שיש בסורק למחשב ואיך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מכשיר שמאפשר חיווי על מצב הנעילה של דלת הכניסה. חשבתי להשתמש ברכיב מגנטי קטן שאפשר להכניס לתוך המשקוף של הדלת - קישור לחיישן אני רוצה להשתמש בWIFI לצורך התקשורת ולכן חשבתי על Arduino Yun למרות שאני יודע שאפשר גם לוח UNO עם SHIELD רלוונטי אבל אם יש משהו אינטגרלי זה נראה לי מתאים יותר. אשמח לשמוע המלצות על רכיבים נדרשים לפיתוח המכשיר, מקומות מהם כדאי לקנות והאם לדעתכם יש דרך לשפר את הרעיון. תודה! ערן.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי לכולם על מקדחה נכתב שה-Torque Settings שלה הם "18+1" ניסיתי להבין מה זה ה-"1+" הזה, ומתמונות של המקדחה באינטרנט, רואים את זה: הגלגל הכסוף משמש לכיוון ה-Torque. על הגלגל הזה מסומנים המספרים 1 עד 18, וכפי שניתן לראות בתמונה השנייה, לאחר Torque 18, יש קו מפריד, ולאחריו סימון כלשהו. לא ברור מה הסימון הזה: בורג? מקדח? בכל מקרה, הסימון הזה הוא כנראה ה-"1" הנוסף. השאלה היא: מה זה? מתי זה שימושי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-