אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ועוד שאלה, אני רוצה לצבוע אותו שיהיה בצבע כסוף משהו כמו אלומניום. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מטלפון רגיל -> טלפון אינטרנט יש לי אוזניות ישנות ומיקרופון ולשאלות- 1. איך מחברים את המיקרופון כך שיהיה לו את החיבור שבתמונה? 2. איך "לוקחים" לאוזניות אוזנייה אחת כך שאני ישמע בטלפון? 3. האם אפשר השתמש בספיקר של הטלפון הרגיל, אם כן איך? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכנתי קובץ אם תיאור של רוב סוגי הלוחות והשלדים הקובץ הוא בפורמט pdfאשמח אם מישהו יעלה בתור מדריך עדכון העלתי גם בקובץ docx http://www.4project.co.il http://arduino.cc [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול עם אני יכול להחליף את המנורות הירוקות שבאות עם המודם למנורות כחולות...זה אפשרי??
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מישהו ניסה והצליח להריץ את ה-Arduino IDE על Raspberry Pi?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר הביא לי לבדוק אם אוכל לתקן לו כונן כזה שלא מגיב כאשר מחברים אותו למחשב (הלד אפילו לא נדלק) בפתיחה ראשונית של גוף הפלסטיק רואים שני נגדים ואת רכיב הזיכרון, שאר המעגל מוגן ונמצא מתחת למעטה פלסטיק בחלק התחתון. האם יש אפשרות לתקן כזה דבר, או לפחות לחלץ את המידע? באינטרנט מופץ סרטון בו מראים שכאשר שוברים את אחד הנגדים החוצה, ומקצרים את השני, טוענים שהמחשב יפעיל אותו מספיק זמן כדי לחלץ החוצה את המידע. הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר קומקום חשמלי פשוט, ולהתקין בו חיישן קול. כאשר החיישן ייקלוט את המילים "מים חמים" לדוגמא, תחל פעולת הרתיחה אשמח אם למישהו יש רעיונות לביצוע.. ואיזה סוג של חיישן קול אני צריך. המון תודה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, הכנתי 2 גופי תאורה לפי המדריך באתר, באחד כחול והשני אדום. השקעתי טיפה יותר וחיברתי כל אחד מהגופים למתג, ועכשיו המארז יכול ליהיות בצבעים אדום, כחול, ושילוב של שניהם (מין סגול אקסטזי כזה ). תמונות:
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי מלחם שקניתי לפני הרבה זמן בACE והוא היה כלכך גרוע, תכלס לא באמת היה אפשר להשתמש בו, היה שימושי לחיתוך פלסטיק רק. זרקתי אותו כי חטפתי עליו עצבים, תכלס הוא עדיין יכל לשמש לחיתוך פלסטיק אבל שיהיה. מדובר במלחם שכתוב עליו 30W אני חושב של חברת זיקו אבל לא בטוח. בכל אופן אני צריך מלחם לעבודות ממש פשוטות, נגיד עכשיו יש לי פה אוזניות שצריך להחליף להם כבל. ככה שמצד אחד אני לא צריך משהוא חזק ומקצועי ומצד שני אני כן מחפש משהוא שיעשה את העבודה כמו שצריך בלי שאני יחטוף עליו עצבים, שיעשה מה שהוא אמור לעשות באופן מיטבי ומהיר. הזמנתי את המלחם הבא מאיביי לפני כחודשיים: http://www.ebay.com/itm/120926098920?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 אבל החבילה מעולם לא הגי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להכין תרשים שמתאר בקר מאווררים - 5 מאוורים, העיגול זה יענו מאוורר, המתח זה 12V. האם זה נכון ? אמרו לי שאת הלד ומהאוורר צריך לחבר במקביל לנגד, יענו חיבור במקביל בתוך חיבור במקביל... אז עשיתי נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה להתחיל בבניה של מכונית על שלט. בקטע המכני אני חושב שאוכל להיסתדר, הייתי רוצה שתעזרו לי ביכוון של כל החלק האלקטרוני: 1.אספקת המתח (סוללות, מצבר קטן או כל דבר אחר שעולה לכם בראש ואתם יודעים היכן ניתן להשיג ובמידת הצורך גם כיצד להטעין.) 2.המעגל במכונית (קדימה ואחורה - מנוע DC אחד חזק יחסית, ימינה ושמאלה - עוד מנוע חלש יחסית שרק יזיז את הציר של הגלגלים) ושליטה עליו מהשלט כמובן.. 3.מעגל השלט 4.טווחי הקליטה 5.עלויות הייתי רוצה לקבל מידע לגבי כל מה שציינתי כאן + היכן אוכל להשיג מנועי DC חזקים יחסית שיעבדו במתחים של סוללות? התייאשתי מחיפושים בחנויות אלק'.. מצאתי שם רק מנועים של טייפ
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר לחבר קתודה קרה לספק של המחשב אבל להשאיר את הקתודה לא במחשב נגיד במקום אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי אצלי איזה קבל שכתוב עליו 1uF 50V זה אומר שחייב 50V או שזה המקסימום? ומה זה אותו uF?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מתאם IrDA המתחבר לUSB שמעביר מידע מהפלאפון למחשב. אני רוצה להפוך אותו למקלט IR שיגיב לשלט רחוק. טכנית, יש אפשרות לעשות את זה? יש תוכנות מתאימות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במוליך מבית סוללה של פלאש, יהיה לי מאוד קשה למצוא חלק כזה (לדעתי לעשות אחד תחליפי יהיה קל יותר). אני מתכוון לנסות ולנקות אותו בתור התחלה עם חומץ, אם לא יעזור, אז עם סודה לשתיה. טיפים ? הערות/הארות ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקול קטן כמו של דיבורית ואני רוצה להרכיב לו פוטנציומטר הרמקול הוא 5w 8Ω רציתי לברר איזה פוטנציומטר אני צריך לקנות ואיך מחברים אותו (אני צריך להרכיב אותו אחרי המגבר) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אולי יש פה למישהו ידע באלקטרוניקה \ חשמל שיכול לעזור לי. אני רוצה לייצר גוף חימום שמגיע לסביבות ה 400 מעלות בהמצאות מצבר 12V עם הספק של 4AH , חשבתי לעשות אותו ממתכת שתשמש כחוט להט , עכשיו אני צריך גם שהמצבר יחזיק לפחות שעה , זאת אומרת שההתנגדות של הגוף צריכה להיות מקסימום 3.5 - 4 A , הבנתי שאני צריך שהמתכת צריכה להיות מסגסוגת בעלת התנגדות המכונה ומוליכות נמוכה... זה נכון? ואם כן , איזה סגסוגות בעלות תכונות שכאלה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הם כותבים שזה גירסת RS MADE IN THE UK אמין או בולשיט? יש מוקם אחר להזמין חוץ מRS (אין במלאי)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מכשיר שמאפשר חיווי על מצב הנעילה של דלת הכניסה. חשבתי להשתמש ברכיב מגנטי קטן שאפשר להכניס לתוך המשקוף של הדלת - קישור לחיישן אני רוצה להשתמש בWIFI לצורך התקשורת ולכן חשבתי על Arduino Yun למרות שאני יודע שאפשר גם לוח UNO עם SHIELD רלוונטי אבל אם יש משהו אינטגרלי זה נראה לי מתאים יותר. אשמח לשמוע המלצות על רכיבים נדרשים לפיתוח המכשיר, מקומות מהם כדאי לקנות והאם לדעתכם יש דרך לשפר את הרעיון. תודה! ערן.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב אני צריך לחבר בבית שני בתי מנורה למנורות של תקרה , שיתחבור לרשת החשמל 220V . יש בבית המנורה שני חיבורים לפלוס ושניים למינוס , אני לא כל כך סגור על צורת החיבור ככה ששניהם יהיו מחוברים במקביל לכבל אחד שיתחבר לחשמל . תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש חיישן אינפרא אדום בשביל שלט לRaspberry pie. אני מעוניין להזמין בארץ אבל יכול גם להסתפק מאיביי או מכל אתר שהוא משלוח לארץ במחיר סביר. יצא לי להתסכל על האתר adafruit הם מוכרים בזול אבל המשלוח עולה כמעט 30$. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מצאתי פתרון מוכן בלי התערבות בקוד של הארדואינו ראיתי בפרוססינג אבל אני רוצה משהו שלא תלוי בתוכנות חיצוניות
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל המעוניין בפרוייקטים ב VHDL ניתן לפנות למייל arb123@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אממ עם צבע פח כבר פחות או יותר הסתדרתי הבעיה העיקרית שלי היא הצביעה על הפרונט כי הוא מפלסטיק.. ושיוף נראה לי יהרוס את הגימור ויעשה "חורים" בדקתי.. עם מספר ניירי זכוכיות עדינים וכולים יוצרים לי חורים מוזרים על פלסטיק שהשתמשתי לניסוי עכשיו הצבע יכסה חורים אלה?? או שעדיף לוותר על השיוף...? בתודה מראש,
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה ......אם לא אז אני מצטער......כי פה זה נראה לי הכי מתאים... אני צריך נייר שיוף בשביל להבריק ולהחליק בסיס נחושת של גוף קירור למעבד.... מי יכול להגיד לי מה המספר המתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-