עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by aviran_n,

http://www.homemade-sex-toys.com/case/ :silly:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by amisha,

הכותרת אומרת הכול והצעות שקצת קרובות לראשון יועילו במיוחד!!!!!!! אל תציעו לי להדביק 2 של 5 ....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by J0n1,

אני רוצה לשים לוח פרספקס במקום פאנל קדמי, ואני רוצה לתת לו מראה "חלבי" מישהו יודע איך אני עושה את זה?

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. שלום לכולם, בן דוד שלי לא היה צריך את המחשב הישן שלו ולכן החלטתי לקחת אותו ולשפץ אותו . נתחיל בזה שהוא היה גרוטאה שלקחתי אותו . הוא היה כל הזמן נכבה , מלא באבק והיה מבולגן והחלטתי לסדר אותו . ככה קיבלתי אותו (רק שבמקום ה CD שלמטה היה חסר מכסה) וככה הוא נראה מכל הזויות (רק בלי האזיקונים על הכבל 20 פינים) אז איפה נתחיל...התחלתי את הפרויקט אתמול והיום גם ביצעתי מספר פעולות. הגומיה של המגש של ה DVD היתה קרועה ולכן המגש לא יצא. פירקתי גומיה מכונן ישן ושמתי בחדש לקחתי את המלחם שלי והמסתי את הקצוות של האזיקונים ששמתי כדי שלא יהיו חדים לקחתי רגליות גומי מרמקול ישן שהיה לי והדבקתי על רצפת המארז מה CD שפירקתי ממנו את הגומיה ל DVD לקחתי את הגג שלו ואני מת…

• 737 תגובות
    • 134k צפיות
  5. Started by julbo,

אני בונה קייס למחשב והחלטתי שיהיה בו דלת. מה עדיף שיראו קצת את הצירים אבל זה יהיה ממש חזק. או שהצירים יהיו בפנים אבל זה יוצר כמה בעיות: זה יצור מרווח בין החלקים (הדלת והקייס) ובנוסף זה יהיה פחות יציב וחזק. אז מה עדיף???

6. Started by tulicooli,

אם תגידו לי למחוק אני ימחוק אוקי... אז רציתי להציע לעשות כזה דבר תחרות של מי שעושה את החריטה על הפרספקט הכי יפה . אתם מביאים ציור וכל אחד ממשתתפי התחרות צריך לחרוט את הציור בדרך הכי יפה (ולשלב את זה במארז וכל מיני דברים) ואז משתמשי הפורום יצביעו למי שעשה את העבודה הכי יפה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by re5pect,

חברה מה נשמע יש לי שאלה קטנה... אני עובד על מדריך ואני רוצה לשאול אותכם מה הדרך הכי טובה, מדוייקת ושלא משאירה סימנים לעיקום פרספקס. אמרו לי שהכי טוב זה עם מייבש שער האם זה נכון? תמונות!: החץ מסמל את הכיוון של הפרספקס לאחר העיקום

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by aviram20,

הוצאתי קתודה של סורק ישן ואני רולצה לחבר אותה למחשבב רק אין לה פלוס ומינוס יש איזה 12 חיבורים קטנטנים כאלה שאם אדע לאן לחבר זה לא יהיה בעיה בכול מקרה הקתודה היא של קנון ורשום עלייה על המדבקה כול מני מספרים ואותיות שלא קשורות לחיבור או משהו זה ניראה לי הדגם ואין לי שום מושג כמה מתח היא צריכה כמה זה בדרך כלל ? 12 V ? לאן לחבר פלוס ומינוס ? תודה לעוזרים והנה כמה תמונות אבירם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by tulicooli,

יש הרבה בפורום שקשה להם באנגלית אז אולי נקח כל כמה זמן ניקח עבודות bit-tech ונתרגם אותם ונרשום בסוף שזה העבודות שלהם והכל אבל לא נעשה את זה בפורום אלה באתר שזה ישאר לאורך זמן ושלא יהיה צריך לחפש את זה!!! אני יכול לעזור לתרגם אם תרצו

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. אני עושה התאמה קלה לפרויקט ישן וזקוק למנוע סרוו. יש לי 3 דרישות ממנוע כזה: 1. מה המומנט המינימלי הנדרש כדי שיפעיל מספיק כוח כדי ללחוץ על סוויץ' בייתי של תאורה (כמו אלו של גוויס, רק שהוא קצת יותר קשיח מהרגיל לדעתי) 2. פועל על בין 3.3-5V 3. קטן ככל האפשר כמובן, 3 הוא פונקציה של כסף, אני מעדיף זול, אבל מניח שזה יכול להיות בקלות עד 3X3X3. וכמובן, אשמח אם יש אפשרות רכישה קלילה וזריזה בארץ

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Psychedelic,

שלום, אני מחפש קטודרה רגישה לקול... שתהבהב לפי קצב המוזיקה. יש את זאת : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=951 אני לא בטוח שהיא רגישה לקול =\ ויש את זאת : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156_163&products_id=1574 שהיא רגישה לקול, מה יותר כדאי? ואם יש לכם המלצה לקטודה רגישה לקול עד גג 80 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by מר שאלה 2007,

יש לי לד פשוט בצבע כחול(בגודל 3MM אני חושב) אך אני מחבר אותו למולקסים במחשב? חיפשתי ואני לא מוצא שום דבר על זה אז תודה D: יש למישהו מדריך אם תמונות?? נ.ב אני צריך לחבר רק אחד כמה שנשמע דפוק רק כי יש מקום אחד שיראו אור כחול ואחד יספיק בשביל המקום הזה

13. אני צריך להכין מעגל מודפס ורציתי לברר באיזה דרך אפשר לעשות את זה או איפה אפשר לעשות את זה כאילו שאולי יש מפעל שאפשר לבקש בו והם יעשו לי את זה . קיצר כל רעיון טוב יעזור לי . זה מעגל די מורכב ולכן הוא מצריך מעגל מודפס ואי אפשר להסתדר בלי . מי שרוצה לראות אז זה המעגל ובלה בלה עליו http://www.mdejong.de/produkte.htm#LCD_Controller

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by ido12234,

היי, רציתי לשאול אם זה אפשרי לקחת את Bluetooth module של רמקול אלחוטי ולחבר אותה לרסיבר מודע לזה שיש פיתרונות כאלו שאפשר לקנות אבל רוצה לנסות לקחת את זה כפרויקט

15. Started by Red Ninja,

<מצטער על הכותרת באנגלית, בעברית זה היה מצריך הרבה יותר מילים> יש למישהו שירטוט\רעיון\הצעה איך לתקשר עם הרכיב הנ"ל (Atmel 89S51 משפחת 8081) דרך USB על מנת לצרוב עליו תוכנות במקום כבל פרללי רגיל? תודה.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by Avisp,

שלום, אני צריך הכוונה בחיבור מסך לבקר שקניתי עבורו. הבקר הקודם נשרף וקניתי אחד חדש אבל אני חושש שהוא לא תואם לקודם. מצורפות תמונות של החיבור למסך 32 פינים ושל הבקר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום!!! אני רוצה לבנות מודינג לדים "קופצים" שיאירו לפי הוינאמפ או לפי אודיו יוצא שככה גם במשחקים זה יקפוץ ... מה צריך לקנות לעשות או בקיצור מדריך....

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by aviran_n,

אני זוכר שראיתי כבר כמה פעמים באינטרנט סוג של מקדח שהוא מעין "מחוגה" שעושה חורים עגולים לפי קוטר משתנה שקובעים לפני. זה ניראה כמו מקדח צלב כזה שיש עליו מין סכינים שניתנים להזזה לקביעת קוטר העיגול שיחתך. אני רוצה קצת מידע על זה (איזה חומרים זה מסוגר לחתוך וכו') ומה שאני הכי צריך, את השם של זה! ומי שיודע אז גם איפה אפשר להשיג ומהו טווח המחירים

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by kosh3,

אני חייב עזרה נאי כבר שבוע מנסה לנשות שעון ב EWB מ 0 עד 23 ולא מצליח!! הצלחתי מ 0 עד 59 אבל את 0 עד 23 אני לא מצליח!! מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה!?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ובנוסף אעיפה אפשר לקנות חוטי EL באזור רמת-גן תל אביב

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by Lirux,

יש אפשרות לבנות מקלט IR למחשב שיעבוד עם שלט של HOT (האדום החדש, אם זה חשוב) ? אין לי חיבור com אבל יש לי parallel.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bbnbbn,

יש לי טלויזיה ישנה של סוני ויש לה רק חיבור RF של אנטנה, עכשיו השאלה היא אם יש מעביר כזה שיכול להעביר את היציאת RCA של הממיר הדיגיטלי של יס לחיבור אנטנה של הטלויזיה. תודה.

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by xTriplEx,

אז ככה... אין לי ידע בחיתוך, אין לי ידע בהדבקה של מה שאני יחתוך... ואין לי שמץ של מושג מה לעשות.... למישהו שאין ידע בכל מה שצריך, אבל יש לו ידיים... והוא ממש אבל ממש רוצה לשפר את מראה המחשב שלו, מה הוא עושה?! האם עדיין יש תקווה שיהיה לו מחשב יפה?..... יש לי מארז רגיל... ואני צריך לעשות בו לפחות חור אחד למאוורר (לפחות למאוורר אני חייב חור) יש לי מאוורר כמו הטייקון אבל לא טייקון ולא משהו שאתם תוכלו למצוא בחנויות ד"א יש לי גם מגבלה של זמן כי אני חייל...

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by matanov,

איך להפוך מחשבון מדעי לעוזר במבחנים!!! http://www.instructables.com/id/Calculator-prank-How-to-display-whatever-you-want-/ אני אהבתי, אז הייתי חייב לשתף אותכם

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Drek Boy,

יש לי שאלה מזה משנה אם משאבה חזקה או חלשה? אם המשאבה חלשה אז המים שזורמים מהר יעברו דרך הבלוק מים ולא יספיקו לקבל את החום מהבלוק ולהעביר אותו הלאה אז המים יוצאים קצת חמים, מגיעים אל הרדיאטור ושם הם גם עוברים מהר ולא מספיקים להעביר את כל החום אל הרדיאטור. במשאבה חלשה נגיד המים שהם יותר איטיים נכנסים לבלוק ויכולים לקבל יותר חום כי הם יותר זמן בתוך הבלוק ואז המים החמים יותר עוברים לרדיאטור ושם הם גם מקוררים יותר כי הם נמצאים יותר זמן בתוך הרדיאטור ויכולים להעביר יותר חום לצלעות הקירור ולאויר. כך שבסופו של דבר משאבה של 80 ליט לשעה יש לה בדיוק אותם ביצועים כמו של 150 ליטר לשעה. לא?! תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי זה מתקזז בדיוק באותה מידה כך שמהירות זרימת המים לא משנה בגרו…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.