עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by aldema,

רציתי לדעת האם האורות במארזים הם חזקים ויפים או סתם גימיק מסריח....? אם האורות מכוונים לכיוון המסך הדק שלי - זה משפיע על הראייה במסך? מישהו ראה פעם במציאות ולא בתמונות את הסמוראי או איזשהוא ריידמקס?? הם יפים בלי אורות??? רציתי לקנות את הטרנספור מebay ב-55$ ובארץ זה עולה 500 ש"ח.. רציתי לדעת כמה יעלה לשלוח אותו משם עד אליי ואם לוקחים על זה מכס ובמיוחד אם זה משתלם???

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  2. שבת בפורים יש חופש אז החלטי לעשות את המוד הראשון שלי (אם אפשר לקרוא לזה מוד) ושיניתי את כל מערך האוויר במחשב. מה במחשב: אחד 80mm למעלה בקדימה של המחשב, שתי 80mm למטה בקדימה של המחשב, שתי 80mm למטה באמצע של המחשב ואחד 120mm למעלה מאחורי המחשב. אתמול התחלתי לחתוך את המתכת שמפריעה למאווררים בקדימה של המחשב,השתמשתי בקטר שנהרס כתוצאה מהחיתוך+ידיים שרוטות :-X. לקחתי את המאווררים שחיברתי בעזרת מסמר שיוצא מכל אחד וביניהם גומיות שמחברות אותם לתחתית המחשב, את המאוורר שקניתי מחבר שלי אתמול חיברתי ליד המעבד. טמפרטורת: אזור 1 -28 מעלות אזור 2- 29 מעלות הנה תמונות להנאתכם (כן אני יודע החוטים לא מסודרים)

• 43 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by kkffiirr,

אני מעונין לשלב בפרוייקט תקשורת על גבי קווי החשמל מה הרכיבים הנדרשים? מה המגבלות? האם כשיש הפסקת החשמל התקשורת עדיין תעבוד?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. תיראו, אני גר בבאר שבע, ואני רוצה לעשות הזמנה של כמה מוצרים מ- JAB TECH . העלות של המוצרים שאני רוצה לקנות בלי משלוח היא 19 דולר, ואחרי משלוח 34, בשיטת המשלוח הכי זולה. אז אני רוצה לדעת אם מישהו מעוניין לעשות איתי הזמנה משותפת כדי לחסוך בעלויות המשלוח. מישהו מעוניין? אפשר לפנות אלי באייסיקיו: 6659889 נ.ב. - למי שלא מכיר את האתר: http://www.jab-tech.com עושים משלוח לישראל!

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by roilevi,

שלום לכולם , אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוציא מהמחשב (ולא משנה באיזה יציאה) ממתח של 5V (או פחות) ולשלוט עליו (on/off) ???? תודה רועי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי! אני רוצה לצפות את קצה הכבלים לרמקולים-מגבר בבדיל. איך להביא לכך שיהיה ציפוי טוב ואיכותי? (שימוש בבדיל מסויים? טכניקת עבודה?). אינני מעוניין לחבר שום דבר...רק לצפות. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  7. ברוכים הבאים לפרק השבועי החדש של מודינג בשעה! והיום - הוספת חיבורי USB לקדמת המארז. סיפור רקע: הפעם הסיפור הוא פשוט מאוד - נמאס לי כל הזמן להתכופף מתחת למחשב כדי לחבר את המצלמה! אז החלטתי לפעול. לוח ה- USB כבר היה ברשותי, אך לא בשימוש. בפרק זה אני אציג שיטה חדשה לחיתוך - שיטה פשוטה, מדוייקת, ללא לכלוך ורעש והכי חשוב, מתאימה לאנשים שאין להם דרמל - כמוני הכלים הדרושים: - מלחם + סיכה/מחט (נשתמש בהם לחיתוך) - מפרץ פלסטיק בגדול כונן דיסקטים (מישהו מוכן להזכיר לי איך זה נקרא מקצועית??) - לוח USB - שניים או ארבע חיבורים - סכין - נייר זכוכית - דבק מגע/דבק חם (סופרגלו לא מתאים פה כל כך) מהלך העבודה: נכין את הלוח USB שלנו לעבודה - נסיר ממנו את חיבור המתכת של המארז …

• 25 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by MacGyver,

אני מתכנן לבנו ראק (מין קופסא עם חיבורי USB המסך LCD וחיבורי מתח...-באנגלית זה נשמע יותר טוב...) אני רוצה שיהיולחבר שם גם USB...והבעיה היא שאין לי מושג איך לחבר את זה?? כמו שהיה במודינג בשעה -2 אותו דבר הבעיה היא שלא הראית איך הUSB מתחבר.... קיצר -מה לעשות? איתן

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by M-C,

יש לי מעגל של לדים וכשאני מחבר את הנגד הוא מתחמם ומעלה עשן. הנגד הוא 50 ו 100 אום (ניסיתי את שניהם אותה תוצאה) שמתחברים ל12V. השאלה היא האם הנגד לא תקין או שיש נגדים של 50-100 אום שיותר מתאימים ל12V? ועם כן מה השם או צבעים שלהם? תודה.

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכם ראיתי את המוצר הבא באיבי: http://www.ebay.com/itm/New-3-Ways-ON-OFF-220V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Switch-Remote-Control-/271233592662?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item3f26c82d56 רציתי לשאול אני רוצה לחבר לזה מנורה להדליק ולכבות אותה עם השלט האם זה מתאים לחשמל בארץ? מה ההבדל בין זה למוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/220V-240V-3-Channels-Digital-Wireless-Wall-Switch-Splitter-Box-Remote-Control-/221248817323?pt=UK_DIY_Materials_Plumbing_MJ&hash=item33837508ab ומה כדי להזמין תודה לכל העונים מראש..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Asi76017,

.....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני צריך כזה כלי לכיפוף צנרת נחושת בקוטר 12 מ"מ. חשוב שהוא יתאים בדיוק למידה הזאת. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג כזה כלי? אמנם יש באיביי אבל אני מאד רוצה להמנע מלהזמין משם.. זה מסוג הדברים שבאופן וודאי אפשר להשיג בארץ... או שלא? אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=5077 מישהו יכול לתת לי ביקורות אני יוסיף את זה להזמנה שלי מחר אם הוא יהיה טוב כי אני צריך שיהיה לי מקדימה שלוש יציאות כאלה של קול ובכלל יש לו מה שאני צריך בול אבל אני רוצה ביקורות תודה :xyxthumbs:

14. Started by Netanel o_0,

1. מה זה טרנזיסטור, למה הוא משמש ולמה יש מאות מיליונים ממנו במעבד מודרני? 2. איך אני מחשב נגד ללד? (אני יודע חוק אום וכו'), החישוב הוא כך שעל הנגד יפול מתח של נאמר 1.7V או שיהיה בו זרם של 10 מיליאמפר? לדוגמה: יש לי לד שמחובר לנגד R על ספק מתח ישר של 5V, הלד פועל ב12mA. איזה נגד אני צריך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה להכין מוד למחשב שלי שמציג את השמות של השירים של ה- Winamp כמה זמן נשאר וכו' וכו' איך אני עושה את זה? המסך שאני מתכוון אליו הוא לא בדיוק LCD אלא יותר מסך כזה קטן (יותר גדול בהרבה ממסך של נגן MP3 פשוט) יש לו נגיד 4 שורות ואורך של 16 תווים או יותר אני בטוח שאתם מבינים למה אני מתכוון פשוט שכחתי את השם המקצועי שלו.. אם אפשר הצעה למסך כזה (איך הוא נקרא) ואם אני יכול להשיג אותו בת"א איפשהו וכמובן שירטוט שמראה איך אני מחבר אותו ומה זה כל יציאה שלו תוכנה שאני יכול להציג איתה מה שאני רוצה שתכלול גם כמובן את המטרה העיקרית, תצוגה של הווינאמפ. תודה רבה לכולכם, תותחים אין עליכם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ofeky1,

יש לי שני מנורות במחשב שכל באחת מהן יש 3 לדים שמחוברים בטור אלה שבתמונה: עכשיו אני רוצה לבנות להם בקר שבו אני יוכל לשלוט על העוצמה שלהם ולהדליק ולכבות אותם יש לי מפסק ויש לי פוטנציומטר B10K והנה השרטוט של המעגל: השאלה שלי אם הפוטנציומטר מתאים למעגל הזה ואם אני יכול לחבר עוד לדים למעגל הזה? תודה עוזרים!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by AgentZ,

אהלן חברים , אחרי הסתכלות פסיבית על פרוייקטי מודינג של אחרים החלטתי להיות יותר אקטיבי ובגלל זה אני חושב על לקנות ציוד התחלתי. אז מה אני צריך לקנות בתור התחלה ומאיפה (אזור ירושלים) ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אחריי שנמאס לי מרעש רעידות הדיסק קשיח, שנוצר בגלל הרכבה לא נכונה של המארז כנראה, פירקתי את כלוב הHDD מהמארז ונשאר כלוב הCD. בינתיים הHHD שלי תלוי על כבל IDE שמחובר בברגים (רוצים תמונה?מחר בצהריים) והכל מאולתר. אני לא מבסוט מאיך שהHDD מחזיק עכשיו ואני רוצה להכניס אותו לכלוב HDD. כלים, חלקים ותקציב לבנות אחד כזה ממתכת או מפרספקס וכ"ו אין לי. לכן אבקש ממכם שאם יש לכם באיזה מארז ישן או שאם תמצאו מארז ישן אז תוציאו לי אותו ודברו איתי. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

שלום.. אני רוצה לבנות מערכת של לדים... כאשר הלדים יהיו בשורה אחת.. והאור של הלדים ינוע מימין לשמאל ובחזרה בלי סוף.. עכשיו אני לא יודע מה אני צריך להוסיף כדי לגרום ללדים לעבוד כמו שאמרתי.. בבקשה תעזרוי לי.. ???

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  20. יש לי יציאה של 5V ולד של 5V,איזה נגד אני צריך?אני חושב שהלד הוא בערך 30Ma ,איך אני מחשב את זה?

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by nimrodim,

מחפש מפצלים לחבורי 3 פינים. חיבור 3 פינים נקבה בצד אחד לחיבור ל 2 מחברי 3 פינים זכר בצד שני. האם מוכרים? האם להכין לבד? ואם כן היכן ניתן לקנות חיבורים אילו?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת אני יגיד שוב... אני צריך להשיג גומי U ואני אל ממש זמין בכבישים אני יכול להגיע לרחובות אבל אל ותר רחוק משם יש למישהו שם של חנות שאני יכול לקנות בה גומי U ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by IG,

אם יש אחת כזו, שמוכרת לדים (נגדים יש בכל חנות אליקטרוניקה...), אפשר גם בטבריה או בבאר שבע (אני מיואש, ואלה המקומות שאני יכול להגיע אליהם לקניות...) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום אני רוצה אולטרה למחשב כלומר קטודה אבל אני לא יודע איפה לקנות ואני רוצה שיזהר לי ויעשה לי יפה כזה איפה אתם ממליצים לקנות במקום זול יחסית ובאזור המרכז? בבקשה תגובות! : אגב מישהו מכיר את החברה pccool? יש להם תגובות טובות בzap הנה http://www.zap.co.il/ratestore.asp?siteid=1161&PID=291879109 הנה מה שאני רוצה לקנות: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-b

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.