אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היום חזרתי מאזור התעשייה כשבידי ה- Dremel MultiPro 395py בתוספת הציר הגמיש של DREMEL. אני לא ארחיב במילים, הנה התמונות : איך שכחתי, רשמים ראשוניים: הדרמל בהחלט קל. הוא נוח לאחיזה, רובו מצופה גומי. כמו כן הוא שקט (יחסית לדרמל של וולף). מגיע עם ארגונית נחמדה , חוברת שימושים, חוברת ראשים וחוברת הוראות. בקרוב אני אתחיל לעבוד איתו ואז אני אוכל לדווח אם הוא באמת שווה (אני יודע שכן, אבל בכל זאת.. ) הדרמל והציר הגמיש. תקריב על הציר הגמיש. הדרמל בהשוואה לעכבר. אוקיי ועכשיו לשאלה העיקרית - חותכים/משייפים עם כיוון הסיבוב של הדרמל, או נגד הסיבוב (שמאלה) ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היום הכנתי תוכנה עם משתנה ומשום מה המחשב לא קולט את המשתנה הנה התוכנה: void setup(){ pinMode (7,INPUT ); pinMode (8,OUTPUT); pinMode (9,OUTPUT); pinMode (10,OUTPUT); pinMode (11,OUTPUT); pinMode (12,OUTPUT); Serial.begin(9600); byte a; } void loop () { digitalWrite(8, HIGH) ; digitalWrite(9, HIGH) ; digitalWrite(10, HIGH) ; digitalWrite(11, HIGH) ; a = digitalRead(7); Serial.println(a ); if a == 1 digitalWrite(11, LOW); delay (3000); if a== 1 digitalWrite(10, LOW); delay (3000); digitalWrite(8, HIGH) ; digitalWrite(9, HIGH) ; digitalWrite(10, HIGH) ; digitalWrite(11, HIGH) ;; } איפה שמסומן זה אומר שהוא כתב לי ש…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין דרמל ומסור חשמלי מחו"ל (בשל הפרשי המחירים ההזויים) ומעוניין בשנאי מתאים. המסור 450W והדרמל סביבות 175-200W. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
??? אני קניתי דרמל מצ'וקמק שלא מגיע ל3000 RPM של איזה חברה סינית אחד קטנצ'יק כזה :\ ועוד שילמתי עליו 100 שקל טיפש שכמותי איזה אתם ממליצים ? אני מחפש אחד שיהיה טוב ומהיר ! הכי חשוב שיהיה מהיר הכי שאפשר כי אם אני רוצה לחתוך דלת של מארז אז אני לא רוצה לשבת על זה שבועיים וכל יום 3 שעות.... ואיפה אפשר לקנות ??? ואני גם לא רוצה לשלם 500-400 שקל ....
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שהקירור שאני קונה ZALMAN CNPS7000A-Cu מגיע כבר עם מעין פאנבאס קטן כזה שלו....אבל הוא לא רציני...ואני רוצה לחבר אותו לפאנבאס שיש לי nermax UC-A5FATR2 ...השאלה שלי היא האם החיבור היחיד שיכלתי לחבר איתו את המאוורר לפאנבאס הקירור נלקח ע"י הפנאבאס הגרוע שבא מובנה עם הקירור? ואם כן יש איזושהיא דרך לחבר אותו לפאנבאס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא היה לי כח לסנן ת'תמונות אבל הנה , חלק לא קשורים צריך לקנות עוד קצת חומרים .. תגובות :>
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד מה המצב אחים שלי? אני חדש פה חחחחחחח אני יודע ניק דפוקקקקקקקק אחד הדפוקים!!!! חחחחח אבל מה לעשות לא יצירתי בקטעים האלה אז תחליקו קיצר אני ראיתי פה דברים וואללה נדלקתי אני רוצה לעשות אותם על המחשב הישן שלי שהוא בחדר שלי מחובר לטלויזיה אבל בגלל חוסר תקציב אין לי ממש אפשריויות. לגבי תאורת לדים אני בודק דברים וזה. עכשיו יש לי שאלה לגבי חלון במארז תקשיבו רגע אני רוצה לעשות חלון במארז בצד אפשר אולי להשתמש בשמשה של תמונה? ואחר כך לעשות עליה חריטה? אבל תחריטה עוד הרבה זמן שאני יסיג כסף לקנות תמכשיר שעושה זה יהיה טוב?יענו לא ישבר ואם כן איך אני יכול לחבר אותה עם ברגים למארז. ואם מה כדי לי לעשות את החור במארז לחלון ואם מה את החור לברגים. חחחח אני יודע מלאה שאלות …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אפשר לדמות לחיצה ארוכה (כמו כפתור), רק לבד אוטומטית, כשהמעגל מקבל מתח..... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני אפשר להגיד חדש פה (היה לי משתמש אבל לא יודע מה קרה לו ומאז לא הגבתי) הקיצר אני מחפש מקום לקנות מסך או כמה מסכים (תלוי במחיר) של LCD אז אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לרכוש במקום זול ושמספק מהר (אם זה אתר) נ.ב היה לי אתר אבל שחכתי אותו :'( תודה רבה לכם ורק משהו אחד להגיד לכם זה שלא הייתי רשום לא אומר שלא ראיתי מה הולך פה ואני רק רוצה להגיד לכם שיש לכם אחלה של קהילה ופורום ממש נהנה לקרוא פה נושאים כולם עוזרים אז.. תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך להפוך מחשבון מדעי לעוזר במבחנים!!! http://www.instructables.com/id/Calculator-prank-How-to-display-whatever-you-want-/ אני אהבתי, אז הייתי חייב לשתף אותכם
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. יש לי שלט של אקס בוקס 360 אלחוטי.. השלט עובד על זוג סוללות aa.. הבעיה בזה שיש לשלט שני מנועי רטט שיוצרים תחושה "אמיתית" והם אוכלים סוללות בקצב.! חשבתי לקחת פאק סוללות של 6v לגודמה: http://cgi.ebay.com/6V-1300mAh-HUMP-PACK-Charger-fits-Traxxas-Revo-/120687000269?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item1c19817acd ולשים לו נגד או משהו שיוריד לו את המתח ל 3v ואז אולי הפאק הזה יחזיק יותר זמן בין טעינה לטעינה וגם לא יעלה לי הרבה בטווח הארוך.. חשבתי לקנות ישר פאק 3v אבל לא מצאתי .. לסיכום איך אני מוריד לו מתח מ 6 ל 3?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה תמונה של המארז שלי- איזה סוג הוא, האם "יש לו פוטנציאל"?-מה אפשר לעשות איתו (חשבתי לעשות חור בגג ל92מ"מ -מה אתם חושבים ואיך לעשות את זה איזה סוג חור לעשות ובאיזה גודל???)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אם מחברי מערכת לדים של 12 וולט לשקע 220 וולט?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
???כותרת ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעגל ויש לי שאלה אם ניתן במעגל זה להחליף את הממסר בלד איכשהוא? ובשבי מה צריך P1??? האם אפשר בלעדיו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, המפרט הוא: CPU: AXP 2500@3200 CPU Cooler: Cooler Master Aero 7+ Mobo: EPoX 8RDA+ Memory: A-DATA 512mb DDR 3200 HDD: WD 80 giga 8 mega buffer Video Card: Gigacube Radeon 9800NP 128mb Case: SuperTalent-Black PSU: HEC 475VD-T DVDrom: Toshiba CD-WR: Liteon 52x32x52 Monitor: MAG 796FD2 Speakers: Altec-Lansing ATP3 מה עשיתי במוד?: 1) החלפתי 2 מאווררים שבאו עם הסופרטאלנט למאווררי VANTEC UV 2) קדחתי חור בגג המארז ושמתי בו את המאוורר הכחול של הסופרטרלנט, לדאת קניתי TT thunderblade ירוק(שהוא אגב חלש למדי) 3) שמתי סינקים על הזכרונות של הכ.מסך 4) שמתי 2 גרילים מוזהבים של TT בגג ובדלת 5) קניתי כבלי UV ירוקים לפלופי ולסידירומים 6) ריססתי דרקון בצידו של המארז והדבקתי מדבקה למעלה ס…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג "לייט" ובשביל ההתחלה בעיקר לעבוד חיצונית על המארז שלי. אני מעוניין לרכוש מכשיר Dremel בדגש על המכשיר המקורי ולא את החיקויים ב200 שקל. אני מאוד אשמח לדגם ספציפי ועל מקום ממנו מומלץ לרכוש(אים לי בעיה לרכוש דרך הWEB גם בארץ וגם בחול). בינתיים שמתי עין על הדגם הנ"ל: Dremel 300JD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734113 ושאלה טכנית, האם ניתן בעזרת הDremel לחתוף ברגים(הכוונה לקחת בורג ולקצר אותו)?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אני קניתי Arduino Uno וגם 2 חיישנים: Venus GPS mpu9150 עכשיו אני מתחיל, ואני צריך עזרה איך להתחיל לעבוד איתם וכל זה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
- המדריך נלקח מהמשתמש Javerh שפורסם באתר Bit-tech! - ניסיתי את המדריך והוא פועל מצויין, והוא פשוט להפליא [אתם תתפלאו כמה..] מה צריך: 1. עט. 2. מספריים [לא חובה]. שלב ראשון: נקח את העט ובעזרת פטיש 5 קילו \ הידיים נשבור את העט ככה שנוכל להוציא את צינור הדיו. שלב שני: נלך לברז וננקה את הדיו מהצינור ככה שלא נלכלך שום פין מולקס או את הידיים שלנו. שלב שלישי: [שלב שהמתרגם=אני הוסיף] נחתוך חתיכה של בערך 6 ס"מ מהצינור. השלב הזה מומלץ, אך לא חובה מפני שאם נשתמש בכל הצינור הוא יכול להשבר.. וזהו! בשביל להוציא את הפין יש פשוט להלביש עליו את הצינור, לדחוף טיפה והמולקס יצא החוצה. גאוני או מה? יעבוד עם כל עט פשוטה שגונבים ממלון או ממסעדה! בהצלחה! :silly:
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות חור בגג למארז הזה: (http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm) הענין הוא שאני לא רוצה לפרק את הלוח אם וכל השאר. אני חושב לבודד את האזור הזה כדי שנסורת מתכת לא תעוף לי על ה-mobo. דעות ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שמדובר פה במודינג רציני. השאלה היא האם זה אפשרי ואם כן אז תנו לי רעיונות איזה צ'יפים לקנות, לאן להלחים, וכו' הדגם הוא Sharp CD-BK137W
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנסו עוד היום ל- WWW.ARISTOCK.CO.IL רכיבים אלקטרונים זיווד אלקטרוני ציוד הלחמה ציוד בדיקה כלי עבודה ציוד לפרוייקטים לתלמידי אלקטרוניקה והנחות משמעותיות
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ערכת סליבינג, או יותר טוב- לקנות בנפרד באיזה מידה שאני רוצה ואיזה צבע שאני רוצה.. אני מתכוון לעשות סליבינג כל חוט בנפרד אז הערכות שוות לזבל אבל אם אין משהו יותר טוב אני מוכן להתפשר ולקנות ערכה מוכנה. אבל ראיתי בחנויות בארץ שיש רק שחור O_O אם מישהו קנה מחו"ל אפשר את האתר בבקשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך לשבש רדיו FM בבית איך אפשר לשבש אותו מבחינה אלקטרונית או משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-