אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך לשבש רדיו FM בבית איך אפשר לשבש אותו מבחינה אלקטרונית או משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מצלמת רווס של רכב, איך אני יכול לחבר אותה למחשב שתיהיה מצלמת אינטרנט? מה שידוע לי שהיא צורכת 5V יש תמונה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד מה המצב אחים שלי? אני חדש פה חחחחחחח אני יודע ניק דפוקקקקקקקק אחד הדפוקים!!!! חחחחח אבל מה לעשות לא יצירתי בקטעים האלה אז תחליקו קיצר אני ראיתי פה דברים וואללה נדלקתי אני רוצה לעשות אותם על המחשב הישן שלי שהוא בחדר שלי מחובר לטלויזיה אבל בגלל חוסר תקציב אין לי ממש אפשריויות. לגבי תאורת לדים אני בודק דברים וזה. עכשיו יש לי שאלה לגבי חלון במארז תקשיבו רגע אני רוצה לעשות חלון במארז בצד אפשר אולי להשתמש בשמשה של תמונה? ואחר כך לעשות עליה חריטה? אבל תחריטה עוד הרבה זמן שאני יסיג כסף לקנות תמכשיר שעושה זה יהיה טוב?יענו לא ישבר ואם כן איך אני יכול לחבר אותה עם ברגים למארז. ואם מה כדי לי לעשות את החור במארז לחלון ואם מה את החור לברגים. חחחח אני יודע מלאה שאלות …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני מתחיל פרוייקט מודניג חדש . שניים מהדברים שאני מתכנן הוא : 1. חיבור מסך LCD קטן באמצעות כבל פרללי - אם מישהו יודע בארץ איפה אפשר לקנות (כמו אלו שיש בסוף המדריך באתר). 2. הדבר השני שרציתי לעשות הוא לנסות ולחבר שלט כמו של אזעקה של אוטו על מנת שישמש להדלקת המחשב - האם הדבר אפשרי ? האם מישהו כבר ניסה . הצליח ? אם מישהו מכיר מדריך לדבר כזה (עברית או אנגלית) ..... אנא אם מישהו יכול לעזור ניתן להשאיר הודעות פה או למייל ihershkovitz@gmail.com תודה רבה .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. עשיתי כמה קידוחים במארז שלי כדי להוסיף עוד שני מאווררים, וחבר שלי אמר לי שהוא ישיג לי כוס קידוח כדי לקדוח את העיגולים למאווררים ופתאום הוא בא אליי ואומר לי שהוא לא יכול... בקיצור עוד שבוע אמורים להגיע לי חלקים למחשב החדש שלי, והמארז לא מוכן, וכל מה שחסר הוא לפתוח בו שני עיגולים בשביל המאווררים. אין לי את הכלים המתאימים ואני חייב עזרה ממישהו שגר באיזור המרכז. אם מישו יכול לעזור לי עם זה (אני אבוא אליו ולא אטריח אותו בכלל) אני אודה לו מאוד. פשוט סתם נדפקתי עכשיו ואני חייב את שני החורים האלה. מישהו? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא משנה הסיבה. אני רוצה לחבר מעין פוטנציומטר רגיש לכל חיבורי הCCFL ולהנחית אותם באופן מדוייק לעוצמה רצוייה. איך אתם מציעים לתכנן את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מחפש שתיתנו לי הצעות/ רעיונות לגבי מה אפשר לעשות עם חיישן חום (ראה תמונה..) זה NTC 4.7 (שאין לי מושג מה זה אומר) אני רק יודע שזה טרמיסטור בשם ה"מיקצועי". סתם תזרקו רעיונות ואני רוצה לראות מה כבר אפשר לעשות עם זה, אם בכלל. תודה מראש, עודד ב.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לפרוייקט הנדסאי אלקטרוניקה בקר שיתחבר לבקר אחר(C3 של שי מלול למי שמכיר), והוא אמור לשמש כבקר ראשי שמרכז מידע מבקרים אחרים (בפרוייקט אני משתמש רק בעוד בקר אחד). חשבתי על ארדואינו בגלל שהוא זול ונוח. בעקרון אני צריך שיקבל מידע מהבקר השני, יתחבר למחשב, ולצג LCD (שילד). רצוי שיהיה לו איפשור להתחבר לעוד בקרים מבחינת כמות הפורטים. ברור אחרי הפרוייקט הוא אמור להיות מספיק לשימוש ביתי. אני לא כל כך מתמצא בארדואינו, לכן אשמח לכל רעיון/עצה בנוגע לבחירה של הבקר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי, החלטתי שמעניין אותי לנסות להיכנס לזה. עכשיו יש לי 2 שאלות קטנות- קודם כל, אני יודעת לתכנת בC אבל תהיתי אם יש שפות תכנות נוספות שניתן לתכנת בעזרתן חומרת קוד פתוח באותו האופן? דבר נוסף, אם אני לא מעוניינת להזמין לוח מחו"ל, איפה ניתן לקנות בארץ לוח מתאים, וכמה פחות או יותר הוא עשוי לעלות? תודה מראש לכל העוזרים.:]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מטען+סוללות כבר כמה ימים,והגעתי לאתר שנותן מחירים פשוט רצפה זה ניראה לכם הגיוני/או אמיתי? שימו לב לכמה דברים שאני השוותי...שימו לב אפשר להזמין כמה דברים ולשלם משלוח בפעם אחת, על הכל,ולא על כל דבר בנפרד כמו באיביי...אפשר לשלם בפייפאל המשלוחים באתר הם 9 יורו או 11 יורו...ושוב לא על כל פריט בנפרד,אלה על הכל יחד!!! מטען Technoline BC 700 charger איביי http://www.ebay.com/itm/La-Crosse-Technology-BC-700-Battery-Charger-Tester-AA-/320696442526?pt=Battery_Chargers&hash=item4aaaff5e9e האתר http://ru.nkon.nl/technoline-bc-700.html מטען:Powerex MH-C9000 איביי http://www.ebay.com/itm/Powerex-MH-C9000-Battery-Charger-Analyzer-Tester-NiMH-NiCd-AA-AAA-Maha-Energy-/32083296…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פרוייקט על UNO ואני רוצה להעביר אותו לnano הזה http://cdn.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/25086.jpg תהיה בעיה עם הקוד? /** Clapper project * Author: Manoj Kunthu * Update: 2/2/13 */ /*----------------------------- * Method Prototypes *-----------------------------*/ void initialize(); void runDetector(); boolean clapDetected(); int detectClaps(int numClaps); void indicateClaps(); void readMic(); void printStats(); /*----------------------------- * Variable Declarations *-----------------------------*/ int TOTAL_CLAPS_TO_DETECT = 2; //The number of claps detected before output is toggled int offset = 80; // The point above average that the c…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי לעשות לעצמי איזה מחשב קטן לסלון אבל קטן במלוא מובן המילה ,בדומה למארז הקטן של MSI ,הלכתי ורכשתי לעצמי מארז P3 לא סטנדרטי (קטן מאוד מאוד.....) ומכוער (בתקווה שאני יהפוך אותו ליפה יותר והנה תמונות שלו תגידו מה אפשר לעשות אולי רעיונות לצבעים וכו....... תמונות תמונות תמונות..........וזהו כמובן פרוייקט המודינג הראשון שלי..........טוב מה שאני בעצם הולך לעשות זה שהוא יהיה זהה טיפה למארז של הMSI שעליו נדלקתי..............אני מקווה מאוד שאני יצליח ועידכונים בהמשך.........
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המאווררים שלי במארז חופרים עכשיו אני רוצה לבנות פאן באס פשוט רק של מתגים אפילו בלי לדים אין לי ידע בכלל באלקטורניקה אני יודע רק להלחים וכל מה שמסביב אני לא יודע איך לעשות את זה, חשבתי לקחת מתג דו מצבי ולחבר אליו את ה+ וה - של המאוורר וזהו זה נכון לעשות ככה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אפשר לקבל שירטוטים ורכיבים לזה???
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לשלוט באמצעות תוכנה בכל מיני אלמנטי מודינג שביצעתי. למשל: שליטה בלדים, שליטה במאוורר, שליטה במודל FM TUNER שאכניס. הדוגמא היחידה הדומה שמצאתי היא זו: http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=24827 מדובר למעשה בשימוש בבקר מסוג PIC, אך אני מבין שהדבר דורש צריבה מיוחדת. כמו כן, הסכמה לא נראית כה פשוטה וההסבר לקוני למדי ולא מאפשר למידה והסבה למקרה שלי. חיפשתי מידע באינטרנט על מנת ללמוד ממנו אך לא מצאתי דבר שיעזור לי ללמוד את הנושא כמו שצריך, למרבה ההפתעה. אשמח אם מישהו כאן יוכל לכוון אותי למקום הנכון.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון יש את החוטים הרחבים האלה האפורים המגעילים מה אפשר לעשות איתם כדי שלא יסתירו את כל המארזולא יעשו שם בלאגן בהכול
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לא בדיוק אלטרוניקה אבל אני מנסה לפתוח את המאוורר שלי לשם תיקון (140מ"מ, מיסב שרוולי, אנטק TWO COOL) ואין לי מושג איך. ראיתי סרטונים ברשת של אנשים שפותחים מאווררי מחשב, אבל נראה שהקונפיגורציות שלהם שונות. אני פוחד למשוך חזק מדי ולשבור את הפלסטיק , אז אולי למישהו מכם יש מושג... הנה 2 תמונות: [ATTACH=CONFIG]4288[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4289[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיוון שאני נוטה ללכת לכל לאן פארטי שיש בארץ ודיי נמאס לי ללכת עם אותו מארז פח ענק ששוקל בערך 25 קילו. אז אני מתכוון לעשות מארז בעצמי ואני דיי אבוד...הכי חשוב לי ש המארז יהיה קל וקומפקטי. יש לי גישה מלאה לעץ לכן זה יהיה כנראה החומר שאני ישתמש בו. עכשיו,עומדות בפני כמה דילמות: עובי העץ,עץ מעביר חום בצורה נוראית לכן יותר מידי עבה יהיה רע,ודק מידי מסכן את הרכיבים.. מהו לדעתכם העובי המתאים? איך לחבר את לוח האם,וכרטיס המסך? מהו גודל ספק רגיל של 300W ולוח אם? ומהו הרוחב של X600P? תודה מראש,ולילה טוב. עריכה: כל מה שנרשם למעלה לא רלוונטי כיוון שהשגתי תיק למארז.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השגתי שלושה מאוררים בגודל 12ס"מ אבל הבעייה שהם 48V DC 0.21A החשמל של הספק במחשב לא מסוגל להפעיל אותם האם יש מה לעשות בנידון.. אודה לכם מאוד ..על העזרה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, המון זמן לא ביקרתי כאן באתר, זאת בגלל הגיוס שלי לצה"ל... אני רוצה להכין מטען לפאלפון שלי (נוקיה 6085) עם בטרייה 9V זאת אומרת שאני רוצה שבעזרת בטרייה 9 וואלט לספק לפאלפון 5 וואלט יציב. לפחות כך כתוב על המטען של הפאלפון: input: AC 100 - 240V 50 - 60 Hz 60, mA output: DC 5.0V 350mA משומה כתוב על הבטרייה של הפאלפון 3.7V אז אני מחפש את החלק הזה שמוריד לי את המתח (המיצב המתח הזה) אני צריך פרטים מדויקים כדי שאני יהיה יכול להזמין את החלק מהאינטרנט ואת המעגל כדי לבנות את המעגל לאחר שיהיה לי את כל החלקים השמח מאוד אם תעזרו לי..
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב מאורר אחד 0.4אמפר אני רוצה להוסיף עוד שתיים של 0.4A ועוד שתים של 0.2A+איזה 8לדים UB יש לי ספק של 350W הוא יחזיק את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אם בא לכם תסתכלו במפרט, אני רוצה לעשות לו מודינג ואני מחפש רעיונות, אז אם יש לכם רעיונות אז תנו לי בבקשה, ותגידו מה דעתכם על המארז ועל המפרט ... תמונות: http://planet.nana.co.il/xpt/pc/pic1.jpg http://planet.nana.co.il/xpt/pc/pic5.jpg http://planet.nana.co.il/xpt/pc/pic4.jpg אני אוסיף בהמשך עוד תמונות אחרי שאני אקבל את הגופי קירור שהזמנתי...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי קודם כל אני רוצה להבהיר , אני דן פה מהבחינה החומרתית , בגלל מגבלות כאלה או אחרות שיש לי נתחיל מן הציוד: מעבד 1 עם שני יציאות למסך , אחד מובנה לVGA ו כרטיס מסך בשביל DVI 2 מסכים 2 מקלדות 2 עכברים רמקולים +רמקולים/אוזניות (עדיין לא החלטתי ) יש לי 2GB פנימי , ו E6750 ככה שאני לא צופה בעיות של איטיות וכו' עכשיו הבעיה היא בעצם שאני מתכנן את המחשב להיות בחדר 1 , ואת השלוחה שלו בחדר 2 , שבין שני החדרים האלה מפריד חדר אחד יש לי מקום להעביר את החוטים לא לדאוג מהבחינה הזאת , אבל מה שאני חשבתי לעשות זה בעצם לקנות כבל VGA שיהיה מספיק ארוך , וכבל USB כנ"ל , הכבל ה USB יתחבר ביציאה ל מפצל USB ככה שיהיה לי 4 יציאות לעכבר מקלדת רמקולים/אוזניות+יציאה מיותרת למה שאצטרך הקט…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המטרה היא לחסום קצת אבק (וזה עובד) הבעיה היא שאני חושב שזה קצת יחסום את האוויר.. מה דעתכם? http://www.vl.rehost.co.il/desk/03.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עזבו אותכם זלמן קולר מאסטר וכול השטויות האלה חחחחחחחחח התמונות מדברות בעד עצמןן וזה יורד יורד חחחחחחחחחחחחח הישתגעתי! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-