אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי פרוייקט על UNO ואני רוצה להעביר אותו לnano הזה http://cdn.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/25086.jpg תהיה בעיה עם הקוד? /** Clapper project * Author: Manoj Kunthu * Update: 2/2/13 */ /*----------------------------- * Method Prototypes *-----------------------------*/ void initialize(); void runDetector(); boolean clapDetected(); int detectClaps(int numClaps); void indicateClaps(); void readMic(); void printStats(); /*----------------------------- * Variable Declarations *-----------------------------*/ int TOTAL_CLAPS_TO_DETECT = 2; //The number of claps detected before output is toggled int offset = 80; // The point above average that the c…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מצלמת רווס של רכב, איך אני יכול לחבר אותה למחשב שתיהיה מצלמת אינטרנט? מה שידוע לי שהיא צורכת 5V יש תמונה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, מפאת תחילת הלימודים באוניברסיטה - לא יצא לי להשתתף הרבה בפורום זה. בכל אופן,הודות ל-PRO-MODDER ולרבים אחרים , ניסיתי להתחיל סוף כל סוף את פרוייקט המודינג שלי... (היה אמור להיות PROJECT THOR,אם אתם זוכרים). הבעייה הייתה שמרוב שהתעסקתי בעבודה,בלימודים וב"תיקון" של מחשבים אחרים (חברים וחברים של חברים שביקשו) - לא נגעתי בשלי... מסקנה - היה עדיף... הסיבה - יש לי מארז THERMALTAKE מסוג S-ARMOR שחור יפהפה שרק מחכה ש"אניח עליו את ידיי"... (מתנה שקיבלתי על תיקון מחשב) ככה שאני אעבוד טיפין טיפין על המארז - ואעדכן כאשר אסיים.. נכון לעכשיו - אני מתכנן חריטה עדינה על החלון של המארז ו-ROUNDED CABLES מוארים בלדים.. מצאתי כתבה שמסבירה איך מכינים כבלי USB עם לדים - ברגע …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיוון שאני נוטה ללכת לכל לאן פארטי שיש בארץ ודיי נמאס לי ללכת עם אותו מארז פח ענק ששוקל בערך 25 קילו. אז אני מתכוון לעשות מארז בעצמי ואני דיי אבוד...הכי חשוב לי ש המארז יהיה קל וקומפקטי. יש לי גישה מלאה לעץ לכן זה יהיה כנראה החומר שאני ישתמש בו. עכשיו,עומדות בפני כמה דילמות: עובי העץ,עץ מעביר חום בצורה נוראית לכן יותר מידי עבה יהיה רע,ודק מידי מסכן את הרכיבים.. מהו לדעתכם העובי המתאים? איך לחבר את לוח האם,וכרטיס המסך? מהו גודל ספק רגיל של 300W ולוח אם? ומהו הרוחב של X600P? תודה מראש,ולילה טוב. עריכה: כל מה שנרשם למעלה לא רלוונטי כיוון שהשגתי תיק למארז.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעגל מסויים שעובד הבעיה שכנראה שיש לו כל מיני הפרעות בגלל שהוא עושה בעיות אבל לעיתים רחוקות ובזמנים שונים מישהו יודע דרך איכותית מאוד להתגבר על הפרעות כל דרך שהיא
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. עשיתי כמה קידוחים במארז שלי כדי להוסיף עוד שני מאווררים, וחבר שלי אמר לי שהוא ישיג לי כוס קידוח כדי לקדוח את העיגולים למאווררים ופתאום הוא בא אליי ואומר לי שהוא לא יכול... בקיצור עוד שבוע אמורים להגיע לי חלקים למחשב החדש שלי, והמארז לא מוכן, וכל מה שחסר הוא לפתוח בו שני עיגולים בשביל המאווררים. אין לי את הכלים המתאימים ואני חייב עזרה ממישהו שגר באיזור המרכז. אם מישו יכול לעזור לי עם זה (אני אבוא אליו ולא אטריח אותו בכלל) אני אודה לו מאוד. פשוט סתם נדפקתי עכשיו ואני חייב את שני החורים האלה. מישהו? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, מהרגע הראשון שהגיע המחשב, ידעתי שחייבים לעשות משהו עם הCOMPUCASE המכוער הזה. עכשיו, לאחר שנה, עלה לי רעיון מה לעשות עם המארז, מוד של קבוצת הכדורגל ברצלונה. מתכונן להיחתך חלון צד עם הסמל של ברצלונה, צביעת המארז בצבע תכלת כהה זוהר כזה, ולהעביר על הדלת 2 פסים בצבע בורדו. מתוכננת תאורת קטודות בצבע אדום וכחול, ומאווררים באותם צבעים. עכשיו אני רוצה רעיונות מה עוד אפשר לעשות עם המארז כדי להכניס בו יותר "ברצלונה". חשבתי לעשות משו עם הפאנל הקדמי, להעיף אותו ולבנות אחד מאלומיניום\פרספקס ולחבר אותו עם ברגים, השאלה שלי היא אם אפשר להעיף את כל הפאנל הקדמי, מי שיש לו קומפוקייס 6A19, סתכלו על הגג של המארז, זה נראה כאילו הפאנל הקדמי מופרד משאר המארז, אבל לא הצלחתי להוציא אות…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לד איזה קטודה או משהו בעל תאורה ולשים במארז. המארז הוא CM COSMOS SPORT 1100 , רציתי לעשות תאורה מלמעלה , יש שם 3 מאווררים, המאווררים האלה מאוד טובים ושקטים לכן איני מעוניין להחליפם במאוררים מעפנים בעלי תאורה, אז אני רוצה לקנות לד או קטודה ולשים מתחת . אותו דבר בצד , איפה שיש את המאוורר הענק הזה, 140MM נראלי . המארז בצבע שחור , יש למטה מקדימה מאוורר בעל לד אדום , וכפתור ההפעלה צבע אדום , כך שמה שיתאים חשבתי יהיה ... צבע לבן, ואדום, לשלב ביניהם יפה ככה. איני מעוניין אבל שהלד או הקטודה יתחממו מאוד , ואני רוצה שיהיו איכותיים. מה כדאי אגב, לד או קטודה? או משהו אחר? אשמח לקבל עצות בעניין. תודה רבה. המשך יום נעים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המטרה היא לחסום קצת אבק (וזה עובד) הבעיה היא שאני חושב שזה קצת יחסום את האוויר.. מה דעתכם? http://www.vl.rehost.co.il/desk/03.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השגתי שלושה מאוררים בגודל 12ס"מ אבל הבעייה שהם 48V DC 0.21A החשמל של הספק במחשב לא מסוגל להפעיל אותם האם יש מה לעשות בנידון.. אודה לכם מאוד ..על העזרה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לפרוייקט הנדסאי אלקטרוניקה בקר שיתחבר לבקר אחר(C3 של שי מלול למי שמכיר), והוא אמור לשמש כבקר ראשי שמרכז מידע מבקרים אחרים (בפרוייקט אני משתמש רק בעוד בקר אחד). חשבתי על ארדואינו בגלל שהוא זול ונוח. בעקרון אני צריך שיקבל מידע מהבקר השני, יתחבר למחשב, ולצג LCD (שילד). רצוי שיהיה לו איפשור להתחבר לעוד בקרים מבחינת כמות הפורטים. ברור אחרי הפרוייקט הוא אמור להיות מספיק לשימוש ביתי. אני לא כל כך מתמצא בארדואינו, לכן אשמח לכל רעיון/עצה בנוגע לבחירה של הבקר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון יש את החוטים הרחבים האלה האפורים המגעילים מה אפשר לעשות איתם כדי שלא יסתירו את כל המארזולא יעשו שם בלאגן בהכול
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה לפטופ אם מסך שבור. המסך לא מראה כלום בכלל אבל תאורה אחורית היתה נדלקת רגיל, חוץ מזה המחשב תקין לגמרי מצאתי אצל חבר פאנל ספייר שמתאים, חיברתי אותו ל LVDS (מסרק) ולאינוורטר של התאורה במקום הפאנל שלי, יש תצוגה תקינה אבל אין תאורה חיברתי בחזרה את הפאנל השבור, עכשו גם בו אין תאורה, כיאלו שדפקתי את האינוורטר עכשו אני בודק את האינוורטר ויזואלית, יש בו שנאי (ממתח נמוך למתח גבוה) שבו הסליל של המתח הגבוה עשוי מחלקים אם מחיצות ביניהם (כנראה כדיי שלא יהיה מתח גבוה מידי בין חוטים שעוברים קרוב אחד לשני בסליל). הסליל כולו עטוף אם מדבקה שקופה. 2 המחיצות האחרונות (בקצה של הפוטנציל הגבוה, הרחוק מהסליל של המתח הנמוך) נראות לבנות כאלה, אוליי כיאלו שהיה בפנים עשן לבן שנדבק למדבקה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי מדודים שלי טלוויזיה קטנה שחור לבן. בערך 7-10 אינץ לא יודע בדיוק. לא קיבלתי אותה עם השנאי, ועכשיו אני רוצה להכין לה שנאי. הטלוויזיה היא מדגם רוסי כולשהו. לטלוויזיה יש כניסה של שנאי בעל 4 פנים. ופה הבעיה. הנה תמונה מהחיבור לחשמל שבטלוויזיה: http://img155.imageshack.us/img155/9987/2009011084505ic6.jpg והנה הטלויזיה עצמה: http://img262.imageshack.us/img262/2727/imgp6718fh5.jpg אני יודע שרשום ליד הכניסה לחשמל 12B ש B זה וולט ברוסית, וזה נראה מתח נמוך לטלוויזיה בגדול כזה, אבל יש לי שאלה... האם אני יכול למדוד איכשהו במולטימטר שלי כמה וולט הטלוויזיה צורכת? כי אני רוצה להיות בטוח שזה אכן 12. ועוד שאלה. שמתי במולטימטר את האפשרות שאם יש מעגל סגור אז המולטימטר יצפצ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מייק מהפורום שירטט לי מעגל לבניית "לחצן" אוטומטי.... מה שהוא עושה זה מקצר 2 רגליים אוטומטית למשך זמן מסויים ומפסיק, הצ'יפ של הלחצן נקרא CD4066. הבעיה היא שבין 2 הרגליים שאמורות להיות מקוצרות למשך זמן מסויים יש איזשהי התנגדות שמקצרת את הרגליים תמיד. עושים במצב הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב מאורר אחד 0.4אמפר אני רוצה להוסיף עוד שתיים של 0.4A ועוד שתים של 0.2A+איזה 8לדים UB יש לי ספק של 350W הוא יחזיק את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי לעשות לעצמי איזה מחשב קטן לסלון אבל קטן במלוא מובן המילה ,בדומה למארז הקטן של MSI ,הלכתי ורכשתי לעצמי מארז P3 לא סטנדרטי (קטן מאוד מאוד.....) ומכוער (בתקווה שאני יהפוך אותו ליפה יותר והנה תמונות שלו תגידו מה אפשר לעשות אולי רעיונות לצבעים וכו....... תמונות תמונות תמונות..........וזהו כמובן פרוייקט המודינג הראשון שלי..........טוב מה שאני בעצם הולך לעשות זה שהוא יהיה זהה טיפה למארז של הMSI שעליו נדלקתי..............אני מקווה מאוד שאני יצליח ועידכונים בהמשך.........
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא משנה הסיבה. אני רוצה לחבר מעין פוטנציומטר רגיש לכל חיבורי הCCFL ולהנחית אותם באופן מדוייק לעוצמה רצוייה. איך אתם מציעים לתכנן את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב שזה הכי קשור לאלקטרוניקה.. מה ההבדל בין כבל USB איכותי לכבל USB לא איכותי? הכוונה היא לכזה שחברה מוכרת "מקורי" לבין אחד שעולה דולר בeBay. יש סכנות כלשהן? הרי כולם מן הסתם 5V. האמפר יכול להיות שונה או משהו?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבררררררררה מה אתם אומרים על המחשב שלי? יש מספיק אור יש לי שלוש קטודות יו וי ואחד קטודה כחולה והכול זוהר כיביכול יש כבוד? יש מה לשנות ? ותראו קניתי הרבה מוצרים של ג'יגה בייט ושלחו לי חולצה ממש יפה במתנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לפתח מערכת שתשלוט על תריסים חשמליים, בצורה ממוחשבת, למשל אפשרות מעקב של שלבי התריס אחרי תנוכעת השמש על מנת לקבל מקסימום אור ללא חדירת שמש, או אפשרות שליטה ישירות ממחשב על תריס מסויים, הן מבחינת סבסוב התריס או העלאה וירידה צריך אפשרות לשלו על כ 100 תריסים ואולי יותר , זקוק למעין מיני בקרים , שכל אחד ישלוט על מספר תריסים וכולם יהיו ברשת כך שניתן לשלוט על כולם דרך מחשב אחד האם הארדואינו מתאים לזה ואיזה מהם ?? , כמובן שהבקר יפעיל ממסרים שדרכם יופעלו התריסים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש, אם בא לכם תסתכלו במפרט, אני רוצה לעשות לו מודינג ואני מחפש רעיונות, אז אם יש לכם רעיונות אז תנו לי בבקשה, ותגידו מה דעתכם על המארז ועל המפרט ... תמונות: http://planet.nana.co.il/xpt/pc/pic1.jpg http://planet.nana.co.il/xpt/pc/pic5.jpg http://planet.nana.co.il/xpt/pc/pic4.jpg אני אוסיף בהמשך עוד תמונות אחרי שאני אקבל את הגופי קירור שהזמנתי...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מחפש שתיתנו לי הצעות/ רעיונות לגבי מה אפשר לעשות עם חיישן חום (ראה תמונה..) זה NTC 4.7 (שאין לי מושג מה זה אומר) אני רק יודע שזה טרמיסטור בשם ה"מיקצועי". סתם תזרקו רעיונות ואני רוצה לראות מה כבר אפשר לעשות עם זה, אם בכלל. תודה מראש, עודד ב.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/10p-1W-8mm-140-StrawHat-White-LED-LIGHT-240Kmcd-300m-A-/120769164788?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D140588603582%26ps%3D63%26clkid%3D2378407414152426696 אני לא מבין באיבי לכן רציתי לשאול אותכם על המוצר בקישור למעלה האם המחיר הוא ליחידה? יש משלוח לישראל? איך אני יכול לשלם למוכר? האם המוכר הוא אמין? האם הלד הוא באמת 300 מיליאמפר במקום 20? כמה מתח הלד דורש? ואיך אפשר לדעת שהוא באמת 240,000MCD? תודה לעונים.. אם יש לכם משהוא אחר שכדי לקנות (לדים אולטרה בריט בצבעים שונים) אשמח אם תביאו לי קישור
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אפשר לקבל שירטוטים ורכיבים לזה???
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-