אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי. בקרוב אני מקווה אני קונה מחשב חדש, שלי יעבור להורים שלי ושל ההורים שלי יילך למחסן. חשבתי להפכו לHTPC ואני צריך את העזרה שלכם. בפאנל האחורי יש רק חיבורי חשמל ו-וידאו, ואני צריך שיהיה לי פאנל אחורי עם מקום ליציאות לוח אם וליציאת חשמל של הספק. ללוח אם יש 6 יציאות סאונד, כרטיס מובנה, יציאות USB ורשת ועוד כמה פיצ'רים. מה לעשות ? אגב אין לי גישה לכל מיני כלים אז עדיף במינימום כלים שאני אנסה להשאיל ממישהו. אם יש דרך טובה לחתוך את המארז שלהם ולהלביש אותו בוידאו אני אשמח לטיפ. תודה לעוזרים, ליאב.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? ליציאה של ה- S-Vide יש 4 פינים ופין אחד שחור באמצע... איך אני הופך את זה ליציאת RCA? תודה רבה לכולכם!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס (FireWire (IEEE 1934 ויש לי כבל שבצד אחד יש לו 4 פינים שמתחבר למצלמת וידאו דיגיטלית (DV) , ובצד השני 6 פינים שמתחבר לכרטיס. אני רוצה להשתמש בו כדי ללכוד תוכניות יש מהטלויזיה אבל אין לי חיבור כזה בטלויזיה. האם אפשרי להפוך את הצד שמתחבר למצלמה לפלאג RCA/BNC/RF/S-VIDEO או כל חיבור אחר? אם זה אפשרי בבקשה תסבירו לי איך, עדיף עם שרטוטים. תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי קורא כרטיסים פנימי בעל חיבור ליציאת USB על לוח האם (usb header) (התמונה הראשונה), קיבלתי היום כרטיס pci to usb שיש לו כניסת USB פנימית אבל זה מצריך כבל USB A (התמונה השניה) יש למישהו מושג מה מה הpinout של תקע USB A? אני רוצה לחבר את הקורא דרך הכרטיס (למישהו יש מושג אם כבל כזה קיים למכירה?) [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למה צריך את זה? ע"י כבל רשת מוצלב ניתן לחבר בין 2 מחשבים ולבנות רשת ביתית בין 2 המחשבים. אז אם יש לכם כבל רשת מיותר והמחשב לכם מחובר לאינטרנט בעזרת כבל USB אתם יכולים לעשות את זה. לוקחים כבל רשת: חותכים וחושפים את החוטים: מחברים את החוטים החשופים כך: כתום לבן---ירוק לבן כתום---ירוק ירוק לבן---כתום לבן כחול---חום כחול לבן---חום לבן ירוק---כתום חום לבן---כחול לבן חום---כחול ואז תבודדו את החוטים עם סלוטייפ בהצלחה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה המצב חברה?! קיצר יש לי כונן סידי ישן כזה 8X .. יש על הפאנל 2 כפתורים אחד הוא - PLAY / Forword והשני הוא STOP/ EJECT ..יש לו גם על הפאנל יציאת אוזניות יש איזה סירטוט או מעגל או משהוא שאני יכול לעשות אותו כדי שסתם אנ ינגיד יכניס דיסק רגיל של מוסיקה ואני יתחבר לאוזניות ואני יוכל לישמוע שירים ללא המחשב עצמו ,יענו לחיבור לספק אחר תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם matx והכרטיס מסך שלי חוסם סלוט אחד של PCI, וסלוט נוסף מאוד צמוד לכרטיס, כך שאני לא יכול להשתמש בהם, ואין לי סלוטים נוספים. האם אפשר לקחת את הפלסטיק של החיבור PCI מלוח אם במחשב ישן, לשים אותו על משטח שיהיה מחובר ללוח אם מלמטה ויאריך אותו, ולחבר אותו עם חוטים ל-PCI המוסתר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או קי אני מקווה שזו לא שאלה דבילית יש לי ליד המחשב מאוורר קטן ומגניב שעושה צבעים וכו העניין הוא שאין לי כח להחליך לו כל שבועיים 2 בטריות AA האם יש סיכוי להפוף אותו ל USB???
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פה מארז ספייר להיתעללות קצת למודינג שאני הרבה זמן מתכנן ומכיוון שיש לי בחדר ארונית בצורה מעניינת וחדר מאוד מאוד קטן ויש מקום בצד של השולחן להשכיב את המחשב חשבתי על לקחת את המארז הג'אנרי החמוד, ופשוט להשכיב אותו ואז יש לי מקום על הריצפה והמחשב ישב לו בנוח על השולחן, מסדר לי את הפינה בצורה נהדרת ככה! אני צריך לציין שאתה הרעיון המקורי לקחתי ממישהו פה בפורום שראיתי בעבר תמונות מהמוד שלו שהוא עשה דבר כזה וזה יצא יפה ומעניין! כמה דילמות שתקלתי בעת החשיבה: איך בדיוק אני הופך את המחשב? צריך להתאים את השילדה- כוננים. בעיות סירקולציה- הסירקולציה משתנה בעת הפיכת המחשב וזה יעבור לקהילת OC שתעזור לי לעצב מחדש את הסירקולציה לאחר שבעיות יפתרו מקודם. פאנל קידמי- לא בנוי לזה בכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לדחוס לוח אם ATX מלא ספק כח וכרטיס מסך LOW PROFILE לתןך מארז של וידאו סוני שחור 4 ראשים. מכיוון שאין תמונות של וידאו ברשת אני לא יכול להראות פה מה זה אני אתאר את המכשיר...מדובר בודיאו עם ה JOG המפורסם שניראה כמו ווליום. יש לו מסך תצוגה נחמד.אני בטוח שכל אחד מכיר את הדגם הנ"ל. ולשאלתי - האם ניתן להכניס לתוך המארז שלו אחרי שאני מעיף הכל החוצה מחשב כולל ספק??
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה רדיו טייפ ישן, נכון לעכשיו הלוח שלו בחוץ. פירקתי את כל החיבורים של הטייפ עצמו (דאבל קאסט) והטיונר. אין לי צורך בהם. ביררתי איזה מגבר אודיו קיים מס' הרכיב הוא KA22062. http://www.datasheetarchive.com/datasheet.php?article=1881423 אני רוצה לנצל או את כניסות הטייפ או את כניסות הטיונר או את כניסת המיקרופון למגבר האודיו, שיתפקדו ככניסת LINE IN. דגם הרדיו SONY-CFS-W370S.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישם פנטיום 4 בן 4 שנים ואני רוצה להסב אותו למחשב בסלון שישמש בעיקר להלקלטה של תוכניות מה הדרישות לכך ומה צריך לקנות חוץ מהרד דיסק נוסףכי יש לי רק 80 גיגה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש למישהו מידע איפה אני יכול להשיג מידע על שליטה על רכיבים שונים? איזה חומרה זה מצריך? בשלב ראשון אני אשמח אפילו רק לכבות ולהדליק את האורות בבית. תודה, יגאל אוסקר
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיוק הזמנתי נגן mp3 חדש שנטען בUSB, כשההסתכלתי על מטעני הUSB נדהמתי מהמחירים הגבוהים וחשבתי לשפצר אחד ממטען פלאפון. מצאתי באחת המגירות בבית מטען ישן של מוטורולה שמספק 5v ו0.7mA, הגדלים אמורים להספיק הרי ויציאת הUSB מוציאה 5.2-4.8v ועד 500mA. חיברתי את המטען לחשמל ומדדתי כ5.15v במוצא. השאלה שלי היא כזאת, איך מתבצעת הטעינה של הסוללה מהUSB ? האם מספיק המתח של ה5v ? או קיים גם צורך בפיני התקשורת DATA +- ? עריכה: הנגן הספציפי הוא Sansa Clip.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מטען לרכב עם 4 פורטים ואני ממש מרוצה ממנו, בעיה היא שכל פעם צריך להדליק אותו, כלומר, יש לו כפתור שצריך ללחוץ ברגע שרוצים שידלק והוא נשאר ולק קבוע עד שמופסק החשמל (כיבוי של הרכב) עכשיו זה ממש מציק ודופק לי את כל התכנון.. כי רציתי לחבר אליו מצלמת רכב שיש לי אבל זה מצריך ממני כל פעם להדליק אותו, ולא תמיד אזכור. אני מאמין שהפיתרון הוא דיי פשוט אבל לא סגור על זה, חשבתי לסגור מעגל בכפתור (בעצם לעקוף את הכפתור) אבל בגלל שזה כפתור ולא מתג, אני לא יודע אם זה בסדר ומה לחבר למה... מצרף תמונות לכאן אולי יעזור, במידה וצריך אוסיף תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מצאתי מכשיר וידאו משולב DVD ישן של LG אצל ההורים שלי. אני רוצה להפוך את המארז הזה לHTPC. אני מאמין שאני אציק לכם עם מלא שאלות בזמן הקרוב, אבל נתחיל מהבסיס. הגדלים המכשיר הם: רוחב- 25, אורך- 42, גובה -7. יש בכלל עם מה לעבוד פה? או שזה נמוך וצר מדי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הנייד הישן שלי הלך לעולמו.... אז פירקתי ממנו את המסך, ואני רוצה להשתמש בו בתור מסך רגיל יש איזשהו מדריך שמסביר איך לחבר את החוטים?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום! יש לי מצלמת רשת ואני רוצה לשים אותה מול השער כדי לראות מי שם החלון שלי הכי קרוב לשער אבל למתוח חוט לא בא בחשבון כי אני לא יכול לקדוח בקיר למישהוא יש רעיון איך להפוך את הצלמה לאלחוטית אפילו במרחק של חצי מטר העיקר אלחוטי תודה לכל העוזרים אילון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט (http://www.activewin.com/reviews/hardware/keyboards/ms/comfort/images/pic1.jpg) אני רוצה להפוך אותה למקלדת חוטית. השאלה היא אם לפי דעתכם חיבור של מקור המתח מהמשדר + קיצור בין חיבורי האנטנה של המשדר והמקלדת יספיק.... בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען עד כמה שידוע לי זה אפשרי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען ? אשמח לכל תשובה או תגובה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כחלק ממוד גדול יותר לפאלפון שלי אני מתכנן לשנות את הפורט של הכרטיס זיכרון, חיפשתי את הפינים של MMC ושל MINI/MICRO SD וזה נראה אפשרי. http://www.planetmobile.it/jumpjack/adattatore/pinout-eng.html מצאתי את כל הפינים פה,ל mini SD נראה שיש 3 פינים של מידע לעומת 1 של MMC. יש הצעות למישהו? דרך אגב אני יעלה פה אשכול של המוד המלא שלי בקרוב,זה משהו ייחודי והפלאפון שלי זה Nokia 6680 או שנגיד N95 : למי שהבין את הרמז למוד. סרטוט ראשוני וכמה שאלות מקרא: שחור-DAT3 כחול-CMD אדום-VDD ירוק-CLK אפור-VSS צהוב-DAT0 ולקטע של השאלות, בשניהם חיברתי את DAT0 ביחד,האם צריך לחבר את DAT1 או DAT2 במקום? לגבי ה VSS,לMMC יש 2 ,האם זה אפשרי לחבר בין שניהם כי זה במילא Ground? והאם א…
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן 40gb ממחשב ישן בעל חיבור IDE וכמובן מולקס 4 פינים. יש אפשרות להפוך את הכונן לנייד? כלומר להפוך את כניסת הIDE לUSB והמולקס לחיבור לחשמל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! זה הנושא הראשון שלי בפורום, אז סתם בתור התחלה באתי להודות לכם, משתמשי האתר (והמנהלים...) על ההשקעה! תודה על הכל! ובכן, ניגש לעניין, רציתי לשאול האם זה אפשרי בכלל להפו ראוטר אלחוטי WIFI למשדר רדיו AM/FM. ואם כן, איך בדיוק? (חשבתי אולי אפשר לשנות את התדר שהראוטר עובד עליו, אולי זה אפשרי) אשמח לקבל כל תגובה, הצעה, ואם לא דייקתי מספיק בשאלה תעירו לי! תודה, מאור
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור למודינג בכלל.. אבל לא ידעתי לאיזה פורום אפשר להכניס את זה. יש לי מקלדת אלחוטית והיציאה שלה זה ראש ירוק כזה (PS/2), לראש USB. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-