אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אז מה עשינו? אריאל רצה שאני יפתח לו חור במארז למעלה אז פתחתי - יותר נכון סבא שלי חחח את התוצאה הסופית שכחתי לצלם מרוב שהיה חם אז אריאל אתה יכול להעלות אם אתה רוצה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חנויות זולות שימכרו לדים בצורה סיטונאית לדים פשוטים 3mm כמות קרוב ל 200-250 לדים... יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי באיביי את הסוללה הזו http://www.ebay.co.uk/itm/120803665771?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 GOLD 2430MAH HIGH CAPACITY REPLACEMENT BATTERY FOR HTC SENSATION 4G G14 והתחלתי לחשוש שעבדו עלי איך אני בודק את הדבר? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין השניים מבחינת התנהגות? במה משנה הקוטביות של הקבל האלקטרוליטי ?
-
- 9 תגובות
- 6k צפיות
-
-
עדיף קרוב לתחנה המרכזית או לקניון מלחה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לד UB והוא מאיר יותר מדי חזק... יש אפשרות לעשות שהוא יאיר חלש יותר? (עם נגד או משהו)
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיבורית פשוטה לרכב שמבוססת על העיקרון הבא: לחתוך אוזנייה אישית בין המיקרופון לרמקול הקטן של האוזנייה ואם שני החטים של הרמקול הקטן להגביר את זה עם ה 12V של האוטו ולחבר לרמקול כמו של דיבורית קבועה לרכב . השאלה שלי היא איך אני מגביר את העוצמה ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שאלתי כאן איך אפשר לעשות מודינג לפלסטיק, כשהבעיה היא בעיקר חיתוך. נתקלתי עכשיו במשהו שהוא בהחלט זול בשביל להיות מוחזק בבית: זה נקרא "Shapeoko": אתם יכולים לראות את הוידאו הקצר כאן: http://www.shapeoko.com/ ואפשר לקנות את זה במחיר של 600$.. https://www.inventables.com/technologies/desktop-cnc-mill-kits-shapeoko לא רע בכלל!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב כבר 3 שנים לפחות עכשיו היא אחרי פורמט לקחנו את המחשב לבדיקה אצל חבר טוב שלנו שהוא חבר של אבא שלי הוא טוען שזה רק מגעים אני לפי דעתי זה ספק שמפעיל את המחשב כול שעה שעיים חצי שעה זה לא יכול להיות וירוס אז לדעתכם להחליף ספק? כמה עולה כיום ספק סטנדרטי? ישמח אם תוכלו להגיב ולייעץ לי בבקשה מה לעשות בכבוד רב eliran23
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח נראה לי משנת 97 בערך ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו.. כמה חברים אמרו לי לפנות לפה,הם אמרו שאתם יכולים לעזור לי למצוא כל מני דברים מה לעשות עם הכונן הקשיח... בבקשה תעזרו לי,תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ראיתי את הפרויקט הזה באתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520931.0 ואני רוצה לעשות גם דבר כזה, אבל יש כמה דברים שאני לא מבין .. יש לי טלוויזיה של 32' ואני רוצה לעשות את זה עלייה, אני רוצה שזה יהיה 4 נקודות בטלוויזיה (צד שמאלי, ימני , עליון ותחתון). כמה שאלות: STRIP LED: 1. אני צריך לקנות 4 חתיכות של מטר כדי לעשות את זה ? או שאפשר פשוט לקנות חתיכה אחת של 4 מטר ? 2. אם צריך לקנות 4 חתיכות של מטר וכל אחת תתחבר "אישית" ללוח - זה טוב: DX - 1 Meter LED ? המסך עצמו: - יש איזה קיט מסויים שיפעיל את זה על הממיר ולא על המחשב ? כלומר, אני רוצה שזה יהיה אפקטיבי גם בסדרות מסויימות .. אז איך אני מחבר את זה לטלוויזיה ? Ambolone - התוכנה: לא …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי לחבר מאוורר ישן של מעבד (חוטים: צהוב, שחור, ירוק) לתחתית של מה שמחזיק לי את המקלדת, איפה שיש מקום לעכבר, לחתוך שמה קצת ולהדביק את המאוורר מאחורה עם 9V. השאלות שלי הן: 1. לסוללת 9V יש + ו-, לעומת זאת למאוורר יש 3 חוטים. לאן ילך כל חוט? 2. מה משמעות כל צבע? 3. איך אני מחבר מתג 3 רגליים לכל העסק הזה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי SAMSUNG GALAXY S ואין לו פלאש וחשבתי שאולי יש אפשרות להכין פלאש אני חושב ש2-3 לדים יספיקו לי אבל אני לא חושב שיצא לי זרם מהשקע של המטען אז אני לא יודע איך זה יעבוד... אני אישית חשבתי על לשים רכיב של שער NOT אב לגם כאן אני לא יודע עם זה יעבוד יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה השמח לעזרה תודה רבה שקד
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהה אמא היקרה הסכימה לקנות לי דרמל רק שיש לי שאלונת דרמל מיוצר על ידי חברת דרמל שהיא חברת בת של בוש? או שבכלל לבוש יש דרמל המיוצר על ידה למה שהתקשרתי להום סנטר אמרו לי יש דרמל של בוש ??? ואילו שהתקשרתי לשזאר אמרו יש דרמל של דרמל ??? עכשיו אני בעבודה ושאני מסיים ב-4 אחהצ אני רץ לקנות כבר אז זה דיי דחוף נ.ב. אני מתכנן על dremel multi pro אלה אם יש רעיונות יותר טובים? נכנסתי לאתר של לדיקו היובאן של דרמל בארץ ממה שראיתי יש דרמל מקצועי דיגיטלי אבל הוא לא נראה ממש נוח, יש את המולטי פרו שנראה לי הכי נפוץ ויש את הנטען אבל זה בטח חתיכת כאב ראש כל הטעינות בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כולם מכירים את האימרה ''ישראלי רואה , ישראלי רוצה'' הייה זה בוקר קייצי חמים שהחברה שלי הגיע אליי לבית.. לאחר שנכנסה אליי לחדר היא פצחה בשורת שאלות ובקשות לאחר שראתה את המוד שלי ''נושי , אולי תעשה לי גם ככה במחשב , ותעשה לי חלון ? אתה יכול ? ולדים אדומים ? לא בעצם אני רוצה כחולים'' ''אבל חלון גדול טוב נושי'' מיד הבנתי שנפלה עליי הצרה ואין אפשרות מילוט .. הכנתי את הכלים ובאחד מן הימים שהייתי אצלה עשיתי לה חלון מרובע לבקשתה.. ושמתי לה כמה לדים כחולים כדאי שיאיר את כול העסק.. אונם לא פוצצתי אותה בצבע מטאלי או מסך LCD קטן.. אך עדיין יצאה עבודה נחמדה שהיא כמובן אהבה .. אז רציתי לשתף במקבץ תמונות קצרצר.. תהנו. ככה מרחוק http://img410.imageshack.us/my.php?image=…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איו מצב שהמחשב שלכם יהיה חם..!!...שימו אותו גם באפריקה..!!..במדבר... או בקיצור...כנסו לפה: http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך מתאם PL כזה: http://global.ebay.com/M08_635_14_plug_male_to_35_mm_jack_socket_female_1/270613618213/item האם אני יכול להכין אחד כזה בבית? פשוט יש לי PL של 6.35mm בקצה ואז שתי נקבות של 3.5 למעלה אבל גם יש לי PL של 3.5 זכר מתחת אבל למעלה גם יש לי 3.5 רק נקבות שתי נקבות אז אולי אני יוכל לישבור כמה דברים ולהלחים קצת ולעשות משהו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר לדים אדומים למחשב... רק שחלקם 3 מ"מ וחלקם 5 מ"מ. האם ניתן לחבר את הלדים האלה ללא נגדים? כי אין לי מספיק נגדים לכולם יש לי איזה 3 נגדים והם לא יספיקו לכל הלדים שאני מתכוון לחבר? עוד דבר קטן זה שאין לי מושג כמה כל אחד מהם צורך כי מצאתי אותם ,לרובם יש מעטפת שקופה,ול 2 לדים יש מעטפת אדומה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מנסה ליצור לעצמי HTPC פשוט וכמובן בנסיון שיהיה zero cost. זו פעם ראשונה שאני עושה פרוייקט רציני חוץ מחיתוך מארז המחשב שלי והוספת מאווררים מואלתרים אליו. ברשותי כרגע רק פנטיום עם מעבד 200Mhz ספק כח 250W כרטיסי מסך וקול ישנים. את המחשב ברצוני להכניס למיני מערכת pioneer שמתו בה הטייפ ומערכת הדיסקים (עם צ'יינג'ר קסטה ל6 דיסקים למי שרוצה). הרכיבים המתים מהמערכת הוצאו, כך שבמערכת יש מגבר(סטראו פשוט 4 רמקולים rear+front) ורדיו,המערכת מופעלת גם על ידי שלט. היתרון שכאשר ניתקתי את הטייפ והסידי נותרו כמה יציאות מתח,אפשרות לחיבור לרמקולים פנימי כאשר המערכת במצב טייפ או סידי, ואולי אף אפענח את החיבור לשלט אינפרא אדום. ברצוני לדעת:אם אני רוצה שמערכת שאני אתקין תוכל להריץ סרטים ב…
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות פד מואר ועליו לשים חומר מסויים (בד, גומי או כל דבק חלק) אני מחפש רעיונות לחומר שאני אוכל לקנות ופשוט להדביק לפרספקט... יש הצעות? עדיף כמה שיותר חלק... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת מה זה לדים ומאיפה אפשר להשיג אותם? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני בתכנון לבנות איזה HTPC מעץ, זה קצת יתעכב אבל בעיקרון אני יעשה לו קצת מודינג איכותי! אז ככה: 1) אני רוצה לשים לד בתוך הCD-ROM אבל שיעבוד רק כשהCD-ROM פתוח אז חשבתי לקחת כפתור שבמצב הרגיל הוא סוגר מעגל ואז כשלוחצים עליו הוא פותח את המעגל. ואז הלחץן יהיה במקום בתוך הCD-ROM שכאשר הוא סגור הכפתור ילחץ ולא יהיה אור וכשהוא יפתח יסגר המעגל כי הכפתור לא יהיה לחוץ ויהי אור! השאלה היא אם יש לחצן כזה...? 2)יש לי הרבה מאווררים שעובדים על 12 וולט ו-0.18-0.14 אמפר עכשיו אני רוצה לקנות פוטנציומטר בשביל לשלוט עליהם...אני חישבתי שצריך נגד של 65 אום או 75 אום תלוי אם המאוורר הוא 0.18 אמפר או 0.16 אמפר...עכשיו השאלה היא אם החישוב שלי נכון... 3)ראיתי במדריכים שיש משהו שנקרא קבל והוא אוגר …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מודינג למחשב (שעדיין לא קניתי, אז הכל עדיין בתיאוריה........) עם מארז ANTEC 900. עכשיו אני רוצה להוסיף לו תאורה שמורכבת מלדים+קטודות שאפשר לשלוט עליה בעזרת תוכנה מהמחשב, חשבתי על להוציא סיגנל דרך הפרללל פורט. מצאתי רק מדריך אחד שהסביר איך לחבר 8 לדים לפרלל אבל אני רוצה יותר משמונה לדים... אני רוצה מערכים של צבעים (כך שאני יכול לשנות את הצבע של התאורה) או להאיר חלקים של המחשב... יש דרך לעשות את זה? חשבתי על RELAYים אבל אני לא יודע איך זה יעבוד... מה אתם אומרים? ואם מישהו יוכל גם לצייר לי סכימה (אני יודע שזה פשוט מאוד, אבל אני צריך להראות לאבא שלי...) זה יהיה נפלא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תמונה על המחשב ואני רוצה לשנות לה את הצבעים לפני שאני מדפיס אותה. מהתמונה אני רוצה לעשות חריטה על פרספקX אז אם למישהו יש תשובה לזה...בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות חור בצורה מקורית (קווים ישרים בלבד) בצד המארז שלי ולבסוף למלא אותם בחלון פרספקס (שכן זאת הדרך הכי נוחה וטובה לפי כפתור החיפוש) הבעיה שלי היא כזאת- אני לא יכול לשים ברגים כדי להחזיק את החלון, זאת לא אפשרות בכלל אז חשבתי על שתי דרכים: 1)לחתוך את הפרספקס בצורה הרצויה ואיך שהוא להדביק בקצוות מבלי שיראו (שזה די בעיה כי דופן המארז מאוד דקה) 2) לחתוך חלון מרובע גדול במקצת מגודל הצורה הרצויה, ואז לחצוב את הצורה הרצויה כך שהיא תבלוט מריבוע הפרספקס וכך אוכל להצמיד מפנים את הפרספקס. הדרך השניה מאוד מסובכת בגלל שאצטרך לשמור על גובה אחיד לאורך כל הפרספקס (חוץ מהחלק הבולט בצורה הרצויה כמובן) והדרך הראשונה מסובכת לא פחות בגלל שצריך לשמור שהדבק גם יצליח להחזיק את הצור…
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-