אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי ממיר צלחת לווין סיני והבעיה שזה מתחמם קצת בגלל שבגרסה הזאת הכניסו את השנאי לתוך המכשיר ( במכשירים דומים יש לו ספק חיצוני כמו של מחשב נייד ) אבל על יד השקע יש כניסת פין חשמלי אבל כתוב שם שזה OUT DC , רציתי לדעת אם הסינים האלה התבלבלו , במקום לקנות IN סתם כתבו OUT למומחים אני מבקש שיסתכלו טוב בתמונה ויגידו לי אם זה IN או OUT ( כי לא הגיוני שזה OUT בשביל מה ה OUT הזה בשיל טלוויזיה !!!! לא הגיוני ) יענו אני יכול לקנות ספק חיצוני ולחבר לפין הזה וכך יחסוך מהמכשיר שישתמש בשנאי הפנימי וכך המכשיר יהיה יותר קריר
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב סיימתי את הסליבינג בשעה טובה... היה קשה בעיקר בכבל של חשמל הספק(ללוח אם). עכשיו בקשל ללוגו על דלת המארז,יצאו כמה פשלות שאני יכול לתקן(הצבע בכמה מקומות יצה מגבול הלוגו) אבל זה שטויות אני חושב שאני יסדר את זה...זאת פעם ראשונה שאני צובע משהו במחשב תהנו... נ.ב צילמתי את הסליבינג כשהו לא מסודר..בכוונה כדי להראות לכם את כול החוטים מוסלבים [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קניתי מארז טרמלטייק וחיברתי הכל 1)איפה שמים את הסנסור של הלוח בקרה 2)למה אני לא מרגיש את מהירות המאווררים שאני מסובב את הפונטציומטרים 3)ועד כמה מדויק המד מעלות במידה שהוא נמצא במקום שלו ואיפה אפשר לראות או לקרוא על כל החיבורים ולדעת שני חיברתי הכל במקום אני מקווה ששאלתי את השאלה במקום הנכון תודה לכולם הבנתי אבל בחוברת המצורפת לא מופיע איך מחברים את כל המאווררים ללוח בקרה ובקשר למאווררים אני לא מצליח לשמוע שהם מסתובבים מהר יותר או שהם שקטים ואין אפשרות לשמוע אותם בכלל !
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב סכימה כי אני רוצה ליצור כבל שיחבר לי את ההארד דיסק לחיבור ה-USB... אני חייב דחוף סכימה שאני ידע איך לחבר את החוטים.. תודה מראשש ... חיפשתי מלא ולא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה פתרון יצירתי זול להכניס 2 מערכות מחשב למארז אחד? או מארז אחד למערכת אחת כמה שיותר קטן? לא חח וקופסת נעליים זה לא פתרון חח אומנם יש לזה יכולת מטורפת לקרר ( 13 מעלות בחורף בקופסת קרטון) אבל זה לא מתאים בכלל.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במדריך כתוב LM7805ct אבל בחנות שקניתי המוכר אמר שאין לו את הדגם הזה, אבל יש לו דגם מקביל שהוא זהה LM7805cv האם זה נכון (כבר קניתי, 2 שקל לא רציני) והאם כדאי לי בכלל לנסות להלחים את העסק? אין לי מצלמה להעלות איתה תמונות, אבל יש הבדל ויזואלי, במייצב במדריך החלק האחרוי של הציפ שחור, אצלי הוא מתכתי (הכוונה לחלק עם החור)
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בתור התחלה , שם המשתמש שלי הוחלף מBLADER לWorks4me ( אני לא זוכר למה לא עשיתי את זה לפני )המארז הוחלף לCORSAIR CARBIDE AIR 540 , אני אתחיל ואומר מראש , אני מודע לעובדה שזו הבניה השלישית שלי השנה , הראשונה ( ReDwarf ) כבר פורקה ורובה נמכרה ( יש עוד מעט חלקים שעדיין לא נמכרו : לוח האם והמארז )כל הבניות שלי היו מעיין "תרפיה" אם תרצו .... אני נהנה מזה זה מעביר לי את הזמן וכל עוד אני מוכר את החומרה אח"כ אז העלויות שלי קצת מתקזזות ( לא תמיד ) בבניה הנוכחית מערך הCF מהASUS MAXIMUS VII GENE יעבור לביתו החדש על גבי הASUS X99 DELUXE .אז ככה , רשימת מלאי :מעבד : 5930K ( הגיע מאמזון )לוח : ASUS X99 DELUXE ( הייתי באילת והוא פשוט בדיוק צץ בKSP אז הייתי חייב לנצל את היעדר המע"מ )זכרונו…
-
- 60 תגובות
- 43.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שנאי של 12 וולט.. אני יכול לחבר אותו לקתודה? לאחת... או לשתיים...? אם לא אז אפשר לחבר את זה למולקס לא?? 12v=12v זה יהיה טוב לא... לדעתי קצת מופקע הקיטט עם השנאי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות מחשב מדיה סנטר ויש לי ספק של 120W אליו אני רוצה לחבר דיסק קשיח וכונן קורא DVD. המחשב עצמו הוא פנטיום 3 עם 512 MB זיכרון. בנוסף יש לי שם כרטיס מסך וכרטיס קול. אולי אני אוסיף אח"כ קצת לדים ומסך LCD. השאלה שלי היא האם הספק שיש לי יתאים, או שעדיף לשים ספק של 300W? אני רוצה לשים את הקטן יותר כי אני רוצה להרוויח פחות רעש מהמאוורר של הספק.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מתתח למאורר 12V ל 7V והשאלה שלי היא אם יש לדים במאורר אז כשאני אוריד את המתח האם העוצמה שלהם (תאורה) תיחלש גם? תודה,
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מה כל דבר אומר בג'ק פלאג... מצאתי באנגלית, אבל אאני לא מבין כ"כ איפה יש מידע בעברית...?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4203545,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל איכותי ושישמש לי הרבה זמן כי אני משתמש בו דיי הרבה והתקציב שלי הוא בערך 300 שקל ראיתי אחד של skil שאמור להיות מאוד טוב והוא בא עם ציר גמיש ומה שכתוב על הקופסה מאוד דומה לזו של דרמל יש גם של hyundai שעולה רק 180 בערך אבל הוא לא נראה מקצוע ובא באריזה ממש דרגה ב ויש גם של wolf שהוא דומה לhyundai מה לדעתכם יותר טוב? למישהו יש את הזה של סקיל ויש לו פידבק
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה רדיו טייפ ישן, נכון לעכשיו הלוח שלו בחוץ. פירקתי את כל החיבורים של הטייפ עצמו (דאבל קאסט) והטיונר. אין לי צורך בהם. ביררתי איזה מגבר אודיו קיים מס' הרכיב הוא KA22062. http://www.datasheetarchive.com/datasheet.php?article=1881423 אני רוצה לנצל או את כניסות הטייפ או את כניסות הטיונר או את כניסת המיקרופון למגבר האודיו, שיתפקדו ככניסת LINE IN. דגם הרדיו SONY-CFS-W370S.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העליתי סכמה חדשה אני רק צריך שתגידו לי אם זה נכון כעיקרון אני עשיתי שהלדים לא יתחלקו ל4 (אני צריך ל6) אלא חיברתי עם נגד ל12V אם היא לא נכונה בבקשה לתקן / לתת חדש עם 6 לדים אבל.. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות אזאקה בbread board ע" רכיב הפוטוסל (אזעקה עם לייזר כמו פה: אבל אני לא מצליח להבין את כל התרשים אז אני צריך עזרה בקיצור אני צריך לדעת כמה w זה הנגד של ה 5k (אם חצי או רבע וכו') ולדעת כמה v אני צריך ל(קבל) של ה 1000 uf . כי אין 9v ככה שהנה התרשים : http://www.siz. co.il/my/ my 2y zk 0 d lj g0.bmp להוריד רווחים תודה לעוזרים.
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
השולחן שלו הוא המחשב חייבים לראות מדהים והנה החלק השני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עוד פרויקט של לדים אולטרה בריט הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פאן באס ל 4 מאווררים -שיתאים למארז עם דלת. כלומר כפתורים שקועים או שטוחים, פאנל דיגיטאלי ללא כפתור מסתובב. תודה טל
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חשבתי על הרעיון להרכיב פעמון דלת שמנגן קבצי MP3 שאני בוחר מצאתי באיביי נגן פשוט עם 8GB זכרון http://www.ebay.com/itm/Mini-Mirror-Mp3-Sport-Music-With-TF-Card-Slot-Suppot-Up-To-8GB-Blue-Hot-/281875796327?hash=item41a11b5167:g:4NoAAOSwp5JWYkMT רמקול פשוט http://www.ebay.com/itm/Mini-White-3-5mm-Pillow-Speaker-for-MP3-MP4-Player-iPhone-iPod-CD-Radio-CA-/111780412322?hash=item1a06a1bba2:g:nSQAAOSwVL1WA8yX אני צריך יציאה למתג הפעלה שתקוע בקיר שיפעיל את הנגן והמתג יסגור מעגל רק בזמן לחיצה בלי לבזבז סוללה שלא לצורך (בסמראטפון אפשר להפעיל ולהנמיך/ולהגביר ווליום דרך הכבל של האוזניות אפשר לעשות גם בנגן הפעלת הפעמון דרך הכבל אוזניות) …
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD עם הג'וק המתאים, עם הכל.. כל הכבלים החיבורים הכלים והכל כבר יש ועכשיו רציתי להתחיל לעבוד. מה ששמתי לב אליו במסך שלי זה שהפינים לחיבור אצלו שונים מאלו שיש לזה במדריך וממש קשה לעבוד איתם: מישהו עבד עם זה פעם? יש חיבור שאני יכול להלביש על זה שישמש כמו החיבור שיש לזה שבמדריך? יש מקומות שמלחימים לך דברים כאלו?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, זה הפרוייקט שלי (על המחשב שלי בחדר.) הוא רק בשלבים ראשונים, אבל יש לי עוד מלא תכנונים לגביו... גם סידרתי טוב טוב את כל האיזור, חיברתי את המערכת סטיראו שלי למחשב, תליתי את הרמקולים (תראו הכל בתמונות) המודינג כלל: צביעת המארז (הברזל המגעיל שבתוך המארז) חיתוך ועיגול כבלי ה IDE , צביעתם בספריי רגיש ל UV וכיסיתי אותם בצינור השקייה. הוספתי מאוורר UV וקתודה כחולה. צבעתי בספריי את הלמעלה של המארז. המארז דיי דפוק, אבל קניתי אותו אז (לפני חצי שנה) בגלל חוסר בתקציב, אז עכשיו אני מתכנן בקרוב על איזה Tt נחמד... במקום לזבל לכם יותר מדי בשכל הנה התמונות: העלתי לוואלה http://briefcase.walla.co.il/rpm17 ]
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת בבירור איך מרכיבים לדים למחשב. שיהיה הסבר מפורט וברור!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כולם שמעו יש לי שאלה - במדריכים - כיצד לעשות לדים, ובבניית מערכת ששולטת בזרמים למאווררים לא כתוב את המחירים המוערכים של החלקים או המערכת כולה מישהו בבקשה יכול להגיד לי כמה יכול בערך לעלות דבר כזה? (לבנות מכונה כמו במדריך של בניית מכונת משחקים MAME) או בניית לד במדריך מודינג וכו'?? תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-