אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, עלתה לי מחשבה לראש.. אני מתכוון לצבוע את המארז שלי ללבן, הכוונה היא לקבל צבע לבן מט בחוץ ולבן מבריק מבפנים...(לא קריטי..) כמובן שהמארז יפורק לחלקים הקטנים ביותר אבל אני מאוד אשמח לקבל הסבר/הדרכה איך לבצע את הצביעה/באיזה כלים להשתמש על מנת להגיע לתוצאה מוגמרת שתהיה מושלמת... אם זה דורש איש מקצוע או סוג של חנות שצובעת בצבעים איכותיים אין לי בעיה גם להשקיע הרבה כסף. רק שיהיה מיוחד ושהגימור יהיה ברמה גבוהה כאילו יצא מהחברה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כמו שרשמתי אתמול אני חדש ומעוניין להתחיל ללמוד על הרכיב. רציתי לדעת אם יש המלצות מאיפה כדאי לקנות (אתר,חנות ebay וכו') וגם איך כדאי (מכל חנות את הזול ביותר, או עדיף חנות ספציפית להזמין ממנה את כל הרכיבים) ראיתי את הקיטים למתחילים ואני לא מעוניין בזה - רוב הקיטים מגיעים עם חלקים שאני לא מעוניין בהם כרגע התחום שיותר מעניין אותי עכשיו הוא : רכיב אדרואינו מטריצה חיישני IR (לטלויזיות ומזגנים) תקשורת נתונים (wifi ו בלוטוס) לדים נגדים חיישנים (טמפרטורה, לחות) מפסקים למתח של 9v (אני יודע שהארדואינו נותן 5v , אני צריך שיקבל 5 מהאדרואינו ויוציא 9V באמצעות סוללה נוספת או חיבור ספק) אלה החלקים שלבנתיים אני מחפש אשמח אם למשהו יש רעיון לעוד רכיבים שכדאי לי לבנתיים לרכוש.. איפה …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא בדיוק אלטרוניקה אבל אני מנסה לפתוח את המאוורר שלי לשם תיקון (140מ"מ, מיסב שרוולי, אנטק TWO COOL) ואין לי מושג איך. ראיתי סרטונים ברשת של אנשים שפותחים מאווררי מחשב, אבל נראה שהקונפיגורציות שלהם שונות. אני פוחד למשוך חזק מדי ולשבור את הפלסטיק , אז אולי למישהו מכם יש מושג... הנה 2 תמונות: [ATTACH=CONFIG]4288[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4289[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נוקיה N73 לא תקין. רציתי לפרק אותו ולחבר אותו למחשב כמו במדריך הזה: http://www.scienceprog.com/connect-nokia-3310-lcd-to-lpt-port/ מישהו יודע איך אפשר? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם ראשונה שאני מפרסם מודינג שעשיתי באינטרנט למרות שאני כבר 5 שנים בעסק וזוכר שנרשמתי לפני כמה שנים לתחרות מודינג שרצו לקיים בארץ , אבל בסוף התבטלה והסיבה אין מספיק משתתפים טוב אז אני אציג את אחד הפרויקטים שלי ,,, המארז בנוי מעץ ומזכוכית שנחתכה במיוחד . הערה : לחיצה על יד ימין של הצפרדע מדליקה את המחשב יד שמאל עושה ריסיט רגל שמאל מדליקה אור רגל ימין מכבה את האור יש עוד תמונות , אפרסם בהמשך דעתכם חשובה ,
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה אני מן הסתם יהיה זקוק לכפתורים עם חיפויי פלסטיק ולא סתם לחצנים שחורים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מלחם 220V אני מרוצה ממנו מאוד, הבעיה שהכבל שלו הוא לא גמיש בכלל, וקשה לעבוד איתו כי הוא לא גמיש. כמו להשוות פרובים של פלוק לפרובים של מכשיר זול כלשהו. מחפש בערך מטר של כבל גמיש, הספק המלחם הוא 100W. איפה ניתן להשיג כבלים כאלו, אני צריך רק פאזה ואפס, בלי אדמה. עדיף באינטרנט, איביי וחבריהם, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
LG P500 הסוללה מקורית, מנופחת ומחזיקה שעתיים בקושי. אני מתלבט בין אלה: http://www.ebay.com/itm/LG-LGIP-400N-Battery-GM750-GD888-GW620-GT540-GW820-GM825v-GX200-GX500-P500-GD880-/300679338924?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4601e29bac http://www.ebay.com/itm/New-2450mAh-Standard-Gold-Battery-for-LG-LS670-P509-US670-MS690-VM670-VM670-P500-/370825211731?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item5656e7af53 http://www.ebay.com/itm/Original-OEM-LGIP-400N-Cell-Phone-Battery-LG-Optimus-One-P500-/221226033503?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item338219615f האם כדאי דווקא לקנות מקורית? האם ה2450 תחזיק יותר זמן? אפילו שהיא לא מקורית?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן שמתי במקום דלת המארז פרספק בגודל של הדלת (ככה חלון גדול ) וזמנית אני הדבקתי אותו עם סילוטייפ שקוף מכוון שהייתי פותח ומחליף רכיבים במחשב כיום שכמעט וסיימתי את כל העבודה (סלייבים חוטים וכאלה.. ואולי תאורה) אני גם מחפש פתרון שיעזור לי לפתוח ולסגור את הדלת בלי הדבקה חשבתי על משהו בסגנון שיש בבגאז של המכוניות (כמו איביזה ) יש כזה דבר שתופס את החלון וזה נפתח דיי בקלות (משהו כזה ציור להמחשה ה - | --- זה הידית שאותה אני מחפשה וכל השאר זה הצורה של המכונית \ מארז --------------------------/ | / | / --------/ / / זה מה שחשבתי כעקרון חשבתי להביא כזה דבר…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי .. גיליתי לאחרונה את ארדואינו והחלטתי שאני רוצה לפתח לעצמי פרויקט , אני הנדסאי אלק' אז לא תהיה לי בעיה עם החומרה .. אבל כמה שאלות1) איך מחברים רכיבים אלקטרונים לארדואינו , כלומר אם אני רוצה לחבר מצלמה דיגיטלית לארדואינו , ולגרום לכך שהמצלמה תעביר לי נתונים לארדואינו, איך אני עושה את זה .. שהרי למצלמה יש מעגל מודפס משל עצמה והוא מעגל סגור ...2) איזה אופציות יש לי אם אני רוצה לחבר את הארדואינו שלי לשרת ברשת .. יש אופציות חוץ מWIFI ? 3)איך מתחילים ? איזה ארדואינו כדאי לקנות ? כרגע הפרויקט שלי זה לחבר מצלמה לארדואינו ואני רוצה שבלחיצת כפתור תעלה סרט מסוים או תמונות מסויימות של המצלמה לרשת ... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש פס/רצועה/צינור/חוט לדים בצבע לבן שיעבוד על אנרגיה סולרית. מטרה להאיר את השביל לבית הורי שחשוך בלילה. האם יש כזה שאתם יכולים להמליץ ומהיכן ניתן לרכוש או מה לרכוש ואעשה את זה כפרויקט? אם לא הייתי ברור בכתיבה אז אני מצרף קישור להראות מה אני מחפש. כמובן שאני מחפש משהו איכותי ושלא ייהרס בשמש ישירה או יתבלה עם השנים. http://www.ebay.com/itm/White-light-...70928008024%26 תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מקודם פירסמתם את זה- http://www.modding.fr/forum/viewtopic.php?t=347 מספר שאלות- מאיזה חומר הוא עשה את התוספת הזאת? (של המאווררים מקדימה). איך הוא יצר את הצורה שנוצרה- (שני מעגלים)? אילו כלים? איך הצבע יצא לו כל כך חלק? הרי אחרי שהוא מרח את החומר ההוא- הבונדו נראה לי- זה די מחוספס? הוא הדביק את זה בעזרת הבונדו? תודה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עזבו אותכם זלמן קולר מאסטר וכול השטויות האלה חחחחחחחחח התמונות מדברות בעד עצמןן וזה יורד יורד חחחחחחחחחחחחח הישתגעתי! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ראיתי את הפרויקט הזה באתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520931.0 ואני רוצה לעשות גם דבר כזה, אבל יש כמה דברים שאני לא מבין .. יש לי טלוויזיה של 32' ואני רוצה לעשות את זה עלייה, אני רוצה שזה יהיה 4 נקודות בטלוויזיה (צד שמאלי, ימני , עליון ותחתון). כמה שאלות: STRIP LED: 1. אני צריך לקנות 4 חתיכות של מטר כדי לעשות את זה ? או שאפשר פשוט לקנות חתיכה אחת של 4 מטר ? 2. אם צריך לקנות 4 חתיכות של מטר וכל אחת תתחבר "אישית" ללוח - זה טוב: DX - 1 Meter LED ? המסך עצמו: - יש איזה קיט מסויים שיפעיל את זה על הממיר ולא על המחשב ? כלומר, אני רוצה שזה יהיה אפקטיבי גם בסדרות מסויימות .. אז איך אני מחבר את זה לטלוויזיה ? Ambolone - התוכנה: לא …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן פרויקט חדש, בניית קוקפיט להגה G25. אני רוצה לעשות את השלדה של הקוקפיט מצינורות PVC, הצינורות יחזיקו מעמד או שעדיף כבר לבנות כלוב ממתכת?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה באינטרנט המון מחשבים עם לדים יפים כאלו זוהרים מתוך המחשב רציתי לשאול איפה אני קונה את זה, איזה מומלץ ואיך שמים את זה ? יש לי מארז NZXT S340 ועוד משהו, ראיתי מאווררים זוהרים גם, זה כבר בא בתוך המאורר או שאפשר להוסיף גם אליו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט ובמסגרת הפרויקט גמר שלי אני עובד על האדיסון של אינטל שמורכב על בורד של ארדואינו ניסינו להריץ סקריפט שיריץ את הווי פיי עם תחילת כל הפעלה. מאז אנחנו נתקלים בבעיה הזו ברגע שאנחנו מנסים להתחבר לווי פי: Failed to connect to non-global ctrl_ifname: (null) error: No such file or directory Failed to connect to non-global ctrl_ifname: (null) error: No such file or directory Command 'wpa_cli ifname' returned non-zero exit status 255 Sorry. Could not get an IP address. Not connected. Something went wrong. ניסיתי לעדכן מחדש את הפלאש שלו. אבל זה לא עזר. אין לי שום ניסיון בהתעסקות עם זה, מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה הזאת או איך פשוט לעשות לו פורמט ו…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה,אבא שלי עובד במיקרוסופט והוא כל שנה מקבל תמחשבים הישנים אז לכבוד פסח הוא קיבל חרא אחד פנטיום 2 ,ולאח שלי היה קרטון,אתם בטח יודעים מה חשבתי.. בכל אופן אז יש לי קרטון ,יש מחשב ורציתי לעשות מהקרטון מודינג למחשב... מצטער שאים תמונות של הקופסא פשוט היא בייבוש אחרי צביעה... מחר בבוקר אני אוסיף תמונות.. (שיט ביום שני יש לימודים!)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מארגן עם חברים מסיבה עוד כמה שבועות וחשבנו לבנות פליקר אין לי בעיה לבנות את המעגל עם 555 זה לא דורש תכנון רב מדיי השאלה זה איזה נורה צריך לקנות בשביל חדר של 25 ממ"ר (בערך)? לא מצאתי בגוגל.. ואם למישהו יש איזה מדריך לבנייה זה יכול לעזור ולחסוך בזמן וכאב ראש.. תודה עריכה : אופס התבלבלתי בפורום..אנא העבירו לפורום אלקטרוניקה ומודינג
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. עשיתי כמה קידוחים במארז שלי כדי להוסיף עוד שני מאווררים, וחבר שלי אמר לי שהוא ישיג לי כוס קידוח כדי לקדוח את העיגולים למאווררים ופתאום הוא בא אליי ואומר לי שהוא לא יכול... בקיצור עוד שבוע אמורים להגיע לי חלקים למחשב החדש שלי, והמארז לא מוכן, וכל מה שחסר הוא לפתוח בו שני עיגולים בשביל המאווררים. אין לי את הכלים המתאימים ואני חייב עזרה ממישהו שגר באיזור המרכז. אם מישו יכול לעזור לי עם זה (אני אבוא אליו ולא אטריח אותו בכלל) אני אודה לו מאוד. פשוט סתם נדפקתי עכשיו ואני חייב את שני החורים האלה. מישהו? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, בעבר עשיתי מודינג למחשב הנייח שלי, אם תחפשו אולי תמצאו את התרד. בכל מקרה יש לי notebook של ASUS , ראיתי שכמה הדביקו סקינים של decal ורציתי גם : אז לפני: אחרי:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי רעיון לגבי איזה שהוא פרויקט . הוא בנוי מ2 חלקים חלק משדר וחלק קולט. החלק המשדר כפוף להחלטה של חישן כלשהו והחלק הקולט משדר לחישן אחר. יש לי את רוב החומרים אותם אני ארכיב. אני צריך להחליט לגבי השידור עצמו , אני אמור לשדר רצף מסוים כדי שהמקלט יוכל לזהות שזה הרצף התקין, מישהו יכול לבאר לי את הנושא? תודה רבה חברים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לפרוייקט הנדסאי אלקטרוניקה בקר שיתחבר לבקר אחר(C3 של שי מלול למי שמכיר), והוא אמור לשמש כבקר ראשי שמרכז מידע מבקרים אחרים (בפרוייקט אני משתמש רק בעוד בקר אחד). חשבתי על ארדואינו בגלל שהוא זול ונוח. בעקרון אני צריך שיקבל מידע מהבקר השני, יתחבר למחשב, ולצג LCD (שילד). רצוי שיהיה לו איפשור להתחבר לעוד בקרים מבחינת כמות הפורטים. ברור אחרי הפרוייקט הוא אמור להיות מספיק לשימוש ביתי. אני לא כל כך מתמצא בארדואינו, לכן אשמח לכל רעיון/עצה בנוגע לבחירה של הבקר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון WTF זה לכל הרוחות חחחחחחחח :lol: :lol: דבר שני עכשיו לשאלה חח תגידו אי זה באורך שלו יספיק לי סט אחד כדי לסגור את כל הכבלים של הספק?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6118 ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-