אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם? לדעתי הגג יצא מ-כ-ו-ע-ר!!!! פשוט לא היה לי כוח לשייף ולשים כמה שכבות. :] יום יבוא ואני אעשה את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן... קניתי לא מזמן סט של עכבר ומקלדת חדשים אז החלטתי למדמד את הישן שלי.. הנה התמונות..... (לא צילמתי את מהלך העבודה... Sorry... ): Comments Please!..... עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי כבלים עגולים לפי המדריך באתר. ובמקומות מסויימים חשפתי קצת את הגידים (אני לא חושב שהלהב של הסכין שרטה את הגיד) אבל עטפתי את כל המקומות בהן חשפתי את הגיד. בכל מקרה השאלה שלי היא האם יכול לקרות משהו (רע) במקרה וחיברתי את הכבל והגיד כן נשרט או נפצע? [זה היה סתם כבל ניסיוני (ומזל) אבל בכל מקרה אני רוצה לבדוק אותו ואני לא רוצה להסתכן ולאבד משהו] פעמים הבאות אנ אדאג לשים לב למה שאני עושה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמ.. שאלה קצת לא מסובכת של כן או לא... האם אפשר לבנות תאורה מארז על ידי לד רגיל ולא על ידי לד UB? בתודה לכל מי שעוזר לייייי... צהורייםם טובים! והמשך יום נעיםם..
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אחרי תקופה די ארוכה שלא הייתי בפורום אני חוזר ובגדול (אולי לא אבל זה לא משנה) ראיתי את [ftp=ftp://download.intel.com/support/processors/pentium4/sb/airductchassis.wmv]זה [/ftp] באתר של INTEL וחשבתי לעצמי איך אני יכול לעשות את זה? לאחר שלא הצלחתי לחשוב על פתרון שנרה לי יהיה אפקטיבי (כי חבר הציע לי לעשות את זה מקרטון ואני לא יודע עד כמה זה טוב : if you know waht i mean) אז ... תודה, כל הצעה הגיונית תתקבל ----------------------- הלינק מתוקן אולי עכשיו תבינו
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אני מתכנן חלון למחשב P2 אם מארז מידי נידמה לי, די מעצבן בכל מיקרה יש לי כמה שאלות: 1 מאיפה אתם קונים את הזכוכית מאחורה? 2 מאיזה חומר היא?- קראתי כמה אנשים שקוראים לה פרספקס, אבל זה הרי החומר שמרכיב את רוב הכלי המעבדה הכימית... שזה נורא שביר מה שלא נירא ממש הגיוני 3 מה העובי של הזכוכית הזאת? 4 איך אתם מחברים אותה? SNOW
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה הזרם המקסימלי שlpt יכול לספק דרך הdata bits ( פינים 2-9 )? אני יודע שהוא מסוגל לספק מתח של 5v אבל זרם לא מצאתי בשום מקום ואני פוחד לשרוף את היציאה שלי אם אני אחבר משהו שצורך יותר תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, איך קוראים למחבר מהסוג הזה? (ראו תמונה) -- הוא מחבר בין מאוורר לבין לוח אם, יש בו 4 פינים (כנראה עבור שליטה בסל"ד המאוורר). איפה קונים מחברים כאלה? ומחברי נקבה כאלה? הנקודה בלוח האם שאליה המאוורר מתחבר לא עובדת משום מה (המאורר עצמו תקין). חשבתי להזין אותו מאיזה מחבר SATA, ללא שליטה על הסל"ד, העיקר שיעבוד.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי את המעגל (מי שצריך קישורhttp://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/) עכשיו אחרי שסיימתי לבנות הלחמתי הכל חיברתי למחשב במצב הראשון של המפסק זה פעל קבוע אחרי שהעברתי למצב השני ושמתי מוזיקה זה פעם אבל בערך פי 5 פחות חזק זה היה ממש ממש חלש בקושי ראו אור מה אני יכול לעשות? לפי ההשערה שלי זה הTIP31 לוקח את רוב המתח כי שמפעילים את המפסק זה כאילו מקצר רק אותו אז רוב הסיכויים שזה הוא אם יש לכם רעיונות בבקשה תשימו אותם כאן כי בא לי כבר לסיים את זה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים, הבנתי שיש אפשרות אצל אריהב להזמין חלקי אלקטרוניקה ממאוזר וחבריהם ולקבל מחיר של מאוזר פלוס בערך 15% (אני חושב שזה היה 15, לא זוכר 100%). האם מישהו התנסה בעניין? Anatoli.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שוטטתי לי ברשת..(אתם כבר רואים מה השעה)..ונתקלתי במוד "קטלני/מדהים"...וכו..(לדעתי)..למסך...(אומנם זה TFT אבל..).. תהנו... http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/transtft/index_eng
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.metku.net/mods/uv_drawing/drawing.jpg זה יכול להזיק לכרטיס ואיפה אני יכול לצייר בדיוק?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מחשב את ההספק של הנגד שאני צריך לא הבנתי את זה במדריכים... אם למשהו יש הסבר פשוט אז בבקשה אני צריך עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מלחם Hakko 936 שנקנה מחו"ל (110v). כדי להשתמש בו קניתי ממיר מתח. בתקע של המלחם יש חיבור להארקה (ההארקה מגיעה דרך הפאנל שליטה, מחוברת לגוף של השנאי הפנימי ומשם לכבל) ובממיר מתח לא. פתחתי את הממיר מתח וראיתי שהשקע של ההארקה לא מחובר לכלום. אני רוצה להחליף את הכבל של הממיר מתח לאחד עם הארקה. שאלתי היא, האם צריך לחבר את הכבל (החדש שאני אחבר) של ההארקה לגוף של השנאי של הממיר מתח או שמספיק שאני אעביר את ההארקה מהשקע של הממיר מתח ישירות לתקע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני בלילה משחק אז אני מכבה את האור ויש לי מקלדת שחורה ואם אני מחפש איזה אות אני לא מוצא אותה ...S: אני מחפש רעיון של תאורה למקלדת ..תודה לכל העוזרים ...~ D:
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ובעניין המודניג והפורום הזה ממש פצצה! החלטתי להשתמש בדמדריך לעשות דלת במארז ואיפה לעזזל אפשר לקנות את פלטת הפרספקס תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום... קניתי מכונית על שלט וכמה חוטים יצאו מהמעגל החשמלי מרוב שניסיתי להלחים ולא הצלחתי הרסתי את החיבור שאליו מתחברים החוטים... האם יש מישהו שמבין מה לעשות ויכול לעזור לי? אם כן אני יעלה תמונה של הלוח... אולי אפשרי לעשות מעקפים? אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל זה המקום היחיד שאני מכיר שיש אנשים רציניים... תודה מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מארז cm storm stryker fulltower והכל טוב ויפה רק שחשבתי להאיר אותו קצת, כי יש לו חלון כל-כך דורש תאורה שכואב לא לתת לו. חשבתי להזמין את זה: http://www.ebay.com/itm/Lian-Li-20x-Waterproof-LEDs-Strip-53mm-LED50-R-Red-LED-/400386241648?pt=UK_Computing_Case_Accessories_Tool_Kits&hash=item5d38e13470 האם אחד יצליח להאיר את כל המחשב או שצריך 2? זה 53 סמ, זה מתחבר דרך MOLEX לספק, האם יש סכנה לפגיעה בספק? כי שמעתי שאומרים שלחבר תאורת לד ישירות לספק עלולה להרוס אותו, והאם ניתן להניח את זה בתחתית המארז או לקשור עם אזיקון מהצדדים בלי להשתמש בסרט ההדבקה? אני בעקרון חשבתי לעשות שכשיש חושך כל הדלת הצדדית שהיא כולה חלון אחד גדול יהיה אדום זוהר חזק מאוד. כמה כא…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
4 לדים UB בטור + נגד 100-150 אום לחיבור 12V במולקס זה טוב? ותגידו,מזה 100-150? זה סוג של נגד או שיש אחד 100 ואחד 150? ואיזה לקחת? אה ואיפה אפשר לקנות? כמה זה עולה? תודה
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
אני מחפש פס/רצועה/צינור/חוט לדים בצבע לבן שיעבוד על אנרגיה סולרית. מטרה להאיר את השביל לבית הורי שחשוך בלילה. האם יש כזה שאתם יכולים להמליץ ומהיכן ניתן לרכוש או מה לרכוש ואעשה את זה כפרויקט? אם לא הייתי ברור בכתיבה אז אני מצרף קישור להראות מה אני מחפש. כמובן שאני מחפש משהו איכותי ושלא ייהרס בשמש ישירה או יתבלה עם השנים. http://www.ebay.com/itm/White-light-...70928008024%26 תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.stardj.co.il/index.aspx?id=524&prodid=138 כמו שאתם שמים לב מחברים מכשירים חשמליים (במקרה שלי תאורה של מסיבות) ויש כפתור להפעלת כול מכשיר יהיה פשוט לבנות את זה? (אבא שלי מבין קצת באלקטרוניקה אז הוא יוכל לעזור לי) איזה חלקים צריך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על וודו 3 בפנטיום 3 שלי. לקחתי מאוורר שהיה לי מ-FX5200 שהתקלקל, והתקנתי אותו על הקרור הפסיבי המקורי של הכרטיס: קודם קשרתי אותו לכרטיס, ואז חיברתי אותו לחשמל, לספק. זה אמנם כרטיס שלא אמור להתחמם יותר מדי, אבל שאני נוגע בו למעלה, בריבוע הקטן מעל המעבד שלו, גם אחרי שתי דקות עבודה בלי מאמץ גרפי מיוחד- הוא לוהט. ***תמונות חדשות עדכניות בתגובה שלי - החמישית
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום. ראיתי לפני מלא זמן את המדריך הזה והחלטתי עכשיו שאני רוצה לבנות אותו. אבל אין לי את הסלולארי המסויים הזה ולא ממש הבנתי מה עושים שם. יש לי סתם מוטורולה ישנה וחשבתי לפרק אותה ובזמן ההפעלה לבדוק עם מולטי מטר איפה עוברים הפולסים של החשמל כאשר המכשיר מקבל SMS ואז אני אחליט אם להתעמק במעגל של הפתיחה או שאני אצור מעגל אחר עם תפקיד אחר. רציתי לדעת אם באמת ככה אפשר לעשות, לחפש את המקום שבו עובר החשמל (אולי אפילו לקחת את החוטים שמגיעים לרמקול או למנוע שרוטט?) ולחבר את זה למעגל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-