עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ScreameR,

חשבתי לקנות פלטות אלומניום בשביל המארז HTPC שלי לעצב אותם ולחתוך אותם לפי מידות ולתרח אותם ביחד אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. איפה אני יכול לקנות דרמל באיזור הצפון עד 200 ש"ח ?? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם החלטתי להפוך את שני המעבדים למחזיקי מפתחות הורדתי את הפינים בעזרת הדרמל ועכשיו זה חלק אבל הראש קידוח של הדרמל פשוט לא עובר של המעבד מה לעשות ואיך להמשיך? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by dentfull,

אחרי שני מלחמים זולים ודפוקים (אחד שלא התחמם ואחד שהמיס את עצמו) החלטתי לקנות מלחם נורמלי, ואני מחפש הכוונה. מה שאני צריך זה מלחם פונקציונאלי ובנוסף יש לציין שאני לא שוחה בכסף, אז עדיף גם זול אם אפשר. המלצות, מישהו?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. [glow=red,2,300]המדריך לבניית גריל תוצרת בית!:[/glow] למה לקנות גריל למאוורר אם אפשר לבנות לבד ? אז ככה, מצרכים: 1. ספק ישן, לא משנה כמה וואט. 2. דרמל 3. קאטר 4. מברג מהלך עבודה: מפרקים את הספק ומוצאים ממנו הכול - את המאוורר, את הפלטה, את הכבלים - הכול! נבחר את החלק שרוצים לעבוד אליו ונתחיל http://i3.photobucket.com/albums/y61/Ktbnus/P1010005_resize.jpg החלק הזה מתאים בול למאוור אז פשוט ונחות ותו לפי הקווים אין תמונות במהלך העבודה סורי אחרי כמה חיתוחים, התוצאה הסופית נראית כך: את הגריל ניתן לבוע , וחתוך להתאמה אישית ומה לא...... בסך הכל מספק 1 אפשר להכין 5-6 גרילים של 80 מ"מ מותאמים אישית! הדרמל והראשים : דיסק חיתוך, אבן שיוף, דיסק ש…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by zurkin1232,

האם מפרספקס רגיל? או חומר מיוחד כלשהו? כי נראה לי שפרספקס גם רגיש לחום וגם די שביר ולא יכול להחזיק את החומרה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מחפש את החומר שנמצא בתוך קופסאות משקפיי ראיה (לא את המטלית) אלא את החומר שהוא מעין בד כזה שעוטף את קופסאת המשקפיים מבפנים. בצד אחד שעליו מונחות המשקפיים הוא מעין בד נעים כזה ובצד שדבוק לקופסאת המשקפיים הוא עשוי פלסטיק מישהו יודע איך קוראים לבד הזה ואיפה אוכל לקנות אותו? תודה

8. שלום לכולם, אני ראיתי את התרשים הזה: http://hackedgadgets.com/wp-content/img-schematic-8led3.gif ויש לי כמה שאלות שלא הבנתי בו השאלות היו בקובץ המצורף שעבר עריכה על ידי [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אורח gtilx
    Started by אורח gtilx,

היי חבריםאני מנסה לבנות מעגל חשמלי שמטרתו להדליק מנורת שולחן בעזרת ה-bluetooth ב-android.לצורך זה אני משתמש בדברים הבאים:1. ממיר 220V ל- 5V.2. Relady Module ZL-RC02D.3. אפליקציית android ייעודית לרכיב ה-Relay.הנוריות נדלקות בשני הכרטיסים. בנוסף, כאשר אני משתמש באפליקציה אני מקבל חיווי קולי משני הממסרים שעל רכיב ה-Relay.אבל בכל זאת מנורת השולחן לא דולקת (היא כן עובדת כאשר מחוברת ישירות לחשמל).מצרף 4 תמונות של המעגל החשמלי (לפי הסדר) ואשמח לעזרה: http://imageshack.com/a/img921/7056/Is9Rx1.jpg http://imageshack.com/a/img923/2750/dkfysb.jpg http://imageshack.com/a/img924/108/NrLbzv.jpg http://imageshack.com/a/img924/8907/sgxvU2.jpg תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by CASIOMAN,

שלום רב, יש לי מסוק אלחוטי חשמלי הפועל על סוללת 9.6 פאק (דומה לסוללות שהיו פעם לטלפונים אלחוטיים של פנאסוניק) עכשיו הסוללה כבר דיי מתה והיא גם חלשה 800mah חשבתי על לחבר 3 סוללות של פלאפון ביחד אבל זה יוצא 11.1 וולט אני יודע שאפשר לחבר נגד שיוריד את המתח ל 9.6, אז כמה שאלות בנושא: האם זה יעיל? האם זה נכון בכלל מה שאני אומר? האם יש דרך טובה יותר? אגב הסוללה שבמסוק כרגע היא מסוג ni-cd והסוללות של הפלאפון (למשל נוקיה) הן li-on בתודה רבה, איתי שרוני.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by jeyjey,

הסוללה תהיה מורכבת מ5 בטריות 1.2V כל אחת, בטריות נטעות של GP. אני מלחים את כולן ביחד ולכן אני לא יכול לפרק אותן. אני יכול להטעין את הסוללה דרך מטען של GP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Kurt,

אני מעוניין להזמין דרמל ומסור חשמלי מחו"ל (בשל הפרשי המחירים ההזויים) ומעוניין בשנאי מתאים. המסור 450W והדרמל סביבות 175-200W. תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by nehmia,

???

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by x-pac,

רציתי לדעת איך אפשר לעשות שהמחשב יפתח על ידי סיבוב מפתח כמו באוטו ולא דרך כפתור

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by 114508534,

אז ככה עלה לי רעיון לראש לעשות אקוולייזר - גדול שמורכב ממלא מלא לדים כמו בוינאמפ נגיד שיש שורה אדומה צהובה ירוקה וכ'ו . יש למישהו אולי שרטוט של איך המעגל הזה אמור להיות בנויי, איך זה מתחבר לחיבור אוודיו וכ'ו. אשמח לכל עזרה שהיא - תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tamir.fri,

אני רוצה גריל/מסנן אבק שכמה שפחות יפריע למאוורר ושלא יגרום למאוורר להרעיש ושיחסום אבק (בקטנה לא חוסק אבק רציני) אז חשבתי על הרשת שיש בחלונות שחרקים ויתושים לא יכנסו (ליתר דיוק ראיתי בפרוייקט אחד פה באתר) האם זה רעיון טוב?? יש לדעתכם משהו שאני צריך לדעת לפני שאני אכין את הגריל הזה?? האם זה באמת יהיה יחסית יעיל נגד אבק ולא ירעיש ויפריע למאוורר?? למי שעוד לא הבין אני מדבר על רשת שבנויה ממלבנים של מילימטר על 2 מילימטר עם חוטים דקים אבל חזקים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by gman22,

שלום! אני מחפש לקנות רכיבים אלקטרוניים (דיודות, נגדים, לדים.. דברים כאלה..) ואני תוהה היכן הכי טוב לקנות.. בתקציבים לא גדולים כמובן.. אני רק מתחיל ואני לא מחפש עדיין לקנות דברים יקרים מידי... אני גר בראשון לציון.. מישהו מכיר חנויות טובות באזור הזה? ועוד שאלה.. האם עדיף לקנות באיביי את הרכיבים? או שבחנות יותר זול? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ytyt02,

היי חברים, אשמח להסבר איך אני מייצא את הנתונים גודל של המודל תלת מימד שיש לי לפי שכבות. אתן דוגמא לכיוון הפרוייקט כי בטוח השאלה לא מובנת: נניח ויש לי מודל תלת מימד שסרקתי ואני רוצה שהרובוט שלי יסע לפי גודל המודל לדוגמא אם בהתחלה המודל הוא משושה תלת מימד שהחלק התחתון שלו הוא של 4X4 אז הרובוט יסע בריבוע ואז המשושה באמצע הוא 6X6 אז הרובוט יסע בריבוע יותר גדול ולמעלה הוא שוב 4X4 אז הרובוט יסע בריבוע יותר קטן. בקיצור אני מחפש דרך לייצא את נתוני הגודל מהקובץ תלת מימד(אין לי קובץ ספציפי ככה שאם יש סוג קובץ מסויים שיותר קל לייצא ממנו אשמח להמלצה) תודה רבה על העזרה!מקווה שמובן..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by midnight8,

מאיפה אני יכול לקנות סליבים בארץ ? אני רוצה אולי משהוא זוהר בחושך יש מצב כזה? ואם לא בארץ ובחול אז מאיפה ואיך אני יכול להבטיח שזה יגיע אליי וגם אם משלמים מכס על דברים כאלה? תודה מראש...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by zen999,

שלום לכולם אני סטודנט ובמסגרת הפרויקט גמר שלי אני עובד על האדיסון של אינטל שמורכב על בורד של ארדואינו ניסינו להריץ סקריפט שיריץ את הווי פיי עם תחילת כל הפעלה. מאז אנחנו נתקלים בבעיה הזו ברגע שאנחנו מנסים להתחבר לווי פי: Failed to connect to non-global ctrl_ifname: (null) error: No such file or directory Failed to connect to non-global ctrl_ifname: (null) error: No such file or directory Command 'wpa_cli ifname' returned non-zero exit status 255 Sorry. Could not get an IP address. Not connected. Something went wrong. ניסיתי לעדכן מחדש את הפלאש שלו. אבל זה לא עזר. אין לי שום ניסיון בהתעסקות עם זה, מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה הזאת או איך פשוט לעשות לו פורמט ו…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום אני ראיתי את הפאנל שליטה זה בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 ואני ממש אהבתי אותו ורציתי לדעת אם יש עוד חנויות שמוחרות אותו כי אני לא מצאתי? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by OmEr.il,

שלום. מישהו פה יכול להמליץ לי על ספר(ים?) ללימוד אלקטרוניקה שמסביר איך לבנות מעגלים בסיסיים ושימוש בנגדים טרנזיסטורים וכ'ו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הייתה לי בעיה של מסך מהבהב ובשביל לתקן אותו הייתי צריך להחליף 3 קבלים. קניתי קבלים של 1000 ו470 uf אבל כשפתחתי גליתי שצריך 820 ו330,זה כנראה נבע מהעובדה שאתה המסך מייצרים במפעלים שונים ויש לו כמה גרסאות (הסינים האלה )אז חשבתי שבכל זאת כדאי לחבר הכל בחזרה. בפלטת LCD היו 2 חיבורים אחד קטן ואחד ארוך ולא זכרתי אם יש משהו מחובר לקטן וגם לא מצאתי שום קבל שנכנס עליו. בסוף שחברתי לחשמל קבלתי מסך לבן,ייתכן שהקבלים הלא מתאימים גרמו לזה או שהחיבור הקטן של הפלטה? נראה לי שזה החיבור כי הבעיה לפני הייתה שהמסך הבהב ולא עלה אבל עכשיו עובדה שהוא עולה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by DanyL,

אני רוצה להדביק כד פלסטיק לקבר של סבתי המנוחה, ניסינו כבר להדביקו בעזרת סיליקון, אך ללא הצלחה. האם יש למישהו הצעה בעזרת מה אפשר להדביקו? תודה מראש, דני.

25. Started by ran.amir.9,

צריך את ההמשך של התיכנות,אחרי התדר.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים