עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by dor_eli,

יש לי מחשבון של CASIO והוא די ישן רציתי לדעם אם אפשר להשתמש בוא בתור צג טמפ

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Gimel,

יש לי את המאוורר הזה. כמו שאתם רואים יש לו כבל לבן עם חיישן חום ירוק בקצה. אם אני אחתוך אותו ואחבר במקומו את זה: זה יעבוד?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ScreameR,

חשבתי לקנות פלטות אלומניום בשביל המארז HTPC שלי לעצב אותם ולחתוך אותם לפי מידות ולתרח אותם ביחד אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by moshe55501,

אני רוצה להיתעסק עם לייזר ואני לא מתכוון לזה שקונים בחנות צעצועים אז תכסכו הערות מיותרות

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מתכנן לעשות הזמנה של לדים, מי שרוצה גם להזמין, שיפנה אלי בפרטי או באיסיקיו, ולמנהלים: אם זה לא מתאים לפה, פשוט תמחקו.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mzlbat,

היי אם זה לא קשור אז למחוק קיצר השואב היה עובד והכל בסדר , ועכשיו שמפעילים אותו זה משמיע קול-רעש ווווווווווווווווווווווווווווווווווווו VOOOOOOOOOOO כזה שנשמע בכל השכונה מישהו יודע מה יכול לגרום לזה ? ( המנוע עובד במלאו החוזק - וזה לא מוציא ריח או משהו )

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by signed.incognito,

שלום לחברי הפורום, בגלל שהפורום הזה עוסק במודינג ובDIY נראה לי כמו המקום הנכון לשאול את השאלות שלי. בעתיד הקרוב יצא לי לעבוד על 2 פרויקטונים קטנים ושניהם כוללים לוחות חשמליים ואת שניהם הייתי רוצה להכניס לתוך קופסאות פלסטיק\מתכת. הייתי רוצה לשאול האם קיימת בארץ חנות(עם עדיפות לאזור הצפון) שבה ניתן לרכוש קופסאות פלסטיק\מתכת בסגנון הזה: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313&_nkw=Aluminum+Project+Box&_sacat=0&_from=R40 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150859220170&ssPageName=STRK:MESE:IT כמו כן אני מחפש לחבר לקופסאות שלי כבלי חשמל ואני רוצה לחבר אותם באופן אסטטי, נתקלתי ב"פטנט" הבא ושמו cable glande https://www.google…

8. Started by david123456,

שלום , רכשתי כרטיס חדש מדגם http://arduino.cc/en/Main/ArduinoBoardEthernet יש לי כבל FTDI שדרכו אני מתחבר בין המחשב לרכיב- אני רואה שהמחשב מזהה לי את הכבל ופותח לי פורט 29 אני רואה שהוא נדלק והכל. ,הורדתי את הגרסא האחרונה שלהם 1.05. הבעיה היא שבגע שאני מנסה לעלות קוד הוא רושם לי : avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 קראתי קצת באתר שלהם ורשום שאולי הבעיה היא tools-board אז ניסיתי שם את כולם - לא עזר מישהו יכול לעזור אולי? תודה ,

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. יש ראשים שיכולים לחתוך סוגי מתכת חזקים ? כמו ברזל או משהו דומה (מתכת קשה לא כמו של מארזים)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Offset,

אמין? וכמה זמן לוקח למשלוח להגיע? הזמנתי שני שילדים לארדואינו אני מת לדעת מתי זה מגיע? שמתי שהוא ישלח רגיל (HONK KONG).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by roeesnir,

קניתי ב-eBay סורק ישן מאוד של לוג'יטק. (אני צריך דווקא את הסורק הספציפי הזה) הגיע איתו שנאי כבד שמתאים ל120VAC כמובן. מה עדיף לקנות? 1. שנאי נוסף מ-220 ל -110? (השנאי הגיע איתו גם ככה גדול וכבד, ולא בא לי להוסיף עוד קוביה) 2. שנאי חדש שמתאים למתח בארץ? במידה והתשובה היא 2, על שהשנאי שקיבלתי כתוב: OUTPUT: 13.5VDC 1200mA. זה יתאים?: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-13-5V-1A-AC-DC-Power-adapter-Power-supply-/390204363765?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9fe13f5 הוא 1A. אם יש המלצה לשנאי שאפשר לקנות בארץ זה גם טוב (אם הוא לא יקר מידי) תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום אם אני מוסיף ": unsigned long" אחרי שם ה-enum, זה לא מתקמפל.. מישהו הצליח לעשות את זה? תודה card

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eegg,

יש לי תמי 4 וכל הזמן מחליפים מנורות uv רציתי לדעות האם אוכל לסים את זה במחשב או שזה uv אחר תודה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Benny770,

ברשותי רסיבר Sherwood RX4109 שקיבלתי. כשחיברתי אותו לחשמל הוא עובד אבל התחיל לעשות ריח שרוף. מיד הוצאתי אותו מהחשמל. כתוב מאחורה: 230v 50hz 330w זה אומר שהוא אמור לעבוד בחשמל הישראלי לא? יש למישהו מושג למה זה קורה ומה מהפיתרון? ככה זה נראה מבפנים:

15. Started by roilevi,

איך קוראים למתג שנשלט ע"י מתח . (כמו מפסק ללוח החשמל שלי....) אני מדבר על מתח לזרמים של באיזור 10 A (במתח של 220V) שנשלט ע"י מתח נמוך של באיזור 1 V איפה אפשר לקנות ??? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by jeyjey,

הסוללה תהיה מורכבת מ5 בטריות 1.2V כל אחת, בטריות נטעות של GP. אני מלחים את כולן ביחד ולכן אני לא יכול לפרק אותן. אני יכול להטעין את הסוללה דרך מטען של GP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by tehnodrom,

טוב סיימתי את המודינג הראשון שלי הינה כמה תמונות תהיו עדינים (מצטער על האיכות צילמתי עם הפלאפון שלי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by OmEr.il,

שלום. מישהו פה יכול להמליץ לי על ספר(ים?) ללימוד אלקטרוניקה שמסביר איך לבנות מעגלים בסיסיים ושימוש בנגדים טרנזיסטורים וכ'ו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by tamir.fri,

אני רוצה גריל/מסנן אבק שכמה שפחות יפריע למאוורר ושלא יגרום למאוורר להרעיש ושיחסום אבק (בקטנה לא חוסק אבק רציני) אז חשבתי על הרשת שיש בחלונות שחרקים ויתושים לא יכנסו (ליתר דיוק ראיתי בפרוייקט אחד פה באתר) האם זה רעיון טוב?? יש לדעתכם משהו שאני צריך לדעת לפני שאני אכין את הגריל הזה?? האם זה באמת יהיה יחסית יעיל נגד אבק ולא ירעיש ויפריע למאוורר?? למי שעוד לא הבין אני מדבר על רשת שבנויה ממלבנים של מילימטר על 2 מילימטר עם חוטים דקים אבל חזקים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. קניתי פאנבאס.....הבעיה שהחיבורים שיוצאים ממנו למאווררים הוא 3 פינים נקבות,וכל החיבורים של המאווררים שלי הם 4 פינים....אז אני צריך כבל מתאם בין 4 ל 3 זכרים. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כאלה? ואני מחפש אחד מכל צד...יעני 4 פינים אחד מצד אחד ומצד שני 3 פינים זכר אחד...לא מפצל כזה של הרבה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rami0786,

שלום לכולם... אז ככה... מזמן אני אומר שאני רוצה להתחיל לבנות דברים עם ארדוינו... ועכשיו צץ לי רעיון שאני יכול לבנות ושיהיה שימושי עבורי... הבעיה שאין לי מושג איזה חלקים אני צריך... הבעיה : יש לי מחשב נייח (למשחקים בעיקר), מחשב נייד (ללימודים בעיקר), ועוד מחשב נייד מהעבודה... יותר מדי מקלדות\עכברים... הפתרון: שלוש יציאות USB לשלושת המחשבים, בקר שליטה באמצע יצאית USB אחת שיתחבר אליהא עכבר ומקלדת אלחוטיים הייתי רוצה שיהיה צג קטן שיגיד לי ברגע נתון זה המקלדת והעבר לאן משדרים, ולהצליח לשלוט על הארדויני מרוחק וגם שיהיה לחצנים פיזים (זה יכול להיות טץ') לא יודע עד כמה באמת ניתן להתפרע עם זה D: אני מתכנת... ככה שאין לי בעיה עם תכנות ופיתוח …

22. יש לי שרטוט מדוייק של מעגל על לוח ממש תמונה שמיועדת להדפסה על מעגל האם יש מקומות בארץ או איזה שהיא דרך ביתי להכין מעגל מודפס? אם כן האם זה יקר ואיפה ניתן לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. איפה אני יכול לקנות דרמל באיזור הצפון עד 200 ש"ח ?? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כמה עולה לשלוח את המעטפה עם הכסף? ותוך כמה זמן זה מגיע אליהם והם יוצרים איתי קשר?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by TheShadow,

חשבתי על זה כבר לפני שנה.. אפשר לקחת מיני בר להכניס בפנים מחשב.. הבעיה היא הלחות והרטיבות לא?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.