אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להדביק כד פלסטיק לקבר של סבתי המנוחה, ניסינו כבר להדביקו בעזרת סיליקון, אך ללא הצלחה. האם יש למישהו הצעה בעזרת מה אפשר להדביקו? תודה מראש, דני.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי ב-eBay סורק ישן מאוד של לוג'יטק. (אני צריך דווקא את הסורק הספציפי הזה) הגיע איתו שנאי כבד שמתאים ל120VAC כמובן. מה עדיף לקנות? 1. שנאי נוסף מ-220 ל -110? (השנאי הגיע איתו גם ככה גדול וכבד, ולא בא לי להוסיף עוד קוביה) 2. שנאי חדש שמתאים למתח בארץ? במידה והתשובה היא 2, על שהשנאי שקיבלתי כתוב: OUTPUT: 13.5VDC 1200mA. זה יתאים?: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-13-5V-1A-AC-DC-Power-adapter-Power-supply-/390204363765?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9fe13f5 הוא 1A. אם יש המלצה לשנאי שאפשר לקנות בארץ זה גם טוב (אם הוא לא יקר מידי) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי בכמה אתרים של חנויות מחשבים מתאם כזה ולא מצאתי, מישהו מכיר חנות (בארץ) שאני יכול לקנות ממנה את המתאם הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לעשות שליטה על ווליום על ידי פוטנציומטר חיצוני. אני צריך אחד כזה כי יש לי שני מגברים (אחד לסאב ואחד לרמקולים) וכל פעם שאני רוצה להנמיך או להגביר אני צריך לעשות את זה דרך המיקסר של ווינדואוס.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי פאק סוללות שאני לא יודע איזה מטען להתאים לו ... :-\ הסוללות הם ניקל קדמיום 6 וולט 2500 מיליאמפר איזה שנאי אני צריך בשביל להטעין אותם תודה לכולם ;D
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בניתי איזה של רמקולים ללא מגבר רציתי לשאול איך אני יכול לעשות הגברה 12V עלה לי רעיון לחבר את הרמקולים ולחבר להם גםן את החשל 12v אבל אני מפחד להרוס משהוא יש למישהוא רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! מה נשמע? אני מעוניין לקחת פרוייקט קטן באלקטרוניקה ולתת לו חיבור למחשב. חשבתי על לוח שאליו אני אלחים מספר לדים בשורה (נניח 10) ובעזרת רכיבים ומתאימים וחיבור מתאים ללוח האם למחשב (אפשרי חיבור LPT או COM) אוכל בעזרת תוכנה לתרגם את זיכרון הRAM שבשימוש באחוזים למספר נורות לדים שידלקו בשורה. אשמח לעצות באלקטרוניקה, איזה רכיבים צריך, אולי מישהו מכיר מדריך כלשהו באינטרנט. האם בכלל אפשרי. תודה, רן.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול החלטתי לנסות לחרוט בפרספקס,את החריטה ביצעתי עם הדרמל ועם ראש חריטה. התמונות לפניכם זה עוד לא גמור יש לי לעשות א תכל הקצוות ואז אני יעלה גם תמונות יותא איכותיות. אשמח לישמוע ביקורת בונה והצעות לשיפור. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , רכשתי כרטיס חדש מדגם http://arduino.cc/en/Main/ArduinoBoardEthernet יש לי כבל FTDI שדרכו אני מתחבר בין המחשב לרכיב- אני רואה שהמחשב מזהה לי את הכבל ופותח לי פורט 29 אני רואה שהוא נדלק והכל. ,הורדתי את הגרסא האחרונה שלהם 1.05. הבעיה היא שבגע שאני מנסה לעלות קוד הוא רושם לי : avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 קראתי קצת באתר שלהם ורשום שאולי הבעיה היא tools-board אז ניסיתי שם את כולם - לא עזר מישהו יכול לעזור אולי? תודה ,
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות דרמל באיזור הצפון עד 200 ש"ח ?? :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשבון של CASIO והוא די ישן רציתי לדעם אם אפשר להשתמש בוא בתור צג טמפ
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמין? וכמה זמן לוקח למשלוח להגיע? הזמנתי שני שילדים לארדואינו אני מת לדעת מתי זה מגיע? שמתי שהוא ישלח רגיל (HONK KONG).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסוללה תהיה מורכבת מ5 בטריות 1.2V כל אחת, בטריות נטעות של GP. אני מלחים את כולן ביחד ולכן אני לא יכול לפרק אותן. אני יכול להטעין את הסוללה דרך מטען של GP?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אם זה לא קשור אז למחוק קיצר השואב היה עובד והכל בסדר , ועכשיו שמפעילים אותו זה משמיע קול-רעש ווווווווווווווווווווווווווווווווווווו VOOOOOOOOOOO כזה שנשמע בכל השכונה מישהו יודע מה יכול לגרום לזה ? ( המנוע עובד במלאו החוזק - וזה לא מוציא ריח או משהו )
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן.. אני חדש בתחום אני לא מבין ממש חח רכשתי את הלדים האלו, כמובן שהם עדיין לא הגיעו.. לאיזה חיבור זה מתחבר ? זה אכן מתחבר לחיבור הזה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]המדריך לבניית גריל תוצרת בית!:[/glow] למה לקנות גריל למאוורר אם אפשר לבנות לבד ? אז ככה, מצרכים: 1. ספק ישן, לא משנה כמה וואט. 2. דרמל 3. קאטר 4. מברג מהלך עבודה: מפרקים את הספק ומוצאים ממנו הכול - את המאוורר, את הפלטה, את הכבלים - הכול! נבחר את החלק שרוצים לעבוד אליו ונתחיל http://i3.photobucket.com/albums/y61/Ktbnus/P1010005_resize.jpg החלק הזה מתאים בול למאוור אז פשוט ונחות ותו לפי הקווים אין תמונות במהלך העבודה סורי אחרי כמה חיתוחים, התוצאה הסופית נראית כך: את הגריל ניתן לבוע , וחתוך להתאמה אישית ומה לא...... בסך הכל מספק 1 אפשר להכין 5-6 גרילים של 80 מ"מ מותאמים אישית! הדרמל והראשים : דיסק חיתוך, אבן שיוף, דיסק ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה אחרי ששימנתי את המאורר הכולל קטודה של החברה Sunbeam וחיברתי אותו ללוח אם במקום לחיבור מולקס שהיה מחובר עד עכשיו פשוט אחרי 3 דקות של עבודה הקטודה פשוט נשרפה כתוצאה ממה זה יכול לקרות?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תמי 4 וכל הזמן מחליפים מנורות uv רציתי לדעות האם אוכל לסים את זה במחשב או שזה uv אחר תודה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ראשים שיכולים לחתוך סוגי מתכת חזקים ? כמו ברזל או משהו דומה (מתכת קשה לא כמו של מארזים)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה גריל/מסנן אבק שכמה שפחות יפריע למאוורר ושלא יגרום למאוורר להרעיש ושיחסום אבק (בקטנה לא חוסק אבק רציני) אז חשבתי על הרשת שיש בחלונות שחרקים ויתושים לא יכנסו (ליתר דיוק ראיתי בפרוייקט אחד פה באתר) האם זה רעיון טוב?? יש לדעתכם משהו שאני צריך לדעת לפני שאני אכין את הגריל הזה?? האם זה באמת יהיה יחסית יעיל נגד אבק ולא ירעיש ויפריע למאוורר?? למי שעוד לא הבין אני מדבר על רשת שבנויה ממלבנים של מילימטר על 2 מילימטר עם חוטים דקים אבל חזקים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בגלל שהפורום הזה עוסק במודינג ובDIY נראה לי כמו המקום הנכון לשאול את השאלות שלי. בעתיד הקרוב יצא לי לעבוד על 2 פרויקטונים קטנים ושניהם כוללים לוחות חשמליים ואת שניהם הייתי רוצה להכניס לתוך קופסאות פלסטיק\מתכת. הייתי רוצה לשאול האם קיימת בארץ חנות(עם עדיפות לאזור הצפון) שבה ניתן לרכוש קופסאות פלסטיק\מתכת בסגנון הזה: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313&_nkw=Aluminum+Project+Box&_sacat=0&_from=R40 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150859220170&ssPageName=STRK:MESE:IT כמו כן אני מחפש לחבר לקופסאות שלי כבלי חשמל ואני רוצה לחבר אותם באופן אסטטי, נתקלתי ב"פטנט" הבא ושמו cable glande https://www.google…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מישהו פה יכול להמליץ לי על ספר(ים?) ללימוד אלקטרוניקה שמסביר איך לבנות מעגלים בסיסיים ושימוש בנגדים טרנזיסטורים וכ'ו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה עולה לשלוח את המעטפה עם הכסף? ותוך כמה זמן זה מגיע אליהם והם יוצרים איתי קשר?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות רכיבים אלקטרוניים (דיודות, נגדים, לדים.. דברים כאלה..) ואני תוהה היכן הכי טוב לקנות.. בתקציבים לא גדולים כמובן.. אני רק מתחיל ואני לא מחפש עדיין לקנות דברים יקרים מידי... אני גר בראשון לציון.. מישהו מכיר חנויות טובות באזור הזה? ועוד שאלה.. האם עדיף לקנות באיביי את הרכיבים? או שבחנות יותר זול? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש להבות שאני יוכל לחתוך ולעשות מהן שבלונות לצביעה של הדלת השמאלית של המארז תעזרו לי למצוא ולמי שיש שיביא לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-