עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני צריך "לדלל" את ה12 V ל 5V יש אפשרות לשים סתם נגד אבל אני חושב שזה לא כל כך חכם אחרי הכל אני לא רוצה לשרוף שום דבר זה אמור להתחבר למכשיר מאוד עדין יש לכם הצעות ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי! מה נשמע? אני מעוניין לקחת פרוייקט קטן באלקטרוניקה ולתת לו חיבור למחשב. חשבתי על לוח שאליו אני אלחים מספר לדים בשורה (נניח 10) ובעזרת רכיבים ומתאימים וחיבור מתאים ללוח האם למחשב (אפשרי חיבור LPT או COM) אוכל בעזרת תוכנה לתרגם את זיכרון הRAM שבשימוש באחוזים למספר נורות לדים שידלקו בשורה. אשמח לעצות באלקטרוניקה, איזה רכיבים צריך, אולי מישהו מכיר מדריך כלשהו באינטרנט. האם בכלל אפשרי. תודה, רן.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. חיפשתי בכמה אתרים של חנויות מחשבים מתאם כזה ולא מצאתי, מישהו מכיר חנות (בארץ) שאני יכול לקנות ממנה את המתאם הזה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Tom22,

אהלן.. אני חדש בתחום אני לא מבין ממש חח רכשתי את הלדים האלו, כמובן שהם עדיין לא הגיעו.. לאיזה חיבור זה מתחבר ? זה אכן מתחבר לחיבור הזה ? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dor_eli,

יש לי מחשבון של CASIO והוא די ישן רציתי לדעם אם אפשר להשתמש בוא בתור צג טמפ

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by D.r Bit,

שלום יש לי פאק סוללות שאני לא יודע איזה מטען להתאים לו ... :-\ הסוללות הם ניקל קדמיום 6 וולט 2500 מיליאמפר איזה שנאי אני צריך בשביל להטעין אותם תודה לכולם ;D

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אין לי Data Sheet , אז אני קצת אבוד ... אולי מישהו יכוון אותי : סריקות Back .

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by SHAKED286,

אתמול החלטתי לנסות לחרוט בפרספקס,את החריטה ביצעתי עם הדרמל ועם ראש חריטה. התמונות לפניכם זה עוד לא גמור יש לי לעשות א תכל הקצוות ואז אני יעלה גם תמונות יותא איכותיות. אשמח לישמוע ביקורת בונה והצעות לשיפור. תודה רבה ושבת שלום שקד

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, בניתי איזה של רמקולים ללא מגבר רציתי לשאול איך אני יכול לעשות הגברה 12V עלה לי רעיון לחבר את הרמקולים ולחבר להם גםן את החשל 12v אבל אני מפחד להרוס משהוא יש למישהוא רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by DanyL,

אני רוצה להדביק כד פלסטיק לקבר של סבתי המנוחה, ניסינו כבר להדביקו בעזרת סיליקון, אך ללא הצלחה. האם יש למישהו הצעה בעזרת מה אפשר להדביקו? תודה מראש, דני.

11. Started by zurkin1232,

האם מפרספקס רגיל? או חומר מיוחד כלשהו? כי נראה לי שפרספקס גם רגיש לחום וגם די שביר ולא יכול להחזיק את החומרה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. צ'לום, היום קיבלתי את ה BT הכל סבבבה ויפה יש לי שאלה אחת, הוא אמור להיות עם נטיה כזאת יאנו לא ישר? והמוד עשיתי חורים בפרספקס מולו לכניסת אויר טרי [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by signed.incognito,

שלום לחברי הפורום, בגלל שהפורום הזה עוסק במודינג ובDIY נראה לי כמו המקום הנכון לשאול את השאלות שלי. בעתיד הקרוב יצא לי לעבוד על 2 פרויקטונים קטנים ושניהם כוללים לוחות חשמליים ואת שניהם הייתי רוצה להכניס לתוך קופסאות פלסטיק\מתכת. הייתי רוצה לשאול האם קיימת בארץ חנות(עם עדיפות לאזור הצפון) שבה ניתן לרכוש קופסאות פלסטיק\מתכת בסגנון הזה: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313&_nkw=Aluminum+Project+Box&_sacat=0&_from=R40 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150859220170&ssPageName=STRK:MESE:IT כמו כן אני מחפש לחבר לקופסאות שלי כבלי חשמל ואני רוצה לחבר אותם באופן אסטטי, נתקלתי ב"פטנט" הבא ושמו cable glande https://www.google…

14. Started by roilevi,

איך קוראים למתג שנשלט ע"י מתח . (כמו מפסק ללוח החשמל שלי....) אני מדבר על מתח לזרמים של באיזור 10 A (במתח של 220V) שנשלט ע"י מתח נמוך של באיזור 1 V איפה אפשר לקנות ??? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by mzlbat,

היי אם זה לא קשור אז למחוק קיצר השואב היה עובד והכל בסדר , ועכשיו שמפעילים אותו זה משמיע קול-רעש ווווווווווווווווווווווווווווווווווווו VOOOOOOOOOOO כזה שנשמע בכל השכונה מישהו יודע מה יכול לגרום לזה ? ( המנוע עובד במלאו החוזק - וזה לא מוציא ריח או משהו )

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by chenrp,

ועוד שאלה: מאוורר 92ממ', 34.28 CFM ו19DB רעש זה טוב?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי, אני מנסה לתקן מסך שיש לו פסים רוחביים בצבע אפור שמופיעים לסירוגין ונעלמים לסירוגין. פתחתי את הלוח ואני לא מצליח מבחינה חיצונית להבחין בקבל נפוח או משהו כזה או אחר- מה מומלץ לעשות במצב כזה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by eyzo,

אני מחפש להפוך את הסמרטפון לסקופ..האם יש אפשרות כזו? כמו למשל אם היה חלק חומרתי שהיה הופך את האנלוגי לדיגיטלי ומעביר עלידי USB או בלוטוס לטלפון תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by david123456,

שלום , רכשתי כרטיס חדש מדגם http://arduino.cc/en/Main/ArduinoBoardEthernet יש לי כבל FTDI שדרכו אני מתחבר בין המחשב לרכיב- אני רואה שהמחשב מזהה לי את הכבל ופותח לי פורט 29 אני רואה שהוא נדלק והכל. ,הורדתי את הגרסא האחרונה שלהם 1.05. הבעיה היא שבגע שאני מנסה לעלות קוד הוא רושם לי : avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 קראתי קצת באתר שלהם ורשום שאולי הבעיה היא tools-board אז ניסיתי שם את כולם - לא עזר מישהו יכול לעזור אולי? תודה ,

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. יש ראשים שיכולים לחתוך סוגי מתכת חזקים ? כמו ברזל או משהו דומה (מתכת קשה לא כמו של מארזים)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Ido Lisha,

אהלן , אני חדש מאוד בתחום ואני צריך עזרה בחיבור רכיב bluetooth ללוח mega אשמח אם תעזרו לי בטלפון , וואטסאפ .. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by roeesnir,

קניתי ב-eBay סורק ישן מאוד של לוג'יטק. (אני צריך דווקא את הסורק הספציפי הזה) הגיע איתו שנאי כבד שמתאים ל120VAC כמובן. מה עדיף לקנות? 1. שנאי נוסף מ-220 ל -110? (השנאי הגיע איתו גם ככה גדול וכבד, ולא בא לי להוסיף עוד קוביה) 2. שנאי חדש שמתאים למתח בארץ? במידה והתשובה היא 2, על שהשנאי שקיבלתי כתוב: OUTPUT: 13.5VDC 1200mA. זה יתאים?: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-13-5V-1A-AC-DC-Power-adapter-Power-supply-/390204363765?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9fe13f5 הוא 1A. אם יש המלצה לשנאי שאפשר לקנות בארץ זה גם טוב (אם הוא לא יקר מידי) תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shmulik_miata,

אהלן חברה, אין לי מושג בתכנות, אין לי מושג באלקטרוניקה. אני בונה עמדת נהיגה (סימולטור) והשתעשעתי במחשבה שאתקין כפתור התנעה שידליק את החשמל בעמדה ותוך כדי ההדלקה יושמע צליל של התנעת מנוע (יגואר F type למשל). אני מעוניין שתהיה יציאה רצינית לרמקולים ולא ל-BUZZER קטן. דעתכם ? אם מתקדמים מכאן?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Benny770,

ברשותי רסיבר Sherwood RX4109 שקיבלתי. כשחיברתי אותו לחשמל הוא עובד אבל התחיל לעשות ריח שרוף. מיד הוצאתי אותו מהחשמל. כתוב מאחורה: 230v 50hz 330w זה אומר שהוא אמור לעבוד בחשמל הישראלי לא? יש למישהו מושג למה זה קורה ומה מהפיתרון? ככה זה נראה מבפנים:

25. Started by jeyjey,

הסוללה תהיה מורכבת מ5 בטריות 1.2V כל אחת, בטריות נטעות של GP. אני מלחים את כולן ביחד ולכן אני לא יכול לפרק אותן. אני יכול להטעין את הסוללה דרך מטען של GP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.