אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי, מאז שהתחלתי פה אני עוד זוכר את הפעם הראשונה ששאלתי מה אפשר לעשות עם המאזר שלי וישר אמרו לי "המארז צועק לצבע!!!" וכמובן שצבעתי אך לא הייתי מרוצה כי זה לא היה עם חריטות ועיניינים (למרות שגם עכשיו אין חריטות)! טוב בלי הרבה דיבורים קבלוווווו את המארז שלי: מצטער על איכות התמונות פשוט המצלמה שלי הלכה לטייל בסין עם דוד שלי,(משווק דברים לארץ).. בקרוב יבוא פאן באס ותאורה... תודה רבה ל...: אני חייב תודה ענקית ל-super guhan שהייה סובלני אלי מאוד בבנית המפסקי on off K למאוררים!!! סוף שבוע טוב וחג שבועות שמח!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד הרי מחובר ישירות ללוח,אז לקחתי את ה3 פינים שבתוכו (שלוש חוטים,אחד צהוב ,אחד שחור,ואחד ירוק) הוצאתי את השחור,והצהוב לקחתי מולקס חדש,היה לו זכר-ונקבה חיברתי את הזכר שלו -לנקבה אחת במארז[מהספק ] ובזכר הכנסתי את השחור לשחור,ואת הצהוב-לצהוב מה שבעצם ,אמור לתת לי 12V נקיים,ולעשות למאוורר לפחות 5000RMP,הוא כרגע על 3200 ועשיתי את זה,וזה לא עזר. מדוע.? אמרו לי שאם זה מחובר ללוח,הוא על 7V ככה..ועם המעבד מתחמם אז הוא לאט לאט יודע להגביר את הקצב ע''י כך שהוא מגביר את הV בקיצור המחשב עכשיו פתוח קטן לידי בשביל לתקן את זה,שיקבל 12V ויעבוד במלואו המהירות שלו. חיברתי גם בחזרה את המולקס הקטן ללוח אם,עם חוט אחד[ירוק] שיגיד לי כמה RMP. [החוט ירוק,-חיישן של סיבובי RMP של המאו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרוייטק :silly:Dj.Psychedelic זה פרוייקט שאני בעצם הולך להפוך את המחשב שלי למין מערכת דיגי קטנה =] בינתיים הזמנתי שני קטודות של coolermaster ושמגיבות לצלילים וקטודה אחת של TT רגילה (שניהם כחולות) והזמנתי גם סלייבינג צהוב בהמשך אני יעשה עיגול קבלים בצע אדום ויזמין עוד 2 קטודות אחת ירוקה ואחת אדומה כול המאווררים שיש לי עכשיו יש להם 4 לדים בצבעים שונים. כמובן שיש חור בדלת המארז בקרוב גם תהיה חריטה על הפרספקט ומתי שאבא שלי יביא את המצלמה אני יביא תמונות של מה שעשיתי עד עכשיו. למי שיש עצות תענות ובקשות שיכתוב.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלום אני חדש בכל העסק הזה של בנייה.. (לא ניסיתי מעולם!) פעם ראשונה שעולה לי רעיון והוא לבנות מארז מפרספקס עכשיו אין לי מיגבלה לפרספקס.. ואמ.. חשבתי לעצמי אולי יש לך רעיונות.. אשמח לשמוע עצות..
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/AC-DC-LCD-Digital-Voltmeter-Ammeter-Ohm-Multimeter-Test-/200459570494?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equipment_ET&hash=item2eac524d3e שווה את ה 5.13 דולר? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם המתח והזרם תלויים בהתנגדות אז : המתח זה הזרם במוליך אידיאלי(שאין בו התנגדות) והזרם זה בעצם המצוי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבצע על הוולף עם ה200 חלקים, ומעין סטנד כזה? בא באריזה גדולה, שנראית די נוחה לשימוש שעולה 200? שווה? או שאם כבר מוציאים 200 שקל - להוציא את זה על דרמל אמיתי - וזהו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אף פעם לא התעסקתי במודינג וכל הדברים האלה, אפשר הסבר קצר (ומנוסח היטב) על זה? ניסיתי לקרוא קצת כאן בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום. נגיד אני לוקח מארז לבן רגיל, ואני רוצה לעשות לו בצד כזה חלון לדוגמא: http://www.ctcom.co.il/images/product/1935.jpg עם אור כזה, או אור אדום, איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי דרמל אבל יש לי מקדחה רגילה. יש אפשרות לקנות ראש חיתוך של דרמל בנפרד ולהשתמש בו עם המקדחה?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום שמתי בדלת שלי מנוע שמושך את הידית ומופעל ע"י כפתור ומחוץ לדלת יש קודן שאם עושים את הצירוף הנכון נפתחת הדלת.. עכשיו אני רוצה לשלב את האייפון שלי בכל המערכת הזאת.. אני רוצה ללחוץ על כפתור באייפון ושהדלת תיפתח..הרעיון הכי מקורי שלי זה לחבר ממסר למנוע של כונן CD שאני יכול לפתוח(את הכונן) בעזרת תוכנה שיש לי באייפון.. אם למישהו יש רעיונות יותר פשוטים או יותר מקוריים שיכתוב לי פה
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלט של מזגן, בית הסוללות מלא קורוזיה. אני רוצה לפרק ולנקות היטב. איך מנקים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 38k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המגבר שלי פיתח ככל הנראה בעיית ground loop, הזמזום מופיע רק באוזניות לאחר כמה דקות כאשר המגבר מתחמם, ורק דרך כניסת הRCA, בXLR שקט לגמרי. הרעש משתנה בהתאם לסיבוב חוגת הווליום. נשמע בדיוק כמו בדגימה במאמר בוויקי: https://en.wikipedia.org/wiki/Ground_loop_(electricity) בדקתי את המגעים בקופסת המיתוג (בין הכניסות) ובחוגה והכל נראה ומרגיש יציב. לעומת זאת השנאי (טורודיאלי מוברג מכוסה בקפסולה) מעט רופף, מרקד קלות. זה יכול להיות מקור הבעייה? בכל אופן, ניסיתי לחזק את הקיבוע אבל הבעייה היא שכמעט כל הבורג עם הwasher מכוסה ומלמטה גם אין גריפ, אז איך אני עושה את זה? המחשה: http://i919.photobucket.com/albums/ad35/Amarphael/th_P1030378.jpg' alt='th_P1030378.jpg'>
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות 2 מאוררים כי שקניתי את המארז שלי הוא בא עם 3 מאוררים 2 מהם עם לדים ומאוד רועשים ונראה לי גם לא כל כך מועילים הם בגודל 80 אני מחפש מאוררים שקטים מאוד אייכותיים שיעשו את העבודה ואם אפשר שגם אוכל לשלוט עליהם. חשבתי על המאורר הזה של Tt מה דעתכם עליו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=315 תודה למי שעוזר.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי של Creative. היום החלפתי לו את הלד ללד כחול ומאז הוא מתחיל להתקע לפעמים. אני משתמש בו ואז נגיד אני מפסיק לכמה שניות ואני בא להשתמש עוד פעם, אז לוקח לו כמה שניות עד שהוא קולט שאני משתמש בו. למה זה?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אוקי לפני שבוע וחצי התחלתי את המוד הראשון שלי בנתיים יצא לי יפה מאוד , נשאר לי לעשות שכבה אחת וכמה תיקונים (צידי המארז צבועים באדום,הגג צבוע בנתיים בכסף,הפאנל הקדמי צבוע גם הוא בכסף חוץ מפס אדום בצד ימין איפה שהלחצנים,הלחצנים צהובים) בנתיים יצא פצצה! נקווה שגם הציור יצא לי יפה קיצר הנה הציורים: (אם יש לכם רעיון יותר טוב אודה לכם) נ.ב : אם אתם רוצים לצייר ציור מסובך על המארז יש לי טיפ בשבילכם- הדפיסו את הציור המסובך שלכם,קחו נייר קופי ושימו אותו על המארז,שימו את הציור שהדפסתם על הנייר קופי ועברו עליו בעיפרון (עובד!בדוק ד"ר פישר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מארז קוברה ואני מצטער על כך לאללה כי הוא כבר בא עם מוד ועד עכשיו עשיתי כבר מלא מודים כמו מארז שקוף לגמרי וכ'ו . עכשיו אני מזה מבואס כי אני לא יכול כבר לעשות לו איזה סוג של מוד גם כי הוא חדש ואבא שלי לא יסכים לי וגם בגלל שכבר עשו לו ! אתם מציעים לי להחזיר את זה ולקנות אחד פשוט כי גם ככה קיבלתי איתו ספק ובאותו יום הוא נשרף וגם כי לא שווה לעשות לו מוד ! אם אני לא יחזיר מה אתם מציעים לי לעשות ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2139&catcode=316
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות לו קצת מודינג, יש לי מארז ספיידר כזה עם מאוורר צבעוני על הפלסטיק השקוף. קירור לא צריך בכלל, רק קישוטים וכאלה. (דרך אגב, משהו קרה למאוורר, הוא מראה רק שני צבעים במקום שלושה, והוא חדש, מה עושים?) תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות אני מחפש חלק שמביא לי חשמל מהשמש מה השם שלו? כמה וולט זה מביא? וכמה הוא עולה? והאם יש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום כולם! היום חתכתי חתיכת פח כדאי להתאמן אז אני כזה חותך פתאום הדרמל לא עובד אחר כך יצא כזה התפסן הזה השחור למעלה והקפיץ היה עקום הקיצר החזרתי את התפסן הסתדר הדרמל.. אני בא להחליף ראש פתאום לא יוצא לי!!! אני בא להוציא הדרמל נשבר כזה צריך עזרה דחוףףףףףףף!!! תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם.. היום הגיע אלי המוצר שקניתי מאיביי אחרי חודש בערך הנה קישור ישיר עליו: http://www.ebay.com/itm/400275431909?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 המוצר תקין והכל עובד יפה אבל יש לי בעיה קטנה (גדולה) ברגע שאני מחבר אותו למיקסר אני שומע רעשים מוזרים כאלה של קליטה ושאני ממש מעלה את הווליום אני יכול לשמוע גם דיבורים (כנראה של תחנת רדיו בערבית שמתנגשת בתדרים שהמקלט עושה בהם שימוש) זה לא משנה אם במקלט עצמו כל הערוצים נמצאים על אפס ווליום עדיין יש רעשים זאת בעיה שיכולה לגרום לי להשבית את המוצר, רעשים בזמן עבודה עם מוסיקה וציוד הגברה לא מקובלת על הדעת בשום מישור פניתי למוכר באיבי לעזרה כתבתי מכתב המסביר את הבעיה: וזה מה שהוא כתב לי: אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים חג שמח, לפני מספר ימים ביקשתי את עזרתכם כאן. עכשיו כל החלקים הגיעו. חיברתי את הלוח החדש למארז הישן. הספק הקודם מת אז החלפתי זמנית לספק שלי Enermax modu 425. זה החיבורים: אספקת מתח ללוח בלבד (24 פינים ו 4 פינים). HDD, DVD חוברו ללוח אך לא למתח CPU חובר ללוח וכך גם הקירור שלו. קירור מארז נותק הן מהלוח ומהמתח. זכרונות בפנים. זו הפעולה: הפעלתי את מתג ה POWER: לדים נדלקו. כיביתי כעבור 3 שניות וזיהיתי עשן לבן. בדיקה מהירה העלתה שיש רכיב שנשרף. לדעתי יש פגם בלוח. החיבורים היו נכונים והספק איכותי. הייתי שמח להתקשר לחנות ולהחזיר, אך אני חושש שיגידו שבגלל שהרכבתי לבד הם מסירים אחריות. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
זה רעיון שעלה לי לראש לעזור להמון אנשים שלא יודעים איזה ראש לבחור וכך נוכל לעזור אחד לשנימניסיון עם ראשים שונים!! נחלוק את ראשים לכמה סוגים : 1.חיתוך 2.ליטוש 3. ראשי חריטה לחומרים רכים כגון פלאסטיק וכו' 4. ראשי חריטה לחומרים מתכתיים כגון נחושת (אני יודע שהוא רכה אבל עדיין מתכת) כסף וכו' 5.רוטרים למיניהם אם מישהו ממליץ על ראש כלושהו נא לפרסם את המס' שלו ואיפה הוא קנה אותו בבקשה אני אתחיל בראש החיתוך המחוזק מס' 426 לחיתוך כללי הוא מיוצר מפיברגלס ומחוזק אחד הראש המפחידים שעבדתי איתם עשיתי חלון שלם ! עם חצי דיסקה אחת ! המחיר שלהם הוא בדר"כ 50 שקל ל 5 דיסקים אבל כשהם לא מסתובבים הם ממש עדינים ונוטים להישבר! קיניתי אותם בהום סנטרבראשון לציון ובפעם האחרונה שהייתי שם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שי לי מכשיר SK 1400 כמו בתמונה : http://www.mforum.ru/phones/images/skskyim1400i_415.jpg הבעיה היא שאין לי מטען בשבילו, יש אפשרות לקמבן לו מטען אפילו חד פעמי?
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
זה התחיל בתור רעיון ישן מאוד, לקנות מארז אקרילי שקוף לגמרי... דתעבי כחצי שנה בחנות מחשבים שכונתית והיה שם מארז כזה שתמיד קרץ לי. אז יום אחד שיטטתי לי בפורום מכירות וראיתי מודעה למכירת קירור מים, נסעתי לפתח תקוה וקניתי. כעבור כמה חודשים של סבל עם המחשב שלי התחלתי לקנות את החלקים למפלצת הפרטית שלי... המרתי פה ושם באיביי וזכיתי ברכיבים הבאים: MSI P4N SLi Pentium 4 3Ghz Kingston 1G DDR2 את הכרטיס מסך קניתי יד שניה ממישהו נחמד ATI Asus X1600Pro כרטיס קול בתהליכי קניה Creative X-fiedlity Fatal1ty ביחד עם קירור מים של Evercool המכיל מים זוהרים באולטרה בצבע ירוק.. תמונות בקרוב... יובל אגב אני חדש נעים מאוד
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לעשות איתו כדי שאני יקח דברים למחשב מודינג באלגנים תביאו רעיונות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-