עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. רק אני עוד לא סגור איזה לבנות או להשקיע ולבנות פירמידה או סתם קוביה/מלבן רגיל אבל יש לי שאלה איפה אני יכול לקנות ברגים קטנים שמתאימים לעבודה עם פרספקס ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yonib5,

חסכתי לעצמי את הטימטום הכרוך בתיאור שלהם אז לקחתי מצלמה ועשיתי מעשה הנה הוא לפניכם: השאלה שלי היא למה הם משמשים? כי יש את המולקס שאיתו תמיד יש שימוש אבל למה הם קיימים? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Bashash,

אוקיי... אחרי מחשבה מרובה לבסוף החלטי לצבוע באמצע המארז מאחורי הרשת השחורה שני פסים לבנים! (כמו במכונית ספורט...) אני ממש עומד לסיים אבל נגמר הצבע השחור שרציתי לצבוע איתו את גוף המתכת. הנה כמה תמונות! כמה תיקונים... אני מקווה שמחר אני כבר יסיים וישלח תמונה של כל המחשב מורכב. עדכון:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by xcalibur,

אהלן, רציתי להתייעץ אתכם. מה מומלץ על מנת ליצור פילטרים למאווררים? חבר המליץ לי לקנות רשת נגד יתושים לגזור ולהדביק עם סקוטשים אבל הבנתי שמקובל להשתמש בספוגים בימינו. האם יש משהו מומלץ? תודה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. מאיפה אני יכול לקנות את הדבר הזה שמסומן בצהוב? את השרוול המתכווץ הזה...(התמונה נלקחה מהאתר פה) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bneli,

אני צריך להזמין דבר כזה מאייבי למאוורר 120 אני יודע שיש כזה דבר עם שרוול וזה מה שאני צריך למודינג שאני בונה איך זה ניקרא באנגלית?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אהלן, יש לי מנורת לילה ללא מפסק - כשמחברים לחשמל היא נדלקת, כשמנתקים היא נכבית. קניתי את המפסק שבתמונה המצורפת. השאלה שלי: איך הוא עובד ואיך אני מרכיב אותו על חוט החשמל של המנורה? תודה!

9. Started by urich,

שלום יש לי מחשב נייד חדש אני רוצה שבעסק ישמעו מוזיקה מהנייד אבל על הרמקולים של המערכת בשל שאין לי אפשרות לחבר בצורה אסטתית את המחשב למערכת pl ל rca אני רוצה לחבר את המחשב למשדר FM סטנדרטי אבל אני לא רוצה שישתמש בסוללות אלא יקבל מתח מה usb (עניין של נוחות). לא מצאתי כאלה משדרים בzap או בחנויות (לא לבלבל עם משדרים לרכב שנותנים מתח לusb). אז החלטתי לעשות מוד קטן לקנות אחד שמופעל ע"י סוללות ולשנות את החיבור לusb. החיבור למקור אודיו יהיה דרך יציאת האוזניות הסטנדרטית במחשב כך שלא מדובר על usb audio (החיבורים מאוד קרובים לא אכפת לי שיצאו שני כבלים קצרים מהמחשב למשדר ואני לא מעוניין באלו שאפשר לחבר לשנאי שוב הרעיון הוא פתרון אסטתי ונוח). יש לי ידע באלקטרוניקה ברמה בסיסית ומוד כזה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by fuck off,

אתמול הבאתי מתג עם 2 לחצנים עם מצבים של ON וOFF ו6 רגליים. ככה זה נראה: וככה זה מלמטה: ד"א יש בו גם לדים כשזה על ON. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by The Modder,

עלה לי רעיון להדליק את המחשב עם שלט, זה אפשרי, למישהו יש את השרטוט לזה... תודה על התגובות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חברה זה המדריך הראשון שלי בכלל.. וגם הקדמה למודינג הראשון שאני מבצע..אז להיות סלחניים ואני מקווה שאני אצליח להאיר כמה פינות חשוכות... טוב אז ככה.. זה התחיל בהמון חפירות ברשת..מה זה מודינג?!.. איזה חומרים...איזה כלים...איך לתכנן...וכו.... אז ככה: מודינג למי שעוד לא יודע, בצורה יבשה מאוד, זה תהליך שינוי מראה המחשב בכלל, ורכיבי המחשב בפרט, ע"י המשתמש. (בשונה מחלקים מעוצבים וגמורים שאנחנו בד"כ קונים). בדרך כלל רוכ המודינג שמבצעים משתמשים הוא מוד למארז. (שינוי מראה המארז). כמה דוגמאות מעוררות תאבון: וזה אחד ממש חמוד, הוסיפו מסך לעכבר זהו לבנתיים. [br]פורסם בתאריך: 30.06.2009 בשעה 22:23:21 בואו נדבר על תכנון ,כלים חומרים:תכנון: ------ השלב החשוב ביותר, ללא שלב …

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום לפני כמה זמן, נתקלתי במוצר נחמד ב-tinydeal. המוצר הוא שלט למחשב: http://www.tinydeal.com/wireless-multimedia-ir-remote-control-for-pc-p-42772.html לכאורה, לא מלהיב במיוחד, יש הרי מלא כאלה. אבל, בניגוד לשאר השלטים למחשב, לשלט הזה יש קצת ייחוד: כמו כל שלט אחר למחשב, הוא שולט על המחשב כשהמחשב פועל, אבל, יש לו תוספת קטנה, והיא שהוא מסוגל גם להדליק את המחשב כשהוא כבוי לגמרי. כדי לעשות את זה, הוא מתחבר מצד אחד לשני הפינים של ה-Power Switch, ומצד שני הוא מתחבר למתח שהספק של המחשב נותן, גם כאשר המחשב כבוי. רק מה שמוזר פה, הוא שאם מסתכלים בתמונה האחרונה על סעיף 3, הם כותבים לחבר למגעים 17 ו-19.. בדקתי אצלי ב-manual שבא עם ה-motherboard (gigabyte) וממה שכתוב…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Yotam B,

שלום חברים! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם כמה דברים בנושא מעגלים חשמלים 1.רציתי לדעת כיצד מתכנן המעגל יודע אילו רכיבים לשים על מנת לקבל את התוצאה שהוא רוצה?(נגיד לד מהבהב) אני מניח שזו תורה בפני עצמה אך אשמח להסבר וחשוב לציין כי "חרשתי" את האינטרנט בחיפוש אחר מידע. 2.כעת לאחר שלמדי את חוק אוהם,חוקי קריכהוף,חוק פאראדיי,קצת על רכיבים,ועל הבסיס של המעגל החשמלי ובכללי על החשמל אשמח לדעת מה המלצתכם למעגל ראשון? ואילו עוד חוקים יש לילמוד?. תודה מראש וסליחה על הבורות... יותם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by 1moshiko1,

שלום! יש לי בבית כבלים של HOT. הוספנו בבית עוד כמה נקודות לאנטנה ועכשיו לא רואים טוב בחלק מהתחנות בחלק מהטלויזיות, ובחלק אחר מהטלויזיות רואים "מושלג". איזה מגבר אני צריך בשביל שיראו טוב בטלויזיות? תודה

• 10 תגובות
    • 8.4k צפיות
  16. Started by hagayben,

קיבלתי מחשב החומרה בפנים בסדר הוצאתי אותה ואת המארז אני רוצה לתקן ולשנות דבר ראשון הכפתור לא עובד כי הכבל נקרע ואין את הקפיץ שמחזיר את הכפתור אחורה איזה כפתור אני צריך לקנות ולהחלים? אני רוצה לצבוע את המראז ככה שאני רוצה קודם כל לשייף את הצבע הישן התחלתי עם נייר זכוכית אם אני לא טועה נייר זכוכוית 150 איזה נייר זכוכית ממומלץ לדבר כזה? ומהי הדרך הכי טובה לצבוע שמעתי שכדאי לשייף את הצבע ואז לעשות שכבה ראשונית ואז נייר מים ואז עוד שיכבה או שיש דרך טובה יותר? תודה רבה מראש חגי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by jeyjey,

שלום קראתי את המדריך באתר ויש לי שאלה הפינים שצריכים להתחבר להארקה, אפשר לחבר את כולם לאותו כבל שחור במולקס? http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide3.php עריכה: עוד משהו לא ברור לי, בציור יש נגד משתנה 100ohm שמתחבר לפין 16 ומתחת לטבלה כתוב לחבר את 16 לנגד משתנה 10ohm. איזה נגד אני צריך?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הביאו לי מחשב פרסיו cq61 שלא עובד, הביאו לי אותו בלי הספק כוח, מכיוון שאני לא יודע מה מצבו, אני לא רוצה להשקיע בקניית ספק כוח מה שמצריך לי להסתדר עם מה שיש לפי זה: http://www.ebay.com/itm/AC-Adapter-Charger-for-Compaq-Presario-CQ40-CQ45-CQ50-CQ56-CQ60-CQ60Z-CQ61-CQ70-/190669637470 הספק כוח המקורי נותן 18.5V, לי יש ספק כוח של דל VOSTRO 1510, ובהנחה שהחיבור יתאים (לא בטוח בכלל) רציתי לדעת אם כדאי לנסות אותו, כאשר הוא נותן 19.5V השאלה אם הוולט היחיד הזה נמצא בטווח הנסבל מבחינת מתח ייתר, או שגם הוא יכול להזיק

19. שלום, ראיתי לאחרונה את הסרטונים הבאים: http://www.cs.cmu.edu/~johnny/projects/wii/ הסיני\יפני הגאון הזה , עשה בעצם פינקר טראקינג בעזרת שלט Wii וכמה לדים. השאלה שלי- למה צריך את השלט wii ? יש אפשרות לעשות את אותו הדבר בלי השלט? זאת אומרת-לפי מה שהבנתי השלט עובד על נורות אינפרא,בדומה לשלט רגיל לא? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Moty_p,

כמה וולט יש במצת הסיגריות של האוטו? וכמה וואט ואמפר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DanyL,

שלום, אני צריך המלצה לקניית מולטימטר עד 100 ש"ח עם אפשרות חריגה לעד 150 ש"ח מחנויות שנמצאות בחיפה\קריות. תודה מראש, דני ליסיאנסקי.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי, אני קצת חדש בעסק הזה ולכן רציתי לשאול האם קיימת אפשרות לחיבור הסמרטפון דרך אפליקציה או כל דבר אחר לארדואינו .. חשוב לי מאוד שהחיבור יהיה לא דרך WIFI אלא דרך רשת האינטרנט של הטלפון מיכוון אני מתכנן לשלוט עליו כאשר איני בקרבת חיבור WIFI הביתי.. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. אם אני אשים את הCDROM שישכב כמו שהPS עומד,זה יעבוד? כי אני לא חושב שהוא יתפוס בגלל שאין לו תופסנים כמו לPS. יש אפשרות לסדר את זה? ויש סכנה שגם הHD יהיה כך?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by limer,

ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.