אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי את המרדיך שבאתר אבל לא הצליח. http://img146.imageshack.us/img146/2008/1il9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4427/2kb4.jpg
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/New-3-Ways-ON-OFF-220V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Switch-Remote-Control-/310629140512?pt=Home_Automation_Controls_Touchscreens&hash=item4852f08820 עכשיו בחדר יש מתג מחליף/חלופי, איך אני יכול לחבר אותו שיהיה "מסונכרן" עם מפסק האלחוטי הזה?
-
- 10 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
היי אף פעם לא עשיתי מודינג למחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להתחיל אבל כמובן על המחשב הישן של אחותי לפני שאני מתחיל יש לי כמה שאלות פשוטות ואני אשמח אם תענו לי עליהם אבל לפני הכול אני רק צריך שתדעו שאני גר בראשון כך שאם יש שאלה שקשורה לחנות אז שתהיה קרובה : 1) איפה אפשר לקנות או להזמין מקדח כוס למקדחה ביתית שאני אוכל לעשות איתה חור, בגדלים של 120mm ו-80mm? וכמה בערך זה עולה? 2) איפה אני יכול לקנות או להזמין פרספקס, והאם אפשר להזמין בגודל מסוים שאני רוצה או שאני חייב לחתוך בעצמי? וכמה גם זה יעלה לי? 3) איפה אפשר לקנות או להזמין גומי בצורת H שמחבר בין דלת המארז לחלון? וכמה זה יעלה לי? 4) מאיפה ניתן לקנות או להזמין ראשי חריטה? ראשי החריטה שאני רוצה אפשר לראות, בפורום הזה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים שמי גילי אני הסתכלי בגלריה של המודינג באתר ומאוד נלהבתי אבקש אם תוכלו לעזור לי איך אני יכול לעצב את המחשב שלי איך למקם את המאווררים במחשב ואו התאורה הםנימית ואת החוטים ואיך לעצב את המארז עצמו אם איזה חומרים להשתמש ואיזה צבעים ואיזה דברים בכלל אודה לכם מאוד אם תעזרו לי הנה תמונות של המארז שלי והמחשב עצמו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא בישראל מקום שמוכר ערכת לד למחשב נייח שמחליפה צבעים... רכשתי מארז חדש מסוג fractal design r5 window וברצוני לתת לו לוק קצת יותר מרשים. תודה..
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאנל עם מתגים אבל בלי לדים רק מתגים אז העם אני צריך לעשות כמו בתמונה הזאת או לא? עם לא בבקשה אפשר תמונה המראה איך לעשות זאת תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שלושה ספקים שרופים בבית ואני רוצה לעשות את הדבר הזה :http://hwzone.co.il/guides/casefan/ הבעיה שאני לא מצליח להבין את המדריך הזה התמונות לא מובנות בגרוש וגם ההסבר אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז עם כ. מסך מובנה ואני חייב להוסיף יציאת טלוויזיה,ואין לי אפשרות להוסיף כ. מסך חיצוני. חשבתי האם אפשר לחבר בין 2 החוטים? או אולי להשתמש במפצל ישן של 21 פינים? הרי בתכלס מסך וטלוויזיה זה אותו דבר. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=5&ArticleID=512
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן יושב לי בראש הרעיון הזה. הרעיון מטורף.וידרוש הרבה השקעה. לכן יעזור מעוד תמיכה וכמה מילים טובות.למען המורל.כרגע אני מאוד מאוד מתלבט עם להתחיל הכל התחיל בכך שהיתי צריך לפנות מחסן ישן שלי.שלא פתחתי אותו לפחות 10 שנים ומצאתי את השילדה הזאת ששיך לאופנוע SUZUKI GSX750R שנת -1986 העלתי כמה תמונות: ככה נראת השילדה עם כל החלקים שנישארו לאחר הורדה של כל מה שאפשר ולאחר חיתוך הזנב. מחכה לתגובות... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 10 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
למרות שיצא לי כמה פעמים לקרוא פה הודעות, לא יצא לי להתעמק לעולם, (צבא) אבל נראה לי שאולי תוכלו לעזור לי בזה... אני בעליה של מערכת תופים אלקטרונית שבניתי. באחד החלקים שבמצילה יש צורך במפסק-מגע. בלי להכנס למה זה מצילה ומה המטרה של המפסק, מדובר פשוט בשתי פלטות גומי 3 מ"מ המרוחקות זו מזו בערך גם כן ב-3 מ"מ, שיש צורך ששתיהן יוליכו חשמל טוב, כדי שבמגע יד, הגומי העליון והתחתון יצמדו ו... יסגרו מעגל. הפתרון הטוב ביותר שמצאתי עד כה היה להדביק בשני הצדדים חתיכת פלטת נחושת גזורה (COPPER FOIL -> זה החומר שממנו עושים טבליתים עד כיתה ו'..) בעזרת דבק מגע או אפוקסי מן הסתם. קראתי כאן ת'ראד על מישהו (יותר מטורף ממני) שרוצה לחבר שני מעבדים ביחד ( אולי יום אחד אלמד ג"כ ) וכתב שם על…
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אומנם אני לא ממש מפרסם פה הודעות אבל אני עוקב וקורא את רוב ההודעות הפרוייקט הזה עומד לי כבר שנה על המדף מחכה שאני יתחיל איתו משיקולי זמן/כסף הוא נשאר שם אני מודע לעובדה שזה יקח זמן אז להתאזר בסבלנות (להערכתי משהו בסביבות חצי שנה..) זה הפרוייקט הראשון שלי ככה שזה הולך להיות מאתגר ואני אוהב אתגרים... בגלל שאין לי ידע מאלקטרוניקה :' ( אז הזמנתי את הבקר הזה הנה קישור עם הנתונים https://escrow.alibaba.com/order/productSnapShotDetail.htm?orderId=1000669758 מה דעתכם על הבקר? אשמח לשמוע רעיונות הצעות וגערות כרגע אני מחכה לבקר שיגיע ואז אני ימשיך לכיוון המנועים והמכניקה ועד אז יום טוב. עריכה: מצאתי את האתר הזה http://www.probotix.com/ המחירים של המנועים שם ש…
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני מחפש תרשים למעגל(לא מאוד מסובך, אני חושב משהו שיזכיר את המקלט IR של HEATSEEKERZ למי שמכיר..) שאני יוכל לחבר ל COM (או ל USB, בכלל טוב) ובעזרת תוכנה כלשהי (עם PLUG ל LCDC או דומיהם) להציג את הטמפ' על מסך ה LCD הקטן. אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה המאווררים מסודרים ככה: 1- מאוורר בצד המארז שמכוון למעבד 2- מאוורר בצד המארז שמקרר את הכרטיס מסך ואת הזכרונות וכל האזור ליד 3- מאוורר מאחורה במארז שמוציא אויר חם 4- מאוורר בחלק העליון של המארז שמוציא אויר חם (אי אפשר להוציא אותו משם, זה די מסובך) 5- ומאוורר של קירור סטוק פנטיום 4 שבעקרון דוחף אויר שבתוך המארז, אין חור למטה http://img95.imageshack.us/my.php?image=asdbq4.png
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדריך זה לא לוקח שום אחריות לנזק שתעשו לעצמכם או לציוד שלכם* *יש להזהר מאוד במהלך העבודה* מדריך-בניית מערכת מפסקים למאווררי המחשב (או במילים יותר פשוטות פאן באס) מצרכים: 4 מפסקי ON-OFF 1 פאנל 5.25 (אפשר להשתמש באלה שפנויים אני אישית העדפתי לפרק את אחד מאלה של אח שלי) הרבה חוטי חשמל (לפחות חצי מטר) מקדחה,מלחם,קאטר,חוטי הלחמה(בדיל),איזולירבנד,עפרון וסרגל שלבי העבודה: קחו את פאנל 5.25 ושרטטו עליו את מיקומי המפסקים שאתם רוצים (אני הכנתי ל4 אבל עם יש לכם יותר או פחות תעשו כך),מומלץ להשתמש בסרגל כדי שהרווחים בינהם היו שווים. קחו מקדחה עם מקדח בערך בגודל 5-6,כדי שהמקדח היה קצת יותר גדול ממפסק ,קדחו את כל 4 החורים לפי הסרטוט ואחר מיכן סיגרו את המפסקים עם אומים. השחילו …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב נכנסתי לפורום כאן של המודינג והתחלתי לאהוב את זה.נידבתי את אבא שלי שייעזור לי טוב הבאנו את כל המצרכים ונתקענו בלי גומי ומכיוון שלא היה ליידנו דארמל ורק דיסק החיתוך היה יוצא עקום אז החלטנו שחייבים גומי הלכנו למישהו שבונה תריסים וכאלה והוא הביא לנו גומי ממש ממש אגרסיבי חח בטירה לקח שלוש שקל על מטר בקיצור חתכנו את הגומי וזה לא היה גומי h אלה u בקיצור חשבנו איך נדביק בסוף לקחנו דבק ממש ממש חזק שלא נועד לזה ואבא שלי במקרה קנה אותו חתכנו את המארז ייצא אחלה שמנו פרספקס ניקינו הכל ושמנו לבינתיים עוד אין הרבה דברים התכוניות העתידניות שלי הם לדין,פאן באס וצביעה תאחלו לי בהצלחה הנה תמונה למה שעשינו עד עכשיו
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני צריך עזרה חשבתי לקנות 2 משטחי פרספקס, לשים אותם בצורת V (הקודקוד יהיה בחלק הקרוב למשתמש), לשים מתחת למשטח העליון 2 מאוררים 120MM (אם תמליצו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361956.0 פה עליהם אני אשמח ) הV יחובר עם ציר, כמו בדלתות של פעם, וככה אפשר יהיה להגביה את המחשב לזויות אחרות במידה וארצה (כמובן שזה מצריך בניית תומך בצד השני). העניין הוא שלפי מיטב הבנתי, מאוררים מגיעים ב12/7V לכן, אם אני ארצה לארגן גם מפצל USB שמקבל מתח חיצוני, אני אצטרך לאלתר מקור מתח למאוררים, ובמקביל להמיר אותו ל5V לUSB. שאלותי הן כאלה: יש לכם אולי הצעה אחרת חוץ מפרספקס על מנת לבנות את המשטח הזה? (צריך משהו קשיח וקל). מישהו יודע היכן אפשר לקנות בב"ש? כי אני לא…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום היום התחלתי את המודינג הראשון שלי,חבר שלי היה בבית שלי והציע לי לעשות מין ציור של X הוא אמר שראה אותו באינטרנט,ונורא אהב בקיצור היום שרטטתי את הציור הנה כמה תמונות של היום. בהמשך יהיו עדכונים של קדיחת החורים חיבור הפרספקס והוספת לדים.דרך אגב באמצע יהיה מאורר. הנה כמה תמונות מהיום: המארז לפני השרטוט- השרטוט הראשוני - השרטוט הסופי -
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני נתקל בבעיה המנוע לא זז, נראה לי שאני עובד עם קוד בעייתי // Stepper #include <Stepper.h> // steps value is 360 / degree angle of motor #define STEPS 200 // create a object on pins 6 and 7 Stepper stepper(STEPS, 6,7); void setup() { } void loop() { ///// Turn the stepper 200 steps with a 1 sec delay between steps at 60rpm /// then reverse the direction and do 50 steps at 20rpm with a 1sec delay between steps stepper.setSpeed(1); stepper.step(200); //delay(1000); //stepper.setSpeed(20); //stepper.step(-50); //delay(1000); } אני משתמש בבטריה 12V. מצורף תמונה של החיבורים מקווה שמשהו פה יכול לעזור לי תודה איתמר
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר שבוע אני מחפש נגדים באיזה ראשון לציון ולא מצאתי. אני צריך נגדי 450 אוהם או 100 אוהם, לא משנה לי איזה מהם אני צריך למערכת לדים שבניתי שכרגע עובדת על סוללות.. אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא נגדים בראשון לציון ובחנות שיהיה 100% ולא שיגידו לי שנגמרו להם, אני ממש אשמח תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , השגתי ספק כוח נוסף למחשב. עכשיו הספק כוח הראשון שמחובר ללוח אם בעצם נדלק שאני מדליק את המחשב. והספק השני שהבאתי ממחשב אחר , הוא מחובר רק לחשמל ומצד שני לכוננים ולא ללוח אם , ככה שהוא בעצם לא "יודע" שאני מדליק את המחשב. איך אני גורם לו שברגע שאני מפעיל את המחשב הוא יעבוד גם ? פשוט יש לי ספק קצת חלש במחשב , אז חשבתי לחלק את העומס בין שני ספקים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . מנהלים אם זה לא המקום אז נא להעביר . אז ככה , יש לי את הרמקולים האלו כבר כמה שנים . לפי כחודש נשפך לי על השלט של הרמקולים קולה . כשזה קרה הבאסים ברמקולים היו משוגעים . לא משנה אם הייתי מכוונן את העוצמה של הבאסים , זה עדיין נשמע שהבאסים על המקסימום . הקולה נשפכה בדיוק על הכפתור על הווליום של הבאסים . פתחתי את השלט וניקיתי אותו אבל עדיין הבאסים נורא חזקים במינימום . מישהו יודע איזה סוג כפתור זה ? (זה פונציומטר או איך שלא קוראים לזה) . אפשרי לקנות כזה ולהחלים חדש ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש בארץ חנויות מיוחדות שעושות מודינג למחשב שלך כמו לצבוע ת'מקלדת, הדפסה על מארז וכל מיניי כאלה? אני פשוט יודע שבחו''ל יש כזה דבר אז אני רוצה לדעת אם יש כזה דבר בארץ, חנות או אתר....... תודה מראש למי שיעזור
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. האם יש דרך טובה ללמוד להלחים, חוץ מנסיון? טכניקות? טיפים Anyone? 2. המלחם שלי על הפנים (לא מפתיע, זה מלחם 30 ש"ח מהום סנטר) גיליתי שיש השפעה רבה לחום של המלחם. המלחם שלי פשוט לא מצליח לחבר בדיל למשטחי מתכת כי הוא לא חם מספיק! בנוסף, ההלחמה איתו מאוד לא נוחה כי החימום שלו אינו אחיד מכל הכיוונים - הראש לא מלוכלך, הוא די חדש. החלטתי להשקיע קצת כסף ולקנות ציוד הלחמה נורמלי. אז יש לי כמה שאלות: איזה חברות\סוג מלחם כדאי לקנות? איזה ציוד אני עוד צריך חוץ מהמלחם? שווה לקנות את הקיטים האלו של מלחם עם זכוכית מגדלת וקליפסים לכבלים? (יש לי כבר: מוליטיטסטר, בדיל, איזולירבנד, Cable Stripper די גרוע לכבלים קטנים) האם יש הבדל בין סוגי הבדיל? היות ויש לי אותה חבילת בדיל מלפני 10 שנים..…
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-