אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש הייתי מעוניין לבצע בו מודינג ורציתי לבקש ממכם רעיונות לזה כמודר מתחיל (הייתי מעוניין יותר לכיוון של קירור + לשפר את המארז) תודה מראש (נ.ב. עם אני עובר על איזה חוק נא לנעול את הדיון,תודה) דרך אגב עם זה חשוב לעניין המפרט שלי הוא: Intel Pentium IV 2.8C GHz Asus P4P800 Samsung 512MB DDR 3200 W.D. 80GB S-ATA 7200 rpm Sapphire Radeon 9600XT 17 MAG 786PF והטמפ' מהמוצע הוא 28-30 מעלות במנוחה 38-43 במאמץ (משחקים וכו') דרך אגב החלטתי להיצטרף לפורום,קצת מידע עליי קוראים לי אופק,אני עוד מעת סוגר 13.5 (אני משער שהרוב פה יותר מבוגרים) את מפרט המחשב שלי ניתן לראות "במפרט המחשב" לא מזמן התחלתי להתעסק עם מודינג,שנראה לי תחום מאוד מגניב ונחמ…
-
טוב תראו יש לי סמסונג 514 כזה שאין לו פאנלים אבל אני עם מברג פצפון צליח לפתוח את ה"פאנל"ואת האנטנה והבטריה עכשיו צבעצי אותם אבל בצורה גרוע והצבע יורד מהר והכל כי זה גם היה צבע שאיתו צבעתי מחשב... עכשיו אני רוצה לדעת: 1.איזה צבע לקנות לפלאפון(או צבעים) 2. באיזה צבע לצבוע כל חלק 3. מאיפה אני משיג לקה ברמה טובה שהצבע גם לא יירד בקלות וגם יהיה יפה כזה כמו פאנלים רגילים וגם שיהיה כמו מראה כזה יפה 4. אם יש לכם עוד הצעות איך לעשות תפאלפון יותר יפה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אוקיי , בסוף החלטתי לשים במארז פרספקס עם 4חורים במקומות שונים , בתוך החורים יהיו , מאורר אחד צבעוני(לדים) באמצע , 2 מאוררים ירוקים למטה אחד בצד שמאל אחד בימין , אחד אדום למעלה ליד הצבעוני , ועוד אחד אדום בגג , ישארו לי אם כך שני מאוררים ג'נריים אחד מקדימה אחד מאחורה , הסירקולציה לא כל כך איכפת לי כי גם ככה עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא מאחורה(בקושי זז , הthunderblade) והמאורר שעל המעבד והמעבד עובד על מעלות טובות , ככה שלא כל כך איכפת לי מהסירקולציה , זה רק יכול לשפר... , עכשיו , כל המאוררים לדעתי יכניסו , אלא אם כן יש לכם הצעות , וזה מה שבאתי לשאול , איך לתכנן את זה... , הצעות הנה תמונה שממחישה מה הולך להיות שם , מארז ג'נרי , עם חלון חתוח ופרספקס עם 4 חורים למאוררים , ג…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדריך זה לא לוקח שום אחריות לנזק שתעשו לעצמכם או לציוד שלכם* *יש להזהר מאוד במהלך העבודה* מדריך-בניית מערכת מפסקים למאווררי המחשב (או במילים יותר פשוטות פאן באס) מצרכים: 4 מפסקי ON-OFF 1 פאנל 5.25 (אפשר להשתמש באלה שפנויים אני אישית העדפתי לפרק את אחד מאלה של אח שלי) הרבה חוטי חשמל (לפחות חצי מטר) מקדחה,מלחם,קאטר,חוטי הלחמה(בדיל),איזולירבנד,עפרון וסרגל שלבי העבודה: קחו את פאנל 5.25 ושרטטו עליו את מיקומי המפסקים שאתם רוצים (אני הכנתי ל4 אבל עם יש לכם יותר או פחות תעשו כך),מומלץ להשתמש בסרגל כדי שהרווחים בינהם היו שווים. קחו מקדחה עם מקדח בערך בגודל 5-6,כדי שהמקדח היה קצת יותר גדול ממפסק ,קדחו את כל 4 החורים לפי הסרטוט ואחר מיכן סיגרו את המפסקים עם אומים. השחילו …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להתנצל אם זה לא הפורום המתאים לפרסום של כזה דבר. פשוט נאי מניח שהפתרון יהיה מודינג מסוים אז חשבתי שזה הכי מתאים... מקסימום תעבירו (למנהלים) סורי. קניתי מחשב חדש. ויש לי כונן maxtor sata 80 giga והוא פשוט רועש בטירוף. חוץ ממנו יש לי עוד כונן של 80 לא sata של wd. והוא לא עושה את הרעש כי הוא כונן גיבוי ואני לא משתמש בו אז הוא לא עובד. מכאן יוצא שהרעש בה מהmaxtor. וזה לא רעש של מאוררים, זה כזה רעש של כונן שעובד. וזה מעצבן. יש איזשהי דרך להחליש את הרעש? לעשות איזה מודינג או משהו? הנה שאר המפרט (כי אני רוצה להתלהב גם) D: amd 64 3200+ albatron k8x800 pro pmi 512 ddr400 cl2 עם צלעות קירור ati r9800 pro 128mb 80 giga sata mxtor 80 giga 8mb wd supertalent case זה…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
HELP
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המארז שלי.... על איזה צבעים אתם ממליצים לצבוע אותו? אני חשבתי על את המארז ואיפה שיש אפור - כחול ממש כהה ואיפה שיש לבן שזה כולל גם את הפלופי, ואת הכיסויים של הסידירומים (אני הולך לעשות אותם STEALTH) - בזהב עדין אוד - שילוב של זהב וכסף וכשאתם נותנים רעיון, תייחסו אותו גם לצבע של הפס המבריק (זה שבין האפור ללבן), וללחצנים בצד המארז
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מוכרים בהום סנטר/ACE שרוול מתכווץ? האם מוכרים אותם בחנויות טמבור? אני צריך אותו בשביל סליבים למארז. אם מוכרים אותם באחת מהחנויות הנ"ל, באיזה צבעים חוץ משחור ניתן להשיג אותם? אני שואל על החנויות האלה בגלל שלא מצאתי באיזור מגורי חנות אלקטרוניקה. אני גר ליד איזור התעשייה בחדש של ראשל"צ אז אם מישהו מכיר שם חנות אשמח לשמוע. דרך אגב- איזה כיף פתחו כאן סניף של KSP! חנות מחשבים זולה עם מוצרי מודינג ומאווררים ליד הבית! תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי , השגתי ספק כוח נוסף למחשב. עכשיו הספק כוח הראשון שמחובר ללוח אם בעצם נדלק שאני מדליק את המחשב. והספק השני שהבאתי ממחשב אחר , הוא מחובר רק לחשמל ומצד שני לכוננים ולא ללוח אם , ככה שהוא בעצם לא "יודע" שאני מדליק את המחשב. איך אני גורם לו שברגע שאני מפעיל את המחשב הוא יעבוד גם ? פשוט יש לי ספק קצת חלש במחשב , אז חשבתי לחלק את העומס בין שני ספקים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות תוכנה בC++ לחישוב נגדים לפי 3 השיטות משהוא בדומה למה שייש ב http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng מה אני צריך בשביל זה? (כאילו איך אני עושה את החישוב?)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כבלים עגולים להארד דיסק שלי ולסידרום ולצורב עכשיו אני רוצה להזמין רמקולים של Creative Inspire 5.1 T5400 מזיגזג עכשיו הבעיה שבזיגזג יש רק כבלים מסוג hermaltake EL Series וכבלים שזוהרים בuv ואילו אני רציתי כבלים נעוגלים פשוטים ומכייון שאין להם אז הלכתי על thermaltake EL Series https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1988 עכשיו כפי שאתם יכולים לראות אלה כבלים עם לדים עכישו השאלות שלי הם: 1)מאיפה הם מקבלים את אספקת החשמל שלהם? 2) לכמה הארד דיסקים אפשר לחבר אותם? 3) לזיג זג אין כבלים מעוגליפ פשוטים כמו בפנדה? 4) מה אתם אומרים הם שווים משהו? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה רעיון שעלה לי לראש לעזור להמון אנשים שלא יודעים איזה ראש לבחור וכך נוכל לעזור אחד לשנימניסיון עם ראשים שונים!! נחלוק את ראשים לכמה סוגים : 1.חיתוך 2.ליטוש 3. ראשי חריטה לחומרים רכים כגון פלאסטיק וכו' 4. ראשי חריטה לחומרים מתכתיים כגון נחושת (אני יודע שהוא רכה אבל עדיין מתכת) כסף וכו' 5.רוטרים למיניהם אם מישהו ממליץ על ראש כלושהו נא לפרסם את המס' שלו ואיפה הוא קנה אותו בבקשה אני אתחיל בראש החיתוך המחוזק מס' 426 לחיתוך כללי הוא מיוצר מפיברגלס ומחוזק אחד הראש המפחידים שעבדתי איתם עשיתי חלון שלם ! עם חצי דיסקה אחת ! המחיר שלהם הוא בדר"כ 50 שקל ל 5 דיסקים אבל כשהם לא מסתובבים הם ממש עדינים ונוטים להישבר! קיניתי אותם בהום סנטרבראשון לציון ובפעם האחרונה שהייתי שם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שלא הביאו את הלינק הזה או משהו דומה אבל בכל זאת.. במהלך חיפוש בגוגל נתקלתי בדבר הקרוע הזה, מודינג וירטואלי!! ;D http://www.tjhsst.edu/~kdomina/Cad03/esundwic/ דווקא נחמד טוב אחרי שקראתי קצת זה איזה מישהו שבנה תמחשב שלו ב3DMAX.. טעות שלי, סליחה..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הים ישבתי ותיכננתי מודינג חדש. המודינג יהיה: קומה חדשה למארז (קומה נוספת) הקומה תכלול שתי כוננים חדשים (משהו מיוחד, הסבר בזמן הכנת הפרוייקט) מאוורר 80 בצד האחורי (מוציא) דגם של מכונית (עדיין לא בחרתי איזה מכונית) והגג הקיים קיום ישאר (הוא לא יחתך הוא משהו) אבל יהיה בו מאוורר 120 שיותיא אוויר לתוך הקומה החדשה, והמאוורר 80 שיהיה בקומה החדשה, יוציא את האוויר. לגג הקיים יהיה גם חלונות. דלת המארז (מקדימה) יהיה שקופה. וכל המארז יצבע לכחול. לתמונות של התיכנון כנסו ללינק: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=B343E6083FEA402CB5BBAEFCFFC7B181&alid=67960 או זה : http://eitvrdt.pic.co.il (תחת התיקייה "מודינג שני" אז מה אתם חושבים על התכנון? ובהצלחה לעצמי, אהה ויש להגיד שמו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אז ככה. עד לפני זמן לא רב אם באמת רצית לעשות מודינג למחשב היו לך שתי דרכים: או לעשות בעצמך (הדרך הנכונה!!!) או להזמין מוצרי מודינג מחול... הקהילה בארץ התפתחה ולאט לאט חנויות התחילו להביא לכאן קטודות, מאווררים מיוחדים, מארזים צהובים וכו. אבל עדיין היו בעיות. המחירים לפעמים היו בשמיים ועדיין היו מוצרים שלא היה כדאי לקנות בארץ (כבלים עגולים) או איאפשר היה בכלל להשיג אותם (ערכות סליבים למשל...). והמצב המשיך להשתפר - מחירים ירדו והיום אפילו יש סליבים בארץ. חנויות התחילו להביא סליבים אחרי שלקוחות הראו התעניינות בזה (אני יודע שאני הצעתי לשתי חנויות להביא את הערכות של וונטק) והיום ראיתי עוד מוצר של וונטק בביקורת ווידאו - מחברי מולקס בצבעים - http://www.3dgameman.com/vr/vantec/e…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה צריך להיות דבר מאוד חזק... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר להשיג כאלה , כי בפנדה נגיד מקסימום זה לד לבן של 7000MCD... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמו פה http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/rottaflekti/index_eng רק בלי המאורר אני רוצה רק את הלד הוצאתי 3 לדים ממקלדת ישנה הם יכולים לעזור לי? ואיך אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים שמי גילי אני הסתכלי בגלריה של המודינג באתר ומאוד נלהבתי אבקש אם תוכלו לעזור לי איך אני יכול לעצב את המחשב שלי איך למקם את המאווררים במחשב ואו התאורה הםנימית ואת החוטים ואיך לעצב את המארז עצמו אם איזה חומרים להשתמש ואיזה צבעים ואיזה דברים בכלל אודה לכם מאוד אם תעזרו לי הנה תמונות של המארז שלי והמחשב עצמו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אף פעם לא התעסקתי במודינג וכל הדברים האלה, אפשר הסבר קצר (ומנוסח היטב) על זה? ניסיתי לקרוא קצת כאן בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום. נגיד אני לוקח מארז לבן רגיל, ואני רוצה לעשות לו בצד כזה חלון לדוגמא: http://www.ctcom.co.il/images/product/1935.jpg עם אור כזה, או אור אדום, איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באיזה מדריך\דף באתר מידע על חיבור מולוקס איך לחבר אליו דברים ואיך אני משיג ממנו 12\5 וולט אני מחפש את ההסברים ואם יש גם תמונה (אני בטוח שיש אבל לא מצאתי) בבקשה תביאו לי את הקישור תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לגבי דרמל דגם איכותי וזול לא יותר מ - 700 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הצג 7segment שהוצאתי ממחשב ישן למחשב אחר עם אפשרויות קנפוג כמו frags ב CS. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? מצ"ב תמונות של ה 7seg. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-