אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
חיברנו 12V DC למין שנאי וחיברנו לנורת קסנון .. תמונות מרהיבות.. גודל מלא של התמונה האחרונה: http://i35.tinypic.com/b5hdv9.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש אולי איפה שהאו מדריך ל ג'י קוד בעברית? ועם מישהו מכיר את התוכנה מאח 3 אפשר אולי הסבר קטן איך עושים דברים בסיסים? כמו לדוגמה איך לעשות צרות בסיסיות וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מפסק מסוג ON ON ON בעל 3 מצבים, יש חיה כזאת? באופן עקרוני מה שאני רוצה לבנות זה מפצל RCA: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1221 אתם אולי חושבים שזה זול ועדיף כבר לקנות את זה אבל אתם טועים זה עושה התנקשויות זאת אומרת הפלוס נוגע במינוס במקצת וכאשר מדובר על RCA זה עושה רעשים ושיבוש האות השמח לבנות דבר כזה בעזרת 6 מפסקים שכולם יזוזו ביחד בזמן שמעבירים מצב ככה לא יהיה התנגשויות השמח לעזרה שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לצבוע את המקלדת שלי יש לי מקלדת משולבת ,רציתי לקנות חדשה אבל אין כמו שלי רציתי לדעת יש אפשרות לצבוע מקלדת ? אם כן איזה ספרי \צבע צריך בשביל זה ? והאם ניתן לקנות מדבקות של אותיות למקלדת אנגלית\ עברית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני חושב להכין מארז פסיבי... מישהו ניסה ויכול לתת עצות אזהרות וכו'? הנה דוגמא: http://metku.net/index.html?path=mods/passive/index_eng
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי סוויצ' ישן שנדפק לו הספק כוח הפנימי. בתוך הקופסה יש את הלוח הגדול של הסויצ' עצמו ולוח קטן של הספק כוח. אל הספק כוח כתוב output 12V 1A 5V 2A כשאני מחבר את הסויצ' לספק של מחש הוא עובד. הוא גם עובד כשאני מחבר את החוט של ה 5V בלבד בלי ה 12V אם כך . . . לקחתי ספק כוח ג'נרי של מחשב (מהאלה הממש זולים) שבטבלת מתחים שלו כתוב 5VSB 3A. פירקתי מהמעגל שלו את כל הרכיבים של הספק הגדול והשארתי רק את אלה של ה 5VSB עכשו בצד של המתח גבוה יש רק טרנזיסטור אחד ולא 3 (מצאתי את ה PDF באינטרנט וזה טרנזיסטור NPN רגיל ולא מוספט) אז החלפתי לו לגוף קירור קטן יותר (לוחית אלומיניום בגודל 35X45 ממ) הספק המאולתר הזה עובד ונותן 5V. אבל אחריי כמה דקות עבוה אם הסוויצ' הגוף קירור של הטרנזיסטור חם בטמפ'…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים וגמר חתימה טובה! אני מחפש מערכת שלט כמו כאלה שיש במכוניות שלט (כמו הפשוטות האלה שעולות 30-50 ש"ח) אבל לא המקצועי כמו שמוכרים לטיסנים המערכות שלט ב200-400 ש"ח. חשבתי שבמקום לקנות מכונית שלט ב50 ש"ח ואז לפרק ממנה את המערכת שלט, פשוט לקנות את המערכת הזאת ללא המכונית ואז כמובן זה יעלה הרבה פחות. השאלה היא: 1) איך נקראת מערכת כזאת, שאוכל למצוא כזה באינטרנט 2) איפה אפשר לקנות כזה דבר? אני פשוט רוצה להרכיב את זה על צעצוע שבא בלי שלט ולמעשה להפוך אותו לאחד "על שלט". תודה רבה חברים!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לשלוף אחד מלוח אם ישן.... שלפתי ציפורן במקום... איפה ניתן לקנות? תמונה: או או תודה! וגמר חתימה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים..אבל יש לי הרגשה שזה קשור ללוח אם כי הכל מחובר אליו . יש תוכנה או משהו כזה שאוכל לבדוק ? יש לי ep43-ds3l
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי בדיקה של תכנות דרך ה-LPT לכן אני עושה ניסויים קטנים כדי להתקדם הלאה.. אז התקנתי את כל האישורים של הפורט המקבילי 378 וכבר לא יודע מה עובד אם בכלל עובד אבל יש לי בעייה מוזרה... עשיתי תוכנית קטנה שרק תוציא לי נתון תקח שניה הפסקה ותוציא נתון אחר... בנתון הראשון אין בעייה ואכן יוצא הנתון, אז בהוצאת הנתון השני יש הודעת שגיאה כאילו הפורט לא פתוח... הנה התוכנית: void main() { int i=0; for(i;i<10;i++) { _asm { mov dx,378h mov ax,8d out dx,ax } clock_t start_time, cur_time; start_time = clock(); while((clock() - start_time) < 1 * CLOCKS_PER_SEC) { } _asm { mov dx,378h mov ax,0 out dx,ax } } …
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, מי שהו יודע איפה אני יכול להשיג את הקונקטור הכפול למקלדת ועכבר שיש בלוח אם של מחשב אישי? פשוט נשבר לי הקונקטור בלוח אם שלי ואני צריך להחליף אותו. להעביר קונקטור מלוח ישן זה ממש סיפור, כי הם תופסים ללוח בצורה קשה. מישהו מכיר חנות או יבואן שיכול להציע את הרכיב הזה? התקשרתי לעשרות חנויות, ללא הצלחה. תודה רבה, גיא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מספר מסכים מהסוג הנ"ל, לאחרונה שניים מהם התקלקלו, התקלה היא הבהוב מהיר של המסך, לאחר בדיקה של הרכיבים על הלוח מצאתי שכל הקבלים באזור מסוים בלוח ה POWER שרופים (סימנתי בריבוע אדום את האזור בצילום), לאחר החלפה של כל הקבלים השרופים בחדשים (בעלי אותו ערך קיבול ומתח) שני המסכים חזרו לפעול. לאחר חודשיים של עבודה רצופה המסכים התקלקלו שוב, בבדיקה נוספת נמצא שהקבלים נשרפו שוב. (חלק אפילו התפוצצו) אשמח לרעיונות הראל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. חיפשתי בהרבה חנויות ולא מצאתי ULTRA BRIGHT וגם לא רגיל. מישהו יגול להביא לי קישור לחנות או שם של חנות שאפר למצוא שם דיודות אולטרה ברייט. ומישהו יודע כמה זה עולה? אני מיתכוון לדיודה הכי חזקה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר כמה מקרים שבהם נשרפו לי רכיבים במחשב עלה לי רעיון שאולי אפשר לשים פיוז במחשב (בכל דרך שהיא) ככה שהוא יגן על הרכיב... נגיד בתור התחלה על ההארד דיסק... מה אתם אומרים? יכול לעבוד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להבין דבר אחד... מולקס: +12 GND GND +5 אני מתנצל אם משהו חושב שיש כאן בדיחה, אבל אני באמת לא מבין, ה GND משמש כ "-" או כהארקה?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב החומרה בפנים בסדר הוצאתי אותה ואת המארז אני רוצה לתקן ולשנות דבר ראשון הכפתור לא עובד כי הכבל נקרע ואין את הקפיץ שמחזיר את הכפתור אחורה איזה כפתור אני צריך לקנות ולהחלים? אני רוצה לצבוע את המראז ככה שאני רוצה קודם כל לשייף את הצבע הישן התחלתי עם נייר זכוכית אם אני לא טועה נייר זכוכוית 150 איזה נייר זכוכית ממומלץ לדבר כזה? ומהי הדרך הכי טובה לצבוע שמעתי שכדאי לשייף את הצבע ואז לעשות שכבה ראשונית ואז נייר מים ואז עוד שיכבה או שיש דרך טובה יותר? תודה רבה מראש חגי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר שלי נוסע לארה"ב לשבועיים ורציתי לדעת אם יש שם חנויות (ניו יורק או וושינגטון) בסגנון DX (כמובן שלא באותה כמות המלאי של המוצרים) אה וכם אשמח לחנות עם אתר כמובן שאוכל לראות מה יש להם אני יודע שיש שם B&H אבל זה לא אלקטרוניקה אלא מחחשביםוציוד מקצועי בעיקר מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מסך LCD קטן במודינג שאני עושה... עכשיו יש לי שאלה קצת מוזרה בקשר לזה... האם המסך מציג דברים ישר כשהמחשב נדלק או רק אחרי שהווינדוס עולה? אני מדבר על מסכי LCD קטנים של מודינג כמו זה:
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה - נעים מאוד אני מחפש סנסורים עם מודול בלוטות' למערכת שתהיה מבוססת על טלפון סלולרי. סנסור ראשון - רכיב שישדר טלמטריה פשוטה שאפשר לתרגם למרחק (לדוגמא עוצמת קליטה, זמן שידור אות וכו') חזרה אל המקלט (טלפון סלולרי). סנסור שני - Beacon בלוטות' שיודע לעבוד ב Multipoint - להתחבר לכמה התקנים במקביל. עקרונית אני מעדיף רכיבים שאפשר לעבוד איתם לשיבוץ במעגלים אבל היות ומדובר רק בסנסורים עבור המערכת לא אכפת לי גם אם הם יהיו מוצרי מדף. מישהו מכיר חברה/יבואן/חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים מסוג זה? תודה!! שי
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תאורה בהפעלה קולית.. מישהו מכיר משהו בארץ חוץ מperfectlight כי כבר אין אותו בארץ במלאי בשום מקום.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מקום שמוכר קופסאות מפרספקט בשביל מודינג למחשב , הכוונה לקופסא בגודל של מארז MATX ממוצע שבאה כבר מודבקת אין צורך בהכנה מעבר לזה (מסילות חורים לברגים וכו ) , מצאתי ב 144 מקומות שמוכרים אבל הם לא מתעסקים עם גדלים כאלו למישהו יש ניסיון עם חנות שמוכרת דברים כאלה ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש דרך ליצור מפסק ששומר על המצב שלו ז"א הוא מקבל "1" ומוציא במוצא "1" הוא מקבל שוב פעם "1" הוא מוצא "0" במוצא וחוזר חלילה חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי משהו על ממסר ננעל או ממסר תפיסה עצמית. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1164115 http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9E%D7%A1%D7%A8 אני צריך עזרה במצאית רכיב כזה. ז"א מספר או משהו שאני אוכל ללכת לחנות ולקנות תודה מראש לעוזרים ואם יש למישהו דרך אחרת אני אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השגתי חלקים של מחשב ישן ואני בחיפושים של מארז בשביל לעשות לו מודינג ואז להכניס את החלקים שקיבלתי. אני רוצה לבדוק שהכל תקין אז רציתי להדליק אותו והבעיה היא שלא קיבלתי איתו מארז והחוטים של הכפתור הדלקה +הכפתור לא אצלי יש דרך להדליק את זה בכל מקרה? תודה מראש חגי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-