אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לעשות איתו כדי שאני יקח דברים למחשב מודינג באלגנים תביאו רעיונות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 נגדים משתנים של 2 קילו אוהם(אינ יכול להשיג עוד) ואני רוצה כמה וואט הם! כתוב עליהם VRN 8052 HAITI 961-20 2K אם מישהו יכול למצוא עליהם פרטים? או להגיד איך אני יכול לבדוק באיזה עומס הם יכולים לעמוד מבלי לשרוף אותם! תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הסתכלתי במדריך בתחרות המדריכים ולא הבנתי שם דבר אחד, יש את החיבור של ה9 פינים, יש לי אחד כזה ומתוכו יוצאים 4 כבלים עכשיו איך אני יודע איזה כבל זה איזה ? או שאני צריך להוציא אותם ולהכניס חדשים דרך החורים שמסומן במדריך ואז איך אני אמור להלחים אותם בתוך המחבר הזה של ה9 פינים ? אם לא הבנתם למה אני מתכוון אני אנסה להסביר יותר טוב, תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! אני יודע, אני יודע... מודינג בשעה מתעקב כבר יותר מחודשיים... מצטער.. אבל הוא יפורסם בקרוב אני מקווה! אבל נושא אחד נשאר לא סגור מאז פרק 6 - שימוש בתוכנה UICE על מנת להפעיל את הצד התוכנתי של המקלט. נשלחו אלי המוןןן שאלות בפרטי, והמון המון המון שאלות ב-ICQ וכד' והחלטתי שיותר חשוב להוציא מדריך על התוכנה מאשר את הפרק החדש. ולעינינו... נתחיל מהורדת התוכנה באתר http://www.mediatexx.com/download/uicesetup.exe והתקנתה על גבי המחשב. נחבר את המקלט למחשב ונפעיל את התוכנה. נבחר בחלון הראשי את האפשרות "LIRC Basic Device" נעבור לטאב השני בתוכנה ונבחר את יציאת ה-COM שאליה מחובר המקלט. בדרך כלל זהו COM1. ונלחץ על INITIALIZE נלחץ לחצן ימני על הרשימה ונבחר בתפריט…
-
- 10 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
הרכבתי את המעגל האלקטרוני לפי הצורך עשתי הכל לפי ההוראות יצא טוב עד שנוצרה לי בעיה עם החיבור של המדפסת לי יש מדפסת שאני צריך ומה לעשות היא עם חיבור רגיל למדפסת ולא USB אז ככה שאני צריך את המדפסת כמעט תמיד אבל מצד שני אני צריך לחבר את המסך למחשב למישו יש רעיון הצעה עזרה הכל יתקבל בברכה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 ורציתי לעשות לו משהו אין לי כלים וכל אלה אז סתם חשבתי ליופי שבמקום 2 הפנלים אני ישים 2 מאווררים מוארים של 80 מ"מ, מה אתם אומרים? יש לי כונן ומתחתיו 2 פלסטיקים וצורב והמאווררים נכנסים בדיוק בגודל 2 הפלסטיקים..אני קונה בחנות שכונתית 2 מאווררים של קולר מאסטר עם לדים (1 עולה 50 שקל) בטח על 2 הוא יעשה איזה 10 שקל הנחה משתלם? זה בכלל יעזור לטמפ? ??? או סתם ליופי
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אוקי לפני שבוע וחצי התחלתי את המוד הראשון שלי בנתיים יצא לי יפה מאוד , נשאר לי לעשות שכבה אחת וכמה תיקונים (צידי המארז צבועים באדום,הגג צבוע בנתיים בכסף,הפאנל הקדמי צבוע גם הוא בכסף חוץ מפס אדום בצד ימין איפה שהלחצנים,הלחצנים צהובים) בנתיים יצא פצצה! נקווה שגם הציור יצא לי יפה קיצר הנה הציורים: (אם יש לכם רעיון יותר טוב אודה לכם) נ.ב : אם אתם רוצים לצייר ציור מסובך על המארז יש לי טיפ בשבילכם- הדפיסו את הציור המסובך שלכם,קחו נייר קופי ושימו אותו על המארז,שימו את הציור שהדפסתם על הנייר קופי ועברו עליו בעיפרון (עובד!בדוק ד"ר פישר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני עושה מוד להעברת ה- usb קדימה או הוספת usb נוספים מקדימה למחשב שאין לו הכנה מקדימה??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תצוגת LCD שתראה לי את החום במחשב ועוד כמה דברים, אין לי שום מושג מה לקנות וכמה עולה שככה שיכולים לעבוד עלי, כי בחיים לא התעניינתי בזה.. אני רוצה מקום שקרוב אלי (נתניה) ותגידו לי בדיוק איזה דגם לקנות! ד"א : מישהו יודע אם יש בKSP כאלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
עריכה: המשך בראש הדף השני, הצג מגיב למחשב אבל כותב שטויות.. כנראה בעיה באופציות, תודה הודעה מקורית: אוקי אז חיברתי את הLPT למחשב, חיברתי אותו ל0 ו5V בספק כוח הוא מראה ריבועים ריבועים - עד כה הכל נראה תקין בביוס הוא מוגדר בתור EPP ו378 התוכנה LCD SMARTIE לא רצתה לעלות בגלל שאמרה שיש בעיה עם הדרייברים של ה I\O אז הורדתי מהמדריך LCD באתר את הדרייבר סבבה התוכנה עולה, אני קובע לה "פירללי" נדמה לי שהמסך זה 2X16 אז זה מה שקבעתי רושם תוכן טקסט (מסמן ב ENABLE) ולוחץ אישור על הבדיקה הגרפית בתוכנה באמת הכל נראה תקין (רואים את הטקסט זז) אבל המסך LCD לא מגיב! מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 והתלהבתי מאוד אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי? ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט? ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה חוטים אני צריך לחבר בספק כוח כדי שהוא יפעל? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בניתי את המעגל לפי LIRC.ORG והמעגל לא רוצה לעבוד. הפעלתי את WINLIRC ולחצתי על השלט אבל אין תגובה. בבקשה תעזרו לי.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני סוגים שונים של עכברים של microsoft ושניהם אופטים בשניהם נקרעו לי הכבלים יש בשניהם גם את אותו סוג של כבל צבעים אדום לבן ירוק שחור ואחד נחושת כולו חיברתי בכל עכבר בחזרה את הכבל וכשאני מחבר את היו אס בי המחשב לא מזהה בכלל את העכבר אפילו הנורה האדומה שלו לא נידלקת ככה זה בשני העכברים וחיברתי בין החוטים טוב ככה ששום חוט לא נוגע בשני! החלפתי גם בין שני הכבלים לשני העכברים כי בשניהם יש את אותו הכבל אבל גם...לא עובד... מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? יש איזה דרך??? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אנ י לא רשמתי בכותרת הקודמת תתקנו אותי אם לא כתבתי נכון אז השאלה שלי זה איזה דרמל יותר טוב מקורי של חברת דרמל או חיקוי? ומה שווה ליקנות (דגם ספציפי)?????????
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ולא מזמן התחלתי להתעניין במודינג. מחר אבא שלי מבצע חיתוך במארז שלי לחלון פרספרס. לפי מה שהבנתי חלון מטר על מטר של פרספקס עולה 180 שקל בחנות כמו הום סנטר או ACE (אני יודע שיש כמה סוגי עובי לפרספקס) עכשיו כמו שאתם מתארים אנלא צריך מטר על מטר של פרספקס, אלא חצי מטר על חצי מטר ונראה לי שהם מוכרים רק במטר עגול. איפה אני יכול להשיג פרספקס (לא משנה לי כ"כ העובי, אבל אם יש פה כמה דעות על עובי הפרספקס אשמח לשמוע כמה מהאנשים פה)? שיהיה מחיר נורמלי, בעובי המתאים ובגודל המתאים. תודה לעזורים.
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
המסך שלי התחיל להידפק ואין אחריות, אם אני אזכור אותו לזבל יש איזה משהו שימושים שאפשר למצוא בתוכו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. אני רציתי לדעם האם יש אפשרות לשלוט דרך המחשב בעזרת תוכנה כלשהי על מנורות.לדוגמא:אני ישים מנורה יפה בחדר....ומתי שאני ירצה להדליק אותו אני יעשה את זה דרך המחשב....האם אפשרי?איזה ציוק אני צריך בשביל זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מארז קוברה ואני מצטער על כך לאללה כי הוא כבר בא עם מוד ועד עכשיו עשיתי כבר מלא מודים כמו מארז שקוף לגמרי וכ'ו . עכשיו אני מזה מבואס כי אני לא יכול כבר לעשות לו איזה סוג של מוד גם כי הוא חדש ואבא שלי לא יסכים לי וגם בגלל שכבר עשו לו ! אתם מציעים לי להחזיר את זה ולקנות אחד פשוט כי גם ככה קיבלתי איתו ספק ובאותו יום הוא נשרף וגם כי לא שווה לעשות לו מוד ! אם אני לא יחזיר מה אתם מציעים לי לעשות ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2139&catcode=316
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לספק מודינג כמו שעשו בORAC3 (עם הצינורות מתכת) כדי להלביש את הצינור על החוט חייבים לנתק אותו איך לעשות את זה? לחתוך את החוטים ואז להלחים ולבודד או שיש לכם שיטה יותר פשוטה? יש אפשרות לפרק את הפלסטיק הלבן ואז לחבר אותו בחזרה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות גוף קירור באמצעות אפקט Peltier ורציתי לדעת עד כמה זה אפשרי. נתקלתי במאמר הזה: http://www.digit-life.com/articles/peltiercoolers/ לפי מה שהבנתי העיקרון די פשוט והבעיה העיקרית היא אולי החומרים ובעיקר הביצוע שנראה כמו עבודת נמלים. מה שרציתי לדעת זה: * איפה אפשר להשיג מוליכים למחצה, האם זה דבר יקר ואיזה בדיוק אני צריך לקנות?. * מאחר וזה מאוד קשה, עם הכלים שיש לי, לבנות משהו בקנה מידה קטן שכזה, כמה ישפיע קנה מידה גדול יותר על האפקטיביות של הקירור?. * או כל דבר אחר שיכול לעזור. בתודה מראש, רן.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני מקווה שזה המקום לדיון הנ"ל שנית רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את כל החוטי חשמל שיש לי במארז בצורה יפה ולא תקועים בתוך החלון וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-